PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

NinJa1983

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από NinJa1983 »

Καλημερα σε όλους. Σας ακούω όλους και λέτε πως είδατε τέλεια τον αγώνα και πραγματικά απορώ.
Αγοράζοντας για 2η φορά την υπηρεσία του PAOKTV για τον χτεσινό αγώνα (μετά τον 1ο με τον Παναιτωλικό), περίμενα να παρακολουθήσω τον αγώνα σχεδόν απροβλημάτιστα (εκτός από κάποια μικρά κολλήματα που είναι φυσιολογικό). Αντιθέτως, δεν κατάφερα να δω καθαρά ΟΥΤΕ 5 λεπτά. Συνεχώς κολλούσε, με πετούσε εκτός και κάνοντας refresh την σελίδα, με έβγαζε στον player στιγμιότυπα από την προθέρμανση και διάφορες συνεντεύξεις από το pre-game! Δοκίμασα από σταθερό υπολογιστή, laptop, imac, με ενσύρματη σύνδεση, με wifi, τίποτα. Γνωρίζω από υπολογιστές και δίκτυα και ΔΕΝ είχα κανένα απολύτως θέμα σύνδεσης ιντερνετ (24άρα σύνδεση έχω), αυτό το τσέκαρα επανειλημμένα. Παρόλα αυτά, δοκίμασα να χαμηλώσω την ποιότητα ακόμα και σε 240p αλλά και πάλι τίποτα! Αφού προσπάθησα να επικοινωνήσω πάνω από 50 φορές στο 2310954099 ώσπου εν τέλει έπιασα γραμμή (κι αφού έχασα το πρώτο 20 λεπτο του αγώνα)- ένας κύριος με ενημέρωσε πως υπήρξε πρόβλημα αλλά θα λυθεί άμεσα και συγκεκριμένα είπε "κάντε λίγο υπομονή κι αν εξακολουθείτε να έχετε πρόβλημα, εμείς εδώ είμαστε". Ο χρόνος περνούσε και η κατάσταση παρέμενε η ίδια. Δε μπορούσα να δω ούτε φάση. Αφού περασαν άλλα 20 λεπτά δοκίμασα να επικοινωνήσω εκ νέου. Το ίδιο σκηνικό, η γραμμή συνεχώς κατηλειμμένη, ώσπου εν τέλει κατάφερα να πιάσω γραμμή και με έκπληξη άκουσα το ηχογραφημένο μήνυμα πως το ωράριο λειτουργίας έχει παρέλθει! Φυσικά στο ημίχρονο η κατάσταση η ίδια, ούτε τις διαφημίσεις δεν μπορούσα να δω. Λίγο τον πετρωτό με τον Φλεβαράκη είδα αλλά μετά ξανά τα ίδια. Όλο το δευτερο ημίχρονο τα ίδια. Είναι δυνατόν να προσφέρουν μια υπηρεσία επί πληρωμή και με τέτοια προβλήματα να μην υπάρχει ΕΝΑΣ άνθρωπος για τεχνική υποστήριξη την συγκεκριμένη ώρα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ παρέχουν την υπηρεσία κι απλά να "σχολάει από το ωράριο του"? Γιατί μου είπαν τότε "κι εμείς εδώ είμαστε"? Πραγματικά αισθάνθηκα κορόιδο. Μετάνιωσα τόσο πολύ για τα 5 ευρώ, πόσο μάλλον που πλήρωσα και το άκουγα από το ραδιόφωνο! Φυσικά αυτό το κείμενο το έστειλα και σαν email στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ζήτησα επιστροφή χρημάτων. Περιμένω τα σχόλια σας. Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Είναι πραγματικά περίεργο, ίσως δεν ήταν προετοιμασμένοι σε θέμα bandwidth και γινόντουσαν prioritized αυτόματα οι χρήστες οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι (first come first serve). Τα λεφτά σου είναι σίγουρος πως θα τα πάρεις πίσω αλλά προφανώς το θέμα είναι πως ήθελες να δεις τον αγώνα. Πάντως και εγώ είμαι από αυτούς που δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα

Sent from my iPhone using Tapatalk
Quefor

Δημοσίευση από Quefor »

Να κάνω λίγο μία ερώτηση. Χρησιμοποιώντας στοιχειώδη λογική, όταν ακούτε ότι κάποιοι πραγματικά είδαν τον αγώνα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα, ενώ εσείς είχατε πρόβλημα, το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγετε είναι "η ΠΑΕ μας κοροϊδεύει, τα λεφτά μας πίσω κλπ"? :?:

με δεδομένο φυσικά ότι στο ίντερνετ δεν υπάρχουν συνδέσεις με προτεραιότητα (aka internet neutrality)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Quefor την Παρ 30 Αύγ 2019, 12:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fireblade4

Δημοσίευση από fireblade4 »

Εγώ το παιχνίδι το είδα σκόπελο που είμαι διακοπές σε λαπτοπ 14’ με chrome ,με 4g tethering WiFi από κινητό και σε 720p για να μην μου τρώει μεγάλο όγκο δεδομένων .Σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό το οποίο το είδα σε 50vdsl,58 tv και opera browser η ποιότητα της εικόνας ήταν πολύ καλύτερη και χωρίς κολλήματα.Επισης επειδή τυχαίνει να βλέπω καμμία φορά παιχνίδια στο λαπτοπ από ote tv go σε 720p η ποιότητα της εικόνας του PAOK TV χτες ήταν συγκριτικά ανώτερη.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα. Συνδέθηκα 8 παρά δέκα, μπορεί και λίγο αργότερα. Με σύνδεση του κωλου. Κανένα 5 mbps.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Quefor έγραψε:Να κάνω λίγο μία ερώτηση. Χρησιμοποιώντας στοιχειώδη λογική, όταν ακούτε ότι κάποιοι πραγματικά είδαν τον αγώνα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα, ενώ εσείς είχατε πρόβλημα, το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγετε είναι "η ΠΑΕ μας κοροϊδεύει, τα λεφτά μας πίσω κλπ"? :?:

με δεδομένο φυσικά ότι στο ίντερνετ δεν υπάρχουν συνδέσεις με προτεραιότητα (aka internet neutrality)
αυτο δεν εχει σχεση με τον παροχο,αλλα με τον σερβερ. Απτην στιγμη που η ΠΑΕ τα στελνει απο δικο της server,μπορει να χει προβληματα πανω απο εναν αριθμο συνδεσεων.

Τελικα μαθαμε ποσοι ειδαν τον αγωνα χτες ?
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Προσωπικά εγώ και άλλοι δύο φίλοι μου που το αγόρασαν δεν είχαμε κανένα πρόβλημα όπως κ οι περισσότεροι εδώ αν κρίνω από τα σχόλια. Κάποιοι νεοπαοκμανιατες με 1-2 δημοσιεύσεις ως δια μαγείας είχαν του κόσμου τα προβλήματα... Όσο για την ομάδα τρελό ξενερωμα.... Αλλά το ματς με τον νιονιο το αγόρασα αμέσως μετά τον αποκλεισμό γιατί ΠΑΟΚ είσαι....
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ninja1983, τα ίδια προβλήματα, με αυτά που παρουσιάστηκαν σε σένα, είχα κι εγώ, αλλά μέχρι το 15άλεπτο....
Μετά έστρωσε, δίχως να επικοινωνήσω καθόλου με το αρμόδιο τμήμα, εκτός από κάτι μικροσπασίματα-κλάιν....

Κάθε αρχή και δύσκολη, αν και προβλέπω ότι η συνέχεια θα είναι, πλέον, διαφορετική, που μακάρι να μην.....
NinJa1983

PAOK LARISSA έγραψε:Κάποιοι νεοπαοκμανιατες με 1-2 δημοσιεύσεις ως δια μαγείας είχαν του κόσμου τα προβλήματα...
Υπονοείς κάτι? Αμφισβητείς τα λεγόμενα μου? Το νεοπαοκμανιάτες που λες τι σημαίνει? 17 χρόνια εδώ είμαι, άσχετα αν έμπαινα στο φόρουμ. Αυτό μπορείς να το δεις από την ημερομηνία στα σχόλια που γράφαμε τότε σε διάφορα άρθρα. Ποιος είσαι εσύ που θα αφήσεις υπονοούμενα για το προφίλ το δικό μου? Κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ και μάθε να σέβεσαι τον οποιοδήποτε έχει κάποιο πρόβλημα και το μοιράζεται, χωρίς αιχμές.
NinJa1983

goran 64 έγραψε:Ninja1983, τα ίδια προβλήματα, με αυτά που παρουσιάστηκαν σε σένα, είχα κι εγώ, αλλά μέχρι το 15άλεπτο....
Μετά έστρωσε, δίχως να επικοινωνήσω καθόλου με το αρμόδιο τμήμα, εκτός από κάτι μικροσπασίματα-κλάιν....

Κάθε αρχή και δύσκολη, αν και προβλέπω ότι η συνέχεια θα είναι, πλέον, διαφορετική, που μακάρι να μην.....
Αδερφέ, στο ματς με τον Παναιτωλικό δεν είχα θέμα. Με τη Σλόβαν όμως πραγματικά αγανάκτησα. Μόλις μου έστειλαν πάντως από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μου ζήτησαν την απόδειξη συναλλαγής για να επιστραφεί το ποσό.

Και για να απαντήσω σε κάποιους που απαντάνε με εξυπνάδες που αγγίζουν τα όρια της ειρωνίας, η φράση μου "αισθάνθηκα πως με κοροϊδεύουν" έγκειται στην αγανάκτηση μου για το ότι επικοινώνησα τηλεφωνικώς και είπαν "αν συνεχιστεί το πρόβλημα, εμείς είμαστε εδώ" και μετά την κοπάνησαν, σχόλασαν- όχι για το πρόβλημα που πλήρωσα για την υπηρεσία και δε μπορούσα να παρακολουθήσω το παιχνίδι.
icue

Δημοσίευση από icue »

Παιδια εσεις που ειχατε κολληματα, μιλατε για σπασιματα εικονας; Ή για παγωμα της εικονας, loading κλπ. Δοκιμασατε να δειτε μετα αν σας εκανε τα ιδια; Εμενα χθες στο pregame 3-4 φορες σταματησε και επρεπε να ξαναπατησω play και να πατησω στο κουμπι κατω να με παει στο λαιβ, γιατι ξεκινουσε απο την αρχη το stream. Μου το εκανε και στην αρχη του αγωνα μια φορα. Απο εκει και περα ηταν σα να εβλεπα αγωνα σε καναλι γιατι το 1080p προφανως ειχε διαφορα απο το 720p οχι μονο λογω αναλυσης, αλλα θεωρω οτι ειχε και υψηλοτερο bitrate.

Τα ατομα με τα οποια ειχαμε κοινα προβληματα στο ματς με τον Παναιτωλικο, οταν μιλησα μετα μου ειπαν οτι και αυτοι δεν ειχαν χθες το παραμικρο προβλημα. Μαλιστα δεν ειχαν καν αυτο που παθαινα στο pregame που σταματουσε μονο του.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Σε εμένα δύο ήταν οι λύσεις για τα προβλήματα που είχα:

Πρώτα να πατήσω το κουμπί Live που δεν είχα προσέξει με τον Παναιτωλικό και μετά να το βάλω στο Auto για την ανάλυση. Το ματς το είδα ΤΕΛΕΙΑ όσο δεν πάει
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ που δεν έχουν βγάλει εκπτωτικο κωδικό για ανέργους και μειωμένο για ΑΜΕΑ, συνταξιουχους, ακριτικές περιοχές, νησιά κτλ. ΕΛΕΟΣ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δηλ. η νοβα ο οτε και ολα τα καναλια βγαζουν εκπτωτικα για αυτες τις κατηγοριες;;;

Τι ειναι παλι τουτο;;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Και απαραδεκτοι και ελεος!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”