Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από sourmenetes »

kostasAthens έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Τον ειδαμε το γαβρο την κυριακη.τρομερη ενισχυση.

Με το ζορι.

Ενισχυση μαλλον στις καμερες θελουν..μαγκες οσες και μεταγραφες να κανεις καπου θα γκελαρεις.αν το πραγμα παιχθει οπως προχθες δυσκολα τα πραγματα.
Αυτή πάντα την είχε γι'αυτό πρέπει να είμαστε ένα επίπεδο πάνω ώστε όσο έχουμε ξένους διαιτητές να τους παίρνουμε και να καλύπτουμε την διαφορά

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πως να την καλυψεις κωστα;;ουσιαστικα στα 2 μεταξυ σου ματς;;;

Μετα τον τζηλο περυσι ειχε ολο νικες,εντελως τυχαια.

Παιδια παιζει τεραστιο ρολο να ξερεις οτι βρεξει χιονισει θα παρεις το ματς.παιζεις με αλλη ανεση.
Ειναι ψυχολογικη αβαντα,τεραστια.

Τελος παντων.

Εμεις τη δουλεια μας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν ειπα να μη γινουν μεταγραφες.εννοειται οτι πρεπει να γινουν ή να ειχαν ηδη γινει
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Επίσης οι ξένοι διαιτητές του χρόνου λογικά θα είναι παρελθόν, οπότε μην πολυβασιζεστε εκεί...
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

φίλε σουρμέ τον είδαμε κ εχθές κ την προηγούμενη εβδομάδα όμως. Εμείς αποδυναμωθήκαμε αισθητά σε ολα τα επίπεδα, και αυτό που στεναχωρεί όλους τους υγιείς ποδοσφαιρικά σκεπτόμενους παοκτσήδες είναι ότι ο γαύρος δεν ξόδεψε πολλά λεφτά για αυτό, κινείται όμως με περισσότερη ποδοσφαιρική σοβαρότητα, χωρίς κινήσεις πανικού σε χρονιές θεωρητικά αποτυχημένες όπως πέρυσι. Εμείς, ΠΑΟΚ είσαι
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Σε όλα τα επίπεδα; εγώ βλέπω μια ανυσηχια για το πρωτάθλημα από εσκομπαρινακη και Σάββα... Μας υπολογίζουν σοβαρά παρόλο το στήσιμο που κάνουν, άρα συμφωνα με αυτούς είμαστε πολύ δυνατοί..... Κα ποιοι είναι οι υγιείως σκεπτόμενοι παοκτσηδες και ποιοι οι αρρωστα σκεπτόμενοι ..... Ποιοι λένε ΠΑΟΚ είσαι και με αυτό προχωράνε; τουλάχιστον τα τρία τελευταία χρόνια είμαστε γεμάτοι τίτλους, σταματήστε να θαυμάζετε αυτούς που πέρσι παίζανε την καλλιτερη μπάλα μετά την υπόθεση τζηλου..... Ακου οι υγιείως σκεπτόμενοι οπαδοί του ΠΑΟΚ.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τετ 28 Αύγ 2019, 10:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Με το καλο να περασουμε και να κινηθουμε μεταγραφικα οσο βασταει το ffp γιατι ο Χοντρος δεν ειναι καβουρας σιγουρα θα δωσει μερικα να φερει κανα 1-2 παιχτες πρωτης γραμμης, γενικα το καλοκαιρι δεν μας πηγε καλα εκει που λεγαμε οτι θα μπουμε ομιλους θα εκτιναχθουμε οικονομικα και θα αρχισουν να μας βλεπουν με κυαλια εκτοξευτικε ο γαυρος οικονομικα και τωρα με δυο χρονια που ηταν στην αφανεια ειδαμε ολοι τη εγινε πρωτη αγωνιστικη συν Ευρωπαϊκη παραγκα Θεοδωριδη συν λευτα συν κυβερνηση, φετος ο ΠΑΟΚ ειναι ποιο στην μπουκα απο ποτε απο παντου και πρεπει προπαντως να υπαρχει συσπειρωση.

Μεταγραφικα αριστερο μπακ και Oliveira θα ημουν πανευτυχης.

Edit 1: Φυσικα και μας υπολογιζουν γιατι εχει και play offs, φετος το πρωταθλημα θα ειναι υπερμαραθωνιος για τα Ελληνικα δεδομενα. Και στα play-offs η ομαδες θα ειναι η 5 καλυτερες οποτε γκελες ειναι ποιο ευκολες. Γενικα μεχρι τα play offs πρεπει να κρατας το ντεποζιτο γεματο και να εισαι στην χειροτερη 5 βαθμους απο την κορυφη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Argaliad την Τετ 28 Αύγ 2019, 10:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

sourmenetes έγραψε:Δεν ειπα να μη γινουν μεταγραφες.εννοειται οτι πρεπει να γινουν ή να ειχαν ηδη γινει
Με ανατολάκηδες και αμανατιδηδες κάποτε είχε, σε αριθμούς, ... τοπ κλας άμυνα ο πουστρόγαυρος. Δεν περνούσε κανένας και τίποτα. Το πώς και το γιατί δεν πολυέχει σημασία :lol: :lol: :lol:
Αυτές οι ημέρες "επιβάλλεται" να επανέλθουν στην καθημερινότητά μας. Η λεγόμενη ... κανονικότητα! Κι αφού, κατά κάποιους, δεν είναι και ιδιαίτερα στη σφαίρα της όποιας επιρροής μας να ελεγχθεί αυτό, πρέπει να εστιάσουμε στο γιατί ακόμα δεν έχει αποκτηθεί αριστερός πλάγιος οπισθοφύλακας, ξέρω γω, και τι γίνεται αν τραυματιστεί ή φορτωθεί κάρτες ο μέχρι πριν λίγες μόλις βδομάδες χαρακτηρισθείς μαύρη τρύπα αμυντικά Γιαννούλης. Άσε που θα ενισχυθεί η ομάδα στο τέλος, βέβαια. Κουβεντούλα να γίνεται.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Maximus έγραψε:Επίσης οι ξένοι διαιτητές του χρόνου λογικά θα είναι παρελθόν, οπότε μην πολυβασιζεστε εκεί...
Με λευκό πόλο λες να οδηγηθεί στο αεροδρόμιο ο Μέλος;; :lol: :lol: :lol:
kos

Δημοσίευση από kos »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Πάντως η εικόνα μέχρι τώρα λέει ότι ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε πιο ουσιαστικά, έχει τον ίδιο προπονητή με πέρσι, και τσεπωσε και 30 εκατομμύρια με αποτέλεσμα να έχει την δυνατότητα αν το επιδιώξει να ενισχυθεί περισσότερο. Αν επαναπαυτουμε κι αφήσουμε το ρόστερ όπως έχει, δεν ξέρω αν είμαστε το πρώτο φαβορί για φέτος.
Θα βάλω στη συζήτηση μια ακόμη παράμετρο που κατά την γνώμη μου είναι σημαντική και την λαμβάνουν υπόψιν και οι δύο ομάδες.
Ο μεταγραφικός ανταγωνισμός.
Και οι δύο ομάδες έχουν χρήματα να διαθέσουν για μεταγραφές. Εμείς τον Σαββίδη αυτοί τον Εσκομπάρ και τα χαρτιά του τσου λου.
Δεν γίνεται να μην κοιτάει ο ένας τι κάνει ο άλλος. Απλά δεν γίνεται.
Ο γαύρος που λέτε ότι ενισχύθηκε μιλάει για άλλες τρεις μεταγραφές. Εμείς έχουμε ανάγκη τουλάχιστον άλλες δύο κινήσεις.
Από την ποιότητα των μεταγραφών της μίας θα εξαρτηθεί και η ποιότητα των μεταγραφών της άλλης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα δαπανήσουν τα ίδια χρήματα.
Φυσικά συνεχίζουν να ισχύουν τα γνωστά περί ομίλων Γιουρόπα κτλ. Αλλά δεν πιστεύω ότι θα κάνει 2-3 μπαμ ο γαύρος και εμείς θα έχουμε τον μισιτς που κινείται καλά μεταξύ γραμμών.... Θα βάλουμε το χέρι στην τσέπη όσο περισσότερο μπορούμε.
Οτιδήποτε άλλο θα ισοδυναμεί με λευκή πετσέτα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Δε με νοιάζει ο γαύρος. Βασικά δε με νοιάζει καθόλου ο ανταγωνισμός. Δεν θέλω να ενισχυθώ γιατί ενισχύθηκε ο γαύρος, ούτε να πω ζαμαν φου, εφόσον οι άλλοι είναι γτπ, ας μην κάνω μεταγραφές.
Σαν ΠΑΟΚ όφειλες να χτίσεις πάνω στην περσινή πετυχημένη ομάδα. Να κάνεις 2-3 προσθήκες ανώτερου επιπέδου από το υπάρχον υλικό που θα σε εκτοξεύσουν ακόμη παραπάνω.
Μέχρι στιγμής δεν έγινε.
Άβαταρ μέλους
Argaliad

Δημοσίευση από Argaliad »

Ο Σαββιδης εχει δειξει οτι ενισχυει οσο μπορει το θεμα ειναι οτι πλεον δεν ειναι στο χερι του αμα πιασαμε ταβανι ffp. Εισοδος σε Europa League μας δινει μια μικρη ανεση και επειτα μονο με μεγαλη πωληση παιχτη θα εχουμε ανεση να κινηθουμε στην αγορα. Εγω προβλεπω να κανουμε μετα την προκριση μας μια καλη κινηση παιχτη που θα θεωρηθει πρωτης γραμμης και ενος ακομα ρολιστα
Άβαταρ μέλους
Φουτσίνι

Δημοσίευση από Φουτσίνι »

eorptol1 έγραψε:Σε όλα τα επίπεδα; εγώ βλέπω μια ανυσηχια για το πρωτάθλημα από εσκομπαρινακη και Σάββα... Μας υπολογίζουν σοβαρά παρόλο το στήσιμο που κάνουν, άρα συμφωνα με αυτούς είμαστε πολύ δυνατοί..... Κα ποιοι είναι οι υγιείως σκεπτόμενοι παοκτσηδες και ποιοι οι αρρωστα σκεπτόμενοι ..... Ποιοι λένε ΠΑΟΚ είσαι και με αυτό προχωράνε; τουλάχιστον τα τρία τελευταία χρόνια είμαστε γεμάτοι τίτλους, σταματήστε να θαυμάζετε αυτούς που πέρσι παίζανε την καλλιτερη μπάλα μετά την υπόθεση τζηλου..... Ακου οι υγιείως σκεπτόμενοι οπαδοί του ΠΑΟΚ.....

Εννοώ φίλε μου ότι δεν χάσαμε μόνο παίχτες αλλά και προπονητή, δεν διαφωνώ μαζί σου στα περί εσκομπάρ κλπ, φυσικά και υπολογίζουν τον περσινό αήττητο πρωταθλητή. Λέγοντας υγιώς σκεπτόμενοι εννοούσα να βλέπουμε αντικειμενικά την πρόοδο των ανταγωνιστών μας και να προβληματιζόμαστε χωρίς οπαδικά γυαλιά. Πέρσι παίζανε απλά καλή μπάλα και βάζανε βάσεις χωρίς διωγμούς προπονητών ενώ αποτύγχανε σε όλους τους στόχους. Το ΠΑΟΚ είσαι είναι φράση που μου αρέσει πολύ, δείχνει την τρέλα μας, μερικές φορές βέβαια και την αυτοκαταστροφικότητα που μας χαρακτηρίζει.
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Συγνωμη, αλλα ως καποιος που και περσυ υπερασπιζομουν (!!!) κοντρα σε πολλους το οτι -καθαρα αγωνιστικα, περα ολων των εξωαγωνιστικων βρωμιων του - ο γαυρος ειχε αρκετα καλη ομαδα κι οχι το τσιρκο που πολλοι συνοπαδοι μου εβλεπαν....να πω τη δικη μου αποψη για τη φετεινη "σοβαρη ενισχυση του":

Ο γαυρος λοιπον πηρε εναν 35χρονο εξτρεμ που αν τον παιρναμε εμεις πολλοι " υγιως σκεπτομενοι παοκτσηδες" θα εκραζαν ασταματητα. Ο παιχτης προφανως ξερει μπαλα αλλα μενει να αποδειχτει αν ανυεξει σε αυτο το ρυθμο ολη τη χρονιά. Να προσθρσω οτι μετατοπιστηκε στο 10 για να καλυψει το κενο Φορτουνη που ακιμα δεν σντικατασταθηκε (δεν το.λες κσι σοβαροτητα αυτο).
Πηρε ενα σεντερμπακ με τεραστια θεματα χαρακτηρα κ ανοιχτες δικαστικες υποθεσεις. Για αυτο καμμια σοβαρη ομαδα απο ιβιρικη δεν ενδιαφερθηκε για αυτον. Ρισκο κι αυτος. Μπορει του χρονου να κανει 20 μυρια , μπορει το δεκεμβρη να τον ψαχνουμε στην πορτογαλια.
Και πηρε και ενα δυο παιχτες στοιχηματα, παιχτες που δεν ηρθαν ως βασικοι καν. ΕλΑραμπι κ Ραγκελοβιτς δειχνουν καλα στοιχεια σε ενα δυο ματς αλλα μην τρελαθουμε κιολας απο ενα ματς κ τα πρωτοσελιδα του "γαυρου".

Εγω λοιπον λεω οτι αν καναμε εμεις τις ιδιες κινησεις θα κραζαμε.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

@besuch συμπληρωνοντας τα οσα πολυ σωστα ανεφερες για τον ανταγωνιστη, θα ελεγα οτι εχουμε φαει τους δικους μας παικτες. Ο Πασχαλακης ειναι ασοβαρος καγκουρας, ο Πελκας δεν εχει εξελιχθει και δε την παλευει με την τελικη πασα/προσπαθεια, ο Λημνιος στασιμος, ο Ζαμπα καβαλησε καλαμι, το κεντρο μας δεν υπαρχει, ο Εσιτι αργος και μπορει να δωσει πασες μεχρι 5 μετρα, ο Αουγκουστο ανετοιμος για Ευρωπη, ο Κρεσπο εχει γ@μηθει στα λαθη κ ο Βαρελα την αραξε στο καινουργιο συμβολαιο και κανει το ενα λαθος μετα το αλλο.. Α! και φυσικα ο Φερειρα ο οποιος εχει κολλησει με το 4-4-2 και δεν βλεπει οτι η ομαδα δεν μπορει να παιξει το συστημα και αδικει τον λαμπρου και τον στοχ. Πολλες φορες τα διαβαζω (οχι απο "κατευθυνομενους δημοσιογραφους" - χρησιμοποιω εισαγωγικα για να τονισω τον αντιφατικο ορο - αλλα απο φιλαθλους σαν εμας) και σκεφτομαι οτι δε μας αξιζει η ομαδαρα που εχουμε φτιαξει. Δεν μπορουμε να τη χαρουμε. Μας εχουν ποτισει τοσο δηλητηριο τοσα χρονια που ακομα και το καθαρο νερο μας φαινεται ιδιο.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Από ότι φαίνεται ο γαύρος πάει για δανεικούς,εγώ προσωπικά δεν θα με χαλούσε να πάρω 3 καλους δανεικούς.Δε ξέρω πως θα επηρεαστεί το Ffp
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”