Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από obanebane »

navigator11 έγραψε:Εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς, ας ανανέωναν Κανιας και Σάκχοφ. Αν το είχαν όντως κάνει, δε διατηρώ παρά 0,0001% αμφιβολία ότι τα περί ... αμπαλοσύνης της διοίκησης, δεδομένης της φυγής Ρουμάνου εννοείται, θα έφευγαν σύννεφο. "Σου παρουσιάζεται χρυσή ευκαιρία να απαλλαγείς από τέτοιες μετριότητες κι εσύ πας και τους ανανεώνεις και με υψηλότερα μαλιστα συμβόλαια. Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια". Ερχόταν δεν ερχόταν ο Ολιβέιρα ή κάποιος ανάλογος. Όχι;

Ο Σταφυλίδης με πόσα φράγκα συμβόλαιο πήγε εκεί που πήγε, είπαμε; Για θυμήστε μου λίγο.

Θα συμφωνούσα 100% αν στη θέση τους έρχονταν δύο καλύτεροι ή έστω ένας και ένας μέτριος, εδώ μιλάμε ότι ήρθαν δύο στην καλύτερη ίδιου επιπέδου και δαπανήθηκαν και 6 μύρια για την αγορά τους.
Οκ είναι νωρίς να τους κρίνουμε άλλα το πράγμα για εκεί πάει, δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

makispaspartou έγραψε:Σούρμε 7 εκ γράφτηκε παντού ότι ζητούσε η Πόρτο. Δώδεκα ήταν η ρήτρα.
Επίσης αν ήθελες Σακχόφ και Κανιας θα τους έκλεινες από το Δεκέμβριο..
Μην κολλάς σε αυτούς. Για σωστό προγραμματισμό μιλάω... Αυτή είναι η αιτία που μας τιμώρησε η Ευρώπη φέτος..
Αυτό που γράφτηκε ήταν κάτι δίναμε 6 για το 50% που για μένα πολλά ηταν

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

obanebane έγραψε:
navigator11 έγραψε:Εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς, ας ανανέωναν Κανιας και Σάκχοφ. Αν το είχαν όντως κάνει, δε διατηρώ παρά 0,0001% αμφιβολία ότι τα περί ... αμπαλοσύνης της διοίκησης, δεδομένης της φυγής Ρουμάνου εννοείται, θα έφευγαν σύννεφο. "Σου παρουσιάζεται χρυσή ευκαιρία να απαλλαγείς από τέτοιες μετριότητες κι εσύ πας και τους ανανεώνεις και με υψηλότερα μαλιστα συμβόλαια. Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια". Ερχόταν δεν ερχόταν ο Ολιβέιρα ή κάποιος ανάλογος. Όχι;

Ο Σταφυλίδης με πόσα φράγκα συμβόλαιο πήγε εκεί που πήγε, είπαμε; Για θυμήστε μου λίγο.

Θα συμφωνούσα 100% αν στη θέση τους έρχονταν δύο καλύτεροι ή έστω ένας και ένας μέτριος, εδώ μιλάμε ότι ήρθαν δύο στην καλύτερη ίδιου επιπέδου και δαπανήθηκαν και 6 μύρια για την αγορά τους.
Συγκρίνεις το σακχοφ με τον κανιας που είχαν 3χρονια στην ομάδα με παίκτες που δεν έχουν ούτε δύο μήνες και μάλιστα ο ένας ήρθε και από την Βραζιλία που το κάνει ακόμα ποιο δύσκολο να προσαρμοστεί το πρόβλημα δεν ήταν αυτοί οι 2 στο κάτω κάτω ήταν από τους καλύτερους παίκτες μας το πρόβλημα είναι αυτοί που έπρεπε να πάρουν την ομάδα πάνω τους και δεν το κανανε

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
theodorosstefan

Δημοσίευση από theodorosstefan »

Από που βγαίνει το τελος στις μεταγραφικές κινήσεις? Ποιος το ανακοίνωσε?
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο jibble το έβαλε πολύ καλά το ερώτημα. Ντάουγκλας και Εσίτι ή Σάχωφ και Κάνιας και 5 εκ, να χαμηλώσω εγώ τον πήχη, καβάντζα προς άμεση χρήση? Αν πιστεύουν ότι οι παίχτες που αποκτήθηκαν θα φέρουν τουλάχιστον τα λεφτά τους πίσω σε μελλοντική πώληση, τότε σχεδόν όλα καλά, γιατί το πρόβλημα είναι ότι το ποσό αυτό χρειάζεται τώρα και δεν το έχεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 31 Αύγ 2019, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mixalios

Δημοσίευση από mixalios »

Δεν ξέρω για εσάς , εγώ ακόμα περιμένω τα γούστα που έλεγε ο Γιώργης...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Τι ποιο τρελά γούστα από αυτά που ζήσανε οι αντίπαλοί μας με την πάρτι μας. Το insta άλλωστε απευθύνεται σε όλους
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

theodorosstefan έγραψε:Από που βγαίνει το τελος στις μεταγραφικές κινήσεις? Ποιος το ανακοίνωσε?
τελευταια ημερα μεταγραφων σε μερικες ωρες τελειωνουν και η παε ειναι κλειστη...Γιωργης και Ιβαν εκτος ελλαδας, τεχνικος διευθυντης υπο παραιτηση και ο κοσμος στα πληκτρολογια περιμενει ενα θαυμα
stanilas14

Δημοσίευση από stanilas14 »

mixalios έγραψε:Δεν ξέρω για εσάς , εγώ ακόμα περιμένω τα γούστα που έλεγε ο Γιώργης...
δεν τα ελεγε για εμας , για τν εαυτο του τα ελεγε :lol: πηγε λος αντζελες , μετα εκανε βολτες με το κοτερο στο ιονιο , εβγαλε τρελα γουστα ...
icue

Δημοσίευση από icue »

Καλυτεροι μας παικτες με την Σλοβαν ηταν ο Γιαννουλης και κραζαμε (αρκετοι) γιατι δεν ερχεται αυτο το ρημαδι το αριστερο μπακ, ο Μισιτς που λεγαμε αντε να τον διωξουμε νωρις νωρις και ο Σφιντερσκι που λεγαμε που πας με τον εξωγαμο του Γκμοχ αφου δεν ειναι φορ περιοχης. Εσιτι και Αουγκουστο ηταν υποφερτοι. Χειροτεροι μας παικτες ηταν ο Βαρελα και ο Πασχαλακης, ο Πελκας ηταν ανυπαρκτος, ο Μπισεσβαρ περπατουσε και ο Ζαμπα ουτε καν ασχοληθηκε.

ΟΚ τραγικος μεταγραφικος σχεδιασμος κανεις δεν λεει το αντιθετο, αλλα αμφιβαλλω αν οι περσινοι που ηταν για μπουνιες και στα δυο ματς θα παιζαν καλυτερα αν ειχαν ερθει πχ 2 ακομα παικτες. Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα. Το οτι ατομικα καποιοι παικτες ειχαν αποδοση επιπεδου Αετου Σκυδρας δεν φταιει κανεις αλλος περα απο τους ιδιους προσωπικα. Επισης με τον Αγιαξ νομιζω οτι 99% οτι και να ειχαμε φερει, ακομα και ο Λουτσεσκου αν εμενε, παλι θα μας σφαζαν στο γονατο. Οποτε ολη η κουβεντα γινεται για τους δυο αγωνες με την Σλοβαν. Αγωνες που οι συγκεκριμενοι επρεπε να τα παρουν ακομα και αν ειχανε ενα κωνο στο παγκο για προπονητη.

Ο Μπρανκο και ο καθε Μπρανκο φταιει γιατι δεν εχουμε τριτο φορ, γιατι πηραμε (μαλλον) χωρις λογο τον Στοχ κλπ. Αλλα οχι επειδη αποκλειστηκαμε απο τον Σλοβαν. Οποτε το αφηγημα οτι παραιτηθηκε γιατι αποκλειστηκαμε εμενα δεν μου κολλαει πουθενα.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Είναι προφανές ότι αν γίνει κάτι σήμερα δεν θα το μάθουμε από το insta. Η ΠΑΕ αποκλείεται να είναι κλειστή γιατί έχει θέματα να αντιμετωπίσει πχ αυτό του Μελιόπουλου που ακόμα και στο εξωτερικό να δοθεί τη Δευτέρα κλείνουν και εκεί οι περισσότερες αγορές. Να μην πω για την αναμονή προσφορών για "ασημικά".
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

οι πολωνοι εβγαλαν οτι αρνηθηκαμε 5εκ. για σβιντερσκι.
kos

Δημοσίευση από kos »

Έχει φάει τέτοιο μπουλινγκ ο maouritsio-8 και χάθηκε πάνω στο καλό...
Παλιομαλακες :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Και καλά κάναμε αν έγινε έτσι

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

obanebane έγραψε:

Κοίταξε, επειδή ως ΠΑΟΚτσήδες οφείλουμε να έχουμε στοιχειώδη μπέσα, ας πάρουν αυτοί, που έχουν έρθει πριν λίγες μόλις βδομάδες, έναν ικανό αριθμό ευκαιριών, ώστε να κριθούν με τον ελάχιστο δυνατό συμπλεγματισμό (δεδομένης της μπαχαλοπεριόδου στην οποία ήρθαν, με την ανθρωποφαγία να έχει βαρέσει βαθύ κόκκινο αδιακρίτως) και μπορούμε να συζητήσουμε κατά Γενάρη - Φλεβάρη για το πόσο ίδιοι, καλύτεροι ή χειρότεροι δείχνουν να είναι αυτών που έφυγαν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”