31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Στο πρώτο ημίχρονο εκτελούν φάουλ από αριστερά εκτός περιοχής, του έρχεται "μήλο" μέσα στη μικρή περιοχή στο ύψος του στήθους και διώχνει με γροθιές ο αθεόφοβος.
3 γκολ φάγαμε από ανύπαρκτους στα 2 έχει ευθύνη.
3 γκολ φάγαμε από ανύπαρκτους στα 2 έχει ευθύνη.
- PAOK_Antarctica
μονο ενα?
εγω μετα το ματς,πηγα να μπω στο ιερο
και τα Χερουβειμ και τα Σεραφειμ...........με βγαλανε σηκωτο
εγω μετα το ματς,πηγα να μπω στο ιερο
και τα Χερουβειμ και τα Σεραφειμ...........με βγαλανε σηκωτο
Αυτό ακριβώς. Θέλει να εντυπωσιάσει με αποτέλεσμα να χάνεται η ουσία. Αυτά στον πας δεν τα έκανε.Λεμεσος4 έγραψε:ΔΕν κανει και ο λογος που δεν κανει δεν εχει εξοδους ουτε τεχνικη ουτε την απαραίτητη συγκεντρωση.
Στα παιχνιδια της Ελλαδας ειναι μια χαρα. Οταν παει να παιξει στην Ευρωπη
και ξερει οτι τον βλεπουν εκατομμυρια κοσμου πνευματικα δεν ειναι μεσα στο παιχνιδι.
Μια απλη αποκρουση προσπαθει να την κανει να φαινεται εντυπωσιακη λες και η εννοια του ειναι
τι θα γραψει το βιντεο. Ημουν σιγουρος οτι με τρια γκολ θα περνουσαμε. Τελικα ομως ο Πασχαλακης τα καταφερε
να φαει 2 γκολ σε τρεις τελικες!!!! Ευκολα γκολ εδωσε και με τον αγιαξ εδωσε περσι και με την μπενφικα εδωσε και χθες.
Τα υπόλοιπα αρνητικά του αναφέρθηκαν προηγουμένως και είναι σαφώς πιο πολλά από τα θετικά.
Δεν αποκλειστήκαμε μόνο λόγω Πασχαλάκη, αλλά να λέμε κάποια πράγματα με το όνομα τους.
Πάγκο την Κυριακή, μπορούμε να κερδίσουμε τον Πανιώνιο και με τον Ζίφκοβιτς στο τέρμα.
Kal4 έγραψε:Το είδα. Δεν ακουμπάει πουθενά η μπάλα.renegade έγραψε:Δες το καλά,σε μεγάλη οθόνη και θα δεις
ξαναδεστο

αλλου κοιταει, αλλου παει η μπαλα αφου κοντραρει.
ΑΚΟΜΑ ΓΥΑΛΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ?
Ο Πασχαλακης αυτη την στιγμη ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του εξιλαστηριου θυματος. Γιατι δεν σας αρεσει το στυλακι του.
Φίλε δεν έχει νόημα να το συνεχίζουμε αυτό.
Βρήκε ή δεν βρήκε, ένα και το αυτό. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό.
Εάν θέλεις να μας παρουσιάσεις πως υπό άλλες συνθήκες ο Πασχαλάκης θα το έβγαζε, τότε πάω πάσο.
Και εγώ είμαι σε αυτούς που πιστεύουν ότι δεν βρίσκει κάπου η μπάλα, αλλά δεν ειρωνεύομαι κιόλας όσους βλέπουν το αντίθετο.
Βρήκε ή δεν βρήκε, ένα και το αυτό. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό.
Εάν θέλεις να μας παρουσιάσεις πως υπό άλλες συνθήκες ο Πασχαλάκης θα το έβγαζε, τότε πάω πάσο.
Και εγώ είμαι σε αυτούς που πιστεύουν ότι δεν βρίσκει κάπου η μπάλα, αλλά δεν ειρωνεύομαι κιόλας όσους βλέπουν το αντίθετο.
-
- constadine
Χτυπάει η μπάλα και αλλάζει πορεία ,δεν φάνηκε στη ζωντανή μετάδοση .
Χρόνια Πολλά για τη γιορτή !
Κοντράρει η μπάλα και παίρνει τροχιά ώστε να πάει εκεί που δε πιάνεται.
-
Εγω απο αλλες καμερες που το ειδα δεν φαινεται να αλλαζει υψος ή πορεια η μπαλα, απλα παιρνει αναποδα φαλτσα. Δεν εχει σημασια, αυτα τα γκολ μπαινουν γιατι το σουτ ειναι δυσκολο κι απροβλεπτο. Ο Πασχαλακης, ασχετως αυτου, εχει δυο βασικα προβληματα. Το πρωτο ειναι το handling του. Μονιμως παει να διωξει την μπαλα, κατι που πολλες φορες δινει δευτερες επιθεσεις στον αντιπαλο. Το δευτερο ειναι η παντελης ελλειψη κινησης κατω απο τα δοκαρια. Αν γινει σουτ, απλα θα πεσει προς την μπαλα, χωρις να κανει αυτα τα 1-2 βηματα που χρειαζονται καποιες φορες, καλη ωρα στο γκολ που τρωει τωρα. (Ειναι τοποθετημενος στο κεντρο της εστιας - πρωτο λαθος - και το σουτ γινεται απο μακρια, οποτε εχει χρονο να κινηθει προς την μπαλα.) Για μενα δεν ειναι κι ο πρωτος παικτης που πρεπει ν'αλλαξουμε, εχουμε πιο χτυπητα κενα.
- constadine
Αν δεν άλλαζε πορεία θα πήγαινε η μπάλα στην άλλη μεριά του τέρματος ,το πιο πιθανό να ήταν για λίγο έξω .
Μια χαρά φάνηκε στη μετάδοση. Πέντε λεπτά καταριόμουνα την ατυχία μου μέσα.constadine έγραψε:Χτυπάει η μπάλα και αλλάζει πορεία ,δεν φάνηκε στη ζωντανή μετάδοση .
Χρόνια πολλά ψηλέ και βρες τα λίγο με τη μπάλα. Μερικές αγκαλίτσες δεν βλάπτουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Παρ 30 Αύγ 2019, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακομα και τωρα που φανηκε ξεκαθαρα οτι αλλαζει πορεια η μπαλα βγαινει φταιχτης ο Πασχαλακης. Φταιει που δεν εκανε και πιο σωστες σεντρες.
Εδώ ειδικά φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑMaxmad έγραψε:Kal4 έγραψε:Το είδα. Δεν ακουμπάει πουθενά η μπάλα.renegade έγραψε:Δες το καλά,σε μεγάλη οθόνη και θα δεις
ξαναδεστο
αλλου κοιταει, αλλου παει η μπαλα αφου κοντραρει.
ΑΚΟΜΑ ΓΥΑΛΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ?
Ο Πασχαλακης αυτη την στιγμη ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του εξιλαστηριου θυματος. Γιατι δεν σας αρεσει το στυλακι του.
Φταίει και ο ίδιος γιατί δίνει δικαιώματα...ποζεριλίκια...κοτσιδάκια στον αγώνα με τον Άγιαξ...εκτινάξεις στο πουθενά για να εντυπωσιάσει και πάει λέγοντας...
Για Ελλάδα καλός είναι...στας Ευρώπας θέλει κοχιόνες για να μην γίνεσαι ρόμπα. Κι αυτό δεν πάει μόνο για τον Πασχαλάκη, αλλά και για αρκετούς απ το ρόστερ μας...
Για Ελλάδα καλός είναι...στας Ευρώπας θέλει κοχιόνες για να μην γίνεσαι ρόμπα. Κι αυτό δεν πάει μόνο για τον Πασχαλάκη, αλλά και για αρκετούς απ το ρόστερ μας...