Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Αφού είναι αυτονόητη η πρόκριση, γιατί δεν τους κλείνουμε από τώρα;
PAOK TV δίνει ιδέα: αρδ πάσο για μία μέρα εδώ στο φόρουμ. Ψαρεύουν και γράφουν. Το κάνουν που το κάνουν, ας βγάλει και το φορουμ κανά φράγκο.
PAOK TV δίνει ιδέα: αρδ πάσο για μία μέρα εδώ στο φόρουμ. Ψαρεύουν και γράφουν. Το κάνουν που το κάνουν, ας βγάλει και το φορουμ κανά φράγκο.
- giwrgos04dex
Εμένα πάντως συιντερσκι μου φαίνεται φορ περιοχής ξεκάθαρα .. άσε που είναι και γενικά πολύ εύστοχος
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα γινει αν κάτσει στραβή με Γιανουλη χωρίς να χουμε πάρει κ άλλο αριστερό Μπακ...
Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- invincible
Προτάθηκε ο Ivan Strinic (Μιλαν) έμεινε ελεύθερος από Μίλαν ήταν παιχταράς αλλά 32 το κοντέρ και πέρσι όλη την χρονιά όφ τραυματίας.
Παιχταρας, Αν Δεν κάνω λάθος είχε ένα θέμα με την καρδιά (;)
Αν και δεν πρεπει να συζηταμε καν το ενδεχομενο αποκλεισμου νομιζω πως μεταγραφες θα γινουν σε καθε περιπτωση. Δεν ξερω αν θα ειναι αγορα η δανεισμος,αν θα γινουν μια,δυο η τρεις κινησεις,δεν υπαρχει παντως περιπτωση να μην γινει προσπαθεια ικανοποιησης καποιων εκ των επιθυμιων του προπονητη.
- invincible
Κοίτα ήταν ένα αριστερό μπακ σαν τον Κροάτη που είχαμε λίγο καλύτερο και ξαφνικά στην Ιταλία έκανε τρελές εμφανίσεις και ανέβηκε επίπεδο απότομα και στην Εθνική βασικός... Μυρίζει βιταμίνες η απότομη εξέλιξη του και η καρδιά μετά... το έχουν οι Κροάτες αυτό όπως και το δεξί μπακ 36 χρονών που ήταν να πάρουμε από Σαχταρ.....Napoli4 έγραψε:Παιχταρας, Αν Δεν κάνω λάθος είχε ένα θέμα με την καρδιά (;)
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καλός ο Στρινιτς.. τον έχω χάσει λίγο τελευταία αλλα προβλήματα με καρδιά σε αθλητή κάποια βρώμα μυρίζουν...
-
Πω, ενας Σκοκο θα απογειωνε το συστημα μας... Εναν τυπου Σκοκο κι εναν τυπου Γκαρι της τελευταιας του χρονιας σε μας θα ηθελα.invincible έγραψε:Ναι μαλλον έχεις δικιο τελικά ίσως ο Μακ σου βγει και Στοχ έχεις δίκιο... αλλά θες εκεί ένα μεσοεπιθετικό freestyler να παστελώνει και να δίνει έτοιμα γκολ κάτι σε στυλ Σκοκο αν θυμάσαι![]()
Ο Λαμπρου είναι κρίμα δώστον δανικό αν δεν παίζει
Ένα βαρύ φορ ταργκετμαν στυλ Μουσλι ίσως βοηθούσε αλλά πολυτέλεια
Κοιτα αν το δεις ρεαλιστικά να πάρεις χαφαρα έτσι όπως την θέλετε θέλει να δώσεις 7-8 εκ. το ίδιο και επιθετικό και μεσοεπιθετικό.
- Mauricio-8-
Αν ισχύει κάντε με Μπαν για μια ζωή.. Ο χαφ που έχουμε κλείσει είναι 8 10αρι και έχει παίξει συμπαίκτης με ένα πρώην Παοκτσακι μας,δεν μαρκαιρνει ούτε με τα μάτια αλλά μπροστά είναι φαρμάκι.. Ειναι επιλογή Γιώργη.. Και είναι πολύ καλή μεταγραφή!
- Μπαρκαρούτσος
- theodorosstefan
Αν έκλεισε γιατί δεν γράφεις και το όνομα; Η βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις ακόμη και φοβάσαι μην χαλάσει?Mauricio-8- έγραψε:Αν ισχύει κάντε με Μπαν για μια ζωή.. Ο χαφ που έχουμε κλείσει είναι 8 10αρι και έχει παίξει συμπαίκτης με ένα πρώην Παοκτσακι μας,δεν μαρκαιρνει ούτε με τα μάτια αλλά μπροστά είναι φαρμάκι.. Ειναι επιλογή Γιώργη.. Και είναι πολύ καλή μεταγραφή!
Χαχαχα ρε Μαουρίσιο γουατ δε φακ;Ζαντός έγραψε:Αν ισχύει μπαν, ή αν δεν ισχύει μπαν;
Τόσο πολύ πιστεύεις στο τρολαρισμα σου, ώστε θυμώνεις με τον εαυτό σου αν πέσεις μέσα; Και αυτοτιμωρεισαι;
Κονοπλιανκα νομιζω εννοει ο Πετρος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 27 Αύγ 2019, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mauricio-8-
Στην θέση του Φορ ο ΠΑΟΚ πάει για επιθετικό 11αδας! Εκτός του κλεισμενου Μητρογλου εδώ και μέρες πόλυ κοντά σε συμφωνία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ(δεν ξέρω όμως αν είναι αυτός ο κλεισμένος παίκτης μπροστα)με τον Σέρτζιο Αραουχο ο οποίος έχει συμφωνήσει αλλά το δυσκολεύει πολύ η Λας Παλμας.