PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

klainmein

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από klainmein »

apple64 έγραψε:Σήμερα, μετά από άπειρα τηλεφωνήματα και παρακάλια, παρήγγειλα VDSL (και φεύγω από την Nova). Δεν με παρακαλούσαν αυτοί. Εγώ παρακαλούσα να φέρουν στην περιοχή VDSL. Είμαστε στο 2019 και έχω 9Mbps σύνδεση στο Επταπύργιο. 9Mbps!!!
Ο γείτονας με OTE έχει 7Mbps και ο τεχνικός του ΟΤΕ μου έλεγε πως ανεβάζει τον μέσω όρο στην περιοχή για την εταιρία. Αστεία πράγματα.

Στο εξωτερικό είχα unlimited +30Mbps (σχεδόν παντού) στο κινητό μου με 43€ τον μήνα.

Με τέτοιες υποδομές δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε κανέναν στην Ευρώπη.

Πάντως με τα 9Mbps δεν είχε η σύντροφος μου ιδιαίτερα προβλήματα να δει το ματς. Το έχω δει 3 φορές σε επανάληψη. :opaokara: Αυτό βλέπω και τώρα. :lol:

VDSL Επταπυργιο;;;Συκιές;;;Ποια εταιρεία; Μόνο ΟΤΕ;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ Συκιές κοντά στο δημαρχείο 50αρι VDSL από ΟΤΕ εχω. Άψογο.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ρε παιδια, μη λετε για ταχυτητα. Αν ηταν η ταχυτητα, ΔΕΝ θα ειχε θεματακια το βιντεο της ΠΑΕ ου ειναι ανεβασμενο στο σαιτ! Και ναι, αλλο 10mbps αλλο 100, αλλα σε 720p 30 frames και με την συμπιεση που ειχε πανω απο 5-6mbps δεν χρησιμοποιουσε το βιντεο. Μην ξεχνατε, δεν εχουν ολοι τις ιδιες προσδοκιες οσον αφορα την ποιοτητα του βιντεο...
vaste4

Δημοσίευση από vaste4 »

Εγώ το είδα σε 24άρα γραμμή, που πιάνει μάξιμουμ 7. Φρόντισα να μην χρησιμοποιεί κανείς άλλος το wifi στο σπίτι και είδα χωρίς κανένα κόλλημα τον αγώνα και σε ανάλυση HD. Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα ήταν κάποια frame drops που από ότι διάβασα τα είχαν αρκετοί, οπότε αυτό είναι πρόβλημα από τη μετάδοση της παέ όχι από το ίντερνετ που έχει ο καθένας.

Επίσης ένα σχόλια για τη χαμηλότερη ποιότητα στις τηλεοράσεις, οι περισσότερες έχουν ανάλυση τουλάχιστον Full HD, οπότε είναι λογικό να είναι λίγο πιο θολή η εικόνα σε σχέση με τα κανάλια π βλέπουμε πχ. Εδώ πρέπει η παέ να ανεβάσει σε FHD την ανάλυση της αναμετάδοσης για να διορθωθεί αυτό.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Εξαρτάτε αν αυτό το βίντεο είναι αυτό που υπάρχει και στους κεντρική σερβερ του λογισμικού όπως τροφοδοτήθηκε από τις κάμερες τότε υπάρχει πρόβλημα συμπίεσης.

Αν το βίντεο είναι αυτό που είχε ο client τότε το πρόβλημα πιθανώς να είναι στο κομμάτι του λογισμικού που διαχειρίζεται τις συνδέσεις με τους browser και τη ομαλή ροή των δεδομένων χωρίς σφάλματα.

Εγώ πάντως περίμενα χειρότερα αποτελέσματα με 45κ συνδέσεις.

Και τα δύο προβλήματα πάντως είναι διαχειρισιμα αλλα θέλει μεγαλύτερη ποιότητα από πλευράς εταιρείας που είναι υπεύθυνη για το λογισμικό αυτό.

Πρόβλημα με τις ταχύτητες του ελληνικού δικτύου δεν υπάρχει.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Εγω στη Γερμανια εχω 400αρι ιντερνετ, το ειδα στον υπολογιστη οπου λογω wifi (μαλλον) στο τεστ φτανει ως 100 download και σε καποια σημεια ειχε προβληματα στα frames, δεν κολλησε ποτε το βιντεο αλλα ειδικα στις κοντινες ληψεις παικτων και ριπλευ ειχε προβληματακια στη ροη...παρολαυτα καυλα και μονο που γλιτωσα τους γελοιους εκφωνητες, ακομα και ο κολκας μπροστα τους ειναι αναβαθμιση...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Να αναφέρουμε και ποιοι στήριξαν τη πρώτη προσπάθεια μέσω διαφήμισης αν δεν έχει ειπωθεί ήδη. Οι διαφημίσεις που είδα ήταν της Σουρωτής του Ιβάν, του stoiximan και της μπύρας έζα, δηλαδή στην ουσία μόνο η μπύρα έζα ήταν κάτι που δεν έχει σχέση με ΠΑΟΚ.

Επίσης με τα πειρατικά πως θα γίνει να βοηθήσουμε. Αυτό το sportzone που ειπώθηκε εδώ μέσα, πόσο δύσκολο θα ήταν να κατέβει αν στέλναμε απευθείας ένα mail στο PAOKTV με το link?
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Εγώ πάντως είδα και διαφήμιση Nissan Qasqai και μιας ακόμη αυτοβιομηχανίας που νομίζω ήταν της Renault.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Μακάρι να έδειξε και από άλλες. Αυτές που είδα εγώ ήταν ακριβώς πριν την έναρξη του ματς νομίζω.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε: πόσο δύσκολο θα ήταν να κατέβει
"ξεχασε το" δυσκολα
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

μόλις γύρισα σπίτι και πάω να αγοράσω το πακέτο. εγώ δεν είδα τον προηγούμενο αγώνα ζωντανά γιατί δούλευα αλλά είχα συνδέσει το λαπτοπ με την σμαρτ τιβι με καλώδιο και έκανα δοκιμές με βιντεο της ΠΑΕ απο πριν. μέχρι στιγμής κατάφερα να δω μόνο το πρώτο ημίχρονο λόγω έλλειψης χρόνου. Την Πεμπτη που έχω ρεπό θα κλείσω το ασύρματο και θα συνδέσω το λαπτοπ με καλώδιο στο μόντεμ ώστε να έχω την καλύτερη δυνατή ποιότητα.
θα ξεκινήσω νωρίς το απογευματάκι με κονσέρβα τον αγώνα της Κυριακής και όλα όσα ανέβουν στην πλατφόρμα του ΠΑΟΚ τιβι μέχρι να αρχίσει το πριγκέιμ
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κάποιος είπε και για Rexona νομίζω..
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Πακέτο 2 αγώνων
# Πακέτο Valid from Valid until Κατάσταση
1 premium 28/08/2019 02:12 08/09/2019 23:59 Completed
Pay Per View videos
# Video Κατάσταση
1 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1 Completed

ούτε μισό λεπτό δε μου πήρε
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

pgetsos έγραψε:
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε: πόσο δύσκολο θα ήταν να κατέβει
"ξεχασε το" δυσκολα
Δηλαδή δεν είναι copy-paste το link στο mail του PAOKtv και εκείνο σε 2-3 λεπτά το έχει ρίξει? Έχει πολύ περισσότερη διαδικασία?
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Το ΠΑΟΚ αρης ειναι στις 21 σεπτεμβρη. Επιβαλλεται μεχρι τοτε να εχουν βγει πακετα για ολη την σεζον η εστω η επιλογη αυτοματης ανανεωσης.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”