Mario Branco

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
xrisitsapa

Re: Mario Branco

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Parolos έγραψε:Ξέχασα να εξαιρέσω τον Ακπομπ.. και λίγο το Ζαμπα.. που πάει για πάγκο ολοταχώς και καλώς.

Στα δύο χρόνια που είναι τεχνικός διευθυντής ξοδέψαμε 20 εκατομμύρια ευρώ.. ναι 20 μόνο για αγορές.. χωρίς συμβόλαια... Και έχει βγει μόνο ο Ακπομπ..
Και πλέον έχουμε χάσει Ευρώπη και κατεβαίνουμε με ρόστερ γεματο από κομπάρσους που θέλουμε να ξεφορτωθούμε και δε μπορούμε.. και μεγάλα κενά ίσως και αμέτρητα..
Δεν νομίζω ότι δεν έχει βγεί ο Ζαμπα.
Οκ δώσαμε 20 για αγορές. Αν τους πουλήσουμε όλους αυτούς, πόσα πιάνουμε; Εγώ λέω σίγουρα πολλά περισσότερα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Όλοι δίπλα στην αήττητη νταμπλουχο ομάδαρα μας, μην τρώμε αμασητο το σανο της καταστροφολογιας των αθηναϊκών ΜΜΕ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ας το ρωτήσω εδώ.
Ποιός -επίσημα-, επίσημα όμως, έχει δηλώσει απ την ΠΑΕ ότι υπάρχει οικονομικό ζήτημα;

Δεύτερον, γιατί να φύγει ο Branco που τον χειμώνα έκανε (;) εντυπωσιακά πράγματα και ουσιαστικά με τις μεταγραφές που έγιναν κράτησε κι αυτός την ομάδα σε τροχιά πρωταθλήματος;

Τρίτον, απ όλα αυτά που έγιναν ο Μπράνκο φταίει; Δηλαδή, μέχρι και τον Ajax έφταιγε το αγγλικό μουνί της μάνας τους και μετά από 2 ματς φταίει ο Μπράνκο κι ο κάθε Μπράνκο;

Ελπίζω το Σαββιδεϊκο να μην κάνει δεκτή την παραίτηση.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Επαγγελματίας. Παραίτηση μετά από αποκλεισμό.

Εγώ δεν θα σε εδιωχνα.

Εκτός κ αν είναι ειλημμενη απόφαση να αλλάξουμε κ προπονητή οποτε θα φύγεις πακετο
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Για μένα δεν πρέπει να γίνει δεκτή η παραίτηση.
Να μείνει, να πάρουμε ένα ντάμπλ και μετά
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

CCCP έγραψε:
obanebane έγραψε:Εγώ λέω να πάει στο καλό και αυτός και ο προπονητής,από τη στιγμή που δεν τους δίνουν αυτά που θέλουν για να δουλέψουν,γιατί δεν βγαίνει το οικονομικό.
Ας έρθει ένας που παίζει 4231,μπας και σωθεί η σεζόν.
Τώρα είναι ευκαιρία που υπάρχει και η διακοπή.
Μπορεις να μου εξηγησεις πως ακριβως θα βοηθησει το 4-2-3-1? Α ξεχασα, θα κανει δια μαγειας τον Στοχ παικταρα γιατι δεν ειναι οτι σερνεται ο Στοχ, το συστημα φταιει.

Δε βολεύει μόνο τον Στοχ,όλοι έχουν μάθει να παίζουν αυτό το σύστημα και τα χαρακτηριστικά του ροστερ δεν μπορούν να υποστηρίξουν το απαιτητικό 442.
Άσε που δεν έχουμε και όσους επιθετικούς χρειάζεται αυτό το σύστημα και θα αναγκαστούμε να κάνουμε αλχημείες αλλάζοντας θέσεις στους παίχτες.
Τέλος πάντων,εγώ προσωπικά δεν έχω καθαρό μυαλό, ειμαι σκασμενος, τα περίμενα πολύ διαφορετικά.
Πραγματικα είναι πάρα πολύ δύσκολες οι αποφάσεις αυτή τη στιγμή.
Και επειδή ο χρόνος πιέζει (οτι δηλαδή είναι να γίνει,πρέπει να γίνει τώρα,αν έχουμε αλλαγές σε ένα δίμηνο,αντίο ζωη) τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γιατί να μη γίνει δεκτή η παραίτηση; Για να συνεχίσει το καπέλωμα;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Parolos έγραψε:Δηλαδή ο Γιώργος έφερε προπονητή, Εσιτι, Μουλέν, Ινγκασον, Αουγκούστο, Σοάρες, Μισιτς...

Μάλιστα.. άρα ο τεχνικός διευθυντής δεν έκανε τίποτα και ήξερε ο Γιώργης τον Εσιτι.. τον είχε πουλεν και τον αγόρασε παίζοντας FM.. δε ξέρω πως μερικοί τα γράφετε αυτά.

Την περίοδο του Μπράνκο δε βγήκε καμία μεταγραφή.. μηδέν απολύτως.. κανένας δεν παίζει βασικός πως το λένε.. εξού και η παραίτηση.. τον Πορκυ να βάζατε μια μεταγραφή θα του έβγαινε τί στο διαλο..

Δεκτή η παραίτηση και πάμε για τον επόμενο..

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Εσιτι προταθηκε απο μανατζερ ελληνα τον γεναρη και κοπηκε απο τον Μπρανκο λογω χαρακτηριστικων.
Τωρα που σφιξαν τα γαλατα με τους χαφ ανεσυραν την προταση και τον κλεισαν παρα τις ενστάσεις του Μπρανκο, μονο και μονο επειδη ηταν ο πιο προσιτος και κοντα στα θελω του κοουτς.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

buffalobill4 έγραψε:Επαγγελματίας. Παραίτηση μετά από αποκλεισμό.

Εγώ δεν θα σε εδιωχνα.

Εκτός κ αν είναι ειλημμενη απόφαση να αλλάξουμε κ προπονητή οποτε θα φύγεις πακετο
Συμφωνω απολυτα!
Αντι να σκυλιασει να ανατρέψει τα δεδομενα και την κατασταση....

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το να συζηταμε για πιθανη αποδοχη της παραιτησεις Μπρανκο ειναι το ανεκδοτο του αιωνα, καθως αυτοματα ακυρωνεις εμμεσα την επιλογη του στο προσωπο του προπονητη, αρα και τον ιδιο τον προπονητη, καθως τον βαφτιζεις ως βασικο αιτιο αποκλεισμου.Αν τωρα επιμεινει στη παραιτηση του παρα το γεγονος οτι χρεωσε προπονητη κοστους σχεδον στα 4 μυρια τον χρονο,σημαινει οτι η αλγεινη εντυπωση που μου εκαναν οι δηλωσεις παραδοχης των συζητησεων του με αλλη ομαδα εν μεσω μεταγραφικης περιοδου δεν ηταν απλα εντυπωση...
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Παντως σε αναλογη περιπτωση μετα τον αποκλεισμο απο Εστερσουντ η παραιτηση Μιχελ δεν εγινε δεκτη
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

obanebane έγραψε:
CCCP έγραψε:
obanebane έγραψε:Εγώ λέω να πάει στο καλό και αυτός και ο προπονητής,από τη στιγμή που δεν τους δίνουν αυτά που θέλουν για να δουλέψουν,γιατί δεν βγαίνει το οικονομικό.
Ας έρθει ένας που παίζει 4231,μπας και σωθεί η σεζόν.
Τώρα είναι ευκαιρία που υπάρχει και η διακοπή.
Μπορεις να μου εξηγησεις πως ακριβως θα βοηθησει το 4-2-3-1? Α ξεχασα, θα κανει δια μαγειας τον Στοχ παικταρα γιατι δεν ειναι οτι σερνεται ο Στοχ, το συστημα φταιει.

Δε βολεύει μόνο τον Στοχ,όλοι έχουν μάθει να παίζουν αυτό το σύστημα και τα χαρακτηριστικά του ροστερ δεν μπορούν να υποστηρίξουν το απαιτητικό 442.
Άσε που δεν έχουμε και όσους επιθετικούς χρειάζεται αυτό το σύστημα και θα αναγκαστούμε να κάνουμε αλχημείες αλλάζοντας θέσεις στους παίχτες.
Τέλος πάντων,εγώ προσωπικά δεν έχω καθαρό μυαλό, ειμαι σκασμενος, τα περίμενα πολύ διαφορετικά.
Πραγματικα είναι πάρα πολύ δύσκολες οι αποφάσεις αυτή τη στιγμή.
Και επειδή ο χρόνος πιέζει (οτι δηλαδή είναι να γίνει,πρέπει να γίνει τώρα,αν έχουμε αλλαγές σε ένα δίμηνο,αντίο ζωη) τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα.
Μα δεν παιζαμε κανενα κλασσικο 4-2-3-1 περσι. Με τον Πελκα SS παιζαμε δηλαδη 4-2-2. Ο Στοχ δε παιζει γιατι ειναι αλλου γι αλλου και φενεται. Παραθετω το ποστ του gika απο αλλο τοπικ

"Χθες ο Πέλκας στο πρώτο μισό έπαιζε πιο πίσω, βοηθώντας στην ανάπτυξη της ομάδας, όπως και πέρσι. Ο Μπίσεσβαρ έπαιζε αριστερά και συνέκλινε στον άξονα, όπως έκανε και πέρσι. Ο Γιαννούλης ανέβαινε όπως έκανε πέρσι ο αρχηγός και ακόμα περισσότερο. Και η δεξιά πλευρά με Λημνιό και Σοάρες, είχε παρόμοια συμπεριφορά με το περσινό Λημνιός - Μάτος. Εγώ βλέπω τους ίδιους παίκτες με πέρσι, στις ίδιες θέσεις με πέρσι και μικρές διαφορετικές τακτικές οδηγίες στον καθένα τους."

Η διαφορα με περσι ειναι οι παικτες που λειπουν και οι παικτες που θα επρεπε να ερθουν και δεν ηρθαν. Τα ιδια θεματα θα ειχαμε και με Λουτσεσκου. η ομαδα εχει ΕΝΑΝ μεσοεπιθετικο κα ιδημιουργικο παικτη τον Μπισεσβαρ, αν ειναι δυνατον.

Βασικα εγω θα πω κι ολας οτι το προβλημα δεν ειναι οτι αλλαξε την ομαδα ο Φερειρα ειναι οτι ΔΕΝ αλλαξε το πως παιζουμε.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Καποιος φταιει παντως. Και οι Σαββιδιδες καλο θα ηταν να αναλαβουν δημοσια και αυτοι καμια ευθηνη για το σχεδιασμο.

Και εμενα δε μου αρεσουν γενικος βα βγαινουν δημοσια πραγματα και αφορισμοι αλλα ειχα πει απο την ανοιξη οτι αυτο το καλοκαιρι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μη κριθει σκληρα ΚΑΠΟΙΟΣ απο δοιηκηση-τεχ.δ.-προπονητη σε περιπτωση μεγαλης αποτυχιας.

Ειτε δεν δωθηκαν τα απαραιτητα λεφτα και φταιει η ιδιοκτησια, ειτε δεν βρεθηκαν οι παικτες αρα φταιει ο τεχ.δ. η εγιναν αυτα που επρεπε και φταιει ο προπονητης. Με αυτα που εγιναν με λουτσεσκου και με τις κινησεις που δεν εγιναν οι προπονητες λιγο πολυ εχουν μικρη ευθηνη. Καπου υπαρχουν ευθηνες. Δεν θα τα καψουμε ολα φυσικα, αλλα πρεπει να αποδωθουν ευθηνες.
PAOK4SWE

Δημοσίευση από PAOK4SWE »

Ή της έκανε τις μαλακίες ο Branco ή μάλλον, όπως έχουμε μάθει τόσα χρόνια, φταίει η δυσλειτουργία της ΠΑΕ, όπου δεν υπάρχουν ξεκάθαρη ρόλοι, αποφάσεις παίρνουν οι σύμβουλοι του Σαββίδη και ο Γιώργος αντί να ακούν τον προπονητή και τεχνικό διευθυντή. Μυαλό θα βάλουν ποτέ;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

μην κανετε μαλακια και τον φατε... καταστρεψαμε την χρονια απο αυγουστο γαμω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”