PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV
Εγώ τα πήρα ήδη και τα δύο, σιγά να μην περίμενα για 2 ευρώ,άλλωστε στον ΠΑΟΚ πάνε οπότε χαλάλι.
seaman έγραψε:Πλήρωσα με paypal to 7.99 και μου δείχνει στο account μου την ενεργοποίηση πακέτου premium με ισχύ μέχρι 8 Σεπτέμβρη
Τι είναι το πακέτο premium;
Τι ισχύ μέχρι 8 Σεπτέμβρη, δεν καταλαβαίνω.
- pagotatzis
Εδώ πήρα το ματς με Σλόβαν για 4,99 γιατί δεν μου έβγαζε το κυριακάτικο
Και μετά ξανά πλήρωσα 4.99 για τον Νιονιό
Έπρεπε να είναι λίγο πιο ξεκάθαρα
Γνώμη μου
Γνώμη μου
Και εγω μολις το πηρα, αλλα θα επρεπε να ηταν πολυ πιο ξεκαθαρο οχι λιγο. Καποιος που δεν εχει μαθει απο πριν για το πακετο δεν εχει την παραμικρη ιδεα τι ειναι αυτη η συνδρομη.pagotatzis έγραψε:Εδώ πήρα το ματς με Σλόβαν για 4,99 γιατί δεν μου έβγαζε το κυριακάτικο
Γνώμη μου
Αυτό βγάζει το PAOKTV κάτω από το subscribe nowpagotatzis έγραψε:Εδώ πήρα το ματς με Σλόβαν για 4,99 γιατί δεν μου έβγαζε το κυριακάτικο
Γνώμη μου
- Απεριόριστη πρόσβαση στο συνολικό περιεχόμενο της πλατφόρμας κατά την περίοδο συνδρομής
- Ζωντανές μεταδόσεις
- Αποκλειστικό περιεχόμενο για τους συνδρομητές
Μέχρι 8 Σεπτεμβρίου έχουμε 2 ματς στην Τούμπα (ευρωπαϊκό και Πανιώνο), οπότε το πακέτο καλύπτει αυτούς τους δύο αγώνες.obanebane έγραψε:seaman έγραψε:Πλήρωσα με paypal to 7.99 και μου δείχνει στο account μου την ενεργοποίηση πακέτου premium με ισχύ μέχρι 8 Σεπτέμβρη
Τι είναι το πακέτο premium;
Τι ισχύ μέχρι 8 Σεπτέμβρη, δεν καταλαβαίνω.
Για τους επόμενους, αν συνεχιστεί ή όλη φάση, λογικά θα βγάλουν καινούριο πακέτο...
Ναι θα έπρεπε να είναι λίγο πιο ξεκάθαρη η προσφορά.
Εγώ το μπουμπούνισα, 7.99 δωράκι ήταν και καλή μαρκετινγκ κίνηση.
Εγώ το μπουμπούνισα, 7.99 δωράκι ήταν και καλή μαρκετινγκ κίνηση.
Βγήκε ήδη αναλυτική ανακοίνωση, στο site της ΠΑΕ, για το πώς αγοράζεις και τα δύο ματς, αν θέλεις, οπότε....
...έκλεισε η δουλειά, ταχύτατα....Συνδρομές
# Πακέτο ....... Valid from ............. Valid until ...... Κατάσταση
1 premium.. 27/08/2019 15:18.. 08/09/2019 23:59.... Completed
Στη θέση σου θα έστελνα mail που θα εξηγούσα τη παρανόηση. Θεωρώ ότι θα στη δώσουν τη προσφορά εκ των υστέρων ή με κάποιο τρόπο θα αποκαταστήσουν το λάθος εφόσον οι αγορές έγιναν με πολύ μικρό διάστημα μεταξύ τους.pagotatzis έγραψε:Εδώ πήρα το ματς με Σλόβαν για 4,99 γιατί δεν μου έβγαζε το κυριακάτικο
Γνώμη μου
Χαλαλι τα δυο ευρω τα αγορασα ξεχωριστα τα παιχνιδια klein main... αντε και με την προκριση...
giapas πως σε λενε γιατι τοσο γκρινια ρε φιλαρακι; χαλαρωσε και εγω πληρωσα τα δυο ματς ξεχωριστα αλλα ενταξει στον ΠΑΟΚ τα δινουμε τα δυο ευρω θα μας χαλασουν; ελεος..
καμια έκπτωση.... ας δώσουμε κανα 2ευρω παραπάνω!
σε μια βδομάδα 15 ευρώ στην ΠΑΟΚΑΡΑ!
γουστάρω!
σε μια βδομάδα 15 ευρώ στην ΠΑΟΚΑΡΑ!
γουστάρω!
Εγώ πάντως δεν το "μεταφράζω" ως γκρίνια, αλλά ως χρήσιμο feedback που καλό είναι να το μοιραζόμαστε με την ΠΑΕ και το PAOK TV για να βελτιώνουν συνεχώς την υπηρεσία.Klemenza έγραψε:giapas πως σε λενε γιατι τοσο γκρινια ρε φιλαρακι; χαλαρωσε και εγω πληρωσα τα δυο ματς ξεχωριστα αλλα ενταξει στον ΠΑΟΚ τα δινουμε τα δυο ευρω θα μας χαλασουν; ελεος..
Πολύ εύκολα και απλά, συνδρομή αντί την άλλη επιλογή και παίρνεις το πακέτο.... Άντε με το καλό να χτυπήσουμε 80.000 συνδρομές......
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk