PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
giwrgos04dex

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από giwrgos04dex »

Ας πάρει και το κύπελλο το ΠΑΟΚ ΤΒ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

kostasAthens έγραψε:
constadine έγραψε:
Jeremy4 έγραψε:
Μόλις δοκίμασα σε PS4 Pro. Σε όλα τα βίντεο που προσπάθησα παίζει τα πρώτα 2-3 δευτερόλεπτα σε loop για λίγη ώρα και μετά μου βγάζει "Video could not load or timed out". Επίσης δεν παίζει ο ήχος καθόλου.

Έχω καλή σύνδεση (500Mbps) αλλά είμαι συνδεμένος ασύρματα στο PS4, άρα δεν ξέρω αν επηρεάζει τόσο πολύ η σύνδεση ή ο web browser του PS4 δεν το παίζει γενικά.

Υ.Γ.: Πρέπει να μειώσουν το χρόνο για session timeout στο site γιατί αν δεν κάνεις logout και πας να κάνεις login σε άλλη συσκευή με το ίδιο account, το session παραμένει ενεργό για πολλές ώρες και δε μπορείς να συνδεθείς.
Εγώ δοκίμασα και το Xbox One Χ και δεν έκανα δουλειά .
Παρόμοια προβλήματα που είχες με το PS4 Pro είχα με το android της tv .
Με τα session δεν είχα προβλήματα παρότι δοκίμασα από διαφορετικές συσκευές .
Με τι είστε συνδεδεμένοι στο internet με wifi η με καλώδιο αν είναι το πρώτο δοκιμάστε να βάλετε καλώδιο γενικά με το καλώδιο κερδίζεις πολυ εγώ έχω vdsl με wifi τρέχει με 28 και.με καλώδιο με 49
Με καλώδιο το έχω πάντα ,για τους λόγους που αναφέρεις .
Άβαταρ μέλους
bicii82

Δημοσίευση από bicii82 »

Μόλις τσίμπησα και το πακέτο αγώνων :opaokara:
Αυτό για τους αγώνες κυπέλλου θα ήταν εξαιρετική ιδέα
Άβαταρ μέλους
shearer4

Δημοσίευση από shearer4 »

Μετα και την πρεμιερα, κλεισαμε θεση για το πακετο των δυο επομενων αγωνων!

Στηριξη μεχρι τελους, ΠΑΟΚαρα το μεγαλειο σου τελειωμο δεν εχει! Να πανε ολα καλα αυριο, να παρουμε την προκριση και βγαλτε League Pack, Europe Pack, Greek Cup Pack και ειδικα πακετα για ολους τους αγωνες ή επιλεγμενους συνδιασμους με ειδικες τιμες να τους τρελανουμε ολους. Αναλογα την συνδρομη, με κουπονακια αντιστοιχα 10,15,20% στην μπουτικ θα γινει μακελειο. Εχω εμπιστοσυνη στα παιδια του μαρκετινγκ, εχουν δειξει ωραια πραγματα τα τελευταια χρονια.

Επιτελους αποτοξινωση απο τα κοπροσκυλα της Νοβα/Forthnet και τους κρατικοδιαιτους της ερτ.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Πήρα και γω το πακετάκι εννοείτε , αλλά για να τα λέμε και όλα να κοιτάξουν αύριο να ΜΑΤΩΣΟΥΝ πραγματικά για να περάσουν γιατί μετά θ' απαιτήσουμε από τους παίχτες τους ίδιους να πληρώνουν για εμάς το PAOKtv. ;)
icue

Δημοσίευση από icue »

constadine έγραψε:
Jeremy4 έγραψε:
dravinosRa έγραψε:Δοκίμασε κάποιος να το βάλει στην τηλεόραση μέσω του Playstation 4?
Μόλις δοκίμασα σε PS4 Pro. Σε όλα τα βίντεο που προσπάθησα παίζει τα πρώτα 2-3 δευτερόλεπτα σε loop για λίγη ώρα και μετά μου βγάζει "Video could not load or timed out". Επίσης δεν παίζει ο ήχος καθόλου.

Έχω καλή σύνδεση (500Mbps) αλλά είμαι συνδεμένος ασύρματα στο PS4, άρα δεν ξέρω αν επηρεάζει τόσο πολύ η σύνδεση ή ο web browser του PS4 δεν το παίζει γενικά.

Υ.Γ.: Πρέπει να μειώσουν το χρόνο για session timeout στο site γιατί αν δεν κάνεις logout και πας να κάνεις login σε άλλη συσκευή με το ίδιο account, το session παραμένει ενεργό για πολλές ώρες και δε μπορείς να συνδεθείς.
Εγώ δοκίμασα και το Xbox One Χ και δεν έκανα δουλειά .
Παρόμοια προβλήματα που είχες με το PS4 Pro είχα με το android της tv .
Με τα session δεν είχα προβλήματα παρότι δοκίμασα από διαφορετικές συσκευές .
Μου φαινεται περιεργο για το xbox γιατι στο s που υποτιθεται ειναι πιο "αδυναμο" επαιξε μια χαρα, εκτος φυσικα απο frames που δεν ηταν θεμα ιντερνετ ή συσκευης. Ειχα δει και το φιλικο με την κλουζ με τον ιδιο τροπο και εκει ηταν αψογο. Και το δοκιμασα και ασυρματα και με lan χωρις να υπαρχει καποια διαφορα.

Οσο για τις tv περα απο τις πολυ ακριβες, οι browsers ειναι για τα πανηγυρια και δεν σηκωνουν σχεδον κανενα video απευθειας.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Γμτ δεν εχει δυο μήνες που ξεχρέωσα τη σμαρτ. Τωρα δεν με παίρνει να πάρω άλλη...
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Εγώ πάντως το είδα μια χαρά σε Xbox One (άνοιξα το PAOK TV μέσω του edge). Το μόνο πρόβλημα, το οποίο όμως αφορά την κονσόλα, είναι ότι ο κέρσορας δεν εξαφανιζότανε όταν έβαζα σε full screen το video.
Άβαταρ μέλους
theodorosstefan

Δημοσίευση από theodorosstefan »

Πήρα το πακέτο των 2 παιχνιδιών μόλις τώρα....
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Aigle_Noir έγραψε:Εγώ πάντως το είδα μια χαρά σε Xbox One (άνοιξα το PAOK TV μέσω του edge). Το μόνο πρόβλημα, το οποίο όμως αφορά την κονσόλα, είναι ότι ο κέρσορας δεν εξαφανιζότανε όταν έβαζα σε full screen το video.
Ποιο Xbox One είναι ;
Άβαταρ μέλους
apache 4

Δημοσίευση από apache 4 »

Λοιπόν να σας πω και γω πως είδα το πρώτο ματς από το PAOK TV....
Ήμουν Χαλκιδική και δεν μπόρεσα να πάω στο γήπεδο οπότε έκανα εγγραφή στο PAOK TV.
Μέσω κινητού και με τα δεδομένα μπόρεσα και είδα χωρίς κανένα πρόβλημα όλο το παιχνίδι.
Σε κάποιο σημείο στο δεύτερο ημίχρονο πήγε να κολλήσει. Έκανα με την μια Log out και ξαναμπήκα.
Όλα μια χαρά.
Για αρχή είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. :opaokara:

Πήρα και το πακέτο για τα επόμενα δυο παιχνίδια αν και θα είμαι στο γήπεδο...

Στήριξη στην ομάδα μάγκες χωρίς γκρίνια.. Οι ίδιο παίκτες είναι με πέρυσι κατά 90%.

:twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

constadine έγραψε:
Aigle_Noir έγραψε:Εγώ πάντως το είδα μια χαρά σε Xbox One (άνοιξα το PAOK TV μέσω του edge). Το μόνο πρόβλημα, το οποίο όμως αφορά την κονσόλα, είναι ότι ο κέρσορας δεν εξαφανιζότανε όταν έβαζα σε full screen το video.
Ποιο Xbox One είναι ;
Το απλό (όχι Χ ή S)

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

giapas έγραψε:Είναι πολύ λάθος αυτό που έκανε ο sick γιατί δεν είναι δυνατόν να γράφουμε και να έχουμε στο μυαλό μας πως θα το σχολιάσει ένας οπαδός άλλης ομάδας. Βασικά ο sick δε κάνει τέτοιες μαλακίες , φοβάμαι μήπως του έχουν χακαρει το λογαριασμό. Σιγά δηλαδή μη λογοκριθώ για να μη το κάνει copy paste ένας πουτάνας γιος που επι 3 χρόνια υποδέχεται ΠΑΟΚτσήδικο σπόρο στα ενδότερά του. Και που με μια απλή μονόωρη περιήγηση εκεί καταλαβαίνεις ότι ο συγκεκριμένος είναι από αυτούς που όταν τρώνε το αγγούρι ζορίζονται - και δε δροσίζονται . Οκ δείξτε κατανόηση , έχει μαυρίσει η ζωή του ( και το χωνί του ) πρέπει να βρει κάτι αρνητικό για να πει "δείτε μας έχουν γαμήσει τα πρέκια 3 χρόνια αλλά δε πάνε τώρα καλά , είναι κορόιδα" . Λες κι αυτό θα απαλύνει το πόνο του.

Ούτε γίνεται να ανοίξουμε κουβέντα επειδή ξημεροβραδιάζονται εδώ στο παοκμανια ενώ και στα φορα τους έχουν το μεγάλο ΠΑΟΚ με πολλαπλάσιες σελίδες ακόμα και από την ίδια τους την ομάδα. Και με βγάζουν και εμένα μαλάκα που μίλησα για 4ο brandname , όταν στο πιο κεντρικό οπαδικό σου φορουμ έχεις τον ΠΑΟΚ με 800 σελίδες που ούτε την ομάδα σου δε σχολιάζεις έτσι συχνά ... ε μάλλον κάπως λάθος τα έχει ο μ@λ@κ@ς γιαπας στο μυαλό του.

Εγώ δέχομαι τη διαφορετικότητα και θα ήθελα να γράψουνε και τα παλικάρια εδώ. Όχι όμως με νικς double , twodoubles και λοιπές παπαριές . Να πει είμαι ξεκάθαρα αυτός , κι άμα τον σηκώνει το κλίμα να μείνει. Αλλιώς οκ θα φάει 2-3 μπινελίκια και θα φύγει. δατς λαιφ

Μποτομλαιν ,που λένε και στην Οξφόρδη, στα ασπρόμαυρα παπάρια μας η όλη φάση με αυτούς που τους αρέσει να κρυφοκοιτάνε.
Το έβαλα απλά και μόνο -γιατί κι εγώ σίγουρα το έχω κάνει- για να προσέχουμε τι γράφουμε ειδικά τώρα που μας την πέφτουν και μας την πέφτουν από παντού με κάθε αφορμή. Τι θέλω να πω. Γράφω ''κόλλησε'', το ''με τις υγείες μας'', γάμησέ το άστο. Θα το πάρει ο κάθε τρύπιος και θα το κάνει σημαία.Ειλικρινά δεν έχει να κάνει με τον Gospi, αισθάνθηκα άσχημα για το παιδί, που το έβγαλαν φάτσα φόρα τα μουνόπανα, θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση του, δεν τον ψέγω, ούτε κριτική κάνω σ αυτά που έγραψε. Απλά λέω προσοχή.

Δεν έχει να κάνει με τον Gospi στο θέμα είτε λογοκρισίας είτε αυτολογοκρισίας. Ξαναλέω στη θέση του ήμαστε όλοι. Να πάνε να γαμηθούν τα χανούμια. Και μόνο ότι μπήκα στο φόρουμ τους για να απολαύσω την κλάψα τους μετά το Ξανθιώτικο μπουλκουμέ και είδα ότι ακόμα ασχολούνται με μας, βασικά ούτε καν με μας, με το ΠΑΟΚ τιβι, δείχνει το βάθος της κόμπλας τους.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Οι μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές χαρές που έχουν πάρει οι χάρτινοι τον τελευταίο καιρό είναι οι παρακάτω:
α) τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ
β) η κλήρωση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ.

Αυτό που γαμάει είναι που γεμίζουν τσουβάλια σελίδες στα topics του μεγάλου ΠΑΟΚ και στα topics των παικτών τους ακούγονται τζιτζίκια :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Σας το είπα σημειώστε το.
Όπως με τα διαρκείας που ο κάτοχος του πλέον είναι ήσυχος για την είσοδό του στο γήπεδο (λέμε τώρα), εννοώ ότι δε τρέχει καμιά 5 μερες πιο πριν μέσα στο κρύο και στη ζέστη να αγωνιά αν θα βρει εισητήριο,
έτσι και το PAOKTV θα γίνει μία συνήθεια μέσα από την οποία ο ΠΑΟΚτσής θα γουστάρει να βλέπει τους αγώνες της ομάδας του άνετα και όπου και όποτε θέλει.
Δεν έχει γύρισμο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”