PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV
Έχουμε τρελαθεί όλοι πως να δούμε την ΠΑΟΚΑΡΑ, γιατί δεν παίζει η τιβι, γιατί σε εμένα αργεί και στο γείτονα παίζει τέλεια κλπ. Πριν 3 λεπτά ένας κύριος γύρω στα 65 μιλούσε στο κινητό με ένα φίλο του για το αν θα δουν το ματς στο τηλέφωνο το ταμπλετ ή το σταθερό γιατί το ένα παλιό το άλλο καινούργιο κλπ. Και να πω κάτι; Γουστάρω να βλέπω την ΠΑΟΚΑΡΑ να μας έχει τρελάνει όλους...
- hasio_john
Thanks teod, θα δοκιμάσω αυτό που λες!
Όντως μάγκες, παραμιλάνε όλοι με την ΠΑΟΚΑΡΑ και το PAOK tv.
Δίνουμε πόνο παντού..
Όντως μάγκες, παραμιλάνε όλοι με την ΠΑΟΚΑΡΑ και το PAOK tv.

Δίνουμε πόνο παντού..
renegade έγραψε:Thanks bro.shogoon έγραψε:Αν έχεις το ίδιο πρόβλημα με μένα από τον browser της smart θα πας πρώτα στη σελίδα paok.tv/login και από εκεί θα σε αφήσει.renegade έγραψε:ξέρει Κανείς γιατί από τον browser της smart TV, ενώ πατάω στο sign-in δεν μου ανοίγει κανένα παράθυρο να βάλω τα στοιχεία μου?
Με αποτέλεσμα να βλέπω σε mirror screen από το laptop όπου η ποιότητα δεν είναι ίδια
Έγινε
Εμένα μια χαρά παράθυρο μου βγάζει και μια χαρά συνδέομαι,το θέμα είναι ότι όταν πάω να δω το ματς και οποιοδήποτε άλλο βίντεο του paoktv,παίζει για 10" και μετά με πετάει στην αρχή, γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να το λύσω;
7,99 τα 2 ματς πακέτο
Έτη φωτός μπροστά η ΠΑΕ...
Όταν μετά 5 χρόνια θα τα κάνουν κι άλλοι θα το λένε πρωτοποριακό...
Κι όλα αυτά γιατί δυστυχώς είμαστε στην πιο υπανάπτυκτη χώρα, μακάρι να ήμασταν σαν την Αγγλία στα τηλεοπτικά...
SM-G965F
Κι όλα αυτά γιατί δυστυχώς είμαστε στην πιο υπανάπτυκτη χώρα, μακάρι να ήμασταν σαν την Αγγλία στα τηλεοπτικά...
SM-G965F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 26 Αύγ 2019, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλά με το νου μου νόμιζα ότι έγινε, τώρα κάνω κανονικά login αλλά δεν ανοίγει το βίντεο δείχνει να φορτώνει συνεχώς... Fuck
- constadine
Λογική τιμή για τα δυο .pilotos έγραψε:7,99 τα 2 ματς πακέτο
SM-G965F
- Pastor_of_Muppets
blackfox έγραψε:σε iptv πακετα εκτος των γαμωνοβα και σια μας εχει και εμας ως επιλογη,Εννοειτε οτι εδωσα το 5 ευρω .Πως μπορει να καταγγελθει το παραπανω?με ενα γκουγκλαρισμα βρισκονται καμια ντουζινα απο παραπλησιες υπηρεσιες και εικάζω οτι ολοι θα μας εχουν μεσα..
Αν αντιληφθείτε κάποιο παράνομο link ή stream μπορείτε να μας ενημερώσετε στο tv@paokfc.gr
Κάνε κι εσύ καταγγελία.
Εγώ έκανα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα χθες για άκλαυτους και ένα greekiptv, αλλά δεν κατέβηκε τίποτα.
Αναρωτιέμαι αν οι υπάλληλοι της ΠΑΕ που διαβάζουν τα email, απλά δεν ενδιαφέρονται, ή δε μπορούν να βρουν ποιοί είναι...
Πάντως θα συνεχίσω να κάνω καταγγελίες.
- hasio_john
Μάγκες, άδικα χάνετε τον χρόνο σας με καταγγελίες για iptv μιας και τα κεντρικά τους είναι σε χώρες που όχι απλά δεν έχουν νόμους, αλλά δεν τις βρίσκεις ούτε στον χάρτη! Πάνε οι εποχές που τσάκωνες μερικούς σε κεντρικές πόλεις, ακόμα και στην Αθήνα. Πλέον αυτοί που επικοινωνείτε για μια τυχαία iptv είναι μεταπωλητές που βγάζουν εξτραδάκι ψαρεύοντας πελάτες σε φόρουμς ή από το fb. Αυτοί απλά μιλάνε με τ' αφεντικά τους μέσω mails που αυτοί το κάνουν από υπολογιστές χωρίς ίχνος ή και με ψεύτικες ip. Για να καταλάβετε τι εννοώ, σε οποιαδήποτε σελίδα iptv σου έχει επιλογή να γίνεις και συ πωλητής χωρίς να έχει κάποιο προσόν ή να χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο, απλά να φέρεις πελάτες για να πάρεις ποσοστό.
Με λίγα λόγια .... άστο!
Με λίγα λόγια .... άστο!

- Darklord67
+++++pilotos έγραψε:7,99 τα 2 ματς πακέτο
SM-G965F
Επειδή δεν μπορώ να έρθω Τούμπα θα δώσω 4,99χ2 και όχι 7,99.Θα μου πει κανείς σιγά ρε χουβαρντά,θα σωθεί ο ΠΑΟΚ με τα extra 2 euros;'Οχι βέβαια.Αλλά αφού δεν μπορώ να βοηθήσω παίρνοντας εισητήριο θα κάνω το καλύτερο που μπορώ.
Οσοι το βλεπετε σε browser σε pc να εχετε υποψην σας οτι ισως καποια addons (πχ adblock) μπορει να δημιουργησουν προβλημα. Δοκιμαστε να τα απενεργοποιησετε αν εχετε καποιο θεμα με το βιντεο.
Δοκίμασε άλλο browser, εμένα με μοτζιλα το πάθαινε έτσι, με chrone οχιobanebane έγραψε:
Εμένα μια χαρά παράθυρο μου βγάζει και μια χαρά συνδέομαι,το θέμα είναι ότι όταν πάω να δω το ματς και οποιοδήποτε άλλο βίντεο του paoktv,παίζει για 10" και μετά με πετάει στην αρχή, γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να το λύσω;
- sourmenetes
- Moderator
Παρε το πακετο, να δειξεις οτι πιανει το marketing!!Darklord67 έγραψε:+++++pilotos έγραψε:7,99 τα 2 ματς πακέτο
SM-G965F
Επειδή δεν μπορώ να έρθω Τούμπα θα δώσω 4,99χ2 και όχι 7,99.Θα μου πει κανείς σιγά ρε χουβαρντά,θα σωθεί ο ΠΑΟΚ με τα extra 2 euros;'Οχι βέβαια.Αλλά αφού δεν μπορώ να βοηθήσω παίρνοντας εισητήριο θα κάνω το καλύτερο που μπορώ.
Κοιτανε σιγουρα και στατιστικα και αναλογα φτιαχνουν πακετα, προσφορες κτλ.
Αν τα παρεις και τα 2 θεωρω οτι πιο σωστο ειναι να δειξεις τη συνηθεια του καταναλωτη για τους λογους που προανεφερα
- constadine
Εδώ και λίγη ώρα το PAOK TV έβγαλε κάρτα under maintenance .
ΥΓ: Επανήλθε πριν από λίγο .
ΥΓ: Επανήλθε πριν από λίγο .
Επισης εκει στη ΠΑΕ, αφου το εχετε το https, ειναι δυνατον να πρεπει να το βαλω εγω ρητως και να μην με κανει redirect; Φτιαξτε το ρε παιδια...