PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV
Τελικά μετά από πολύ hi tech ψάξιμο και λίγο πριν χαθώ στην μετάφραση,διαπίστωσα ότι η καλύτερη λύση για το πρόβλημα μου είναι η αγορά ενός Android box.
Ρωτάω αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο.
Μέχρι τώρα κλείνω προς το παρακάτω μοντέλο
Xiaomi PFJ4086EU TV Box
Xiaomi PFJ4086EU TV Box
- constadine
- constadine
Αυτό που γράφεις είναι το Xiaomi Mi Box S ;renegade έγραψε:Τελικά μετά από πολύ hi tech ψάξιμο και λίγο πριν χαθώ στην μετάφραση,διαπίστωσα ότι η καλύτερη λύση για το πρόβλημα μου είναι η αγορά ενός Android box.
Xiaomi PFJ4086EU TV Box
Κατι ασχετο/σχετικο επειδη βλεπω αρκετοι το παιζουν μεσω xbox. Ο edge σαν default δεν εχει πραγματικο fullscreen. Για οσους δεν ξερουν και θελουν να το κανουν πας settings > display & sound > video output > video fidelity & overscan και δεξια που εχει ενα παραθυρο overscan border κατω κατω ξετσεκαρεις το κουτακι διπλα στο Apps can add a border.
Προσωπική μου άποψη. Αν θέλεις να πουλήσεις αγώνα στη Σλοβακία, έχεις μενού στο site στα Σλοβάκικα και περιγραφή του αγώνα στην γλώσσα τους. Θα είχες τις 5πλασιες πωλήσεις... 

Ας βάλουν τον Γιώργη να κάνει μετάδοση στα ρωσικα. Κάτι θα πιάνουν οι σλοβακοι.biriba427 έγραψε:Προσωπική μου άποψη. Αν θέλεις να πουλήσεις αγώνα στη Σλοβακία, έχεις μενού στο site στα Σλοβάκικα και περιγραφή του αγώνα στην γλώσσα τους. Θα είχες τις 5πλασιες πωλήσεις...

Ναι αυτό είναιconstadine έγραψε:Αυτό που γράφεις είναι το Xiaomi Mi Box S ;renegade έγραψε:Τελικά μετά από πολύ hi tech ψάξιμο και λίγο πριν χαθώ στην μετάφραση,διαπίστωσα ότι η καλύτερη λύση για το πρόβλημα μου είναι η αγορά ενός Android box.
Xiaomi PFJ4086EU TV Box
Ο ΠΑΟΚ το μονο που ειχε να κανει ειναι να πουλησει τα δικαιωματα της εικονας και ας ειχαν αυτοι σπικερ δικο τους. Σιγα μην προσλαμβαναμε εμεις. Προφανως εκριναν πιο καλο το να πουληθει ο αγωνας μεσω PAOK TV και να παρουν εσοδα και απτους σλοβακους οπαδους απευθειας,παρα τα λεφτα που θα διναν για τα δικαιωματα της μεταδοσης οι Σλοβακοιbiriba427 έγραψε:Προσωπική μου άποψη. Αν θέλεις να πουλήσεις αγώνα στη Σλοβακία, έχεις μενού στο site στα Σλοβάκικα και περιγραφή του αγώνα στην γλώσσα τους. Θα είχες τις 5πλασιες πωλήσεις...
Απο την στιγμή που δεν πουλήθηκαν τα δικαιώματα της εικόνας έπρεπε να είχαν λύσεις στα Σλοβάκικα. Έστω οι οδηγίες θα έπρεπε να ήταν στην γλώσσα τους. Είναι θέμα μάρκετινγκ.Alastor έγραψε:Ο ΠΑΟΚ το μονο που ειχε να κανει ειναι να πουλησει τα δικαιωματα της εικονας και ας ειχαν αυτοι σπικερ δικο τους. Σιγα μην προσλαμβαναμε εμεις. Προφανως εκριναν πιο καλο το να πουληθει ο αγωνας μεσω PAOK TV και να παρουν εσοδα και απτους σλοβακους οπαδους απευθειας,παρα τα λεφτα που θα διναν για τα δικαιωματα της μεταδοσης οι Σλοβακοιbiriba427 έγραψε:Προσωπική μου άποψη. Αν θέλεις να πουλήσεις αγώνα στη Σλοβακία, έχεις μενού στο site στα Σλοβάκικα και περιγραφή του αγώνα στην γλώσσα τους. Θα είχες τις 5πλασιες πωλήσεις...
- constadine
Έχω το Xiaomi Mi Box ,που είναι σχεδόν ίδιο .renegade έγραψε:Ναι αυτό είναιconstadine έγραψε:Αυτό που γράφεις είναι το Xiaomi Mi Box S ;renegade έγραψε:Τελικά μετά από πολύ hi tech ψάξιμο και λίγο πριν χαθώ στην μετάφραση,διαπίστωσα ότι η καλύτερη λύση για το πρόβλημα μου είναι η αγορά ενός Android box.
Xiaomi PFJ4086EU TV Box
Είναι απλό και σχετικά καλό TV Box .
Το πήρα γιατί υποστηρίζει 4k netflix .
Αρνητικά :1)Είχα μια περίοδο κολλήματα . 2)Δεν έχει θύρα ethernet (χρειάζεσαι αντάπτορα).
Εγώ πήρα αντάπτορα της ugreen και δεν είχα πρόβλημα .
Θετικά: Παίζει cosmote tv go (με την original έκδοση ,την οποία έχω και το έχω δουλέψει πολλές φορές το cosmote tv go ) παίζει και nova tv go (έχω nova αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Τετ 28 Αύγ 2019, 20:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Aigle_Noir
Ωραίος ο παίχτης!icue έγραψε:Κατι ασχετο/σχετικο επειδη βλεπω αρκετοι το παιζουν μεσω xbox. Ο edge σαν default δεν εχει πραγματικο fullscreen. Για οσους δεν ξερουν και θελουν να το κανουν πας settings > display & sound > video output > video fidelity & overscan και δεξια που εχει ενα παραθυρο overscan border κατω κατω ξετσεκαρεις το κουτακι διπλα στο Apps can add a border.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυριο ειναι ενα πολυ μεγάλο τεστ για όλους...ενδιαφέρον μεγάλο υπάρχει...να δούμε αν θα υπάρξουν και οι αντίστοιχες πωλήσεις...
Ας λέγανε του Μίχελς να βάλει ένα τρίωρο με το αζημίωτο......biriba427 έγραψε:Προσωπική μου άποψη. Αν θέλεις να πουλήσεις αγώνα στη Σλοβακία, έχεις μενού στο site στα Σλοβάκικα και περιγραφή του αγώνα στην γλώσσα τους. Θα είχες τις 5πλασιες πωλήσεις...