Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από pilotos »

Ονόματα τύπου Αραούχο μόνο ως αστεία μπορώ να τα εκλαβω

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Mauricio-8- έγραψε:Εγώ σας προηδοποιησα πάντως ο ΠΑΟΚ περνάει την Πέμπτη και Παρασκευή έχει βομβες!Μπορεί και 3 ταυτόχρονα.

Ένα κι ένα κάνουν δύο.

Αν δεν κλείσει ο Μήτρογλου μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, θα μείνεις εκτός μέχρι την επίσημη έναρξη μεταγραφών χειμώνα.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

pilotos έγραψε:Ονόματα τύπου Αραούχο μόνο ως αστεία μπορώ να τα εκλαβω

SM-G965F
Ο Αραουχο μια χαρά όνομα. Εδώ άλλοι θεωρούν ιδανικό να έρθει χαφ που το γλεντήσε κι αυτό και την ομάδα του το καφενείο της Κρασνονταρ
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ποιανουν θέση ξένου δεν μπορείτε να σταματήσετε τουλάχιστον να παπαδίζετε ξένους ? ΕΛΕΟΣ Χάθηκαν οι Γαλλοι , οι Ιταλοί κτλ.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ζαντός έγραψε:
Mauricio-8- έγραψε:Εγώ σας προηδοποιησα πάντως ο ΠΑΟΚ περνάει την Πέμπτη και Παρασκευή έχει βομβες!Μπορεί και 3 ταυτόχρονα.

Ένα κι ένα κάνουν δύο.

Αν δεν κλείσει ο Μήτρογλου μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, θα μείνεις εκτός μέχρι την επίσημη έναρξη μεταγραφών χειμώνα.
Να το κανουμε ληξη μεταγραφων χειμωνα αφεντικο; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Για να πω την αμαρτία μου, θέλω να δω τι θα λέει τότε.
kos

Δημοσίευση από kos »

joshua έγραψε:Εγω παντως πιστευω πως το χαφ θα ειναι ο Ολιβειρα με νεο δανεισμο και καποια πιο λογικη οψιον αυτη τη φορα.Ηδη υπηρξε το πρωτο τουιτ απο Πορτογαλια μερια.
αντι να διαβαζουμε παπαριες για μητρογλου και αραουχο δεν μας λετε τι λεει το τουιτ για ολιβειρα?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλά μην φανταστείς τίποτα τρομερό. Απλά ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει μέσο και θα ήθελε τον Ολιβέιρα με δανεισμό αλλά μιλάμε για τουιτ από μέσο επίπεδου paok_transfer_news. O Πέτρος παίζει να είναι πιο αξιόπιστος.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Νομίζω οτι ο Ολιβέιρα υπέγραψε ανανέωση συμβολαίου στην πόρτο. Αν ισχύει δεν παίζει να τον πάρουμε με ποσο κατω των 4 νομίζω.
@ζαντος με όλο το σεβασμό κ εφόσον εχει νόημα να λέμε την αποψη μας επι του ζητηματος, διαφωνώ με Μπαν τόσο μεγάλης διαρκείας. Ο λόγος ειναι οτι μπορει οποιος φάει τόσο μεγάλο Μπαν να δημιουργήσει καινούργιο λογαριασμό κ να μπαναρει το Γενάρη (κανει κ ομοιοκαταληξία) απο δυο μεριές. Αναφορικά με τον μαουρισιο ρε παιδιά άμα δεν μπορείτε να συμβαδισετε με τον τροπο του, αγνοήσετε τον. Όπως ακούγονται οι απόψεις κ οι πληροφορίες όλων, ετσι ακούγονται κ του μαουρισιο. Εκτός αν υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική που λεει οτι αυτο απαγορεύεται. Τότε παω πάσο. Βέβαια αν ισχύει κάτι τέτοιο, έρχεται σε αντίθεση με τον πορκαρο - που απολαμβάνω άπειρα τα όσα γράφει.
Κατα τα αλλα θεωρώ αστείο το θέμα μακ (3η φορα;;) ειδικά μετά τον στοχ (όπως κ να το κανεις ο στοχ ακόμα δεν ειναι έτοιμος κ δεν ξερω ποτε θα ειναι). Το θέμα αραουχο απλά δε το πιστεύω. Θα ηθελα όμως μια βελτιωμένη έκδοση του. Πιστεύω οτι στην ομάδα που διακρίθηκε ξεχώριζε γιατί ήταν υποδεέστερο το ρόστερ.
Κατα τα αλλα νομίζω οτι θα γίνουν μεταγραφές και οτι όλος αυτός ο ντόρος με το ffp είναι επικοινωνιακό τρικ.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Επικοινωνιακο τρικ από ποιον;; μπορεί κ να μην έχουμε πρόβλημα, αλλά ως στιγμης με τηλεοπτικό Κ Ευρώπη ίσως σου λείπει καμία 16αρα εκατομμύρια..
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

φορ διπλα στον ακπομ στυλ μακ,αραουχο
8αρι στυλ ολιβειρα,νατχο
και...αναλογα που προοριζεται ο βιερινια

ειτε αριστερο εξτρεμ στυλ μιραλας
ειτε αριστερο μπακ

Αυτες οι 3 κινησεις ΠΡΕΠΕΙ να γινουν οπωσδηποτε και ΠΡΕΠΕΙ να ειναι απο το πανω ραφι κ ας ειναι και δανεικοι!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν υπάρχει λόγος μπαναρισματος, απλά πρέπει ο φίλος να πάρει παράδειγμα από τον πορκυ, ένα,δύο ποστ την φορά και να είναι ενημερωμένα,οτιδήποτε παραπάνω καταντάει κουραστικό και φτηνή απομίμηση του τεράστιου πορκυ.
Γράψε δηλαδή τη μαλάκια σου άλλα μην εκτιθεσαι με ονόματα τύπου Μήτρογλου που έχουν μόλις υπογράψει σε άλλη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Φαντάζομαι λόγο μηδενικών μεταγραφικών νέων υπάρχει μια μικρή ανοχή στο σπαμ και συμπληρώνω: what if ο Πέτραρος είναι ένα πανέξυπνο τρολ που μας κάνει όλους πλάκα;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να περιμένουμε στον τομέα μεταγραφές στη φάση που βρισκόμαστε. Όλα στραβωμένα είναι, το σύμπαν ολόκληρο. Να περάσουμε τουλάχιστον στους ομίλους, γιατί διαφορετικά δεν θα ήθελα να το δω το έργο. Χρήματα πολλά δεν μπορούμε να σπρώξουμε έτσι και αλλιώς, πoιοί μπορεί να είναι αυτοί οι συμφωνημένοι (μη ελεύθεροι) παίχτες αξίας που θα περιμένουν stand by λίγες μέρες πριν κλείσουν οι μεταγραφές? Θα υπάρχει δηλαδή γενικότερο μεταγραφικό ενδιαφέρον για την πάρτη τους, οι ομάδες τους θέλουν να τους αποδεσμεύσουν και θα περιμένουν εμάς από Ιούνη σε Ιούλη και από Ιούλη σε Αύγουστο και βάλε? Αν πρόκειται για ψώνια από το πανέρι καλύτερα να μην τους μάθουμε ποτέ. Και αυτό με το ffp δεν έχει νόημα να το ξορκίζουμε αφού οι λογιστές μας καθησυχάζουν. Προφανώς και υπάρχει θέμα και όταν τη μια χρονιά μας πετάει έξω ο Παπαγιαννόπουλος, την επόμενη σνομπάρουμε έσοδα και βαθμούς, έρχεται και η τρίτη η φαρμακερή τώρα που δεν χωράνε άλλα λογιστικά τερτίπια καθώς στην τριετία αναφοράς ότι γράφει δεν ξεγράφει. Χρόνια είμαστε εδώ, δεν θυμόμαστε τα γραφόμενα για την επιλογή του φτηνού Στανόγιεβιτς ώστε να μείνει χώρος στο μπάτζετ για μεταγραφές? αυτό δεν σημαίνει ότι Ζαμπράνο και σία στη συνέχεια ήταν οικονομικές υπερβάσεις (που παραμένουν στα κιτάπια) σπασμωδικής αντίδρασης στην αποτυχία? Τον Βέρνμπλουμ δεν τον υπογράψαμε μετά βαΐων καπάκι όταν διασφαλίσαμε το τάλιρο των play offs του CL? Μετρημένα κουκιά είναι όλα. Και ξαναγυρνάει το ερώτημα του νέου εστιάτορα: να πάρω κρεατικά να έχω ποικιλία να μου έρθουν πελάτες με ρίσκο να μου χαλάσουν ή να περιμένω την παραγγελία και να τρέχω στον χασάπη επιτόπου? Το τι απάντηση δώσαμε είναι μάλλον εμφανές. Δεν μου αρέσει, αλλά καταλαβαίνω ότι μπορούμε να κινηθούμε μέχρι εκεί που φτάνει η τσέπη, αρκεί να μην την αδειάζεις για μπερεκέτια και δεν σου μένει τίποτα για το κυρίως γεύμα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

obanebane έγραψε:Δεν υπάρχει λόγος μπαναρισματος, απλά πρέπει ο φίλος να πάρει παράδειγμα από τον πορκυ, ένα,δύο ποστ την φορά και να είναι ενημερωμένα,οτιδήποτε παραπάνω καταντάει κουραστικό και φτηνή απομίμηση του τεράστιου πορκυ.
Γράψε δηλαδή τη μαλάκια σου άλλα μην εκτιθεσαι με ονόματα τύπου Μήτρογλου που έχουν μόλις υπογράψει σε άλλη ομάδα.
Για αυτο ο Πορκαρος εχει official τιτλο κατω απο το ονομα του πλεον :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”