PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV
Βρε ΠΑΟΚ να παίζει κι όλα τα άλλα γαματα.constadine έγραψε: Έχω το Xiaomi Mi Box ,που είναι σχεδόν ίδιο .
Είναι απλό και σχετικά καλό TV Box .
Το πήρα γιατί υποστηρίζει 4k netflix .
Αρνητικά :1)Είχα μια περίοδο κολλήματα . 2)Δεν έχει θύρα ethernet (χρειάζεσαι αντάπτορα).
Εγώ πήρα αντάπτορα της ugreen και δεν είχα πρόβλημα .
Θετικά: Παίζει cosmote tv go (με την original έκδοση ,την οποία έχω και το έχω δουλέψει πολλές φορές το cosmote tv go ) παίζει και nova tv go (έχω nova αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα).

Πιστεύω ότι με 100αρα γραμμή δεν θα έχω πρόβλημα με WiFi σύνδεση
Αν το wifi σου είναι χάλια δεν έχουν τόση σημασία τα 100mbps αλλά λογικά δεν θα έχεις.
Κάτι άλλο, επειδή αναφέρθηκε ότι μόνο με ακριβή τηλεόραση μπορείς να δεις, προφανώς και μιλούσε γενικά, απλά να αναφέρω ότι με lg49uk64 (κόστος αγοράς κάτω από 400€ πριν περίπου δύο μήνες) το μόνο μου προβλημα ήταν η ταχύτητα του ίντερνετ. Κι ας είμαι με 100Mbps στην Γερμανία, βέβαια μέσω wifi repeater γιατί το router είναι 10 μέτρα μακριά με δύο τοίχους να παρεμβάλλονται.
Κάτι άλλο, επειδή αναφέρθηκε ότι μόνο με ακριβή τηλεόραση μπορείς να δεις, προφανώς και μιλούσε γενικά, απλά να αναφέρω ότι με lg49uk64 (κόστος αγοράς κάτω από 400€ πριν περίπου δύο μήνες) το μόνο μου προβλημα ήταν η ταχύτητα του ίντερνετ. Κι ας είμαι με 100Mbps στην Γερμανία, βέβαια μέσω wifi repeater γιατί το router είναι 10 μέτρα μακριά με δύο τοίχους να παρεμβάλλονται.
- Kostomanolis
- paokfreedom
- Επικοινωνία:
- theodorosstefan
Κάπου στις 20.000 μέχρι στιγμής αδερφέ.
Εγώ πήρα το πακέτο το μεσημέρι...Αν και δουλεύω αλλά χαλάλι.
- constadine
Γύρω στις 7 γράφτηκε σε inpaok κ.τ.λ για 15000 το πακέτο και 5000 μόνο ο αυριανός αγώνας .theodorosstefan έγραψε:Γνωρίζει κανείς πόσες συνδρομές πουλήθηκαν μέχρι σήμερα για το αυριανό ματς?
- Aigle_Noir
Με το παραπάνω όντως δεν εμφανίζονται οι μπάρες πάνω κάτω. Αρκετά καλύτερα...icue έγραψε:Κατι ασχετο/σχετικο επειδη βλεπω αρκετοι το παιζουν μεσω xbox. Ο edge σαν default δεν εχει πραγματικο fullscreen. Για οσους δεν ξερουν και θελουν να το κανουν πας settings > display & sound > video output > video fidelity & overscan και δεξια που εχει ενα παραθυρο overscan border κατω κατω ξετσεκαρεις το κουτακι διπλα στο Apps can add a border.
Ξέρεις κάποιον τρόπο να εξαφανιστεί και ο κέρσορας;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πακέτο 2 αγώνων
# Πακέτο Valid from Valid until Κατάσταση
1 premium 28/08/2019 19:41 08/09/2019 23:59 Completed
Έτοιμος και εγώ
# Πακέτο Valid from Valid until Κατάσταση
1 premium 28/08/2019 19:41 08/09/2019 23:59 Completed
Έτοιμος και εγώ
Και εγώ με ένα φίλο μπορεί να το δούμε έξω .... κάναμε όμως τη συνδρομή μας και premiumIsi4 έγραψε:Κάπου στις 20.000 μέχρι στιγμής αδερφέ.
- V-olakiotis
Από χθες το έχω πάρει το πακέτο κι εγώ.
Ευκολάκι μέσω paypal!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ευκολάκι μέσω paypal!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!