Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
donpablo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από donpablo »

εναν παικτη εναν......αυτον στη θεση του πελκα τιποτα αλλο με αοθγκουστο μαουριτσιο το κεντρο μας δεν παιζεται γιαννουλς βιερινια οκ εκει πισω απο ακπομ δεν υπαρχει τιποτα ....μπορουμε ? υπαρχει θεμα με ffp? θα δειξει,εγω πιστευω οτι θα γινει σουπερ μεταγραφη μονο εκει
kos

Δημοσίευση από kos »

Εκεί που έχει γίνει η πρώτη αλλαγή σε όλα τα ματς? Έχει μία λογική...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ξερω καν σε ποιο τοπικ να γραψω.Τετοιο ψυχολογικο αδειασμα,τετοιο αισθημα πικρας και στενοχωριας μονο με αυτο μετα το γνωστο παιχνιδι με τη χαρτινη μπορω να το συγκρινω.Νιωθω οτι η χρονια τελειωσε τον Αυγουστο...Αντι να απολαμβανουμε τωρα το τελευταιο διημερο των μεταγραφων,χαζευουμε τον γαυρο να ενισχυεται και να πανυγυριζει και εμεις αναρωτιομαστε τι μας επιφυλασει το μελλον...Οσο υπερβολικο και αν ακουγεται,αν δεν αποκτηθουν 1-2 παικτες να βοηθησουν στο επιθετικο παιχνιδι απο τον αξονα,η χρονια θα τελειωσει και στο πρωταθλημα μεχρι τα χριστουγεννα.Πως μπορει να γινει αυτο? Ειλικρινα δεν ξερω.Ας αφησουν εστω και ελευθερο τον γυαλινο,να πουλησουν τουλαχιστον ενα παικτη και να φερουν 2 δανεικους,εγω πιστευω ομως οτι στην ομαδα δεν εχουν διαβασει τα κενα.Νομιζουν οτι ειμαστε πληρεις και ο Ποντιος θα πεισμωσει αρνητικα αυτη τη φορα και δεν θα κανει κινηση καθως σπανια βλεπει τις δικες του ευθυνες.Δηλαδη ειναι να τρελαινεσαι.Θες να τα δωσεις ολα για το ΤσΛ,θες να τολμησεις με το PAOKTV,θες να αποδειξεις οτι θα εχεις συνεχεια και πονταρεις ολο σου το παιχνιδι στον Ελ Καντουρι και τον Μπισεσβαρ...
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

Εγώ νομίζω ότι είναι ευκαιρία να γίνει ξεκαθάρισμα στο ρόστερ να πάρουν ότι παίκτες χρειαζόμαστε δανεικούς για να μην έχουμε θέματα ffp και να στρώσουμε την ομάδα για τα play of ( άλλωστε εκεί θα κριθεί το πρωτάθλημα) και για τα προκριματικά του χρόνου γιατί με την βαθμολογία και την τύχη που έχουμε θεωρώ δεδομένο ότι θα παίξουμε με τον ποιο δυνατό

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Εγώ θα το πώ καθαρά ότι στα 4 Ευρωπαικά παιχνίδια μας, ΚΑΙ τα τέσσερα, τρείς βασικοί και κομβικοί παίκτες μας ήταν σε απίστευτο βαθμό κακοί. Πέρα από την γκρίνια τους σχεδιασμούς κλπ. Τρείς παίκτες κάναν απίστευτα λάθη για να φτάσουμε εδώ, και φυσικά δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί δεν το περίμενα.

1. Πασχαλάκης. Απίστευτα αγχωμένος και ασταθής. Κολλημένος στην γραμμή με αργές οφφ τάιμ εξόδους και κακές τοποθετήσεις. Μάλιστα 2 φορές έχασε την μπάλα μέσα απ τα χέρια του, την μία με την Σλόβαν στο γκόλ.

2. Πέλκας. Σε κάθε επίθεση του ΠΑΟΚ η μπάλα περνάει απ τα πόδια του. Οπότε εάν οι επιλογές του είναι λάθος, ή αργές, όλη η επίθεση καταστρέφεται. Αυτό συνέβη σε πάμπολλες περιπτώσεις που η ομάδα έβγαινε μπροστά με καλές προυποθέσεις. Αποτέλεσμα να χάνουμε άσκοπα κατοχές. Η αλλαγή του βόηθησε την ομάδα (πχ 3 γκόλ χτές και άπειρες τελικές στο β). Ο ίδιος έχασε φοβερές ευκαιρίες μπροστά στο τέρμα, ενώ είχε κακές εκτελέσεις σχεδόν σε όλα τα στημένα (που είναι η δύναμή μας στο γκόλ).

3. Βαρέλα. Πραγματικά με απογοήτευσε. Η παρουσία του στην άμυνα στα στημένα ήτανε για κλάματα. Πολλά λάθη με την μπάλα κάτω, λάθος γιόμες και αλλαγές παιχνιδιού, πουλήματα στο κέντρο. Δεν συζητάω για το γκόλ του Αγιαξ φυσικά.

Επειδή αυτό είναι τοπικ μεταγραφών, αυτό που εγώ θέλω να πώ είναι ότι ΔΕΝ μπορείς να περάσεις σε ομίλους εάν αυτοί οι 3 παίκτες έχουν τόσο χαμηλή απόδοση ΟΣΟ καλά και αν παίξουν οι άλλοι. Θεωρώ ότι είδαμε πολύ καλά στοιχεία από πολλούς παίκτες μας. Δεν ξέρω εάν αυτά τα προβλήματα πρέπει να καλυφθούν με εσωτερικές αλλαγές, μάλλον του Πασχαλάκη πρέπει (Ζίφκοβιτς), αλλά του Πέλκα σίγουρα χρειάζεται να το δούν σοβαρά για μιά μεταγραφή. Ενα επιθετικογενές χάφ με γκόλ. Μία δυνατή μεταγραφή.

Εάν δεν γίνει αυτό, ας φέρουν τον Μπίσε στη θέση του Πέλκα και ας περάσουν Στοχ ή Λάμπρου ή Ζαμπά στα αριστερά. Νομίζω με αυτό το σχήμα και με Ζίφκοβιτς θα είχαμε κάνει περίπατο με την Σλόβαν. Για τον Αγιαξ πιστεύω το κοράκι θα μας έκαιγε ούτως η άλλως.

Να πώ ξεκάθαρα ότι τους τρείς που ανέφερα τους πίστευα και τους πιστεύω σαν ποιότητες, αλλά ρεαλιστικά αυτή την στιγμή και καθαρά ποδοσφαιρικά θεωρώ ότι δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις και ότι τα λάθη τους έκριναν τις προκρίσεις στην Ευρώπη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Παρ 30 Αύγ 2019, 08:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:
joshua έγραψε:Δωσαμε 2 μυρια αποζημιωση και αλλα τοσα συμβολαιο,τα περισσοτερα που εχουν δοθει ποτε στο ελληνικο ποδοσφαιρο για να φερουμε ακουσον ακουσον απλα εναν 40χρονο ταλαντουχο προπονητη.Δωσαμε 1,5 μυριο για να φερουμε Μελιοπουλο και Μιχαι και καποιοι λενε πως δωσαμε και αποζημιωση μεχρι και για τον Ροντριγκο.Στο καπακι δωσαμε 3 μυρια για ενα χαφ επενδυση, πρωτη φορα ευρωπη και αλλα 3 για ενα στοπερ μπροστα απο τα στοπερ, οπως ελεγε και ο Λουτσεσκου.Φεραμε με 1 μυριο τον Στοχ τη στιγμη που ελεγες οτι ο ΠΑΟΚ ξεπερνα 30χρονους απο ομαδες οπως η Σλαβια και φτασαμε 30 Αυγουστου να μενουμε εκτος Ευρωπης με ΜΗΔΕΝΙΚΗ προσφορα απο νεους παικτες ,αλλα και προπονητη, για να λεμε οτι εχουμε προβλημα λογω ffp.Με τις υγιες μας...

Υ.Γ Δεν πηγα καν πιο πισω στα 4 μυρια που δωσαμε για στοπερ,την πιο ακριβη μεταγραφη στοπερ στην Ελλαδα για να μην μπορει αυτος να παρει τη θεση ειτε του Βαρελα,ειτε του Κρεσπο και να βλεπω να τρωω αστεια γκολ στα ευρωπαικα παιχνιδια.
Πιπερι! Ο διαιτητης φταιει και η ατυχια!
Ολα τα αλλα εγιναν τελεια!
Μη ξαναδιαβασω τετοια σχολια σε παρακαλω...
ακου εκει δεν εγινε σωστος προγραμματισμος!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπραβο ρε !!
Αυτος εισαι!!!
kos

Δημοσίευση από kos »

Αν θυσίαζα έναν παίκτη αυτός θα ήταν ο Ομάρ.
Γυρίζουν 2 και έχω μια καλουτσικη 5αδα.
Αν έπρεπε να θυσιάσω και δεύτερο θα επέλεγα τον Λημνιό.
Ενεργοποίηση στοχ και αναβάθμιση Λάμπρου σε παγκιτη μέχρι να γυρίσει ο Βιερίνια.
Τα λεφτά σε second striker.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο ομαρ πρεπει ειτε να φυγει ειτε να πληρωνεται με το ματς.

800 για μισα ματς στον παγκο και να μην μπορει ειναο τεραστιο ποσο!
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

μεγαλο ρισκο ηταν να στηριχτεις στον γυαλινο και δεν μας βγηκε
ουτε βγαινει η χρονια ως το Γεναρη χωρις χαφ, οταν ακομα δε ξερεις σε τι κατασταση και ποτε θα επιστρεψει ο Μαουρισιο
το 2 ισαξιοι παιχτες σε καθε θεση παντως, ξεχνα το κ.Φερειρα...
ευκαιρια ειναι παντως για εξτρα ξεκαθαρισμα και καμια πωληση η δανεισμο παιχτων που πιανουν θεση στο ροστερ με μηδαμινη προσφορα
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Μεταγραφες για ενα ματς την εβδομαδα, με 3 συμβολαια μεγαλα να περιμενουν την επανοδό τους και με αρκετους παικτες που δε προλαβε ακομα να δοκιμασει ο προπονητης, δε χρειάζονται.
Ας βρει ρολους για το υπαρχον ροστερ και βλεπουμε
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Καλημερα. Γενικα ειμαι κατα της απαξιωσης. Αλλαξε ο καπετανιος και πρεπει να δωσουμε χρονο. Και λαθη θα γινουν και θα τα πληρωσουμε. Το ροστερ μας ειναι σχετικα μεγαλο για τους εναπομειναντες αγωνες (36 πρωταθλημα και οσους γινουν στο κυπελλο). Μαλλον θα πρεπει να το ελαφρυνουμε λιγο. Αν ηταν στο χερι μου (ιδανικα) θα πουλουσα Καντουρι, θα ανταλλαζα Ζαμπα με Ολιβειρα (κρατωντας οσο μεγαλυτερο ποσοστο ή χρηματα) και αν γινοταν θα επαιρνα ενα καθαρο περιφερειακο επιθετικο.
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

εγω αν ειμουνα σαββιδης , το τεχνικο επιτελειο και το προπονητη θα τους ξεσκιζα. καλα ρε παιδες μου φερνεται εναν που δεν μπορει να τρεξει στην προπονηση??ΣΤΟΧ ( γιατι αυτο συμβαινει εκει) και μου φερνεται 2-3 που ειναι αλλαγες?? ( οσοι παιζουν βασικοι δηλ) και παμε να χτυπησουμε τον ΑJAX ετσι?? τι λετε ρε???? πατε καλα ρε μαγκες??? και εσυ κυριε προπονητα ερχεσαι με την αυτοπεποιθηση ενος μεγαλου προπονητη να αλλαξεις παραμονη το σηυστημα της ομαδας??? απο που ρε μεγαλε ??απ την ΜΠΡΑΓΚΑ???? με δυο μυρρια????δεν πρεπει να στοχοποιουμε παικτες τωρα οκ καποιοι ηταν ντεφορμε αλλα ρε μεγαλε μπρανκο τι να σου κανει το ταλεντο ο αουγκουστο και το τερας ο εσιτι που ειναι αλλαγες????και το μπακ που πατησε πρωτη φορα χορτο χθες???μειωνεις το συμβολαιο σου κυριε προπονητα???δεχεσαι μια μειωση 30% επειδη δεν εισαι ο μουρινιοο?? μας εφαγε ο μεγαλοιδεατισμος ενω δηλ με γκαρσια η και ιβιτς θα εισουνα πιο συμμαζεμενος και ΔΕΝ θα αλλαζανε το συστημα .
Υ.Γ εκτεθηκες προπονητα με τον μισιτς και τον πολωνο οι καλυτεροι ηταν χθες
ασε μας ρε!!!!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Όλος ο μεταγραφικός σχεδιασμός, ξεκινώντας την προεργασία από πέρσι, θα έπρεπε να έχει ένα moto. Αναβάθμιση.
Ψάχνω να βρω μια θέση στην οποία όντως αναβαθμίστηκε η 11άδα και δε βρίσκω.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

το μοτο μας στις μεταγραφες ηταν ενα: bukkake.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Παρ 30 Αύγ 2019, 09:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:
joshua έγραψε:Δωσαμε 2 μυρια αποζημιωση και αλλα τοσα συμβολαιο,τα περισσοτερα που εχουν δοθει ποτε στο ελληνικο ποδοσφαιρο για να φερουμε ακουσον ακουσον απλα εναν 40χρονο ταλαντουχο προπονητη.Δωσαμε 1,5 μυριο για να φερουμε Μελιοπουλο και Μιχαι και καποιοι λενε πως δωσαμε και αποζημιωση μεχρι και για τον Ροντριγκο.Στο καπακι δωσαμε 3 μυρια για ενα χαφ επενδυση, πρωτη φορα ευρωπη και αλλα 3 για ενα στοπερ μπροστα απο τα στοπερ, οπως ελεγε και ο Λουτσεσκου.Φεραμε με 1 μυριο τον Στοχ τη στιγμη που ελεγες οτι ο ΠΑΟΚ ξεπερνα 30χρονους απο ομαδες οπως η Σλαβια και φτασαμε 30 Αυγουστου να μενουμε εκτος Ευρωπης με ΜΗΔΕΝΙΚΗ προσφορα απο νεους παικτες ,αλλα και προπονητη, για να λεμε οτι εχουμε προβλημα λογω ffp.Με τις υγιες μας...

Υ.Γ Δεν πηγα καν πιο πισω στα 4 μυρια που δωσαμε για στοπερ,την πιο ακριβη μεταγραφη στοπερ στην Ελλαδα για να μην μπορει αυτος να παρει τη θεση ειτε του Βαρελα,ειτε του Κρεσπο και να βλεπω να τρωω αστεια γκολ στα ευρωπαικα παιχνιδια.
Πιπερι! Ο διαιτητης φταιει και η ατυχια!
Ολα τα αλλα εγιναν τελεια!
Μη ξαναδιαβασω τετοια σχολια σε παρακαλω...
ακου εκει δεν εγινε σωστος προγραμματισμος!

Μπραβο ρε !!
Αυτος εισαι!!!
Εισαι αδικος
Σουρμε.
Μας την πέφτουν μονιμα με υφος "σας ξερουμε οτινειστε κομπλεξικοι", "τα εχετε αποθηκευμενα και τα στελνετε" και αλλα τετοια ωραια, αλλα εγω σου εφταιξα!
Δεν ξερω αν ειμαι αυτος ή αλλος, αλλα κοιταξτε και παρα περα απο μενα γτ η ειρωνια παει συννεφο και δεν κουνιεται φύλλο.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”