PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

SunAce16

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από SunAce16 »

obanebane έγραψε:Υπάρχει κάποιος που το είδε κατευθείαν στην smart tv του;
Να μας πει το μοντέλο να το πάρουμε. :mrgreen:
Να ένας ο φίλος από κάτω!
Jeremy4 έγραψε:Εγώ σε Sony KD-98ZG9 μια χαρά το είδα :pano:
Φιλαράκι, μήπως σου περισσεύουν 81.900€ να συμπληρώσω τα υπόλοιπα να πάρω και γω μια τέτοια;
Άβαταρ μέλους
dravinosRa

Δημοσίευση από dravinosRa »

Δοκίμασε κάποιος να το βάλει στην τηλεόραση μέσω του Playstation 4?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Jeremy4 έγραψε:Εγώ σε Sony KD-98ZG9 μια χαρά το είδα :pano:
Ακριβό ρε συ ομως. 5 ευρώ το ματς. Απαράδεκτο. Εδώ δεν έχουμε να φάμε. :mrgreen:
icue

Δημοσίευση από icue »

dravinosRa έγραψε:Δοκίμασε κάποιος να το βάλει στην τηλεόραση μέσω του Playstation 4?
Στο xbox one απο τον edge που εχει επαιζε κανονικα. Λογικα και απο τον αντστοιχο browser του ps4 δεν θα εχει καποιο προβλημα.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Πήρα το πακέτο αν και δεν μπορώ να δω το αυριανό ματς. Χαίρομαι το PAOK TV και όσο μπορώ θα το στηρίξω. Άκουσα οτι βελτιώνονται και στην τεχνική βοήθεια, call center από αύριο. Φαντάζομαι οτι τώρα που ξέρουν τι αριθμούς να περιμένουν πάνω κάτω μετά το πρώτο ματς θα είναι ευκολότερο.

Μεγάλη υπόθεση και όλοι μαζί γράφουμε ιστορία έτσι και πετύχει!
Άβαταρ μέλους
arionas

Δημοσίευση από arionas »

Αν και άνεργος το πακετάκι 7,99 το χτυπήσαμε ;) . Μια χαρά ήταν η μετάδοση την Κυριακή.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Εγώ τον αγώνα τον είδα μέσω pc με hdmi σε Sony OLED του 2018 με android και είχα θεματάκια στη ροή της εικόνας .
Είπα πριν από λίγο να δοκιμάσω κατευθείαν από την τηλεόραση και το android της .
Πήγα στη σελίδα του PAOK TV αλλά όταν πατάω σύνδεση ,δεν βγάζει την καρτέλα για συνδεθώ .
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δοκίμασε να πας απευθείας στο https://tv.paokfc.gr/login
Άβαταρ μέλους
arionas

Δημοσίευση από arionas »

Και μη ξεχάσω. Οπωσδήποτε να ολοκληρωθούν τα Apps για Smart TV, καθώς και για Google Play και iPhone Appstore.

Όταν γίνουν αυτά και προχωρήσει η εξοικείωση του κόσμου με το Paoktv ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να γυρίσει πάλι ο ΠΑΟΚ πίσω. Θα πετύχει οπωσδήποτε.
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

dravinosRa έγραψε:Δοκίμασε κάποιος να το βάλει στην τηλεόραση μέσω του Playstation 4?
Μόλις δοκίμασα σε PS4 Pro. Σε όλα τα βίντεο που προσπάθησα παίζει τα πρώτα 2-3 δευτερόλεπτα σε loop για λίγη ώρα και μετά μου βγάζει "Video could not load or timed out". Επίσης δεν παίζει ο ήχος καθόλου.

Έχω καλή σύνδεση (500Mbps) αλλά είμαι συνδεμένος ασύρματα στο PS4, άρα δεν ξέρω αν επηρεάζει τόσο πολύ η σύνδεση ή ο web browser του PS4 δεν το παίζει γενικά.

Υ.Γ.: Πρέπει να μειώσουν το χρόνο για session timeout στο site γιατί αν δεν κάνεις logout και πας να κάνεις login σε άλλη συσκευή με το ίδιο account, το session παραμένει ενεργό για πολλές ώρες και δε μπορείς να συνδεθείς.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ρε κακό που μας βρήκε...τώρα θα πρέπει να γίνουμε κ εξπερτ στα γκατζετιστικα γέροι άνθρωποι.
Μέχρι προχθές πηγαίναμε και συζητούσαμε απλά μία smart TV στις ίντσες που θέλαμε και τώρα θα πρέπει να μάθουμε όλα αυτά τα java ,html frames και δεν ξέρω εγώ τι άλλο
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Jeremy4,Ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που περιγράφεις έχω εγώ στην smart tv μου.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

teod1980 έγραψε:Δοκίμασε να πας απευθείας στο https://tv.paokfc.gr/login
Ευχαριστώ !
Το δοκίμασα ,χρησιμοποίησα και άλλο τηλεχειριστήριο/πληκτρολόγιο και συνδέθηκα .
Όμως δεν έπαιζε τον μαγνητοσκοπημένο αγώνα ,κολλούσε στο πρώτο δευτερόλεπτο .
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

Αγόρασα και γω το πακέτο σήμερα για σιγουριά, γιατί την Κυριακή έμεινα με τον....δικέφαλο στο χέρι :opaokara:
Ελπίζω να βγει πακέτο για όλους τους αγώνες, μεγάλη μαγκιά να βάλεις τους αλλόθρησκους να πληρώσουν για να δουν την ομάδα τους να προσκυνάει μέσα στην Τούμπα
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

renegade έγραψε:Ρε κακό που μας βρήκε...τώρα θα πρέπει να γίνουμε κ εξπερτ στα γκατζετιστικα γέροι άνθρωποι.
Μέχρι προχθές πηγαίναμε και συζητούσαμε απλά μία smart TV στις ίντσες που θέλαμε και τώρα θα πρέπει να μάθουμε όλα αυτά τα java ,html frames και δεν ξέρω εγώ τι άλλο

Τουλάχιστον τώρα τα μαθαίνουν πολλοί ταυτόχρονα, οπότε είναι εύκολο να δεις και απαντήσεις που παίρνουν άλλοι που έχουν το ίδιο θέμα με εσένα.

Εγώ έχω μια TV που την πήραμε από τα Carrefour το 2003 ή 2004. Όταν και αν πάρω smart TV, θα τα ξέρετε όλοι όλα και θα με κοροϊδεύετε! :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”