Μόλις έγραψα μιαν απάντηση στον κ. Παπάζογλου για το έρθρο του στο
Sportaction.
Εδώ η επιστολή μου:
Γεια σας κ. Παπαζογλου,
έχω διαβάσει πολλά άρθρα σας και τα περισσότερα μου άρεσαν και τα επικροτώ.
Σ΄αυτό όμως δεν θα συμφωνήσω μαζί σας. Όχι γιατί δεν λέει ή περιγράφει αρκετές αλήθειες, αλλά φαίνεται τρομερά μεροληπτικό.
Κατ΄αρχήν, μια και καλή: Όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι καταδικάζουν την βία, απ΄όπου κι αν έρχεται, αλλά όχι μόνο την σωματική αλλά και την άλλη την βία που
φυσικά δεν φαίνεται αμέσως, αλλά εκδηλώνεται πλαγίως και ΥΠΟΥΛΑ. Καταλαβαίνετε νομίζω τι εννοώ.
Άν θέλετε να μάθετε πραγματικά τι σκέπτονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κάντε τον κόπο και μπείτε στο Φόρουμ του ΠΑΟΚμανια
http://www.paokmania.gr/forum/index.php
Άν διαβάσει κάποιος αδαής το άρθρο σας, θα νομίσει, ότι ο ΠΑΟΚ και οι φίλαθλοί του είναι όλοι εγκληματίες όπως και ο Ζαγοράκης και οτι ο Θρήνος
συγγνώμη ο θρύλλος η καθαρότερη-φυσικά και οι διοικούντες του-ομάδα της Ελληνικής επικράτειας.
Ή είστε αγαθός, φυσικά με την καλή του έννοια, ή δεν ζείτε στην Ελλάδα, ή είστε ακόμη ένας υπαλληλίσκος των γνωστών προαγωγών του δύσμοιρου Ελληνικού ποδοσφαίρου, που φοβάται, αν γράψει αμερόληπτα, να χάσει την δουλειά του μ΄όλα τα επακόλουθά του.
Εδώ στη Ελλάδα έχουν μάλλον οι περισσότεροι μεγάλα προβλήματα με την θύμηση τους και οι ειδικά αυτοί που βγένουν κερδισμένοι απ΄αυτές τις σάπιες
καταστάσεις.
Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω σ΄αυτά, γιατί είμαι σίγουροςοτι τα ξέρετε καλλίτερα από μένα.
Εσείς κ Παπάζογλου πώς θα αντιδρούσατε, αν βλέπατε, ότι είτε παίζετε, είτε δεν παίζετε, αν δεν θέλει ένας διαιτητάκος δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα.
Αφού τελειώσει το παιχνίδι θα πουν μερικοί ή και όχι, καλά έπαιξε ρε παιδιά ο Παοκ, αλλά ο διαιτητής δεν το είδε το πέναλτυ, το οφσαϊντ, το φάουλ, την εγκληματική πράξι του Ζε Ελίας το κεφαλοκλείδωμα το Καρεμβέ το...(ναι κ. Μίχο κι αυτοί φάγανε το ψωμάκι τους στην Ελλάδα κι όχι μόνο ο Κονσεισάο).
Αυτό ωφελεί σε τίποτα, όταν πλέον έχει διαιωνισθεί αυτή η κατάρα και αρχίζεις πλέον να συνηθίζεις σ΄αυτές τις αρρωστημένες καταστάσεις, που σ΄αυτό το σημείο μόνο στην πατριδα μας συναντώνται;
Φτάσαμε όμως ακόμη και να χαιρόμαστε για το αυτονόητο:ρε παιδία ο διαιτητής μάς έπαιξε επιτέλους 50:50 (ας το λέμε έτσι).
Το να πείς αυτά, που γράψατε εσείς, είναι πανεύκολο, ο κόκκινος κάφρος – ο κάφρος παραμένει κάφρος- θ΄αυνανισθεί πνευματικά και θ΄αγοράσει την φυλλάδα και την κάθε φυλλάδα, θα τσεπωθεί το παραδάκι, και ο κ. Κόκκαλης και ο κάθε Κόκκαλης θα μείνει ευχαριστημένος απο τον δημοσιογραφίσκο και όλοι ζούν καλά και ο ΠΑΟΚ και ο κάθε ΠΑΟΚ χειρότερα.
Άν θέλατε να γράψετε κάτι καλό, θα μπορούσατε να κάνετε μια καλή ανάλυση του προβλήματος, χωρίς κόκκινες ή πράσινες ή κίτρινες ή μαύρες παρωπίδες, πώς ξεκινά μια τέτοια κατάσταση, πώς δημιουργείται έντεχνα μια ένταση, γιατί οι εντυπώσεις είναι το πάν για τους ώς επί το πλείστον αμόρφωτους και ημιμαθείς και χωρίς κοινωνική μόρφωση Έλληνες, πώς φορτίζεται το παιχνίδι πρίν κάν αρχίσει, με τάνκς, αστυνομίες, στρατό κτλ. κι αφού έχουμε κάνει πολύ πονηρά την δουλειά μας και οι ηλίθιοι μαύροι κάφροι έχουν πέσει στην παγίδα του κατεστημένου, έρχεται η επιβεβαίωση αυτών που διατυμπανίστηκαν οι ηθικοί παράγοντες και οι σωτήρες του Ελληνικού ποδοσφαίρου όλες τις προηγούμενες ημέρες.
Κανένας μα κανένας δεν έγραψε, ΓΙΑΤΙ γίνονται αυτά.
Και ξέρετε γιατί; Διότι η αλήθεια αγαπητέ κ Παπάζογλου καίει και πειράζει αυτούς που ευνοούνται.
Και ποιός ευνοείται εδώ και χρόνια απ΄αυτή τη αρρωστημένη κατάσταση; Ποιός τσεπώνει τα εκατομμύρια; Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια;
Η σωστή απάντηση κερδίζει το χρυσό αγγούρι.
Θα μπορούσα να σας αναλύσω εκατό αγώνες που σφάχτηκε ο ΠΑΟΚ απο διαιτησία, αλλά σε τί ωφελεί; Ήδη ξεχάστηκαν όλα και οι ΚΑΦΡΟΙ μιλούν γαι δώδεκα χρόνια που έχει να νικήσει ο ΠΑΟΚ τον ολυμπιακό στη Τούμπα.
Θα σας παραδεχόμουν κ. Παπάζογλου, αν γράφατε έστω και μόνο 10% αυτών που ανάφερα μέχρι τώρα, αν γράφατε: ναι μέν οι κάφροι πέταξαν πέτρες, άδεια μπουκάλια και γεμάτα, κροτίδες και άλλα πολλά, αλλά έφταιξε και ο κ. Τάδε που δηλητηρίασε ποιό μπροστά την ατμόσφαιρα και ουσιαστικά προετοίμασε και εκμεταλεύτηκε αυτή την κατάσταση. Έφταιξε και κ. Κουκ... που έσπρωξε τον θρήνο, έφταιξε και ο ...
ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΟΜΩΣ κ. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.
Γ Ι Α Τ Ι ;
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Γιώργος
ΥΓ.
Ελπίζω να έχετε την υπομονή για να διαβάσετε την επιστολή μου και το θάρρος να την δημοσιεύσετε.
Και τώρα ζητάω πολλά, μια απαντησούλα ισως;