Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Οχι δεν ειχε δικιο ο μπαμπάς λουτς.
Το λαθος είναι η αλλαγή στον τροπο ανάπτυξης αλλα κ αμυνας. Μπορει στο τέλος της χρονιας να αποδωσει κ να βγει δικαιωμενος ο Φερειρα. Αλλα σε 2 μήνες που δούλεψε, δεν μπορεσε να τα αφομοιωσει η ομαδα. Και λογικο ειναι.
1.Κατηργησε τα εξτρεμ και παιζει με πλαγιους χαφ που δεν υπαρχουν στο ροστερ.
2. Λαθη στα στημενα στην αμυνα και στην επιθεση. Επισης κακα χτυπηματα στα στημενα.
Η ομάδα επρεπε να παιξει με το παλιο σύστημα τουλάχιστον μέχρι τωρα. Βεβαια τα λεμε αυτα επειδη αποκλειστηκαμε. Αν περνουσαμε θα λεγαμε μπραβο στον Φερειρα που τολμησε.
Και επειδη είμαστε στο τοπικ των μεταγραφων εκλιπαρω τον Ιβαν να παρει επιθετικο μπουκαδορο. Οι αλλες ομαδες εχουν, εμεις οχι.
Το λαθος είναι η αλλαγή στον τροπο ανάπτυξης αλλα κ αμυνας. Μπορει στο τέλος της χρονιας να αποδωσει κ να βγει δικαιωμενος ο Φερειρα. Αλλα σε 2 μήνες που δούλεψε, δεν μπορεσε να τα αφομοιωσει η ομαδα. Και λογικο ειναι.
2. Λαθη στα στημενα στην αμυνα και στην επιθεση. Επισης κακα χτυπηματα στα στημενα.
Η ομάδα επρεπε να παιξει με το παλιο σύστημα τουλάχιστον μέχρι τωρα. Βεβαια τα λεμε αυτα επειδη αποκλειστηκαμε. Αν περνουσαμε θα λεγαμε μπραβο στον Φερειρα που τολμησε.
Και επειδη είμαστε στο τοπικ των μεταγραφων εκλιπαρω τον Ιβαν να παρει επιθετικο μπουκαδορο. Οι αλλες ομαδες εχουν, εμεις οχι.
-
Ατομο που ειπε οτι ο ρασβαν εκανε βημα μπροστα στην καριέρα του πηγαινοντας στην αραβια?
- john4serres
Λέμε για FFP και αποχωρουν δυο παικτες σε ομαδες που δεν μπορουν να καλυψουν ουτε το 50% των συμβολαιων.
Και που να τους δώσεις αυτούς τους προβληματικούς;
Πάλι καλά να λέμε.
Πάλι καλά να λέμε.
Ίσως και ότι λέω είναι καθαρά δικές μου σκέψεις με το δανεισμό μπορείς να κάνεις λογιστικά τρικ και να περάσεις τα συμβόλαια σαν 100% στην ΑΕΛ και τη Σκόντα.john4serres έγραψε:Λέμε για FFP και αποχωρουν δυο παικτες σε ομαδες που δεν μπορουν να καλυψουν ουτε το 50% των συμβολαιων.
Για τις μεταγραφές λέω αποκλειστικά.mbison έγραψε:Οχι δεν ειχε δικιο ο μπαμπάς λουτς.
Φέτος το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε μεταγραφές πρωταθλητή.
Η Ομαδα μας για να χτυπησει το πρωτ με αυτον τον προπονητη θελει τουλαχιστον ενα επιθ χαφ και ενα φορ...η δηλωση για 0 μεταγραφες εμενα μου δειχνει λευκη πετσετα για το πρωτ....
Δυστυχώς φέτος αντί να βελτιωθούνε με 3 δυνατές μεταγραφές κάναμε ακριβώς το αντίθετο....
- sourmenetes
- Moderator
Καμια λευκη πετσετα δε θα πεταχθει!!BIacky έγραψε:Η Ομαδα μας για να χτυπησει το πρωτ με αυτον τον προπονητη θελει τουλαχιστον ενα επιθ χαφ και ενα φορ...η δηλωση για 0 μεταγραφες εμενα μου δειχνει λευκη πετσετα για το πρωτ....
Ειτε γινει μεταγραφη ειτε δε γινει.
Εγώ είμαι γενικά αισιόδοξος στα του ΠΑΟΚ
Σε αυτή τη φάση δεν κανείς μεταγραφές
Δεν θα πουλήσεις κάποιον παίχτη σου (εκτός απροόπτου) για να μπορείς να κανείς μεταγραφές
Αφού δεν θα κανείς μεταγραφές δεν στηρίζεις τον προπονητή σου
Καλό θα είναι αφού ο προπονητής δεν θα στηριχθεί με πράξεις, γιατί στα λόγια έχουν δείξει ότι γαμάνε, καλό θα είναι να παραιτηθεί.
Μπόνους θα είναι γι αυτόν να παραιτηθεί, διότι υπάρχει περίπτωση να φθαρεί, γιατί με αυτό το ρόστερ και έτσι όπως θέλει να παίξει δεν θα πετύχει, προσέξτε τι λέω.. με αυτό που θέλει να παίξει και με τους παίχτες που έχει θα αποτύχει
Σε αυτή τη φάση δεν κανείς μεταγραφές
Δεν θα πουλήσεις κάποιον παίχτη σου (εκτός απροόπτου) για να μπορείς να κανείς μεταγραφές
Αφού δεν θα κανείς μεταγραφές δεν στηρίζεις τον προπονητή σου
Καλό θα είναι αφού ο προπονητής δεν θα στηριχθεί με πράξεις, γιατί στα λόγια έχουν δείξει ότι γαμάνε, καλό θα είναι να παραιτηθεί.
Μπόνους θα είναι γι αυτόν να παραιτηθεί, διότι υπάρχει περίπτωση να φθαρεί, γιατί με αυτό το ρόστερ και έτσι όπως θέλει να παίξει δεν θα πετύχει, προσέξτε τι λέω.. με αυτό που θέλει να παίξει και με τους παίχτες που έχει θα αποτύχει
φυσικα και μπορειςΤρόμος έγραψε:Ίσως και ότι λέω είναι καθαρά δικές μου σκέψεις με το δανεισμό μπορείς να κάνεις λογιστικά τρικ και να περάσεις τα συμβόλαια σαν 100% στην ΑΕΛ και τη Σκόντα.john4serres έγραψε:Λέμε για FFP και αποχωρουν δυο παικτες σε ομαδες που δεν μπορουν να καλυψουν ουτε το 50% των συμβολαιων.
οπως μπορεις να του πληρωσεις μεσω Κυπρου και να φαινονται οι ομαδες
που πηγανε δανεικοι
- kostasAthens
Και τώρα να μην κάνουμε μεταγραφές το πρωτάθλημα θα παιχτεί στα play off μέχρι τότε και οι τραυματίες θα έχουν γυρίσει και δεύτερη μεταγραφική περίοδο θα υπάρχει και η ομάδα θα έχει αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού του προπονητή. Αν και πιστεύω θα κάνουμε μεταγραφές τώρα τουλάχιστον στις θέσεις που ζήτησε ο Φερέιρα
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν γινεται να μη γινει μεταγραφη
εστω και σαν δανεικοι,καποιοι θα ερθουν
εστω και σαν δανεικοι,καποιοι θα ερθουν