PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
gika

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από gika »

Odi έγραψε:Από που και ως που να έχουν μετάδοση στη γλώσσα τους ρε gika? Πλήρωσε Σλοβακικό κανάλι για τα δικαιώματα;

Αν ήσουν δηλαδή εσύ στη Γερμανία και έβλεπες από γερμανικό συνδρομητικό θα σου είχαν Ελληνική περιγραφή;

Τα σκέφτεστε πριν τα γράψετε;
SDNA έγραψε: Έτσι και οι φίλαθλοι της Σλόβαν Μπρατισλάβας θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στο PAOKTV προκειμένου να δουν την ομάδα τους, όπου δεν έλειψαν και τα παράπονα, καθώς ο Δικέφαλος θέλησε να διατηρήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα της αναμέτρησης, στα οποία έχει και τον πρώτο λόγο.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα της Σλοβακίας έβγαλε και σχετική ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, όπου σημείωσε: «Κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να δείξει ελεύθερο κανάλι τον αγώνα αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό για τον αγώνα καθώς για να δει κάποιος τον αγώνα θα πρέπει να πληρώσει στο PAOK TV».
Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μη δώσει το παιχνίδι στα Σλοβάκικα μέσα. Όχι ότι τα μέσα αυτά δεν θέλανε να πάρουν το παιχνίδι. Ελπίζω να έχει προβλεφθεί το θέμα της μετάδοσης.

Πως θα μας φαινόταν εμάς, να έπρεπε να πληρώσουμε το Ajax TV 10€ για να δούμε το Ajax - ΠΑΟΚ με Ολλανδική μετάδοση, χωρίς να αφήνουν ελληνικό κανάλι να αγοράσει τα δικαιώματα;

Δεν είναι μίρλα. Ερώτηση είναι και ελπίζω να το προβλέψαμε. Αλλιώς θα φάμε γερό κράξιμο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ζαντός έγραψε:Το Άρηθ TV θα έχει σίγουρα ιθπανικά πάντως... :mrgreen:

Όσο περνά η ώρα, τόσο με ψήνει μετάδοση στα Αγγλικά... Λέτε να μπω να spammάρω στις σελίδες της Slovan να ακούσουν;; :mrgreen:
Ναι ρε. Ξεσήκωσέ τους, κράζοντας ασύστολα την ΠΑΕ. "Είναι δυνατόν, ξέρω γω, να δώκετε 5 ολόκληρα γιούροζ, ξέρω γω, και οι άλλοι να μη σας έχουν εξασφαλίσει μετάδοση στη γλώσσα σας; Ε-ζάντ-ιναν; Φολλοου μι, αγαπούλες, να σας διδάξω τι θα πει αντικειμενική περιγραφή ... "

Να προσθέσω, στα παπάρια μας για το τυχόν κράξιμο, που θα "φάμε". Να τα βάλουμε κι εμείς οι ίδιοι με την ΠΑΕ. Και για αυτό! Αν πλήρωναν το κατάλληλο αντίτιμο οι Σλοβακοι, μια χαρά θα έπαιρναν και το δικαίωμα προβολής. Λέω εγώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 29 Αύγ 2019, 11:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

gika έγραψε:
Odi έγραψε:Από που και ως που να έχουν μετάδοση στη γλώσσα τους ρε gika? Πλήρωσε Σλοβακικό κανάλι για τα δικαιώματα;

Αν ήσουν δηλαδή εσύ στη Γερμανία και έβλεπες από γερμανικό συνδρομητικό θα σου είχαν Ελληνική περιγραφή;

Τα σκέφτεστε πριν τα γράψετε;
SDNA έγραψε: Έτσι και οι φίλαθλοι της Σλόβαν Μπρατισλάβας θα πρέπει να κάνουν εγγραφή στο PAOKTV προκειμένου να δουν την ομάδα τους, όπου δεν έλειψαν και τα παράπονα, καθώς ο Δικέφαλος θέλησε να διατηρήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα της αναμέτρησης, στα οποία έχει και τον πρώτο λόγο.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα της Σλοβακίας έβγαλε και σχετική ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, όπου σημείωσε: «Κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να δείξει ελεύθερο κανάλι τον αγώνα αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό για τον αγώνα καθώς για να δει κάποιος τον αγώνα θα πρέπει να πληρώσει στο PAOK TV».
Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μη δώσει το παιχνίδι στα Σλοβάκικα μέσα. Όχι ότι τα μέσα αυτά δεν θέλανε να πάρουν το παιχνίδι. Ελπίζω να έχει προβλεφθεί το θέμα της μετάδοσης.

Πως θα μας φαινόταν εμάς, να έπρεπε να πληρώσουμε το Ajax TV 10€ για να δούμε το Ajax - ΠΑΟΚ με Ολλανδική μετάδοση, χωρίς να αφήνουν ελληνικό κανάλι να αγοράσει τα δικαιώματα;

Δεν είναι μίρλα. Ερώτηση είναι και ελπίζω να το προβλέψαμε. Αλλιώς θα φάμε γερό κράξιμο.
Αν έδιναν ψίχουλα, δικαίωμα μας να αρνηθούμε. Ελεύθερη αγορά έχουμε. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο.

Όσο για το AJAX TV, φυσιολογικότατο θα μου φαινόταν και ας μου έκανες τα 5€ διπλάσια για το εφέ.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Σιγά μη σκάσω για τους σλοβακους. Τέτοια φιλοξενία και τόσο καλή μετάδοση που κάναν, χωρίς ένα πλάνο από τους οπαδούς μας και αμφισβητούμενες φάσεις υπέρ μας.
Στην Σάρτη όταν ο Τσίπρας προκήρυξε δημοψήφισμα, ήρθε ο Σλοβάκος και μου είπε: next week drachmes.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

Θα τους χασουμε απο πελατες στα επομενα ματς;
Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Το Ajax TV παίζει να έγλειφε λιγότερο προκλητικά τις μασχάλες του Άζαξ απ' ό,τι η Κοσμοτέ μέχρι να φάμε το δεύτερο γκολ.

Ζηλεύω τους Σλοβάκους. Μακάρι να μην ξανακούσω ποτέ ελληνική μετάδοση. Δεν ξέρω βέβαια τι πρόταση έκανε η αντίστοιχη σλοβακική Νόβα στην ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Από που προκύπτει οτι υπήρξε ΣΟΒΑΡΟ Σλοβακικό ενδιαφέρον για να αγοράσουν τα δικαιώματα και ο ΠΑΟΚ είπε οχι;

Και εγώ δηλώνω οτι θέλω να αγοράσω πεντχαουζ στο Μανχάταν μπροστά στο πάρκο. Λεφτά δίνω; Οχι. Άρα αν δε μου το δίνουν, είναι κομπλεξικοί!

Κάπου να βάζουμε λίγο φρένο δηλαδή. Ο ΠΑΟΚ επισήμως δεν ενημέρωσε για το τι του προτάθηκε και τι απάντησε.
Επομένως οι ηλίθιες ανακοινώσεις τους δεν λένε τίποτα.

ΥΓ. Και Γκαμήσι θα φάνε και δεν θα καταλάβουν και γρι. Αλητεία.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Τρικυμίας έγραψε:Το Ajax TV παίζει να έγλειφε λιγότερο προκλητικά τις μασχάλες του Άζαξ απ' ό,τι η Κοσμοτέ μέχρι να φάμε το δεύτερο γκολ.

Ζηλεύω τους Σλοβάκους. Μακάρι να μην ξανακούσω ποτέ ελληνική μετάδοση. Δεν ξέρω βέβαια τι πρόταση έκανε η αντίστοιχη σλοβακική Νόβα στην ΠΑΕ.
Τι σημασία έχει τι ύψους πρόταση έκανε; Εμείς οφειλαμε να τους το πουλήσουμε μόνο και μόνο για χάρη της εξυπηρέτησης των αντιπάλων οπαδών. Κι εμείς έτσι θα θέλαμε να μας συμπεριφερθούν σε αντίστοιχη περίπτωση. Ποιός αντίπαλος άλλωστε δε θα έσπευδε να βοηθήσει την κατάσταση σε ανάλογη περίπτωση;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 29 Αύγ 2019, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγώ αν ήμουν ΠΑΟΚ για όλες τις Σλοβακικες ΑΕΠΙ θα το έβαζα 9,99.
Έτσι για να με πάνε στην ΟΥΕΦΑ να γουστάρω.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μας έπιασε και η συμπόνοια για τους Σλοβάκους ξαφνικά. Ρε θα τρελαθούμε ρε.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Οι οποίοι Σλοβάκοι έχουν ένα υφάκι, μια ειρωνεία και ένα τουπέ στα σχόλια στο φβ της παε. Τι τσιγγάνους μας λένε, τι προάστιο της Τουρκίας, τι τεμπέληδες Έλληνες που σας πληρώνουμε εμείς τα χρέη. Μιλάνε και τα πουταν@κια του Χίτλερ μη χέσω. Ουσττττ τριπλοτσίμπουκοι. ΔΩΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ να χουν κάτι να μασάνε παρά να μιλάνε
Άβαταρ μέλους
navigator11

Ας αναφέρανε στην ανακοίνωσή τους, αν ήταν μάγκες, οι της Σλοβαν το ύψος του προσφερθέντος ποσού για να εξασφαλιστεί το δικαίωμα μετάδοσης στη χώρα τους να κρίναμε αν ο ΠΑΟΚ το έπαιξε καιροσκοπικά το εργάκι.
Βέβαια, για να εναντιωθούμε στην ΠΑΕ, είμαστε ικανοί να πάρουμε αβασάνιστα το μέρος του όποιου άλλου.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Παιδιά, μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
Εγώ έχω 14αρα γραμμή, με καλώδιο συνδεδεμένο το laptop και όχι μόνο τώρα αλλά και παλιά που έβλεπα μέσω HOLA το PAOK TV, ε σε 720 ανάλυση κάθε μισό λεπτό μου βγάζει το λευκό κυκλάκι loading για 4-5 δευτερόλεπτα και συνεχίζει. Αν το βάλω χαμηλότερη ανάλυση, κολλάει για 2-3 sec μόνο αν το βάλω χάλια δεν κολλάει. Δεν έχω ΤΙΠΟΤΕ άλλο στο δίκτυο εκείνη τη στιγμή. Πώς το εξηγείτε αυτό; Και αυτό μόνο στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ξέρω γω στρώνει...Έχει κανείς καμιά ιδέα; Να το βάλω στο Auto για την ανάλυση, να αλλάξω browser(και σε Chrome και σε Firefox τα ίδια έκανε)...?
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δοκιμασε σε chrome, θα παει καλυτερα
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

navigator11 έγραψε:
Τρικυμίας έγραψε:Το Ajax TV παίζει να έγλειφε λιγότερο προκλητικά τις μασχάλες του Άζαξ απ' ό,τι η Κοσμοτέ μέχρι να φάμε το δεύτερο γκολ.

Τι σημασία έχει τι ύψους πρόταση έκανε; Εμείς οφειλαμε να τους το πουλήσουμε μόνο και μόνο για χάρη της εξυπηρέτησης των αντιπάλων οπαδών. Κι εμείς έτσι θα θέλαμε να μας συμπεριφερθούν σε αντίστοιχη περίπτωση. Ποιός αντίπαλος άλλωστε δε θα έσπευδε να βοηθήσει την κατάσταση σε ανάλογη περίπτωση;
Ναι φιλε.να βγαλουμε και παγγαρι.αντιπαλων οπαδων και μαλακιες.προιον πουλαει η παε.το κοστολογηςε.δεν πηρε αυτα που θελει και δεν το εδωσε.ακου επρεπε να ρο δωσουμε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”