Ακριβώς...Χαλαστηκε πολύς κόσμος σήμερα. Δυστυχώς.obanebane έγραψε:Με το σημερινό ξενέρωμα,αν δεν γίνει κάτι να φτιάξει η ψυχολογία του κόσμου, πάπαλα paoktv ppv.
PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV
Όλα τέλεια από το 1 έως το 90. Εικόνα άψογη, ήχος πολύ καλός. Στο 2ο ημίχρονο μου φάνηκε να έχει λίγο μεγαλύτερη υστέρηση από τον πραγματικό χρόνο. Άμα περνούσαμε κι ολας όλα θα ήταν υπέροχα. Τωρα βλέπω να πέφτει το ενδιαφέρον λόγω απογοήτευσης.
Μόλις συνειδητοποίησα πλέον ότι μεσοβδόμαδα, μόνο ΠΑΟΚ δε θα έχει... Ούτε σε ποδόσφαιρο ούτε σε μπάσκετ ούτε πουθενά...
Τι γκαντεμια είναι αυτή ρε φούστη μου;;;
Πώς θα περάσει ο χειμώνας;
SM-G965F
SM-G965F
Πραγματικα εντυπωσιαστηκα σημερα. Δεν περιμενα τοσο συντομα να τα διορθωσουν ολα. Περα απο μια φορα που σταματησε μονο του στην αρχη, πηγε τρενο με μεγαλυτερη αναλυση απο την προηγουμενη φορα, χωρις το παραμικρο σπασιμο.
Αν βγαζαν σημερα το βραδυ πακετο για ολη τη χρονια θα το αγοραζα χωρις δευτερη σκεψη.
Αν βγαζαν σημερα το βραδυ πακετο για ολη τη χρονια θα το αγοραζα χωρις δευτερη σκεψη.
- PAOK_Antarctica
- giwrgos04dex
Θα βρούμε δεύτερη γκομενα αναγκαστικά δεν παλεύετεpilotos έγραψε:Μόλις συνειδητοποίησα πλέον ότι μεσοβδόμαδα, μόνο ΠΑΟΚ δε θα έχει... Ούτε σε ποδόσφαιρο ούτε σε μπάσκετ ούτε πουθενά...
SM-G965F
Γαμω τη τρέλα μου
Και εγω αυτην την αισθηση εχω. Επισης τα τεχνικα προβληματα νομιζω ηταν χειροτερα σημερα η ηταν η ιδεα μου ?Isi4 έγραψε:Ακριβώς...Χαλαστηκε πολύς κόσμος σήμερα. Δυστυχώς.obanebane έγραψε:Με το σημερινό ξενέρωμα,αν δεν γίνει κάτι να φτιάξει η ψυχολογία του κόσμου, πάπαλα paoktv ppv.
Καμια φορα σε τετοιες κινησεις θελει ταιμινγκ και μομεντουμ και και και....
Τελος παντων,ξενερα η οχι,ο Φερευρα οφειλει να ξαναφερει τον ενθουσιασμο συντομα. Ο Λουτσος ειχε κανει 14 σερι νικες. Αν η ομαδα αρχιζει να κανει παπαδες εγχωρια,θα ξαναζεσταθουμε πολυ συντομα ολοι.
Μην βιάζεστε να κάνετε κηδεία στο εγχείρημα, έχουμε τα πουτ@νακια της Νόβα γι'αυτό. Ήδη έδειξε και άλλη βελτίωση σήμερα, απ' ό,τι έμαθα. Η χρονιά μόλις άρχισε, αγωνιστικα όχι καλά αλλά άρχισε.
- john4serres
Είμαστε στον 4ο ομιλο του Basketball Champions Leaguepilotos έγραψε:Μόλις συνειδητοποίησα πλέον ότι μεσοβδόμαδα, μόνο ΠΑΟΚ δε θα έχει... Ούτε σε ποδόσφαιρο ούτε σε μπάσκετ ούτε πουθενά...
SM-G965F
Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε στο πρόβλημα που είχα. ΈΠΑΙΞΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΛΕΠΤΟ. ΚΡΙΜΑ ΓΑΙΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΊΣΚΟΥΜΕ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ
- Μπαρκαρούτσος
Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να τα σκάει για PAOK TV.
Δεν θέλεις να δεις; Δεν πληρώνεις και δεν βλέπεις.
Θέλεις να δεις; Πληρώνεις και βλέπεις.
Όποιοι δεν γουστάρουν τον ΠΑΟΚ, να μείνουν μακριά του. Άιντε... Αποκλειστήκαμε και μας φταίει το PAOK TV.
To PAOK TV δεν είναι keeppaokalive.
Δεν θέλεις να δεις; Δεν πληρώνεις και δεν βλέπεις.
Θέλεις να δεις; Πληρώνεις και βλέπεις.
Όποιοι δεν γουστάρουν τον ΠΑΟΚ, να μείνουν μακριά του. Άιντε... Αποκλειστήκαμε και μας φταίει το PAOK TV.
To PAOK TV δεν είναι keeppaokalive.
- paok re niamou
Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει το ΠΑΟΚ ΤΒ με το αγωνιστικο και κραζετε. Εκτος του οτι θελουμε να βλεπουμε τα ματς ενισχυουμε την διαπραγματευτικη θεση της Παε. Οτι ναναι...
Pregame και 2ο ημιχρονο ουτε κολλημα
10 ημιχρονο απο το 10 περιπου μεχρι το 40 πολλα σπασιματα η εικονα, η ποιοτητα για 1080p αρκετα κακη βεβαια, καμια σχεση με του ΟΤΕ στη διπλα τηλεοραση, αυτο θελει δουλεια (λιγοτερη συμπιεση, δλδ). Για μαγαζι δλδ δημιουργουσε θεματα
Και για τα σπασιματα, δοκιμασα μεχρι και 360p και 50ρα γραμμη. Ε δεν εφταιγε το δικο μου ακρο, παντως
Ειπαμε. Ειναι και λιγο λαχειο. Θα βελτιωθει, καποτε
10 ημιχρονο απο το 10 περιπου μεχρι το 40 πολλα σπασιματα η εικονα, η ποιοτητα για 1080p αρκετα κακη βεβαια, καμια σχεση με του ΟΤΕ στη διπλα τηλεοραση, αυτο θελει δουλεια (λιγοτερη συμπιεση, δλδ). Για μαγαζι δλδ δημιουργουσε θεματα
Και για τα σπασιματα, δοκιμασα μεχρι και 360p και 50ρα γραμμη. Ε δεν εφταιγε το δικο μου ακρο, παντως
Ειπαμε. Ειναι και λιγο λαχειο. Θα βελτιωθει, καποτε
- navigator11
Προσωπικά έμεινα απολύτως ικανοποιημένος σήμερα. Κανένα απολύτως θέμα. Βγάλτε ρε ένα season ticket να το αγοράσω αυτήν τη στιγμή. Όχι το πρωί, τώρα αμέσως. Άκου ξενέρωσε ο λαουτζίκος! Τι λέτε ρε; Να στερείται κάποιος οικονομικής δυνατότητας, σαφώς, να το σεβαστώ απολύτως και να κατανοήσω τη μη περαιτέρω ή εν γένει συμμετοχή στο εγχείρημα. Αλλά θα έχω τη δυνατότητα να βλέπω ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ τον ΠΑΟΚ, με την άνεσή μου, χωρίς να ξερνάω από αυτιά και μάτια ταυτόχρονα, κ θα κάνω ή θα σκεφτώ να κάνω πίσω για έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό; Δεν είσαστε σοβαροί μου φαίνεται.