PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

renegade

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από renegade »

Τελικά μετά από πολύ hi tech ψάξιμο και λίγο πριν χαθώ στην μετάφραση,διαπίστωσα ότι η καλύτερη λύση για το πρόβλημα μου είναι η αγορά ενός Android box.
Ρωτάω αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο.
Μέχρι τώρα κλείνω προς το παρακάτω μοντέλο
Xiaomi PFJ4086EU TV Box
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

15.000 το πακέτο των δυο αγώνων ,μέχρι τώρα γράφει το sdna .
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

@renegade
Μια χαρά για το λόγο που το θελεις.
Εγω με χειρότερο και είδα μια χαρά.
renegade

Thanks
Άβαταρ μέλους
constadine

renegade έγραψε:Τελικά μετά από πολύ hi tech ψάξιμο και λίγο πριν χαθώ στην μετάφραση,διαπίστωσα ότι η καλύτερη λύση για το πρόβλημα μου είναι η αγορά ενός Android box.
Xiaomi PFJ4086EU TV Box
Αυτό που γράφεις είναι το Xiaomi Mi Box S ;
icue

Δημοσίευση από icue »

Κατι ασχετο/σχετικο επειδη βλεπω αρκετοι το παιζουν μεσω xbox. Ο edge σαν default δεν εχει πραγματικο fullscreen. Για οσους δεν ξερουν και θελουν να το κανουν πας settings > display & sound > video output > video fidelity & overscan και δεξια που εχει ενα παραθυρο overscan border κατω κατω ξετσεκαρεις το κουτακι διπλα στο Apps can add a border.
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

Προσωπική μου άποψη. Αν θέλεις να πουλήσεις αγώνα στη Σλοβακία, έχεις μενού στο site στα Σλοβάκικα και περιγραφή του αγώνα στην γλώσσα τους. Θα είχες τις 5πλασιες πωλήσεις... ;)
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

biriba427 έγραψε:Προσωπική μου άποψη. Αν θέλεις να πουλήσεις αγώνα στη Σλοβακία, έχεις μενού στο site στα Σλοβάκικα και περιγραφή του αγώνα στην γλώσσα τους. Θα είχες τις 5πλασιες πωλήσεις... ;)
Ας βάλουν τον Γιώργη να κάνει μετάδοση στα ρωσικα. Κάτι θα πιάνουν οι σλοβακοι. :opaokara:
renegade

constadine έγραψε:
renegade έγραψε:Τελικά μετά από πολύ hi tech ψάξιμο και λίγο πριν χαθώ στην μετάφραση,διαπίστωσα ότι η καλύτερη λύση για το πρόβλημα μου είναι η αγορά ενός Android box.
Xiaomi PFJ4086EU TV Box
Ναι αυτό είναι
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

biriba427 έγραψε:Προσωπική μου άποψη. Αν θέλεις να πουλήσεις αγώνα στη Σλοβακία, έχεις μενού στο site στα Σλοβάκικα και περιγραφή του αγώνα στην γλώσσα τους. Θα είχες τις 5πλασιες πωλήσεις... ;)
Ο ΠΑΟΚ το μονο που ειχε να κανει ειναι να πουλησει τα δικαιωματα της εικονας και ας ειχαν αυτοι σπικερ δικο τους. Σιγα μην προσλαμβαναμε εμεις. Προφανως εκριναν πιο καλο το να πουληθει ο αγωνας μεσω PAOK TV και να παρουν εσοδα και απτους σλοβακους οπαδους απευθειας,παρα τα λεφτα που θα διναν για τα δικαιωματα της μεταδοσης οι Σλοβακοι
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

Alastor έγραψε:
Ο ΠΑΟΚ το μονο που ειχε να κανει ειναι να πουλησει τα δικαιωματα της εικονας και ας ειχαν αυτοι σπικερ δικο τους. Σιγα μην προσλαμβαναμε εμεις. Προφανως εκριναν πιο καλο το να πουληθει ο αγωνας μεσω PAOK TV και να παρουν εσοδα και απτους σλοβακους οπαδους απευθειας,παρα τα λεφτα που θα διναν για τα δικαιωματα της μεταδοσης οι Σλοβακοι
Απο την στιγμή που δεν πουλήθηκαν τα δικαιώματα της εικόνας έπρεπε να είχαν λύσεις στα Σλοβάκικα. Έστω οι οδηγίες θα έπρεπε να ήταν στην γλώσσα τους. Είναι θέμα μάρκετινγκ.
Άβαταρ μέλους
constadine

renegade έγραψε:
constadine έγραψε:
Xiaomi PFJ4086EU TV Box
Ναι αυτό είναι
Έχω το Xiaomi Mi Box ,που είναι σχεδόν ίδιο .
Είναι απλό και σχετικά καλό TV Box .
Το πήρα γιατί υποστηρίζει 4k netflix .

Αρνητικά :1)Είχα μια περίοδο κολλήματα . 2)Δεν έχει θύρα ethernet (χρειάζεσαι αντάπτορα).
Εγώ πήρα αντάπτορα της ugreen και δεν είχα πρόβλημα .

Θετικά: Παίζει cosmote tv go (με την original έκδοση ,την οποία έχω και το έχω δουλέψει πολλές φορές το cosmote tv go ) παίζει και nova tv go (έχω nova αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Τετ 28 Αύγ 2019, 20:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

icue έγραψε:Κατι ασχετο/σχετικο επειδη βλεπω αρκετοι το παιζουν μεσω xbox. Ο edge σαν default δεν εχει πραγματικο fullscreen. Για οσους δεν ξερουν και θελουν να το κανουν πας settings > display & sound > video output > video fidelity & overscan και δεξια που εχει ενα παραθυρο overscan border κατω κατω ξετσεκαρεις το κουτακι διπλα στο Apps can add a border.
Ωραίος ο παίχτης!

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Αυριο ειναι ενα πολυ μεγάλο τεστ για όλους...ενδιαφέρον μεγάλο υπάρχει...να δούμε αν θα υπάρξουν και οι αντίστοιχες πωλήσεις...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ας λέγανε του Μίχελς να βάλει ένα τρίωρο με το αζημίωτο......
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”