αδερφε δεν αμφιβητω την αξια ουτε του Κανιας ουτε του Σακχοφ.Και πιθανον να εχεις και δικιο οτι περσυ το κεντρο ηταν καλυτερο.Αλλωστε 3 χρονια ηταν μαζι.Αλλα μ'αυτην την πουτανα την μπαλα ποτε δε μπορεις να εισαι σιγουρος.Αυτο λεω εγωParolos έγραψε:Όχι απλά σου απάντησα με αντίστοιχο επιχείρημα.
Δεν ηρωποιησα κανένα παλιό.. δε μου λείπει κανένας Τζιόλης, Τζαβέλλας, Κλάους κλπ κλπ όπως αναφέρθηκε κι όλας..
Απλά το κέντρο μας πέρσυ ήταν καλύτερο πως να το κάνουμε τώρα.
Μακάρι να δέσει και το καινούριο και να τρίβουμε τα μάτια μας.
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
ποτε δεν σκεφτηκα οτι το καλυτερο δεξι μπακ της πορτογαλιας εχει πιο καλη σεντρα απο τον Κιτσιου...
Γιατι,γιατι εισαι τοσο σκληρος,ααααααα...renegade έγραψε:Μία υποσημείωση μόνο.το συμβόλαιο του καντουρί λήγει το 21
-
ρε συ φιλε για τα 2 χαφ που εφυγαν το καλοκαιρι απο τον ΠΑΟΚ συζηταμε με τον @Parolo.renegade έγραψε:Πιο παλιό και πιο καινούργιο ρε μάγκες?spiridoula έγραψε:ελα τωρα πες την αληθεια.Πλακα κανεις.Εγραψες οτι η συμμετοχη των 2 ηταν εχεγγυο για συμμετοχη στους ομιλους.Και εγω σου απεδειξα οτι δεν ηταν.Η μοδα ειναι να ηρωποιουμε το παλιο και να αμφιβητουμε το καινουργιο,Parolos έγραψε:Spiridoula:
Πέρσυ πέρασαν Βασιλεία και Σπαρτάκ πάντως..
Και δύο σερί νταμπλ..
Ο καθένας πετάει ότι τον συμφέρει?
Τί φάση καινούρια μόδα αυτό?
Τόσα επεισόδια έχω χάσει?
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε μέσα στη bratislava με τά 10/11 της περσινής ομάδας και κατάφερε να μην έχει ούτε μισή φάση από οργανωμένη επίθεση
Thanks, I hate itrenegade έγραψε:Μία υποσημείωση μόνο.το συμβόλαιο του καντουρί λήγει το 21
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δηλαδη την Κυριακη εχουμε πρωτη αλλαγη στα χαφ τον Κατσε και αλλαγη του Μπισεσβαρ τον κανενα.Εχουμε χασει τα γκολ του Σαχοφ απο τις πισω ζωνες αλλα και του Βιερινια,παιζουμε χωρις εξτρεμ με τους πλαγιους απλα να σεντραρουν και στη παε βρισκουν την ομαδα πληρη.Πειτε κατι ρε,δωστε μια ελπιδα,που εισαι Macho πες κατι και εγω θα ωριμασω,θα εξελιχθω και δεν θα ξαναγκρινιαξω...Λεμε και καμια μαλακια...
- sourmenetes
- Moderator
το οτι εχουμε 4 τραυματισμενα χαφ, νταξει ο ενας ειναι γυαλινος, δε νομιζω οτι ειναι και οτι πιο συηθες σε μια ομαδα.

Το οτι πιστευουν ακομα τον γυαλινο και δεν ψαχνουν τροπο να τον ξεφορτωθουμε ειναι το προβλημα...
- thanos-xanthi
πάντως αλλιώς ονειρευόμασταν τις καλοκαιρινές μεταγραφές μετά από την κατάκτηση του τίτλου
εκτός των τραυματισμών, και η αλλαγή συστήματος έχει σαν αποτέλεσμα να έχουμε έξτρα κενά
αυτό που έλεγε πάντως ο Φερέιρα για 2 παίχτες σε κάθε θέση, πλέον νομίζω θα μείνει ουτοπικό
εκτός των τραυματισμών, και η αλλαγή συστήματος έχει σαν αποτέλεσμα να έχουμε έξτρα κενά
αυτό που έλεγε πάντως ο Φερέιρα για 2 παίχτες σε κάθε θέση, πλέον νομίζω θα μείνει ουτοπικό
- sourmenetes
- Moderator
Τι να πω...
Σπασανε ολα τα κοντερ...
Ειχαμε και τον obdulio που του εφταγε η θεση για τους τραυματισμους.
Σπασανε ολα τα κοντερ...
Ειχαμε και τον obdulio που του εφταγε η θεση για τους τραυματισμους.

Σύνηθες δεν είναι να έχεις 4 χαφ τραυματίες, αλλά για τους 2 το ξέραμε εδώ και πολλούς μήνες ότι είναι τραυματίες ενώ για τον Ελ Καντουρί, το ξέραμε επίσης εδώ και πολλούς μήνες ότι θα τραυματιστεί.
3 χαφ έφυγαν, 2 ήταν τραυματισμένα. Σύνολο 5. Και πήρες το ρίσκο να φέρεις 2 παίκτες (ο ένας εκ των δύο είναι περισσότερο επιλογή βάθους του ρόστερ) και να στηριχθείς σε πολυτραυματία.
Οπότε στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι γκαντεμιά.
3 χαφ έφυγαν, 2 ήταν τραυματισμένα. Σύνολο 5. Και πήρες το ρίσκο να φέρεις 2 παίκτες (ο ένας εκ των δύο είναι περισσότερο επιλογή βάθους του ρόστερ) και να στηριχθείς σε πολυτραυματία.
Οπότε στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι γκαντεμιά.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ειπα για γκαντεμια!!
Αλλα δεν ειναι και οτι πιο συνηθες σε ενα ματς να χανεις 2 χαφ. Και ειδικα το ενα που μπηκε αλλαγη στη θεση του αλλου.
Αλλα δεν ειναι και οτι πιο συνηθες σε ενα ματς να χανεις 2 χαφ. Και ειδικα το ενα που μπηκε αλλαγη στη θεση του αλλου.
Κάτσε να πάει 1 Σεπτέμβρη, πρώτα ο Θεός και θα πούμε πολλά εδώ μέσα, να είσαι σίγουρος....joshua έγραψε:Δηλαδη την Κυριακη εχουμε πρωτη αλλαγη στα χαφ τον Κατσε και αλλαγη του Μπισεσβαρ τον κανενα.Εχουμε χασει τα γκολ του Σαχοφ απο τις πισω ζωνες αλλα και του Βιερινια,παιζουμε χωρις εξτρεμ με τους πλαγιους απλα να σεντραρουν και στη παε βρισκουν την ομαδα πληρη.Πειτε κατι ρε,δωστε μια ελπιδα,που εισαι Macho πες κατι και εγω θα ωριμασω,θα εξελιχθω και δεν θα ξαναγκρινιαξω...Λεμε και καμια μαλακια...
Εκει στη Λιεγη με ακουτε???Καντε κατι ρε παλικαρια να σωθουμε!!!