PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από obanebane »

constadine έγραψε:Εγώ τον αγώνα τον είδα μέσω pc με hdmi σε Sony OLED του 2018 με android και είχα θεματάκια στη ροή της εικόνας .
Είπα πριν από λίγο να δοκιμάσω κατευθείαν από την τηλεόραση και το android της .
Πήγα στη σελίδα του PAOK TV αλλά όταν πατάω σύνδεση ,δεν βγάζει την καρτέλα για συνδεθώ .

Και εγώ το ίδιο έκανα, είχα και εγώ κάποια μικροπροβλήματα,υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο η ποιότητα του καλωδίου hdmi ή ακόμα και το μάκρος του;
Αυτό που χρησιμοποίησα είναι παλιό, ρωτάω γιατί έχω ακούσει πολλά.
Παρεμπιπτόντως,νομίζω το έγραψε ο rain,η ποιότητα της εικόνας στον laptop ήταν καλύτερη,θεώρησα ότι λόγω μεγέθους της οθόνης της tv (65'') έγινε αυτό, μήπως όμως έπαιξε ρόλο και το καλώδιο;
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Jeremy4 έγραψε:
dravinosRa έγραψε:Δοκίμασε κάποιος να το βάλει στην τηλεόραση μέσω του Playstation 4?
Μόλις δοκίμασα σε PS4 Pro. Σε όλα τα βίντεο που προσπάθησα παίζει τα πρώτα 2-3 δευτερόλεπτα σε loop για λίγη ώρα και μετά μου βγάζει "Video could not load or timed out". Επίσης δεν παίζει ο ήχος καθόλου.

Έχω καλή σύνδεση (500Mbps) αλλά είμαι συνδεμένος ασύρματα στο PS4, άρα δεν ξέρω αν επηρεάζει τόσο πολύ η σύνδεση ή ο web browser του PS4 δεν το παίζει γενικά.

Υ.Γ.: Πρέπει να μειώσουν το χρόνο για session timeout στο site γιατί αν δεν κάνεις logout και πας να κάνεις login σε άλλη συσκευή με το ίδιο account, το session παραμένει ενεργό για πολλές ώρες και δε μπορείς να συνδεθείς.
Εγώ δοκίμασα και το Xbox One Χ και δεν έκανα δουλειά .
Παρόμοια προβλήματα που είχες με το PS4 Pro είχα με το android της tv .
Με τα session δεν είχα προβλήματα παρότι δοκίμασα από διαφορετικές συσκευές .
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

constadine έγραψε:
teod1980 έγραψε:Δοκίμασε να πας απευθείας στο https://tv.paokfc.gr/login
Ευχαριστώ !
Το δοκίμασα ,χρησιμοποίησα και άλλο τηλεχειριστήριο/πληκτρολόγιο και συνδέθηκα .
Όμως δεν έπαιζε τον μαγνητοσκοπημένο αγώνα ,κολλούσε στο πρώτο δευτερόλεπτο .
Δοκίμασε άλλον περιηγητή aka browser
Άβαταρ μέλους
constadine

obanebane έγραψε:
constadine έγραψε:Εγώ τον αγώνα τον είδα μέσω pc με hdmi σε Sony OLED του 2018 με android και είχα θεματάκια στη ροή της εικόνας .
Είπα πριν από λίγο να δοκιμάσω κατευθείαν από την τηλεόραση και το android της .
Πήγα στη σελίδα του PAOK TV αλλά όταν πατάω σύνδεση ,δεν βγάζει την καρτέλα για συνδεθώ .

Και εγώ το ίδιο έκανα, είχα και εγώ κάποια μικροπροβλήματα,υπάρχει περίπτωση να παίζει ρόλο η ποιότητα του καλωδίου hdmi ή ακόμα και το μάκρος του;
Αυτό που χρησιμοποίησα είναι παλιό, ρωτάω γιατί έχω ακούσει πολλά.
Παρεμπιπτόντως,νομίζω το έγραψε ο rain,η ποιότητα της εικόνας στον laptop ήταν καλύτερη,θεώρησα ότι λόγω μεγέθους της οθόνης της tv (65'') έγινε αυτό, μήπως όμως έπαιξε ρόλο και το καλώδιο;
Δεν πιστεύω ότι είναι από την ποιότητα του hdmi ,έχω πολλά και ακριβά hdmi και είχα και εγώ πρόβλημα σε οθόνη 55άρα .
Δεν χρησιμοποιώ πάνω από 3 m hdmi ,στα μεγάλα μήκη πάνω από 8-10 m έχω διαβάσει ότι αν δεν είναι ποιοτικό το hdmi ,μπορεί να υπάρχουν προβλήματα
SunAce16

Δημοσίευση από SunAce16 »

Νομίζω δεν έχουν κανένα λόγο τα παιδιά που ζουν στο εξωτερικό να μας πουν ψέματα.
Όλο το πρόβλημα σχετικά με την εικόνα και τα παγώματά της έχουν σχέση με την ταχύτητα του ίντερνετ και το κακό δίκτυο των παρόχων.
Καλό θα ήταν να ποστάρει κάποιος από Ελλάδα που το είδε με σύνδεση οπτικής ίνας να μας πει αν σ' αυτόν παρουσιάστηκαν τα προβλήματα που αναφέρονται απ' όλους μας.
Ο τρόπος σύνδεσης πάντως με τα καλύτερα αποτελέσματα είναι σταθερός υπολογιστής συνδεδεμένος με την TV και πάντα καλό hdmi και με σύνδεση ethernet στο υπολογιστή και όχι wifi.
Ο απλούστερος από την άλλη είναι να το πετάξεις την εικόνα από το κινητό στην smart tv κάνοντας μία μικρή έκπτωση στην ποιότητα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πραγματικά,ακόμα και στις μικρότερες πόλεις των μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών,το ίντερνετ είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με της Ελλάδας.
Πέρυσι που ήμουν Πίζα το διαπίστωσα,και όπου έχω πάει στο παρελθόν, ειδικά όμως τώρα,η διαφορά είναι πολύ μεγάλη.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

constadine έγραψε:
teod1980 έγραψε:Δοκίμασε να πας απευθείας στο https://tv.paokfc.gr/login
Ευχαριστώ !
Το δοκίμασα ,χρησιμοποίησα και άλλο τηλεχειριστήριο/πληκτρολόγιο και συνδέθηκα .
Όμως δεν έπαιζε τον μαγνητοσκοπημένο αγώνα ,κολλούσε στο πρώτο δευτερόλεπτο .
Τό ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω.
Δεν παίζει κανένα βίντεο.
Στις ρυθμίσεις του μπροσουερ που πήγα γράφει ότι δεν υποστηρίζει τζαβα αλλά μόνο html5, δεν ξέρω αν ευθύνεται αυτό.
Το κακό είναι ότι και με το HDMI αλλά και την μιρορσκριν χάνει πολύ σε απόδοση
lakisscorpio

Δημοσίευση από lakisscorpio »

παιδια....μεγαλη σημασια παιζει η ταχυτητα στο ιντερνετ.....αλλο να εχεις 5 και 10 Mbps και αλλο να εχεις 100 Mbps!!!
επισης αλλο να εχεις wifi και αλλο να εχεις καλωδιο ethernet "κουμπωμενο" στο υπολογιστη η στην smart tv...
Επισης αλλο να βλεπεις απο το ιντερνετ του κινητου σου και αλλο απο το ιντερνετ του σπιτιου σου........
οσοι νομιζουν οτι δεν εχουν "δυνατο" ιντερνετ ας μην το δουν καλυτερα......τι να κανουμε???ολα εξαρτωνται απο την ταχυτητα του ιντερνετ...τωρα οσοι εχετε θεμα με την smart tv,ενα καλωδιο hdmi θα σας σωσει....η μια ακρη στον υπολογιστη και η αλλη στην smart tv....
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

To ΠΑΟΚ-Πανιώνιος θα βγει μόνο του μετά τη Πέμπτη ή καθόλου ???
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Ε ναι μετα την Πεμπτη
Άβαταρ μέλους
constadine

Εγώ πάντως έχω καλή γραμμή 50άρα και δεν έχω αλλού θέμα με ταχύτητα .
Στα speedtest πιάνω γύρω στα 36 .
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Να σας πω τι έκανα εγώ και το είδα χωρίς κανένα θέμα (μόνο η ένταση του ήχου ήταν αρκετά χαμηλή και για να ακούω καλά ανέβασα υπερβολικά τον ήχο της TV - στο 40 ενώ κανονικά την έχω στο 7 με 8):

Συνέδεσα το laptop με την tv με HDMI και έβαλα καλώδιο ethernet αντί για το wi-fi. Έχω γραμμή 50 Mbps που με speed test είναι περίπου στο 32...

Νομίζω πως όντως αν θέλεις να το δεις μόνο από τον browser της tv ή να έχεις σύνδεση με το wi-fi, θα υπάρχει πάντα θέμα.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Σήμερα, μετά από άπειρα τηλεφωνήματα και παρακάλια, παρήγγειλα VDSL (και φεύγω από την Nova). Δεν με παρακαλούσαν αυτοί. Εγώ παρακαλούσα να φέρουν στην περιοχή VDSL. Είμαστε στο 2019 και έχω 9Mbps σύνδεση στο Επταπύργιο. 9Mbps!!!
Ο γείτονας με OTE έχει 7Mbps και ο τεχνικός του ΟΤΕ μου έλεγε πως ανεβάζει τον μέσω όρο στην περιοχή για την εταιρία. Αστεία πράγματα.

Στο εξωτερικό είχα unlimited +30Mbps (σχεδόν παντού) στο κινητό μου με 43€ τον μήνα.

Με τέτοιες υποδομές δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε κανέναν στην Ευρώπη.

Πάντως με τα 9Mbps δεν είχε η σύντροφος μου ιδιαίτερα προβλήματα να δει το ματς. Το έχω δει 3 φορές σε επανάληψη. :opaokara: Αυτό βλέπω και τώρα. :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ πάντως με 50άρι VDSL από ΟΤΕ δεν έχω κανένα θέμα. Δεν είδα live το παιχνίδι καθώς ήμουν στο γήπεδο, αλλά όταν το είδα την επόμενη είχε καλή ανάλυση και σχεδόν καθόλου κολλήματα. Το βλέπω σε 720p 32άρα τηλεόραση που την έχω μόνιμα συνδεμένη με το PC μου σαν δεύτερο monitor - οθόνη για Netflix απέναντι από το κρεβάτι - τηλεόραση.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
constadine

Από έρευνα που γράφει το sdna για PAOK TV :

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Τρί 27 Αύγ 2019, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”