PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

GoMaRoS

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από GoMaRoS »

αυριο η αγορα για τα 2 παιχνιδια, ετσι για να μαζευομαστε σιγα σιγα

βγαλτε πακετο για ολη την χρονια λεμε!!!!
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Πακέτο όλη τη χρονιά δε νομίζω να βγάλουμε γιατί ακόμη είμαστε σε συζητήσεις για τηλεοπτικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μην το βλέπετε σαν "στήριξη". Α θα δώσω το τάλιρο για να στηρίξω. Τι στηρίζετε, τη τσέπη του Ιβάν που πέρσι κονόμησε 1.κάτι δισεκατομμύρια; Ή τον Γιώργη που κάνει διακοπές το καλοκαίρι σε 4 διαφορετικά σημεία;

Στήριξη είναι το τάλιρο στη ΚΑΕ, το διαρκείας στα τμήματα του ΑΣ, η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ εγγραφή στον ΑΣ ΠΑΟΚ...

Όχι αυτό. Σιγά τα ωά.

Δηλαδή όταν παίρνετε φανέλα από τη μπουτίκ, γιατί δεν είναι στήριξη;

Το PAOK TV απευθύνεται στον πολυπληθή λαό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα δει τον αγώνα έτσι κι αλλιώς. Εδώ σκάνε πολλοί τριάντα ευρώ κάθε χρόνο στον Πανόπουλο!

Αλλού πονάει ο ΠΑΟΚ... Εκεί σε θέλω, μάγκα.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Πότε ξεκινάει η πώληση του πακέτου;
fratz8

Δημοσίευση από fratz8 »

Εσεις που λετε οτι ειχατε τελεια ποιοτητα σε τι browser ειδατε το ματσ?
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Φιλε την ταχυτητα της συνδεση σου να κοιταξεις.ολα εκει ξεκινουν και τελειωνουν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν ειναι τοσο το θεμα ταχυτητας νομιζω.
fratz8

Δημοσίευση από fratz8 »

κατεβαζω τορρεντ με 5mb/s, απλα με firefox ειχα καποια drop frames
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ζαντός έγραψε:Μην το βλέπετε σαν "στήριξη". Α θα δώσω το τάλιρο για να στηρίξω. Τι στηρίζετε, τη τσέπη του Ιβάν που πέρσι κονόμησε 1.κάτι δισεκατομμύρια; Ή τον Γιώργη που κάνει διακοπές το καλοκαίρι σε 4 διαφορετικά σημεία;

Στήριξη είναι το τάλιρο στη ΚΑΕ, το διαρκείας στα τμήματα του ΑΣ, η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ εγγραφή στον ΑΣ ΠΑΟΚ...

Όχι αυτό. Σιγά τα ωά.

Το PAOK TV απευθύνεται στον πολυπληθή λαό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα δει τον αγώνα έτσι κι αλλιώς. Εδώ σκάνε πολλοί τριάντα ευρώ κάθε χρόνο στον Πανόπουλο!

Κάνεις λάθος Κώστα, όντως δεν είναι στήριξη στην τσέπη του ΙΒΆΝ, που ούτως η άλλως δεν την έχει ανάγκη. Είναι ομως στήριξη στο brand name του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται σε οικονομικό πόλεμο τηλεοπτικά μεσω των υποτιμητικων προσφορών που εσκεμμένα γίνονται. Το εγχείρημα ενόψει Ffp και υπό το καθεστώς του πολέμου που ανέφερα, το πρωτοπόρο αυτο εγχείρημα ευρωπαϊκών προδιαγραφών πρέπει να στηριχθεί και να πετύχει. Δεν ειναι μονο οικονομικό το θέμα αλλά και επικοινωνιακο. Επιπλέον για εμένα δεν νοείται ΠΑΟΚ τσης με συμβόλαιο nova ή forthnet, διακοπή προχθές με την αιτιολογία απλά ΠΑΟΚ είμαι δεν σας θέλω. Τεσπα
stanilas14

Δημοσίευση από stanilas14 »

fratz8 έγραψε:κατεβαζω τορρεντ με 5mb/s, απλα με firefox ειχα καποια drop frames
τσεκαρε και με chrome
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

nikolasf έγραψε:
Ζαντός έγραψε:Μην το βλέπετε σαν "στήριξη". Α θα δώσω το τάλιρο για να στηρίξω. Τι στηρίζετε, τη τσέπη του Ιβάν που πέρσι κονόμησε 1.κάτι δισεκατομμύρια; Ή τον Γιώργη που κάνει διακοπές το καλοκαίρι σε 4 διαφορετικά σημεία;

Όχι αυτό. Σιγά τα ωά.

Κάνεις λάθος Κώστα, όντως δεν είναι στήριξη στην τσέπη του ΙΒΆΝ, που ούτως η άλλως δεν την έχει ανάγκη. Είναι ομως στήριξη στο brand name του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται σε οικονομικό πόλεμο τηλεοπτικά μεσω των υποτιμητικων προσφορών που εσκεμμένα γίνονται. Το εγχείρημα ενόψει Ffp και υπό το καθεστώς του πολέμου που ανέφερα, το πρωτοπόρο αυτο εγχείρημα ευρωπαϊκών προδιαγραφών πρέπει να στηριχθεί και να πετύχει. Δεν ειναι μονο οικονομικό το θέμα αλλά και επικοινωνιακο. Επιπλέον για εμένα δεν νοείται ΠΑΟΚ τσης με συμβόλαιο nova ή forthnet, διακοπή προχθές με την αιτιολογία απλά ΠΑΟΚ είμαι δεν σας θέλω. Τεσπα

Άρα μιλάμε για "ηθική" ας πούμε στήριξη. Από αυτήν την οπτική, προφανώς συμφωνώ! Αλλά και πάλι, λογικό είναι να πληρώσει ο ΠΑΟΚτσής (που μπορεί), για να δει ΠΑΟΚ... Τα νούμερα θα αυξάνονται.
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Αρχικα να πω ενα ευχαριστω στα παιδια που μπηκαν στο κοπο να μου απαντησουν προχθες.

Τελικα πηρα τηλεφωνο στο νουμερο του ΠΑΟΚ tv, μου απαντησε μια κυρια πολυ ευγενικα σχεδον αμεσως (χωρις αναμονες κλπ) και με εκανε log out απο παντου και μπορεσα να μπω αμεσως απο το κινητο.

Ειδα το παιχνιδι στη μεση του πουθενα, εν πλω και το μονο που εχω να πω ειναι ενα τεραστιο μπραβο. Ειδα πολλα ματς στο PAOKTV απο τη μερα που ξεκινησε (σχεδον ολα οσα εχει δειξει μεχρι στιγμης) και πλεον φαινεται πως ειναι μια υπηρεσια αξιοπρεπεστατη που θα γινει τελεια οσο αποκταει εμπειρια ο κοσμος που ασχολειται για τη παραγωγη κλπ.

Ευγε!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

stanilas14 έγραψε:
fratz8 έγραψε:κατεβαζω τορρεντ με 5mb/s, απλα με firefox ειχα καποια drop frames
τσεκαρε και με chrome

ρε τσακαλια

ολο αυτο αν το γραφατε και στα ...ελληνικα...θα μας κανατε μεγαλη χαρη
xpan

Δημοσίευση από xpan »

προσπαθώ να κάνω λογαριασμό για ένα φίλο και δεν με αφήνει.Ενώ δεν έχει κάνει εγγραφή με κανένα email,βάζοντας το email του και password μου λέει πως τα στοιχεία αυτά δεν αντιστοιχούν στο προφίλ του... θυμάται κανείς το τηλ εξυπηρέτησης;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αν έχει ξανακαταχωρηθεί αυτό το mail , μπορείς να επιλέξεις την αλλαγή του κωδικού . Επομένως θα σου έρθει στο mail ειδοποίηση για να καταχωρήσεις καινούριο κωδικό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”