Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
aspromauri

Re: Ότι να 'ναι!!!!!

Δημοσίευση από aspromauri »

mi8rio έγραψε:O nov έβαλε την αγγελία και απλά αναδημοσιεύω την αγγελία του....

:) :) :D
Τελικά εγώ είμαι εξυπνούλα ή πάλι την πάτησα???????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :)
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Ε;;;;

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Λοιπόν έχω καιρό να ασχοληθώ με το τόπικ αλλά βλέπω ότι τα οτι να 'ναι θέματα είναι πάντα στην επικαιρότητα....
Έτσι μας θέλω ρε!!!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Dreamidi την προηγούμενη φορά υπέπεσες σε παράπτωμα και στο εν Αθήναις τσιμπούσι με το Διοικητικό Συμβούλιο των παλαλών, εγώ εισηγήθην την ανα-στολή της τιμωρίας σου. Τώρα θα εισηγηθώ τη...στολή της (!!!), αφού η συμπεριφορά σου στέρησε το δικαίωμα από κάποιους να χορέψουν σε ποντιακούς ρυθμούς. Περισσότερα δεν λέω...δεσμεύομαι.
Η ποινή σου ενδέχεται να πάθει...συ-στολή μόνο στην περίπτωση που παρευρεθείς στην επόμενη συνεδρία εν Αθήναις...
Διαφορετικά θα έχουμε...υπο-στολή!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

DimisK ζωγραφισες παλι :) :lol:
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

Η ποινή του έχει ανακοινωθεί.....η παρουσία του 1 φορά τον μήνα τουλάχιστον στο κλιμάκιο των αθηνών κρίνεται απαραίτητη… :shock: :shock:

Έχει κληθεί σε απολογία από το ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΝΠΟΝΤΙΑΚΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ για το νέο του πειθαρχικό παράπτωμα….γλίτωσε το αυτόφωρο καθώς επικαλέστηκε λόγους που κρίθηκαν αποδεκτοί μεν, αποτρόπαιοι και αντι-ΠΟΝΤΙΑΚΟΙ δε…. :shock: :shock: :shock:

Τον λόγο πλέον θα έχει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Πλατωνίκας), τα ΜΕΛΗ ( Dimiskίκας, Κυφωνίκας, Μανωλίκας, Μιθρίκας) ο Γενικός Γραμματέας του κλιμακίου εν Θεσσαλονίκη (Κareenίκας Foreverίδης) –με την βοήθεια του υπό ένταξη μέλους Νovitίκα- που εκτελούν ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ….. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

8) :lol: :) :wink: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

dream σ' εχουν στησει στον τοιχο η μου φαινεται????? :?: :?: :?: :?: :?:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Της...Σβετλάνας θα γίνει πάλι!!! :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

ΠΑΛΙ;

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Ρε σεις τι εκανα πάλι και δεν το κατάλαβα;;
Πρόεδρε παρε θέση!!!!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Άμα το καταλάβαινες, δεν θα το έκανες κιόλας!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σε όλην την ιστορία του ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ έχουν γινει πολλά δικαστήρια νομίζω πρεπει να έρθει η ΕΙΡΗΝΗ... να μπει μια τάξη επιτέλους...

ΥΓ: Αυτή η Ειρήνη ειναι μια πολύ αυταρχική αστυνομικός που με τον "τρόπο" της ότι σου πει το κανεις... ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΑΥΤΗ...

Φίλοι οτινανιστές τις ποντιακές διαφορές σας προτείνω να τις λύνετε στο τόπικ για τους Πόντιους και όχι στο ότι να ναι τόπικ ονομαζόμενο ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Αμα λύνουμε τις ποντιακές διαφορές μας στο ποντιακό τόπικ, δεν πρόκειται να συννενοηθούμε ποτέ! :lol: :lol: :lol:
Κανείς δεν θα καταλαβαίνει τι θέλει να πει ο άλλος... 8)
Οπότε....ότι να' ναι.... :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

mi8rio έγραψε:Η ποινή του έχει ανακοινωθεί.....η παρουσία του 1 φορά τον μήνα τουλάχιστον στο κλιμάκιο των αθηνών κρίνεται απαραίτητη… :shock: :shock:

Έχει κληθεί σε απολογία από το ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΝΠΟΝΤΙΑΚΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ για το νέο του πειθαρχικό παράπτωμα….γλίτωσε το αυτόφωρο καθώς επικαλέστηκε λόγους που κρίθηκαν αποδεκτοί μεν, αποτρόπαιοι και αντι-ΠΟΝΤΙΑΚΟΙ δε…. :shock: :shock: :shock:

Τον λόγο πλέον θα έχει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Πλατωνίκας), τα ΜΕΛΗ ( Dimiskίκας, Κυφωνίκας, Μανωλίκας, Μιθρίκας) ο Γενικός Γραμματέας του κλιμακίου εν Θεσσαλονίκη (Κareenίκας Foreverίδης) –με την βοήθεια του υπό ένταξη μέλους Νovitίκα- που εκτελούν ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ….. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

8) :lol: :) :wink: :mrgreen:

Λοιπον...οπως τα λεει ο Μιθρικας ετσι ειναι!!!!

Η περιοδος χαριτος τελειωσε για ολους. Δε μπορουμε να ζηταμε απο αλλους να ειναι σωστοι, ενω εμεις "αγρον αγοραζουμε"... Η τιμωρια θα ειναι παραδειγματικη κι αυστηρη. Πρεπει να συνεννοηθω με το Νοβιτικα για να παρακολουθει απο κοντα το Ντριμικα. Ειναι μια χαρα σπιουνος αυτος (ο Νοβιτικας, πηγαινετε καμια 30ρια σελιδες πιο πισω και θα δειτε) και ειμαι σιγουρος οτι θα βρει κι αλλα "απλυτα" του Ντριμικα.

Κι αν δε βρει, σιγουρα θα εφευρει μερικα... :) :) 8) :wink:

Ρε σεις τι εκανα πάλι και δεν το κατάλαβα;;
Πρόεδρε παρε θέση!!!!!

Να παρω θεση μαν...που ειναι η πολυθρονα μου???? :) :D
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

εχω μια ιδεα για εκπομπη.................off topic news by novito!αν συμφωνουν ολοι οι παραγοντες του καναλιου ελπιζω η ιδεα μου να πραγματοποιηθει!!!!λοιπον τι λετε?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

O Toύλης ακόμα και στα off topic posts...off topic είναι. :lol: :lol:

Το παιδάκι δεν μαζεύεται, τι να λέμε. Έχει... τον αμάζευτο. Και ενίοτε τον ασυμμάζευτο!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε σεις, ο Μπαμπινιώτης στο λεξικό νέας ελληνικής (!) στη λέξη off topic γράφει ως επεξήγηση τη λέξη Νοβίτο!!! :) :) :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”