PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

Isi4

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από Isi4 »

obanebane έγραψε:Με το σημερινό ξενέρωμα,αν δεν γίνει κάτι να φτιάξει η ψυχολογία του κόσμου, πάπαλα paoktv ppv.
Ακριβώς...Χαλαστηκε πολύς κόσμος σήμερα. Δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
PanKan

Δημοσίευση από PanKan »

Όλα τέλεια από το 1 έως το 90. Εικόνα άψογη, ήχος πολύ καλός. Στο 2ο ημίχρονο μου φάνηκε να έχει λίγο μεγαλύτερη υστέρηση από τον πραγματικό χρόνο. Άμα περνούσαμε κι ολας όλα θα ήταν υπέροχα. Τωρα βλέπω να πέφτει το ενδιαφέρον λόγω απογοήτευσης.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μόλις συνειδητοποίησα πλέον ότι μεσοβδόμαδα, μόνο ΠΑΟΚ δε θα έχει... Ούτε σε ποδόσφαιρο ούτε σε μπάσκετ ούτε πουθενά...

Τι γκαντεμια είναι αυτή ρε φούστη μου;;;
Πώς θα περάσει ο χειμώνας;

SM-G965F
icue

Δημοσίευση από icue »

Πραγματικα εντυπωσιαστηκα σημερα. Δεν περιμενα τοσο συντομα να τα διορθωσουν ολα. Περα απο μια φορα που σταματησε μονο του στην αρχη, πηγε τρενο με μεγαλυτερη αναλυση απο την προηγουμενη φορα, χωρις το παραμικρο σπασιμο.

Αν βγαζαν σημερα το βραδυ πακετο για ολη τη χρονια θα το αγοραζα χωρις δευτερη σκεψη.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν θα είμαστε στο τσαμπιολί στο μπάσκετ;
Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

pilotos έγραψε:Μόλις συνειδητοποίησα πλέον ότι μεσοβδόμαδα, μόνο ΠΑΟΚ δε θα έχει... Ούτε σε ποδόσφαιρο ούτε σε μπάσκετ ούτε πουθενά...

SM-G965F
Θα βρούμε δεύτερη γκομενα αναγκαστικά δεν παλεύετε
Γαμω τη τρέλα μου
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Isi4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Με το σημερινό ξενέρωμα,αν δεν γίνει κάτι να φτιάξει η ψυχολογία του κόσμου, πάπαλα paoktv ppv.
Ακριβώς...Χαλαστηκε πολύς κόσμος σήμερα. Δυστυχώς.
Και εγω αυτην την αισθηση εχω. Επισης τα τεχνικα προβληματα νομιζω ηταν χειροτερα σημερα η ηταν η ιδεα μου ?

Καμια φορα σε τετοιες κινησεις θελει ταιμινγκ και μομεντουμ και και και....

Τελος παντων,ξενερα η οχι,ο Φερευρα οφειλει να ξαναφερει τον ενθουσιασμο συντομα. Ο Λουτσος ειχε κανει 14 σερι νικες. Αν η ομαδα αρχιζει να κανει παπαδες εγχωρια,θα ξαναζεσταθουμε πολυ συντομα ολοι.
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Μην βιάζεστε να κάνετε κηδεία στο εγχείρημα, έχουμε τα πουτ@νακια της Νόβα γι'αυτό. Ήδη έδειξε και άλλη βελτίωση σήμερα, απ' ό,τι έμαθα. Η χρονιά μόλις άρχισε, αγωνιστικα όχι καλά αλλά άρχισε.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

pilotos έγραψε:Μόλις συνειδητοποίησα πλέον ότι μεσοβδόμαδα, μόνο ΠΑΟΚ δε θα έχει... Ούτε σε ποδόσφαιρο ούτε σε μπάσκετ ούτε πουθενά...

SM-G965F
Είμαστε στον 4ο ομιλο του Basketball Champions League
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Θα κατέβουμε;

SM-G965F
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε στο πρόβλημα που είχα. ΈΠΑΙΞΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΏΤΟ ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΛΕΠΤΟ. ΚΡΙΜΑ ΓΑΙΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΊΣΚΟΥΜΕ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να τα σκάει για PAOK TV.

Δεν θέλεις να δεις; Δεν πληρώνεις και δεν βλέπεις.
Θέλεις να δεις; Πληρώνεις και βλέπεις.

Όποιοι δεν γουστάρουν τον ΠΑΟΚ, να μείνουν μακριά του. Άιντε... Αποκλειστήκαμε και μας φταίει το PAOK TV.

To PAOK TV δεν είναι keeppaokalive.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει το ΠΑΟΚ ΤΒ με το αγωνιστικο και κραζετε. Εκτος του οτι θελουμε να βλεπουμε τα ματς ενισχυουμε την διαπραγματευτικη θεση της Παε. Οτι ναναι...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Pregame και 2ο ημιχρονο ουτε κολλημα
10 ημιχρονο απο το 10 περιπου μεχρι το 40 πολλα σπασιματα η εικονα, η ποιοτητα για 1080p αρκετα κακη βεβαια, καμια σχεση με του ΟΤΕ στη διπλα τηλεοραση, αυτο θελει δουλεια (λιγοτερη συμπιεση, δλδ). Για μαγαζι δλδ δημιουργουσε θεματα

Και για τα σπασιματα, δοκιμασα μεχρι και 360p και 50ρα γραμμη. Ε δεν εφταιγε το δικο μου ακρο, παντως

Ειπαμε. Ειναι και λιγο λαχειο. Θα βελτιωθει, καποτε
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Προσωπικά έμεινα απολύτως ικανοποιημένος σήμερα. Κανένα απολύτως θέμα. Βγάλτε ρε ένα season ticket να το αγοράσω αυτήν τη στιγμή. Όχι το πρωί, τώρα αμέσως. Άκου ξενέρωσε ο λαουτζίκος! Τι λέτε ρε; Να στερείται κάποιος οικονομικής δυνατότητας, σαφώς, να το σεβαστώ απολύτως και να κατανοήσω τη μη περαιτέρω ή εν γένει συμμετοχή στο εγχείρημα. Αλλά θα έχω τη δυνατότητα να βλέπω ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ τον ΠΑΟΚ, με την άνεσή μου, χωρίς να ξερνάω από αυτιά και μάτια ταυτόχρονα, κ θα κάνω ή θα σκεφτώ να κάνω πίσω για έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό; Δεν είσαστε σοβαροί μου φαίνεται.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”