Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Απόλυτη στήριξη στον ΠΑΟΚ μας και στον πρόεδρο. Όλοι μας στεναχωρηθηκαμε, αλλά από την επόμενη μέρα η δουλειά μας είναι να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Έχουμε μια οικογένεια που αγαπάει τον ΠΑΟΚ και βάζει τα λεφτά της στην ομάδα. Τώρα πρέπει να δείξουμε την τρέλλα μας και την στήριξη στην ομάδα. Αυτός που αγαπάει πραγματικά την ομάδα, είτε θα είναι στο γήπεδο είτε θα στηρίξει το PAOK TV.
5-6 εκατομμύρια τα διαρκείας και πάνω από μισό μύριο ήδη τα έσοδα απο PAOKtv, αλλά ο λαός δε στηρίζει
Τα χρήματα που έχει χάσει ο σύλλογος για τα βίτσια του Γιωργάκη δε μας πειράζουν όμως...

Τα χρήματα που έχει χάσει ο σύλλογος για τα βίτσια του Γιωργάκη δε μας πειράζουν όμως...
Δλδ επειδη ειναι σωτηρας μας και χρηματοδοτης απαγορευεται η κριτικη σε σχεση με τα λαθη τους?
Τι ειμαστε? προβατα?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι ειμαστε? προβατα?
- PAOK_Antarctica
Ή αντί να φύγει, να διορθώσει κάποια πράγματα στον τρόπο που διοικεί.
Λέω εγώ τώρα...
Λέω εγώ τώρα...
Οχι ρε τι προβατα.αμα ειμασταν προβατα 5 τιτλους σε 90 χρονια ιστοριας θα χαμε; Αλιμονο.σκεψου να μπαινε κ η προβολη του ακμπομ. Σημερα θα μιλουσαμε για φθινοπωρινα ταξιδια.γενικα για τους 50.000 followers του γιωργη φταιει ο γιωργης.για το οτι οι αρδ αντι να κανουν ρεπορταζ ασχολουνται με τον ινστα του γιωργη,παλι ο γιωργης φταιει. Μην ειστε φιλοι του παιδια στα social media.
Ο Γιωργης ειναι μελος της διοικησης. Δεν ειναι ενας επωνυμος υποστηρικτής ουτε χορηγος της ομαδας.
Εχει εκθρεψει μονος του την ασκηση διοικησης μεσω του ινστα.
Εχουμε μεινει χωρις υπεύθυνο επικοινωνίας και απανταει σε ολους και ολα ο Γιωργης μεσω ινστα.
Θελεις στην νοβα? Θελεις στον καραπαπαρα? σε ολους απανταει η επισημη ΠΑΕ μεσω του ινσταγκραμ του Γιωργη.
Και εσενα σου φταινε οι οπαδοι που τον ακολουθουν στα σοσιαλ?
Ο Ιβαν ειναι ευεργετης απο καθε αποψη. Αλλα η κατασταση με τον Γιωργη, το ινστα, τις προσωπικες επιλογες παιχτων και τα λογια τα μεγαλα παραπαει.
Τον ενρικε τον εκοψαν 3 προπονητες και αυτος δεν ελεγε να φυγει επειδη ο Γιωργης τον γουσταρε.
Τι αλλο δλδ πρεπει να δουμε?
Εχει εκθρεψει μονος του την ασκηση διοικησης μεσω του ινστα.
Εχουμε μεινει χωρις υπεύθυνο επικοινωνίας και απανταει σε ολους και ολα ο Γιωργης μεσω ινστα.
Θελεις στην νοβα? Θελεις στον καραπαπαρα? σε ολους απανταει η επισημη ΠΑΕ μεσω του ινσταγκραμ του Γιωργη.
Και εσενα σου φταινε οι οπαδοι που τον ακολουθουν στα σοσιαλ?
Ο Ιβαν ειναι ευεργετης απο καθε αποψη. Αλλα η κατασταση με τον Γιωργη, το ινστα, τις προσωπικες επιλογες παιχτων και τα λογια τα μεγαλα παραπαει.
Τον ενρικε τον εκοψαν 3 προπονητες και αυτος δεν ελεγε να φυγει επειδη ο Γιωργης τον γουσταρε.
Τι αλλο δλδ πρεπει να δουμε?
Οχι κανεις λαθος..ο γιωργις ειναι μεγαλομετοχος της dimera αρα κ της ΠΑΕ.αμα δεν σας αρεσει να φερετε καλυτερον.τοσους κ τοσους κουβαλησατς 90 χρονια.ολο κ καποιον βιοτεχνη θα βρειτε ή καναν λαμαρινα. Σιγα τα επιτευγματα
3 κυπελα ενα νταμπλ
3 κυπελα ενα νταμπλ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Σάβ 31 Αύγ 2019, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ποιοι ειμαστε εμεις που κουβαλησαμε τους βιοτεχνες και ποιος ακριβως εισαι εσυ?
Κ να τα κανεις ολα λιμπα δικαιουσαι.απλα περνας στρατοδικειο. Να διαβαζετε την αποψη να ενημρωνεστε.4 μηνες αυτα που κλαψουριζετε εγραφε.σιγα διγα με 10 sites κ 3 ραδια σας κανανε πουτανα.παλιες πουτανες.στο στρατο τις λενε καραβανες
Επειδή ο Ιβάν έσωσε τον ΠΑΟΚ και έχωσε χρήμα, σημαίνει για κάποιους ότι ο γιος του μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, λες και ο ΠΑΟΚ είναι παιχνιδάκι για να κάνει το μάγκα με τα λεφτά του μπαμπά. Zήτω ο νεοπλουτισμός.
Παλι δεν καταλαβαινεις.μετοχος ιβαν δεν υπαρχει.υπαρχει γιωργος κ νικος σαββιδης κ λιγο κυριακη σαββιδη. Το μετοχολογιο ειναι εκει.τραβατε καντε προταση στον γιωργη να αγορασετε.
Νεοπλουτος ειναι ο οπαδος του ΠΑΟΚ.Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ Γιωργης ειναι 25 ετων κ δεν υπηρξε ποτε φτωχος.φτωχος υπηρξε ο πατερας του το 88.