PAOK TV & PAOK New Media
-
Re: PAOK TV
1. Αυτούς τους τύπους από το Εβλογημένο αν τους πετύχω θα τους πλακώσω. Χυδαία και γελοία διαφήμιση
2. Να τα λέμε όλα, κακή επιλογή ο Κωστικός για σχόλιο. Συναγωνίζεται τον Τσάρτα σε βαρεμάρα.
2. Να τα λέμε όλα, κακή επιλογή ο Κωστικός για σχόλιο. Συναγωνίζεται τον Τσάρτα σε βαρεμάρα.
Μου εχει κολλησει στην επιλογη pay per view, κανει load και σταματαει οποτε δεν προχωραω στην πληρωμη. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?
Σε μεγάλη οθόνη πάλι δεν μ'αρέσει η εικόνα καθόλου. Στις 15" του λάπτοπ είναι μια χαρά αλλά για μαγαζί δεν είναι... Ελπίζω να βελτιωθει όπως και προχθές μετά από ένα σημειο
Τσεκαρε τις ρυθμίσεις σου, ανάλυση ή ταχύτητα. Κι εγώ σε μεγάλη οθόνη το έχω και είναι τέλειο. Full HD και δεν κολλάει καθόλου.pgetsos έγραψε:Σε μεγάλη οθόνη πάλι δεν μ'αρέσει η εικόνα καθόλου. Στις 15" του λάπτοπ είναι μια χαρά αλλά για μαγαζί δεν είναι... Ελπίζω να βελτιωθει όπως και προχθές μετά από ένα σημειο
Ξέρω παραξενιές, αλλά δε μπορώ, ας πει κάποιος στον Κωστίκο να μην ξεφυσαει σαν νταλικερης πάνω από το μικρόφωνο.

βγες και ξανα μπεςDimg4 έγραψε:ρε γαμω την τρελα μ, κολλησε λιγο εκανα ανανεωση και μου δειχνει την προθερμανση
3 φορες το χει κανει. Θελει επανασυνδεση ή ανανεωση...Dimg4 έγραψε:ρε γαμω την τρελα μ, κολλησε λιγο εκανα ανανεωση και μου δειχνει την προθερμανση
Καταστρεφεται λιγο ο ρυθμος παρακολουθησης, ειδικα αν το βλεπεις εξω...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενώ την προηγούμενη φορά είχα τα θεματάκια μου με τα frames, σήμερα όλα είναι σούπερ.
Εκτός από την ομάδα.
Εκτός από την ομάδα.
Quefor έγραψε:Τσεκαρε τις ρυθμίσεις σου, ανάλυση ή ταχύτητα. Κι εγώ σε μεγάλη οθόνη το έχω και είναι τέλειο. Full HD και δεν κολλάει καθόλου.pgetsos έγραψε:Σε μεγάλη οθόνη πάλι δεν μ'αρέσει η εικόνα καθόλου. Στις 15" του λάπτοπ είναι μια χαρά αλλά για μαγαζί δεν είναι... Ελπίζω να βελτιωθει όπως και προχθές μετά από ένα σημειο
Ξέρω παραξενιές, αλλά δε μπορώ, ας πει κάποιος στον Κωστίκο να μην ξεφυσαει σαν νταλικερης πάνω από το μικρόφωνο.
Κανένα θέμα με αυταrainmaker έγραψε:Παιδιά να μη τα ρίχνουμε στο παοκ τιβι ολα
Εμένα έχει 1 ώρα που παίζει ΣΦΑΙΡΑ. Τέλεια.
Όταν έχει τόσους χρήστες που οριακά αντέχει το σύστημα, δεν είναι όλοι τέλεια. Είναι και λίγο λαχείο