7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
αντιο
θα θυμομαστε για παντα την μαγικη καθετη που εβγαλες στο φιλικο με τη Φορτουνα Σιταρντ
θα θυμομαστε για παντα την μαγικη καθετη που εβγαλες στο φιλικο με τη Φορτουνα Σιταρντ
Ο μάνατζερ του είπε ότι δύο φορές του ζήτησαν να φύγει για λόγους ffp. Τρίτη και φαρμακερη.
Είναι η κλασική περίπτωση επαγγελματία - ανθρώπου που πουλά τον εαυτό του σε μεγαλύτερη αξία από αυτή που πραγματικά έχει. Όλοι έχουμε έναν τέτοιο στην δουλειά μας, στο φιλικό ή οικογενειακό μας περιβάλλον. Είναι ο γλυψηματίας που έχει χιούμορ, ευφράδεια λόγου, ταλέντο στις κοινωνικές συναναστροφές και κάποιες επαγγελματικές δεξιότητες.
Είναι ο τύπος που βγάζει ψεύτη τον Αβραάμ Λίνκολν ο οποίος λανθασμένα πίστευε ότι:
Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.
Είναι ο τύπος που βγάζει ψεύτη τον Αβραάμ Λίνκολν ο οποίος λανθασμένα πίστευε ότι:
Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.
- navigator11
Κάκιστος. Τι άλλο να ειπωθεί για σήμερα. Λογικά δε θα συνεχιστούν μαζί οι δρόμοι μας.
- PAOK_Antarctica
Να είμαστε δίκαιοι, είχε και την ασίστ στον Πρίγιο στην σκουληκοφωλιάKal4 έγραψε:αντιο
- giwrgos04dex
Όταν εγώ γκρίνιαζα από τον Ιούλιο να πάει στο καλό και χάρηκα όταν πήρε να υπογράψει στην Standard Liegis εδώ λέγαν μερικοί ας μείνει είναι επιρεπής το είπαμε 200.000φορές στους τραυματισμούς και πολλά λάθη τα ίδια έκανε και με τον Ajax.
Δε ξέρω να βρουν τι φόρμουλα να το δώσουν μέχρι και ο Μisic μ'αρεσε σήμερα που εγώ ο ίδιος έλεγα να βρουν φόρμουλα να διακόψουν το δανεισμό να επιστρέψει στην Sporting Lisbonas.

Δε ξέρω να βρουν τι φόρμουλα να το δώσουν μέχρι και ο Μisic μ'αρεσε σήμερα που εγώ ο ίδιος έλεγα να βρουν φόρμουλα να διακόψουν το δανεισμό να επιστρέψει στην Sporting Lisbonas.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Πέμ 29 Αύγ 2019, 22:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- teo4giannitsa
Σώσε μας Ομάρ. Σώσε μας από το Ffp
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- GiorgosAtha
teo4giannitsa έγραψε:Σώσε μας Ομάρ. Σώσε μας από το Ffp

+1 Like από εμένα!
Είχα μια ελπίδα,'όπως μας τον ανακοινώσαμε στο ημίχρονο με την Εστερουντ,οτι στο ημίχρονο θα μας ανακοίνωναν την αποχώρησή του αλλά δεν.Οκ και αύριο μέρα είναι