Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Νομίζω ότι για να αλλάξει το κλίμα άμεσα, χρειάζεται να στηρίξει ο ΠΑΟΚτσής έμπρακτα μέσω PAOKTV. Δεν είναι απλά για τα οικονομικά του ΠΑΟΚ, τις μεταγραφές κλπ. Είναι μήνυμα στήριξης.
Το ότι έχουμε 30 με 40000 πιστούς ανά τον κόσμο που στηρίζουν είναι θετικό. Αλλά για να αλλάξει η ψυχολογία και για να δούν όλοι ότι ο λαός είναι εδω στα δύσκολα και όχι μόνο στα πανηγύρια χρειαζόμαστε εξαψήφιες συνδρομές. Ζητάμε να συνεχίσει να ρίχνει λεφτά για μεταγραφές ο Ιβάν αλλά συγνώμη αυτά τα νούμερα για τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ είναι μικρά. Και για μένα είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι στο ΠΑΟΚ-γάβρος το νούμερο θα είναι εξαψήφιο χώρίς να βάλω τους γάβρους μέσα.
Κάντε το 6αψήφιο τώρα με νιόνιο, τί διαφορά έχει; Η ομάδα τώρα χρειάζεται την στήριξη, όχι μετά το ντάμπλ.
Το ότι έχουμε 30 με 40000 πιστούς ανά τον κόσμο που στηρίζουν είναι θετικό. Αλλά για να αλλάξει η ψυχολογία και για να δούν όλοι ότι ο λαός είναι εδω στα δύσκολα και όχι μόνο στα πανηγύρια χρειαζόμαστε εξαψήφιες συνδρομές. Ζητάμε να συνεχίσει να ρίχνει λεφτά για μεταγραφές ο Ιβάν αλλά συγνώμη αυτά τα νούμερα για τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ είναι μικρά. Και για μένα είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι στο ΠΑΟΚ-γάβρος το νούμερο θα είναι εξαψήφιο χώρίς να βάλω τους γάβρους μέσα.
Κάντε το 6αψήφιο τώρα με νιόνιο, τί διαφορά έχει; Η ομάδα τώρα χρειάζεται την στήριξη, όχι μετά το ντάμπλ.
Και πως ρε συνοπαδε ανθρακωρύχε( κ εγώ νεοκαστρο είμαι από Σίρερ)
Να στηρίξει ο ΠΑΟΚτσης βλέποντας όλο αυτό το μπουρδελο με το Γιώργη να ειρωνεύεται με το γαμω την εθνική ταυτότητα;
Να στηρίξει ο ΠΑΟΚτσης βλέποντας όλο αυτό το μπουρδελο με το Γιώργη να ειρωνεύεται με το γαμω την εθνική ταυτότητα;
-
Ίδια σκέψη φίλε,ίδια σκέψη έκοψα κάθε συνδρομή για να προσφερω στον ΠΑΟΚ αυτό το 5ευρω. Στα 43 μου και παίζοντας ποδόσφαιρο από τα 14 έως τα 38 δεν έχω ενδιαφέρον να δω ποδόσφαιρο στην τηλεόραση όλα αλλάζουν όταν παίζει ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να πάει το μήνυμα σε όλη την γη ότι έχουμε πόλεμο .Κάθε συνοπαδος πρέπει να γίνει συνδρομητής.Magpies4 έγραψε:Νομίζω ότι για να αλλάξει το κλίμα άμεσα, χρειάζεται να στηρίξει ο ΠΑΟΚτσής έμπρακτα μέσω PAOKTV. Δεν είναι απλά για τα οικονομικά του ΠΑΟΚ, τις μεταγραφές κλπ. Είναι μήνυμα στήριξης.
-
?prax έγραψε:Και πως ρε συνοπαδε ανθρακωρύχε( κ εγώ νεοκαστρο είμαι από Σίρερ)
Πως να στηρίξει εννοώ πανπαν..
Πως να στηρίξει γενικά, ποσό μάλλον να βάλει από την τσέπη του πάλι για να στηρίξει το οτιδήποτε πλέον
Όλα είναι μαύρα
Πως να στηρίξει γενικά, ποσό μάλλον να βάλει από την τσέπη του πάλι για να στηρίξει το οτιδήποτε πλέον
Όλα είναι μαύρα
-
Ο ΠΑΟΚΤΖΗΣ ή ο ΙΒΑΝ δεν κατάλαβα .Είδα τι ανέβασε ο Γιώργης ,την φανέλα του Καντονά τι σχέση έχει με τον ΠΑΟΚ.prax έγραψε:Πως να στηρίξει εννοώ πανπαν..
Όλα είναι μαύρα
Ρε παιδιά για όσους λέτε για μεταγραφές-δανεισμούς, ακόμα και να μην υπάρχει θέμα με το ffp, ακόμα και να μην τελείωνε η μετ. περίοδος, ποιος σοβαρός παίχτης θα έρθει σε μια ομάδα που αποκλείστηκε διαδοχικά από ch.l και europa?
Ο ΠΑΟΚ το γόητρο προσέλκυσης σοβαρών παιχτών το είχε στις αρχές του καλοκαιριού, πριν καν κληρωθεί με τον Ajax. Τώρα ας μείνουμε με ό,τι έχουμε και βλέπουμε τον χειμώνα ανάλογα και με την έκβαση των πραγμάτων στις εγχώριες υποχρεώσεις.
Και πραγματικά ΕΛΕΟΣ με τον διακαή πόθο για τον Ολιβέιρα. Δλδ και αν ήταν παρών τι θα έκανε? Νομίζω ότι ήταν πολύ πιο σημαντικό να κρατηθεί κάποιος εκ των Κάνιας-Σακχόφ, οι οποίοι, ανεξαρτήτως ταλέντου και ποδοσφαιρικής αξίας, γνώριζαν πολύ καλύτερα τα χούγια της πλειονότητας των συμπαικτών τους...
Ο ΠΑΟΚ το γόητρο προσέλκυσης σοβαρών παιχτών το είχε στις αρχές του καλοκαιριού, πριν καν κληρωθεί με τον Ajax. Τώρα ας μείνουμε με ό,τι έχουμε και βλέπουμε τον χειμώνα ανάλογα και με την έκβαση των πραγμάτων στις εγχώριες υποχρεώσεις.
Και πραγματικά ΕΛΕΟΣ με τον διακαή πόθο για τον Ολιβέιρα. Δλδ και αν ήταν παρών τι θα έκανε? Νομίζω ότι ήταν πολύ πιο σημαντικό να κρατηθεί κάποιος εκ των Κάνιας-Σακχόφ, οι οποίοι, ανεξαρτήτως ταλέντου και ποδοσφαιρικής αξίας, γνώριζαν πολύ καλύτερα τα χούγια της πλειονότητας των συμπαικτών τους...
Κανένας από τους 2 ούτε ο Canhas ούτε ο Shakhov απλά έπρεπε να είχε αποκτηθεί (να μη χάλαγε η μεταγραφή στην Standard Liegis του Kaddouri) επιρεπής στους τραυματισμούς με ρίσκο σε μάτς Ευρωπαικά η συμμετοχή του και ξανά-τραυματίας δλδ έλεος!
Όσο αφορά για μεταγραφές πιστεύω θα αποκτηθεί 1 ελεύθερος μέχρι πόσο λήγουν οι ελεύθεροι 10Σεπ; Επιθετικός!
Όσο αφορά για μεταγραφές πιστεύω θα αποκτηθεί 1 ελεύθερος μέχρι πόσο λήγουν οι ελεύθεροι 10Σεπ; Επιθετικός!
αρχισα και εγω να πιστευω οτι δεν θα γινουν μεταγραφες...
η χρονια θα ειναι πολυ δυσκολη ο Θεος να μας βοηθαει...
ο Φερειρα να ακολουθησει συστημα Λουτσεσκου και να αφησει τις παπαριες του
η χρονια θα ειναι πολυ δυσκολη ο Θεος να μας βοηθαει...
ο Φερειρα να ακολουθησει συστημα Λουτσεσκου και να αφησει τις παπαριες του
Νομίζω όλοι συμφωνούμε για τον Καντουρί. Και όχι απλά χρησιμοποιήθηκε, αλλά αποθεώθηκε κίολας!! Είναι ίσως το μοναδικό λάθος που μπορεί να καταλογισθεί ξεκάθαρα στον Φερέιρα.Darkm4n έγραψε:Κανένας από τους 2 ούτε ο Canhas ούτε ο Shakhov απλά έπρεπε να είχε αποκτηθεί (να μη χάλαγε η μεταγραφή στην Standard Liegis του Kaddouri) επιρεπής στους τραυματισμούς με ρίσκο σε μάτς Ευρωπαικά η συμμετοχή του και ξανά-τραυματίας δλδ έλεος!
Από τους υπάρχοντες χίλιες φορές ας αντικατασταθεί από Ντάγκλας και Μίσιτς και ας υπάρχει να δίνει ανάσες από το 70' και μετά..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mike_ την Σάβ 31 Αύγ 2019, 08:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πανπαν μιλάω για τον κοσμο, δεν γίνεται να στηρίξει την προσπάθεια του τβ γιατί είμαστε μπουρδελο
Από πού προκύπτει το μπουρδέλο;prax έγραψε:Πανπαν μιλάω για τον κοσμο, δεν γίνεται να στηρίξει την προσπάθεια του τβ γιατί είμαστε μπουρδελο
Από τη σφαγή στο Άμστερνταμ ή την προχτεσινή;
Γιατί σφαγές είχαμε, αίμα έσταξε πέρα από την ομάδα που δεν ήταν αυτή που έπρεπε.
SM-G965F
-
Γνώμη σου φίλε ,όπως γνώμη σου για την αγάπη προς τον εθνικισμό, Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είναι ούτε μπουρδέλο ούτε έχει σχέση ε τον εθνικισμό σας ,μάλλον λίγο μπερδεμένα τα έχεις . Όποιος γουστάρει ΠΑΟΚ ακολουθεί .prax έγραψε:Πανπαν μιλάω για τον κοσμο, δεν γίνεται να στηρίξει την προσπάθεια του τβ γιατί είμαστε μπουρδελο
μετα και την παραιτηση Μπρανκο νομιζω το ιδιο το τοπικ ειναι οφ.
συνολικη αποτιμηση λοιπον. προσωπικη μου εκτιμηση οτι για λογους που μπορουν να αναλυθουν εκτενως, προκειται για μια μεταγραφικη περιοδο στην οποια καναμε βηματα πισω, σε μια περιοδο που περιμεναμε -κακως- οτι θα βγαζαμε γουστα και τρεχαμε να κανουμε tattoo με χαμογελα. ο τελευταιος που εχει ευθυνες ειναι ο απλος φιλαθλος.
στηριξη στην ομαδα και διορθωτικες κινησεις τον χειμωνα.
ΠΑΟΚΑΡΑ.
συνολικη αποτιμηση λοιπον. προσωπικη μου εκτιμηση οτι για λογους που μπορουν να αναλυθουν εκτενως, προκειται για μια μεταγραφικη περιοδο στην οποια καναμε βηματα πισω, σε μια περιοδο που περιμεναμε -κακως- οτι θα βγαζαμε γουστα και τρεχαμε να κανουμε tattoo με χαμογελα. ο τελευταιος που εχει ευθυνες ειναι ο απλος φιλαθλος.
στηριξη στην ομαδα και διορθωτικες κινησεις τον χειμωνα.
ΠΑΟΚΑΡΑ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μεγάλη απογοήτευση η μεταγραφική περίοδος φέτος... Όχι ότι ήταν τόσο χάλια οι κινήσεις μας ίσα ίσα κάποιες μπορεί να βγουν σε πολύ καλό αλλά εκεί που περίμενες πως μετά το νταμπλ θα αναβαθμιστεις αυτό δεν έγινε ποτέ... Ελπίζω να μην την πατήσουμε πάλι μες την χρονιά με τον λάθος σχεδιασμό μας αλλά η ομάδα έχει κάποιες σοβαρές ελλείψεις και αδυναμίες..