PAOK TV & PAOK New Media
- constadine
Re: PAOK TV
Από thessports :
ΠΑΟΚ- Πανιώνιος και… πακέτο από PAOK TV!
Δυναμικά μπαίνει στο τηλεοπτικό τοπίο το PAOK TV, αφού μετά την απόφαση να μεταδοθεί εκεί το ΠΑΟΚ- Σλόβαν, το ίδιο θα γίνει και με το επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Δικεφάλου, κόντρα στον Πανιώνιο την ερχόμενη Κυριακή.
Μάλιστα, αναμένεται να βγει ειδικό «πακέτο» για όσους φίλους θέλουν να αγοράσουν την συνδρομή τους και για τα δυο παιχνίδια, ενώ θα γίνεται και μεμονωμένη πώληση.
Έτσι, το PAOK TV ετοιμάζεται για τρεις μεταδόσεις σε μια... εβδομάδα, μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του εγχειρήματος, στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Δεν γράφτηκε κάτι για πακέτο των δυο παιχνιδιών αλλού .
ΠΑΟΚ- Πανιώνιος και… πακέτο από PAOK TV!
Δυναμικά μπαίνει στο τηλεοπτικό τοπίο το PAOK TV, αφού μετά την απόφαση να μεταδοθεί εκεί το ΠΑΟΚ- Σλόβαν, το ίδιο θα γίνει και με το επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Δικεφάλου, κόντρα στον Πανιώνιο την ερχόμενη Κυριακή.
Μάλιστα, αναμένεται να βγει ειδικό «πακέτο» για όσους φίλους θέλουν να αγοράσουν την συνδρομή τους και για τα δυο παιχνίδια, ενώ θα γίνεται και μεμονωμένη πώληση.
Έτσι, το PAOK TV ετοιμάζεται για τρεις μεταδόσεις σε μια... εβδομάδα, μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του εγχειρήματος, στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
Δεν γράφτηκε κάτι για πακέτο των δυο παιχνιδιών αλλού .
- Μπαρκαρούτσος
Ζαντός έγραψε:
Οι ερχόμενες μεταδόσεις του ραδιοφώνου μας!
Αν δεν μπορείτε να πληρώσετε το PAOK TV, καλύτερα να ακούσετε οπαδική μετάδοση αγώνα από εμάς, παρά να σιγοντάρετε πειρατικά links... Ακούτε πάντα στο http://www.paokmania.caster.fm!
- thanos-xanthi
σε iptv πακετα εκτος των γαμωνοβα και σια μας εχει και εμας ως επιλογη,Εννοειτε οτι εδωσα το 5 ευρω .Πως μπορει να καταγγελθει το παραπανω?με ενα γκουγκλαρισμα βρισκονται καμια ντουζινα απο παραπλησιες υπηρεσιες και εικάζω οτι ολοι θα μας εχουν μεσα..
Οχι απαραιτητα, σε πειρατικα λινκ πολυ συχνα εχω μικροτερη καθυστερηση απο οτι με ΟΤΕ-Νοβα ακομα και 3-4 δευτερα!Quefor έγραψε:Στη μετάδοση μέσω ίντερνετ φαντάζομαι θα είναι σίγουρα 10+ δευτερόλεπτα, αλλά ντάξ τώρα, λεπτομέρειες που δεν τις αντιλαμβάνεσαι καν και δεν ενοχλούν νομίζω.
ξέρει Κανείς γιατί από τον browser της smart TV, ενώ πατάω στο sign-in δεν μου ανοίγει κανένα παράθυρο να βάλω τα στοιχεία μου?
Με αποτέλεσμα να βλέπω σε mirror screen από το laptop όπου η ποιότητα δεν είναι ίδια
Με αποτέλεσμα να βλέπω σε mirror screen από το laptop όπου η ποιότητα δεν είναι ίδια
Ποσο παλια ειναι; Μηπως δεν υποστηριζει Javascript ο browser. Κοιταξες αν υπαρχει αλλος πχ Οπερα διαθεσιμος;
Πολύ δύσκολο εγχείρημα το app σε smart TV, καθώς η κάθε μάρκα έχει το δικό της λογισμικό.
Πλατφόρμες ολόκληρες που στηρίζονται μόνο σε streaming πχ νετφλιξ δεν έχουν λύσει αυτό το θέμα σε όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων...
Εκτιμώ ότι η πιο σωστή λύση για τον χρήστη σε πρώτο στάδιο αν θέλει να δει σε τηλεόραση είναι το HDMI κι από κει και πέρα, αν είναι τυχερός και τον καλύπτει η εφαρμογή, σίγουρα θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.
SM-G965F
Πλατφόρμες ολόκληρες που στηρίζονται μόνο σε streaming πχ νετφλιξ δεν έχουν λύσει αυτό το θέμα σε όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων...
Εκτιμώ ότι η πιο σωστή λύση για τον χρήστη σε πρώτο στάδιο αν θέλει να δει σε τηλεόραση είναι το HDMI κι από κει και πέρα, αν είναι τυχερός και τον καλύπτει η εφαρμογή, σίγουρα θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.
SM-G965F
Δεν είμαι γκατζετακιας,θα δω αν μπορώ να κατεβάσω άλλον μπροσγουερ.pgetsos έγραψε:Ποσο παλια ειναι; Μηπως δεν υποστηριζει Javascript ο browser. Κοιταξες αν υπαρχει αλλος πχ Οπερα διαθεσιμος;
Αυτο είναι το μοντέλο lg uj6309
Αν έχεις το ίδιο πρόβλημα με μένα από τον browser της smart θα πας πρώτα στη σελίδα paok.tv/login και από εκεί θα σε αφήσει.renegade έγραψε:ξέρει Κανείς γιατί από τον browser της smart TV, ενώ πατάω στο sign-in δεν μου ανοίγει κανένα παράθυρο να βάλω τα στοιχεία μου?
Thanks bro.shogoon έγραψε:Αν έχεις το ίδιο πρόβλημα με μένα από τον browser της smart θα πας πρώτα στη σελίδα paok.tv/login και από εκεί θα σε αφήσει.renegade έγραψε:ξέρει Κανείς γιατί από τον browser της smart TV, ενώ πατάω στο sign-in δεν μου ανοίγει κανένα παράθυρο να βάλω τα στοιχεία μου?
Έγινε
- hasio_john
Εμένα παιδιά μου κολλάει με 24ρα γραμμή με προβολή στο λαπτοπ. Εννοώ δείχνει να φορτώνει συνεχώς και πρέπει να κατεβάσω την ανάλυση στο ελάχιστο για να το δείξει κάπως ομαλά. Για να μην απαντήσει κάποιος πως φταίει η ταχύτητα, στο καπάκι βάζω αμέτρητα βίντεο από το youtube και τα δείχνει νεράκι ακόμα και στα 1080p.
Βάζω μετά πάλι τον αγώνα τον χθεσινό .... και πάλι κολλήματα, το ίδιο και στις φάσεις με τον Άγιαξ! Με λίγα λόγια ας δώσουμε το τάλιρο ξανά και ξανά, ΑΛΛΑ ας κάνουν κάτι να βλέπουμε και σωστά! (Με τον microsoft edge το έβαλα που είναι πιο συμβατός απ' όλους)
Βάζω μετά πάλι τον αγώνα τον χθεσινό .... και πάλι κολλήματα, το ίδιο και στις φάσεις με τον Άγιαξ! Με λίγα λόγια ας δώσουμε το τάλιρο ξανά και ξανά, ΑΛΛΑ ας κάνουν κάτι να βλέπουμε και σωστά! (Με τον microsoft edge το έβαλα που είναι πιο συμβατός απ' όλους)
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ δίνω όλες τις μεταδόσεις τζαμπέ... Κυριολεκτικά, δεν πληρώνει κανείς, ούτε πληρώνεται!thanos-xanthi έγραψε:ζαντε αρκει να δώσεις κι εσύ πακέτο τη μετάδοση και των 2 αγώνων

Βασικά, εγώ έχω πληρώσει κάτι, αλλά οκ.
Δοκίμασε με το google chromehasio_john έγραψε:Εμένα παιδιά μου κολλάει με 24ρα γραμμή με προβολή στο λαπτοπ. Εννοώ δείχνει να φορτώνει συνεχώς και πρέπει να κατεβάσω την ανάλυση στο ελάχιστο για να το δείξει κάπως ομαλά. Για να μην απαντήσει κάποιος πως φταίει η ταχύτητα, στο καπάκι βάζω αμέτρητα βίντεο από το youtube και τα δείχνει νεράκι ακόμα και στα 1080p.
Εμένα με το browser του android μου παρουσίαζε το πρόβλημα του renegade, δεν εκανε καν log in,
με τον mozilla κολούσε συνεχώς αλλά με τον chrome πήγε νεράκι τρεχούμενο, όλα κομπλέ.
hasio δοκίμασε με chrome