31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Οι αδυναμίες του αναλύθηκαν διεξοδικά παραπάνω και δε διαφώνησε κανείς. Στο συγκεκριμένο γκολ πρώτα φέρουν ευθύνη οι παίκτες που κινούνται στην αριστερή πλευρά, ωστόσο φαίνεται στα highlights πως η θέση που έχει πάρει ο τερματοφύλακας είναι κέντρο και λίγο δεξιά στην εστία αφήνοντας ορθάνοιχτη την αριστερή γωνία.
Παίδες αν δείτε το 2ο replay που υπάρχει στο youtube, θα δείτε οτι η μπάλα δεν βρίσκει πουθενα.
Το replay που έχει ανέβει εδώ, ξεγελάει...
Το replay που έχει ανέβει εδώ, ξεγελάει...
Ο Ρέι έφαγε πάγκο όχι ακριβώς για κακές εμφανίσεις , αλλά γιατί κάποια στιγμή δεν έκανε το κάτι παραπάνω. Ο Πασχάλακης είναι σε κακό φεγγάρι, δεν χρειάζεται ούτε υστερία ούτε κατάρες ούτε υπέρβολες. Απλά πάγκος , για να νιώσουν οι ποδοσφαιριστές ότι υπάρχει δικαιοσύνη μέσα στην ομάδα.
τι να πω ρε παιδια. Αν δεν μπορουμε να συμφωνησουμε ουτε στα βασικα.
Απο αλλα 3 ριπλευ μπορει να μην φαινεται τπτ, απο ενα να φαινεται αρκει.
Δεν ψηφιζουμε εδω περα να πουμε 3-1 στα ριπλευ αρα δεν βρισκει πουθενα.
Δλδ χωριζομαστε σε αυτους που πιστευουν και αυτους που δεν πιστευουν?
Σαν να δειχνουμε κατι που ειναι μαυρο, και να λεμε οκ εγω πιστευω ειναι λευκο, αποψη μου.
Μπορεις με το στοπ καρε να καταλαβεις αν βρηκε? Μιλαμε για κλασμα του δευτερελεπτου.
Τι φαλτσα εβαλε το ΣΤΟΠΕΡ ΤΗΣ ΣΛΟΒΑΝ για να αλλαξει αποτομα πορεια;
Ουτε ο Βαν Νταικ δεν βαζει τετοια. Τηλεκατευθυνομενη ειναι η μπαλα;
Σαν να δειχνουμε κατι που ειναι μαυρο, και να λεμε οκ εγω πιστευω ειναι λευκο, αποψη μου.
Μπορεις με το στοπ καρε να καταλαβεις αν βρηκε? Μιλαμε για κλασμα του δευτερελεπτου.
Πραγματικά ανούσια συζήτηση. Και μ@λακια να έκανε ε, και? Είναι δυνατόν μετά την περσινή χρονιά να ζειτατε το κεφάλι του Πασχαλακη? Κράξιμο ναι, κριτική ναι. Εξιλαστήριο θύμα είναι πραγματική ντροπή για μένα.
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
φιλε λυπαμαι αλλα απεδειξα πως εχεις αδικοMaxmad έγραψε:τι να πω ρε παιδια. Αν δεν μπορουμε να συμφωνησουμε ουτε στα βασικα.
βαλε γυαλια
Όχι ρε...απλά κάποιοι νομίζουν ότι ο μεντβέντεφ κατάφερε και έπιασε το σουτ που έπιασε ο Ρομπέρτο Κάρλος απέναντι στον μπαρτέζ με 60 Μοίρες αλλαγή πορείας.Μπορεί... ποιος ξέρει?
Δεν ζητάει κανείς το κεφάλι του Πασχαλάκη, να κάτσει πάγκο ζητάμε για να δοκιμαστεί ο Ζίφκοβιτς. Και αυτός παίχτης της ομάδας είναι.
ακομα και το πως φευγει η μπαλα μεχρι να κοντραρει αν το δεις πολυ προσεχτικα, εχει πορεια με φαλτσα για να παει αριστερα.
Φευγει δλδ απο το ποδι του με τα εξωτερικα κοιλα απο δεξια.
Το προβλημα ειναι οτι οι παικτες ειναι στα 5 μετρα απ αυτον.
Αμεσως χανεις την πρωτη σου ζωνη αμυνας. Τον αφηνεις να κανει την ενεργεια ανενοχλητος.
Εκει πιεζεις ωστε να δυσκολεψεις και την σεντρα και το σουτ.
Αν βγαλει την σεντρα οπως θελει, η δουλεια παει στην δευτερη ζωνη , στα μπακ. Εκει μια στραβοκλωτσια, ενα τσαφ , ενα πεταγμα του επιθετικου αρκει για να μπει στο πλεχτο.
Και στο κατω κατω εγω τουλαχιστον προσωπικα θυμαμαι ελαχιστους τερματοφυλακες να βγαζουν την μπαλα απο τετοιες γωνιες. Απο ποτε φταινε οι τερματοφυλακες εκει και οχι η αμυνα?
Δεν ειναι κρεμασμα για να δωσεις ευθυνη στο τερμα που ηταν πιο μπροστα και εκανε γκαφα.
Φευγει δλδ απο το ποδι του με τα εξωτερικα κοιλα απο δεξια.
Το προβλημα ειναι οτι οι παικτες ειναι στα 5 μετρα απ αυτον.
Αμεσως χανεις την πρωτη σου ζωνη αμυνας. Τον αφηνεις να κανει την ενεργεια ανενοχλητος.
Εκει πιεζεις ωστε να δυσκολεψεις και την σεντρα και το σουτ.
Αν βγαλει την σεντρα οπως θελει, η δουλεια παει στην δευτερη ζωνη , στα μπακ. Εκει μια στραβοκλωτσια, ενα τσαφ , ενα πεταγμα του επιθετικου αρκει για να μπει στο πλεχτο.
Και στο κατω κατω εγω τουλαχιστον προσωπικα θυμαμαι ελαχιστους τερματοφυλακες να βγαζουν την μπαλα απο τετοιες γωνιες. Απο ποτε φταινε οι τερματοφυλακες εκει και οχι η αμυνα?
Δεν ειναι κρεμασμα για να δωσεις ευθυνη στο τερμα που ηταν πιο μπροστα και εκανε γκαφα.
Παίζει να'ναι paranormal activity η φάση....μπορεί να βρήκε στο εκτόπλασμα του Σαλπιγγίδη. Αυτός φταίει θαρρώ...... 

-
παιδια ας κατσει λιγο στον παγκο δεν πειραζει!δεν ειναι μονο αυτο το γκολ που τρωει!γενικα δεν εμπνεει εμπιστοσυνη!δεν βγαινει καθολου στα κορνερ ,δεν μπλοκαρει τη μπαλα σε ευκολες φασεις ,και γενικα εμενα προσωπικα τρεμει η καρδια μου οταν οι αντιπαλοι εχουν στημενο,η οταν του κανουν σουτ οταν ειναι κρυος!ο πασχαλακης οπως καθε μετριος τερματας ,ειναι καλος οταν ειναι ζεστος!οι μεγαλοι τερματαδες φαινονται οταν ειναι κρυοι!θυμαστε τον πουρλιοτοπουλο?ειχε σπασει τα τεντεξ στον ιωνικο!επιστρεφει στον Π.Α.Ο.Κ.και τρωει γκολ κατω απο τη μασχαλη του σε ενα σουτ χλιαρο του τσαρτα!αυτο ηταν !απο καλυτερος της προηγουμενης χρονιας ,στον παγκο !και στο κατω κατω δεν τρεχει και τιποτα ,δεν θα αδικηθει!αν πρεπει να μιλαει καποιος για αδικια ειναι ο ρει!ενα λαθος στον πανιωνιο,και δεν τον ξαναειδαμε!τι να λεμε τωρα!
Αποφασίζω να πιστέψω πως ήταν άπιαστο σου γιατί δεν θα μπορέσω να χωνέψω αποκλεισμό με 3 γκολ με κόντρες... 4 αν βάλω κάτι του Άγιαξ, συν ένα αυτογκόλ. Ενταξει από κάποιος μας έχεσε φέτος (θα αλλάξει η ρότα...)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ. Οποιος δεν το βλεπει αυτο απλα δε θελει να το δειMaxmad έγραψε:Kal4 έγραψε:Το είδα. Δεν ακουμπάει πουθενά η μπάλα.renegade έγραψε:Δες το καλά,σε μεγάλη οθόνη και θα δεις
ξαναδεστο
αλλου κοιταει, αλλου παει η μπαλα αφου κοντραρει.
ΑΚΟΜΑ ΓΥΑΛΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ?
Ο Πασχαλακης αυτη την στιγμη ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του εξιλαστηριου θυματος. Γιατι δεν σας αρεσει το στυλακι του.
Δεν κοντραρει, το ξεκαθαρίσαμε αυτό με στοιχεία.
Γραφικό να επιμένετε πως κοντραρει.
Γραφικό να επιμένετε πως κοντραρει.