Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
- Γιώργος Μάτζου 4
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Ναι έχει βαλει ρήτρα να σπάσει ο δανεισμός αν ο ΠΑΟΚ τελικά θέλει να τον αποκτήσει για να μην κρεμάσει τον Μαουρίτσιο.
νομιζω αυτο που εννοει ο Πετρος ειναι οτι ο Μητρογλου εκλεισε "και καλα" στην Αιντχοφεν αλλα θα ερθει σ εμας στις επομενες μερες με μεταγραφη απο Αιντχοφεν. τριγωνικες συναλλαγες λαιμαι.
Λιγο προσοχη ρε Πετρο!!! Ποιος Μητρογλου,εχεις χασει επεισοδια...Ο Αραουχο παντως εμενα δεν με χαλαει.τον εχω αναφερει εδω και καιρο.
-
Στα σοβαρά τώρα. Ο καλός Αραούχο ταιριάζει τέλεια εκεί που παίζει ο Πέλκας και ανεβάζει και επίπεδο την θέση. Αλλά μου φαίνεται δύσκολο
Προβλέπω ο ΠΟΡΚΥ-5 να εξορίζεται, στο "Μεταγραφές μπάσκετ, καλοκαίρι 2019", απ το 2ο του νικνέιμ... 

Δηλαδή θέτε Αραούχο και σας χαλάει ο Μακ?
Ούτε μια τρίχα από τα @@του Μακ δεν είναι το γατάκι
Ούτε μια τρίχα από τα @@του Μακ δεν είναι το γατάκι
-
Ο Κώστας Μήτρογλου λίγο μετά την προπόνηση της Δευτέρας παραχώρησε συνέντευξη εξηγώντας το λόγο που τον οδήγησε στο να πάρει μεταγραφή για την Αϊντχόφρεν. Χαρακτηριστικά είπε:Mauricio-8- έγραψε:Στην θέση του Φορ ο ΠΑΟΚ πάει για επιθετικό 11αδας! Εκτός του κλεισμενου Μητρογλου εδώ και μέρες πόλυ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ(δεν ξέρω όμως αν είναι αυτός ο κλεισμένος παίκτης μπροστα)με τον Σέρτζιο Αραουχο ο οποίος έχει συμφωνήσει αλλά το δυσκολεύει πολύ η Λας Παλμας.
"Οι άνθρωποι της Αιντχόφεν μου είπαν ότι χρειάζονται έναν παίκτη σαν εμένα, έναν παίκτη με το στυλ παιχνιδιού μου. Και όταν μίλησα με τον προπονητή και όλους, τότε τους είπα να προχωρήσουν και να κάνουν τη μεταγραφή, επειδή μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο μου μίλησαν".

-
-
Απο το οτι ο ενας επαιξε στον ΠΑΟΚ κι ο αλλος στην ΑΕΚ, το απολυτο κριτηριο καταταξης ποδοσφαιριστων. Στο τελος θα μας πουνε οτι ο Ριβαλντο ηξερε πιο πολυ μπαλα απ'τον Τουρσουνιδη.
- john4serres
Διαβάζει λακαμιες από σχόλια σε Facebook και instagram και τα μεταφέρει εδώ στο forum.
Σοβαρό μαντήλι. Inside information.
Σοβαρό μαντήλι. Inside information.
Από τις καριέρες τουςjoshua έγραψε:Και αυτο το συμπερενεις απο?
Ο ένας ήταν βασικός στη ζάμπλουτη ζενίτ που πήρε το πρωτάθλημα και ο άλλος είχε τέσσερα γκολ τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας σε μία ομάδα που τερμάτισε 12η.
Δηλαδή τι έχει κάνει ο αραούχο στην καριέρα του πέρα από το ενάμιση χρόνο στην χαριτίνη οπου στους μονόφθαλμους ξεχώριζε?
Σαν να συγκρίνουμε το μάνταλο με τον μπίσεσβαρ ένα πράγμα... Και μόνο τη κουβέντα τη θεωρώ αστεία
Είναι ωραίο να αναφέρουμε ότι μας εξυπηρετεί. Ο Μακ πέραν ενός εξαμήνου στον ΠΑΟΚ δεν κατάφερε ποτε να έχει συνέχεια στην απόδοση του είτε στην Ζενίτ,είτε και στην επιστροφή του. Να μην αναφέρω καν τι έκανε πριν έρθει στον ΠΑΟΚ. Είναι μονοδιάστατος στο παιχνίδι του,περιορισμένο vision και πέραν ενός ξερού τελειώματος καμια τεχνική και σε αυτό. Ο Αραούχο χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό έχει πολλά περισσότερα στοιχεία στο παιχνίδι του. Αναφέρεις την μέτρια χρόνια λόγω και τραυματισμών στην Λας Παλμας αλλά δεν αναφέρεις χρόνια με 25 γκολ,ουτε τα 16 σε 38 με την χάρτινη όπου αυτός με τον Λιβαγια ξεχώριζαν σαν την μύγα μες στο γάλα σε μια ομάδα που παρά τα όσα δικαίως της καταλογίζουμε δεν ήταν και για πέταμα. Επαναλαμβάνω μπορεί ποτε να μην δικαίωσε τις προσδοκίες του ταλέντου του αλλά είναι ένα σχετικά πιο πλήρες πακέτο και σίγουρα πιο πλήρες από τον Σλοβάκο.