Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
prax
Δημοσιεύσεις: 1472
Εγγραφή: Κυρ 03 Σεπ 2017, 12:15

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από prax »

Μην μπερδεύεσαι ρε συ ρενεγκειντ, δεν είπα ότι ήταν λόγος να αποκλειστουμε απ το χωριό οι μεταγραφές

Τέλος πάντων, πως θα κοιμηθούμε σήμερα, μπορεί να με πει κάποιος;
renegade
Δημοσιεύσεις: 17511
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από renegade »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Ναι, έχει φοβερό υλικό όταν κοιτάει στον πάγκο τι να αλλάξει και βλέπει τον Μισιτς και τον Στοχ. Το υλικό μας είναι ένα επίπεδο κάτω σε σχέση με πέρυσι. Νέοι παίκτες που με Λουτσεσκου δεν βελτιώθηκαν γιατί ο άνθρωπος ήταν διαχειριστής κι όχι δάσκαλος και μεγάλοι παίκτες που κάθε πέρσι και καλύτερα. Αν βάλουμε και τους τραυματίες και την αλλαγή συστήματος, τότε γάμησε τα.
Δεν ήταν διαχειριστής ο λουτσέσκου...Μάγος είπαμε ήτανε που κατάφερε με αυτό το χάλια υλικό να πάρει double
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK
Δημοσιεύσεις: 939
Εγγραφή: Κυρ 04 Ιούλ 2010, 04:28

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από STRAFNIK »

άλλα έγραψα πρίν , αλλά δεν βγήκαν καθότι ατσούμπαλος
ένα μόνο,
στήριξη μέχρι τελικής πτώσεως
μακάρι να στηριχθει όπως ο Λου
και εννοώ και με παίκτες
πίκρα σημερα, αλλά να πα να γαμηθει
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK
Δημοσιεύσεις: 939
Εγγραφή: Κυρ 04 Ιούλ 2010, 04:28

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από STRAFNIK »

Δεν ήταν διαχειριστής ο λουτσέσκου...Μάγος είπαμε ήτανε που κατάφερε με αυτό το χάλια υλικό να πάρει double[/quote]

μια χαρά διαχειριστής ήταν ο Λου
Μάγος ΔΕΝ ήταν
Επίσης (και είναι δικιά μου άποψη)
φέτος βλέπω βασικά γρανάζια να είναι ξεζουμισμένα

edit: δεν εννοώ κατι πονηρό ,ψυχολογικά πιο πολύ
Άβαταρ μέλους
painkiller4
Δημοσιεύσεις: 6759
Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2015, 01:45

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από painkiller4 »

Μεγάλες οι ευθύνες του Φερέιρα για την εικόνα της ομάδας στα επίσημα παιχνίδια... Δεν είναι δυνατόν να δέχεσαι 9 γκολ σε 5 παιχνίδια... Αυτό δεν είναι ομάδα, τουλάχιστον επίπεδο τσου λου που διατυμπανίζουν.
Η αμυντική γραμμη είναι η περσινή με τους ίδιους. Αυτό που άλλαξε είναι ο σχηματισμός του ΠΑΟΚ, άνοιξαν οι γραμμές. Η Σλόβαν σε κερδισε με τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει τις περισσότερες ομάδες της σουπαλιγκ. Και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τύχη και άλλες τέτοιες παπαριες απλά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και τα λάθη εκατέρωθεν. Είναι ωρα για αποφάσεις: Η παίρνεις το ρίσκο και συνεχίζεις έτσι μέχρι ολοι οι παίκτες να προσαρμοστούν κατάλληλα σε αυτό η το γυρνάς σε αυτο που έμαθαν να κάνουν πάρα πολύ καλά πέρυσι. Δε χωράνε εγωισμοί.
Αυτός ο προπονητής είναι τεράστια επένδυση και επιβάλλεται να στηριχθεί αλλά κι αυτός πρέπει να το πάρει αλλιώς... Και επειδή ακριβώς είναι τεράστια επένδυση για να στηριχθεί πρέπει να του δώσουν όλα τα εχέγγυα για να δούμε πόσο μπορεί να εξελίξει όλο το σύστημα που θέλει με τα εργαλεία που εκείνος χρειάζεται για να φανεί η δουλειά του. Είναι επιβεβλημένη η ενίσχυση της ομάδας και να υποστηρίξουν όλο αυτό το πρότζεκτ.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n
Δημοσιεύσεις: 3694
Εγγραφή: Πέμ 01 Δεκ 2016, 02:49
Τοποθεσία: Western-Macedonia

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από Darkm4n »

Αν δεν βλέπει πως κυλάει κάτι σωστά.. όπως το έγραψες συμφωνώ να αλλάξει ρεπερτόριο γιατί αυτά τα 'μεγάλη επένδυση και μαύρα άλογα' είναι δικαιολογίες.

Να συμορφωθεί με το τι εστί ΠΑΟΚ αυτός είναι Προπονητής να δει τι φταίει τα έγραψες ωραία και για τα γκόλ που φάγαμε και όλα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
jibbie
Δημοσιεύσεις: 6004
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 00:41
Τοποθεσία: Hackney,London

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από jibbie »

Αμπελ, αν σεβεσαι τις φιλοδοξιες σου, πρεπει να σπασεις αυγα. δε γινεται να βλεπουμε 8 τυπους να παιζουν για την παρτη τους και 2-3 για την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Odi
Δημοσιεύσεις: 11253
Εγγραφή: Τρί 17 Ιουν 2008, 15:50
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από Odi »

Κόουτς στο ποδόσφαιρο μπαίνουν και γκολ από τα σαράντα μέτρα, μπαίνουν και γκολ από καραμπόλες. Δεν είναι δήλωση αυτή.

Δες εκεί τις γραμμές σου που έχουν 1,5 χλμ απόσταση η μία με την άλλη, δες τις βασικές επιλογές σου που βγαίνουν αλλαγή και βάζουμε τρία γκολ, βγάλε λίγο τις παρωπίδες με τον Στοχ και άλλαξε οτι η ομάδα δεν μπορεί να εφαρμόσει, γιατι χρόνο για κολλήματα δεν έχουμε.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
Δημοσιεύσεις: 16727
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Κέρδισε τον Πανιώνιο για αρχή και μετά έχεις δυο βδομάδες να τους στρώσεις και να παρουσιάσεις κάτι καλύτερο από αυτό το... πράγμα, τέλος πάντων, που βλέπουμε τελευταία.
Άβαταρ μέλους
john4serres
Δημοσιεύσεις: 32078
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από john4serres »

Coach, όσο δεν ενεργοποιείς παίκτες με ελάχιστα-μηδενικά λεπτά συμμετοχής, δεν πρόκειται να δεις βελτίωση από τους "βασικούς"

Και το καράβι θα βυθίζεται.

Νίκη με πανιώνιο οπωσδήποτε
xrisitsapa
Δημοσιεύσεις: 4397
Εγγραφή: Δευ 27 Σεπ 2010, 18:11

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ξεκόλλα με το σύστημα.
Κάνε rotation.
Δούλεψε τα στημένα.

Οι νίκες θα σας κάνουν πάλι ομάδα, και θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη των παικτών, που τώρα ΔΕΝ την έχεις.
Άβαταρ μέλους
ioanmits
Δημοσιεύσεις: 1675
Εγγραφή: Κυρ 23 Δεκ 2007, 13:56
Τοποθεσία: Στο πιο ψηλότερο βουνό...

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από ioanmits »

Θα μπορούσε στα προκριματικά να πάει πιο safe και να μην αλλάξει την περυσινή διάταξη και το σύστημα. Παρ΄όλα αυτά εγώ επιμένω ότι είναι πάρα πολύ καλός προπονητής που απλά θέλει το χρόνο του.
Ίσως εχθές έπρεπε να αρχίσει από την αρχή τον Σφιντέρσκι και να μείνει ο Πέλκας εκτός, όπως ακριβώς έκανε και με τον αόρατο Ζαμπά που έμεινε στον πάγκο.
Το 4-4-2 που παίζουμε και που γίνεται 3-5-2 όταν κάνουμε επίθεση είναι ένα πολύ καλό σύστημα. Ξέρουμε όμως όλοι ότι ζήτησε 2 παίκτες, ο ένας πολύ ποιοτικός για να πάρει τη θέση του Πέλκα, για να το παίξει ακόμη καλύτερα και η απάντηση από τη διοίκηση ήταν "στις 30/8 που θα έχει καλές ευκαιρίες"
Άβαταρ μέλους
barlow4
Δημοσιεύσεις: 10183
Εγγραφή: Παρ 04 Ιούλ 2008, 14:40

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από barlow4 »

ε 30/8 ειναι
Άβαταρ μέλους
zissos
Δημοσιεύσεις: 2215
Εγγραφή: Κυρ 29 Μάιος 2011, 01:38

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από zissos »

Απορώ γιατί να μην είμαι εγώ προπονητής στην ομάδα. Και εγώ 2 στους 2 αποκλεισμούς θα είχα, (τη σλοβαν μπορεί και να την περνούσα) και εγώ 40 χρονών είμαι, νεος ωραίος, μεγάλο π@ος, γλυκομίλητος, μπουρδολόγος, και εγώ μπάλα δεν ξέρω, και εγώ για μεταγραφές θα έκραζα κλπ. Τίποτα διαφορετικό από αυτά που βλέπουμε. Και όσο νάναι με 40-50.000 το χρόνο θα έκανα σκούπα μάπα και τα αποδυτήρια στην Τούμπα και στην Μεσήμβρια.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Δημοσιεύσεις: 1871
Εγγραφή: Σάβ 01 Φεβ 2014, 14:37
Τοποθεσία: Leytonstone, East London baby!
Επικοινωνία:

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Στατικές φάσεις αστείες απο την προετοιμασία ακόμα.

Κάθε στημένο στην άμυνα μας, βρωμάει γκολ. Στα επιθετικά στημένα δεν βγαίνει ευκαιρία ούτε κατά τύχη.

Η άμυνα παίζει 20 μέτρα μακρια απο τον τελευταίο μέσο. Μπορείς να οδηγήσεις λεοφωρείο αναμεσα απο τις γραμμές μας.

Κανένα πλάνο επίθεσης. Σέντρα, σέντρα, σέντρα, γιόμα απο το ημικύκλιο της περιοχής και κάνα στημένο...

Λοιπόν τέλος οι δικαιολογίες.

Ο προπονητής πρέπει να πάρει απόφαση οτι αυτοί οι παίκτες δεν μπορούν να παίξουν αυτό που έχει στο μυαλό του. Άρα ή θα αλλάξει αυτό πουζητάει ή θα αλλάξει παίκτες.

Επειδή παίκτες δεν προλαβαίνουμε να αλλάξουμε και επειδή το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ είναι να αλλάξουμε προπονητή, καλύτερα να προσγειωθεί στην πραγματικότητα τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη.

Αν θεωρεί οτι τον έριξαν στις μεταγραφές και δεν μπορεί να δουλέψει έτσι, να βγεί να το πει. Η παραίτηση όμως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Να μείνει και να μαζέψει βαθμούς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”