Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 08/03/09 19:00 Σχολια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Re: Π.Α.Ο.Κ.-γαυρος 08/03/09 19:0 Σχολια και παραλειπόμενα αγώνα

Δημοσίευση από Peja 4 »

Καλησπέρα και αφού ηρέμησα και προσπαθώ να αντέξω τις τελευταίες ώρες δουλειάς μετά από 10 ώρες οδήγησης θα πω και εγώ τη γνώμη μου για τα χτεσινά.

Οι μπάτσοι υπάλληλοι του θείου κάνανε καλά τη δουλειά τους χτες χωρίς κανένα λόγο και γνωρίζοντας ότι τα πράγματα είναι περίεργα με όσα είχαν γίνει την Τετάρτη στοχοποίησαν αδιακρίτως το λαό του ΠΑΟΚ, προκαλέσανε χωρίς λόγο και προσωπικά πιστεύω ότι δεν το κάνανε για την «ασφάλεια» της ομάδας gay αλλά γιατί ήξεραν ότι ο κόσμος θα τρελαινόταν και θα αντιδρούσε. Άρα το βγάλανε το μεροκάματο γιατί η δουλειά τους ήταν να μας προκαλέσουν για να παρεκτραπούμε και τα κατάφεραν. Δεν ήμουν στο γήπεδο πολύ πριν για να έχω άποψη αλλά όταν έφτασα στην 5 δεν μπορούσες να πάρεις ανάσα από τα δακρυγόνα και στο τέλος τα μουνιά οι σκατόμπατσοι συνέχισαν τα ίδια και έβλεπες γυναικόπαιδα και μεγάλους ανθρώπους να τρέχουν να φύγουν από το γήπεδο χωρίς να μπορούν να πάρουν ανάσα. Αν έτσι θα κάνει η super league το ποδόσφαιρο γιορτή, χαρά και θα φέρουν τον κόσμο στα γήπεδα άσε δεν θέλουμε ας συνεχίσουν να εκτελούν τις διαταγές που τους δίνουν το χουντικό παρακράτος κυβέρνησης – μπάτσων – θείου και ας μας αφήσουν στον κόσμο μας.

Για τα δικά μας φυντάνια το μόνο που έχω να πω είναι ότι έπεσαν στην παγίδα και όχι για τα σκηνικά εκτός αφού εκεί η πρόκληση ήταν μεγάλη αλλά για τα εντός γηπέδου και κυρίως 3 γεγονότα: τα μπουκάλια στο κόρνερ (άσχετα αν το μουνί ο καράφλας έκανε σαν να τον χτύπησε βόμβα), το ντου στον αγωνιστικό χώρο (όχι μόνο για ντου στον κηπουρό αλλά και για να πάρουν φανέλες αφού στερούν τη χαρά στους υπόλοιπους να χειροκροτήσουν την ομάδα μετά το ματς) και ο τύπος που ήταν λιώμα μπροστά σε 4-5 και παρακάλαγε τους security να τον αφήσουν να κοπανίσει ένα παίχτη του gay μαζί με το θεό που έβγαλε έξω το παπάρι και το έδειχνε στους γάβρους είναι γραφικά και πρέπει να σταματήσουν αν θέλουμε να πάμε μπροστά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν έχω να πω πολλά, αδιάφορη η ομάδα, με χαζά νεύρα που πια δεν είναι αστεία καθόλου που πρέπει να ξεκουραστεί για να δήξει το καλό της πρόσωπο στα play off. Musli ντεφορμέ, Μπαλάφας εκτός κλίματος, Χούτος έκανε τη μεγάλη βλακεία και γενικά βγήκε η κούραση στην ομάδα και μαζί με τις απουσίες έχουμε ένα κακό αποτέλεσμα που φάνηκε στο γήπεδο. Πιστεύω στην ομάδα με έχει κάνει χαρούμενο φέτος γιατί αν μου έλεγες τον Αύγουστο ότι θα είμαστε 2η την Άνοιξη θα γέλαγα και ότι καλύτερο βγει στο τέλος ευπρόσδεκτο αλλά μετά από αρκετά χρονιά μπορούμε να πούμε ότι η χρονιά δεν είναι χαμένη. Το μόνο είναι ότι μένει πίκρα γιατί είχες τα μουν@@@ να παίζουν με τα 2α και να μην μπορέσεις τους κάνεις μια καλή κηδεία και δεν φταίει για μένα ο Santos αλλά οι παίχτες που ήταν αδιάφοροι και κουρασμένοι. Και κάτι ακόμα για το αγωνιστικό όταν ξεκινάμε με 4-4-2 δεν πάμε καλά ενώ όταν ξεκινάμε με το 4-3-3 και μετά αν χρειαστεί το αλλάξουμε παίζουμε καλύτερα.

Τέλος θα πω για της δηλώσεις του δάσκαλου Santos: Κάθε μέρα που περνάει είμαι όλο και πιο χαρούμενος που είναι εδώ και παρ’ όλο που ώρες ώρες ο προκλητικός και στεγνός ρεαλισμός του με τρελαίνει και μου καίει το μυαλό είναι και ο μόνος τρόπος να πάμε μπροστά.

Μακάρι όλοι οι «μεροκαματιάρηδες» σκατόμπατσοι να τα βρουν μπροστά τους όλα αυτά που κάνουν μπας και αποκτήσουν προσωπική κρίση για τα γεγονότα αν και στα σκατά μυαλό δεν υπάρχει όσο για μας ετοιμαστείτε και για χειρότερα!! Καληνύχτα ελληνική αρχιδομία το έκανες το χρέος σου!!
:D
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

To παρακατω ειναι ενα κειμενο απο το μπλογκ http://dalikeris1.blogspot.com/
Ο Μιλτος Νταλικιερης, που εγραφε παλιοτερα και στην sportline, ειναι ενας απο τους ελαχιστους ανθρωπους που γραφουν για το ποδοσφαιρο και που τους εχω σε μεγαλη εκτιμηση. Δεν συμφωνω με ολα οσα γραφει το κειμενο του, αλλα το παραθετω γιατι ειναι ενα απο τα πλεον γονιμα για προβληματισμο, "αθλητικα" αρθρα.

"Νο Ολίμπικ Γκέιμς ιν φάκινγκ Αθενς"

Οι επαναλήψεις, στην περίπτωσή μας, μάλλον δεν έχουν νόημα. Οσο κι αν η επανάληψη είναι η μανούλα της μάθησης, εντάξει, τα μάθαμε, τα εμπεδώσαμε και ...γαμώ τη μάνα της (της μάθησης).

Γι΄ αυτό στο θέμα που ακολουθεί δεν θα ασχοληθώ...

α) Με την κακή ποιότητα του πρωταθλήματός μας. Αν αυτό που είδαμε στην Τούμπα, είναι το θέαμα που μπορούν να προσφέρουν η πρώτη και η δεύτερη ομάδα της Σούπερ Λίμπας, τότε την επόμενη φορά θα είναι καλύτερα να νοικιάσουμε μια ποιοτική βιντεοκασέτα των έιτις, του τύπου "ο τελευταίος Γυφτοκράτορας" ή " ο Ταμτάκος στο Ναυτικό".

β) Με τα καφριλίκια της εξέδρας. Αν καλά και σώνει θέλετε να διαβάσετε την άποψή μου για όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που έγιναν στην Τούμπα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα, ανατρέξτε στο θέμα "Οχι άλλα ...τούβλα στα γήπεδα!" της Κυριακής 25 Ιανουαρίου...κλικ

Αν βαριέστε και θέλετε μια περίληψη, μεταξύ άλλων έγραφα τότε:

"Από τύχη δεν έχουμε φυτέψει μέχρι τώρα κανέναν παίκτη δυο μέτρα κάτω από το γρασίδι. Ξεκινάει το πρώτο ΠΑΟΚ - Αρης, τολμάει ο Αρης να κερδίσει κόρνερ μπροστά στη Θύρα 4, ξηλώνουν τα καλόπαιδα τρία σκαλοπάτια τσιμέντο κι αρχίζουν να βομβαρδίζουν τον δύσμοιρο που πήγε να το εκτελέσει. Στο 3ο λεπτό το κέρδισε ο Αρης το κόρνερ, στο 10΄ συνεχίστηκε το παιχνίδι, στα γκογκόβια του ο αθλητικός δικαστής, αθώος ο ΠΑΟΚ". Οταν έγιναν αντίστοιχα γεγονότα στο "Κλ. Βικελίδης", σημείωνα ότι ο διαιτητής όφειλε να πάρει μία εκ των δύο αποφάσεων:
"α) Να απαιτήσει να εκκενωθεί το γήπεδο.
β) Να δώσει την πραγματικά σωστή, απόλυτη λύση: να διακόψει το παιχνίδι σε βάρος του γηπεδούχου, να μηδενιστεί, να του αφαιρεθούν βαθμοί, να κλείσει το γήπεδό του για μερικές εβδομάδες και να αναγκαστούν οι υπεύθυνοι να βρουν λύση".

Αυτή η ξεφτίλα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει, όπου κι αν συμβαίνει. Δεν χρειάζονται πια κραυγές και "καταδίκη" των επεισοδίων.

Οσο δεν παίρνει κανείς μέτρα, όσο κανείς δεν τιμωρεί κανέναν, αυτά θα συμβαίνουν. Πετάνε τούβλα στον παίκτη που πάει να χτυπήσει το κόρνερ, με κίνδυνο τη ζωή του (δεν αναφέρομαι στα ξεφτιλίκια του Τζόλε με το άδειο μπουκάλι), ο αγώνας διακόπτεται. ΤΕΛΟΣ!

Διακοπή, τιμωρία κι άμα θέλετε, ξανακάν΄τε το.

Ως εκεί με την ποιότητα του πρωταθλήματός μας και την - δυστυχώς αντίστοιχη - ποιότητα των οπαδών μας, γιατί στη συνέχεια του θέματος θέλω να ανοίξω - ή, μάλλον, να ξανανοίξω - μια συζήτηση που, μεταξύ αφορισμών, μπορεί και να εξηγήσει πράγματα και καταστάσεις.

Η πρώτη φορά που έθεσα τέτοιο ζήτημα, ήταν πριν αρκετά χρόνια, τον Νοέμβριο του 2003, όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν αναρτήσει το περιβόητο πανό "ΝΟ ΟΛΙΜΠΙΚ ΓΚΕΙΜΣ ΙΝ ΦΑΚΙΝΓΚ ΑΘΕΝΣ", σε ένα ματς Κυπέλλου Ουέφα με την Ντέμπρετσεν στην Ουγγαρία.

Ελεγα τότε πως το εύκολο είναι να αρχίσει κανείς τους αφορισμούς ("τα κωλόπαιδα", οι "ανθέλληνες" και "φτου τους") και το δύσκολο να εξηγήσει αυτή τη στάση. Οχι, φυσικά, μόνο των οπαδών του ΠΑΟΚ, αλλά τη γενικότερη "λογική" της Σαλονίκης και ευρύτερα της Βόρειας Ελλάδας.

Κατ΄αρχάς, ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ένα ...αξίωμα: ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις λίγες ομάδες στην Ευρώπη, που πέρα από έναν σύλλογο, εκπροσωπεί και ένα ευρύτερο φάσμα της κοινωνίας. Σε μια λογική αντίστοιχη της Μπαρτσελόνα, που εκφράζει την αδικημένη από το κράτος της Μαδρίτης, Καταλωνία, ο ΠΑΟΚ φέρεται ως ο εκφραστής μια γενικότερης στάσης απέναντι σε αυτό που στη Βόρεια Ελλάδα ονομάζεται "κατεστημένο της Αθήνας". Μια στάση, βέβαια, που κάτω από τα Τέμπη χαρακτηρίζεται ως "κόμπλεξ" απέναντι στην Αθήνα.

Ενα "κόμπλεξ" που ...εκ του "κατεστημένου" και της δικής του στάσης δημιουργήθηκε.

Το αποτέλεσμα αυτής της κόντρας, θα μπορούσε να χωρίσει την Ελλάδα στα δύο κι επειδή αυτό μάλλον δεν το θέλει κανείς, η "λύση" που φαίνεται να έχει επιλεχθεί και απο τις δύο πλευρές, δεν είναι της "ενότητας", αλλά της "μη διάσπασης"! Δεν μισούμε ο ένας τον άλλον, αλλά ούτε και τον συμπαθούμε. Στην Ελλάδα τους και στην Ελλάδα μας...

Το θέμα είναι πως οι μισοί Ελληνες κοιτάζουν κάποιες φορές τους άλλους μισούς με μισό μάτι, πιθανότατα γιατί στις μοιρασιές σχεδόν ποτέ δεν ίσχυσε το μισό-μισό.

Η Αθήνα συγκέντρωσε τις εξουσίες, στους Ολυμπιακούς Αγώνες πήρε όλες τις δουλειές και τις προοπτικές, τα φανάρια της υποθαλάσσιας οδού της Σαλονίκης δεν δουλεύουν και το μετρό της έχει απεργία.

Ολα αυτά οι Σαλονικιοί τα χρεώνουν στο "κατεστημένο" και σε μεγάλο μέρος έχουν δίκιο. Γι΄ αυτό σε μεγάλο ποσοστό δεν ήθελαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, γι΄ αυτό σε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό, κυρίως μέσα από τις ομάδες τους (και κυρίως μέσω ΠΑΟΚ), προσπαθούν να φωνάξουν για την "αδικία" που συντελείται σε βάρος τους και σε πολλές περιπτώσεις αρκεί μια μικρή πρόκληση για να ανάψει ο μεγαλύτερος καβγάς.

Κάπως έτσι ήρθε και το - αναμενόμενο - βίαιο ξέσπασμα του Σαββατοκύριακου. Το "κατεστημένο του Ολυμπιακού" (ποδοσφαιρικός όρος για το "κατεστημένο της Αθήνας"), με την - "άδικη σε βάρος του ΠΑΟΚ" - πρόκριση στο Κύπελλο πριν από τέσσερις μέρες, έδωσε ακόμα μια αφορμή (όπως η Αθήνα έδωσε αφορμή με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το μετρό, την Αττική οδό, τα - γαμώ τα - υπουργεία μου), τα ήδη θολωμένα μυαλά θόλωσαν ακόμα περισσότερο και ένα γήπεδο - ως συνήθως αυτό της Τούμπας - έγινε πεδίο μάχης, για να βγάλουν οι Σαλονικιοί τα (εκ του κατεστημένου προερχόμενα) κόμπλεξ - εσώψυχά τους.

Αν δούμε το θέμα συνολικά από κοινωνικής άποψης, στις μέρες μας ο Ελληνας δεν θέλει και πολύ για να ξεσπάσει. Οπως συνέβη και στην Αθήνα (και σε άλλες μεγάλες πόλεις) στα γεγονότα του Δεκέμβρη, λίγη παραπάνω πίεση από την εξουσία, αρκεί για μια μαζική εξέγερση. Δεν περνάει καλά ο Ελληνας, είναι πιεσμένος, ζορισμένος, κάνει υπομονή αλλά ...μην του πατήσεις και τον κάλο.

Αν στον πατημένο κάλο, προσθέσετε ένα "κατεστημένο" κι ένα "κόμπλεξ", έχετε μια καλή εξήγηση για όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Ανεξάρτητα, βέβαια, με το αν υπάρχει εξήγηση ή όχι, υπάρχει και το "γεγονός". Αυτά που έγιναν, δεν μπορούν να μένουν ατιμώρητα επειδή υπάρχει εξήγηση. Δεν μπορείς να απειλείς τη σωματική ακεραιότητα ενός παιδιού, όπως ο Γιαννάκης ο Παπαδόπουλος και να έχεις την απαίτηση να σε "καταλάβουν".

Δεν μπορείς να απαντάς με άδικο στο όποιο "άδικο".

Δεν μπορείς να ζητάς αθώωση από το δικαστήριο, επειδή "τη σκότωσα γιατί με κεράτωσε και πρέπει να με καταλάβετε".

Εντάξει, πουτάνα ήτανε, αλλά οι νόμοι περιλαμβάνουν και τις πουτάνες...

Μέχρι να σταματήσει να γίνεται της πουτάνας στα ελληνικά γήπεδα, να πάψουμε να το παίζουμε "Βόρειοι και Νότιοι" και να δούμε επιτέλους και λίγη μπάλα από τις "καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος", εγώ, ο Μίλτος, νά ΄μαι καλά...

Υ.Γ.: Κάποιος να μαζέψει και αυτόν τον Σέργιο τον Κονσεϊσάο. Πολλά νεύρα έχει το παλικάρι. Του φταίνε οι αντίπαλοι, η μπάλα, το χορτάρι, τα κουτιά από τις κοκακόλες, ο γιαλός που είναι στραβός κι ο καφές που δεν είναι "νταν στη μέση". Μόνο ο καθρέφτης του δεν του φταίει σε τίποτα, γιατί φαίνεται πως δεν τον κοιτάζει ποτέ...
fran

Δημοσίευση από fran »

Δεν τον λες και εκτος πραγματικοτητας παντως τον Μιλτο.
Στα δικα του προσθετω και κατι που εχω ξαναγραψει (καθοτι πολυγραφοτατος)

Τα μυαλα μας πονανε και φτανουμε στο μπαμ (λογω κοινωνικοπολιτικων συνθηκων) πολυ πιο ευκολα στα γηπεδα με χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα ολων τα ξυλικια σε ματς στο Ζαγκρεμπ λιγο πριν τον πολεμο στην Γιουγκοσλαβια. Το πολυ πιο ευκολα προκυπτει απο το ποσο πιο απτη ειναι η αδικια στο ποδοσφαιρο σε σχεση με την καθημερινοτητα μας (το οφσαιντ, η αποβολη, κλπ).

Στα του Μιλτου τωρα προσθετω οτι τα δικα μου μυαλα πονανε πολυ πιο ευκολα (και η ανοχη / αντοχη μου εξαντλειται πολυ ευκολοτερα) απο την στιγμή που συστρατευτηκα και ξοδεψα χρημα (μετοχες - διαρκειας) και χρονο σε μια προσπαθεια ανστηλωσης αυτου που αγαπαω.

Την προσπαθεια αυτη προσωπικα την βλεπω σαν την τελευταια ευκαιρια που δινω στον ΠΑΟΚ για να με κρατησει ως ενεργο οπαδο και οχι του καναπε. Αν αυτη η προσπαθεια αποτυχει θα αλλαξουν πολλα στα σαββατοκυριακα μου και θα βρω αλλα πραγματα να διοχετευσω την ενεργεια μου και σιγουρα αλλα πραγματα να με ψυχαγωγουν κι ας ειμαι 32 χρονων μονο.

Οντας λοιπον η τελευταια ευκαιρια θα δώσω πολλα περισσοτερα και θα τα παρω πολυ πιο ευκολα στο κρανιο με το "κατεστημενο της Αθηνας" οταν με βλαπτει με τοσο αμμεσο και αγαρμπο τροπο.

ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝΤΙΔΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ (ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΤΕΤΑΡΤΕΣ) ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

Απλα στον τροπο αντιδρασης ειμαστε λιγο μπερδεμενοι και καθολου οργανωμενοι και πονηροι. Αλλα τι να κανεις ο κοσμος του ΠΑΟΚ ηταν ειναι και θα ειναι αυθορμητος
Άβαταρ μέλους
Christos04

Δημοσίευση από Christos04 »

Γενικότερα νομίζω οτι ο Μίλτος τα λέει καλύτερα από όλους τους δημοσιαγράφους.

Στα δικά μας τώρα η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι και στα 2 παιχνίδια δε μας φταίει κανείς! Ούτε το κατεστημένο ούτε κανείς.
Απλά τα πράγματα...βάλε Ivic το τετ α τετ στο 10ο λεπτό του κυπέλλου...κάνε την πάσα Χούτο χθές να τελειώνουμε. Κατ'εμέ όλα τα άλλα είναι να'χαμε να λέμε.

Καλό θα ήταν να κοιτάμε το σπίτι μας και να μην ρίχνουμε ευθύνες σε άλλους για την ανικανότητα μας να σπρώξουμε το τόπι στο πλεκτό.

Φιλικά απο τον Καναδά
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Στο γήπεδο βρέθηκαν και οπαδοί της Παρτιζάν, ενώ δύο φίλαθλοι της Φερεντσβάρος κάλυψαν το παιχνίδι προκειμένου να μεταφέρουν την ατμόσφαιρα της Τούμπας στους φιλάθλους τους.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1825360
M.X.

Δημοσίευση από M.X. »

Σκεφτομαι....Να γραψω;Αφού δεν υπάρχει τίποτα να γραφεί...Να αρχίζω να μιλάω τότε..και;Αφού δεν ακούει κανένας ,όλοι λείπουν μέσα στις αλήθειες τους...Τότε τι;Κάπως ΠΡΕΠΕΙ να ΔΟΥΝ.... είναι μπροστά μας ..μπροστά τους... ΔΕΝ είναι δυνατόν να μην το βλέπουμε....Αφού το ΖΟΥΜΕ, γιατί δεν το βλέπουμε...Μάλιστα ...τώρα ξέρω...οι περηφάνεια μας είναι τόσο μεγάλη ,τόσο ψηλή που το κρύβει...μόνο αν την καταπιούμε φένεται αυτό που γεννήθηκε από Ψυχές Ανθρώπων και Χαμένες Πατρίδες...

Ο Π.Α.Ο.Κ.!!!

Γιατί ξεχνάμε τον Π.Α.Ο.Κ.; Γιατί μιλάμε για οτιδήποτε άλλο πέρα από τον Π.Α.Ο.Κ.; Γιατί -γαμώτο - αφήνουμε τον εγωισμό να μας κοντένει την όραση; Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι απλά μια νίκη απέναντι σε μία ομάδα "ανθρώπων" που έχουν ξεχάσει προ πολλού την έννοια της λέξης άνδρας .... δεν είναι ρε η καψα να δούμε όλοι τον πίνακα στην Τόυμπα να γράφει 4-0 στο 60' ,είναι ότι εμείς θα είμαστε εκεί με ψυχή καρφωμένη στα κάγκελα και ματωμένα χείλη ...
Δεν είναι ρε αν θα νικήσω σε ντέρμπι το Π.Ο.Κ ,ειναι ο καημός και το άγχος του φτωχού ΠΑΟΚτση να βρει χρήματα να πάει και στα έξι από αυτά νιώθωντας οτί αυτό είναι καθήκον και τρόπος ζωης , όχι απλά "μπάλα" και "να 'χαμε να λέγαμε".
Π.Α.Ο.Κ είναι το γεγονός της αξιοποίησης του κρατικού αποθέματος κατά 80% στην Αθήνα και κατά μόλις 6%!! στην Θεσσαλονίκη ....
Π.Α.Ο.Κ είναι η "μαγκιά" και το "ανδριλίκι" να πέζεις στην Αθήνα και να ζητάς να μην υπάρχει αστυνομική συνοδεία στην ομάδα σου ,ούτε καν συνταξιούχος σεκιουριτάς....
Π.Α.Ο.Κ. είναι να χαμογελάς όταν πανε να σου γκρεμίσουν το Όνειρο γιατί ΕΣΥ ΠΑΟΚτση ξέρεις ,το νιώθεις οτι όσο και να σε καθυστερούν ΕΙΝΑΙ λίγοι μπροστά σε αυτό και τελικά θα το κατακτήσεις...

Όχι κύριοι , Π.Α.Ο.Κ δεν είναι το αν έδινε την μπάλα ο χούτος .. Π.Α.ΟΚ είναι όταν έρθει η ώρα να "ξεχρεώσουμε" η λέξη ξεφτίλα να μην μπορεί να περιγράψει αυτό που θα νιώθουν....
Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν όχι απλά ένα δέντρο αλλά ένας θάμνος μπροστά στο δάσος ...
Όσο και να θύμωσα, όσο και αν οργίστηκα ,όσο κι αν με πείραξε τώρα το ΒΛΕΠΩ. Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΠΟΡΕΙ!!! Ότι κι αν πιστεύουν ,ότι κι αν δολοπλοκούν όσο και να προσπαθούν ο Π.Α.Ο.Κ. θα ανέβει στην κορυφή.
Γιατί ήταν πάντα εκεί απλά όλοι φοβόμασταν να το πιστεψουμε...
Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι έτοιμος φέτος να κάνει αυτό που ελάχιστοι πιστεύουν να παίξει champions league και του χρόνου αυτό που όλοι σιγοψυθιριζουμε....
Εμείς είμαστε έτοιμοι; Εγώ ξέρω οτι είμαστε ,αρκεί να το πιστέψουμε... και τότε θα το ΔΟΥΜΕ....

μετα τιμής
Μ.Χ.

Υ.Γ παρακαλώ κάποιον αντμιν να επικοινωνήσει μαζί μου για να του υποβάλλω μία προταση για την επόμενη Α.Μ.Κ. της Π.Α.Ε που αφορά τις Η.Π.Α. ευχαριστώ εκ των προτέρων
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Αφου δεν ειμαστε ικανοι να κερδισουμε ουτε τα δευτερα του γαβρου μεσα στην Τουμπα.και ιδιως μετα απ' οσα εγιναν τον τελευταιο καιρο και ηταν η ευκαιρια τους να βουλωσουμε μερικα στοματα,αστο ρε φιλε,τι το παιδευουμε καν,ας μην κατεβουμε να παιξουμε καν στα play off.0 νικες σε 6 ντερμπι,και συνολο δυο ολοκληρα γκολ.Μου φαινεται πρεπει να τ' ακουσουν παρα πολλοι εκει μεσα,και ιδιως ο Σαντος.Τοσο καιρο τον στηριζα και του εδειχνα τυφλη εμπιστοσυνη,αλλα δεν το ανεχομαι αυτο το πραγμα και αυτες τις γελοιες δηλωσεις μετα τον αγωνα.Αν ο ιδιος ο προπονητης δινει αυτην την νοοτροπια στους παιχτες,καλα κρασια.Αντε,καλο καλοκαιρι να μας ευχηθω και μας.Σε λιγο θα ευχομαστε να μπουν και τα τυρια αντι για τα σκουλικια στα play off,γιατι ετσι που το παμε το κοβω να τερματιζουμε και 5οι.Αλλα απορω κι εγω,τι αλλο ζηταμε δηλαδη.Ξεφτιλα...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

LittleJohn έγραψε:ας μην κατεβουμε να παιξουμε καν στα play off.0 νικες σε 6 ντερμπι,και συνολο δυο ολοκληρα γκολ.

1 Goal !! Και συμφωνω σε ολα :wink:
Άβαταρ μέλους
Bougatsas

Δημοσίευση από Bougatsas »

Κάντε υπομονή... Κάποιον άσο θα κρύβει ο Σάντος στο μανίκι του. Είμαι σίγουρος
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Steenage έγραψε:
LittleJohn έγραψε:ας μην κατεβουμε να παιξουμε καν στα play off.0 νικες σε 6 ντερμπι,και συνολο δυο ολοκληρα γκολ.

1 Goal !! Και συμφωνω σε ολα :wink:

Χαχαχαχαχα,οντως αδερφε

Bougatsas έγραψε:Κάντε υπομονή... Κάποιον άσο θα κρύβει ο Σάντος στο μανίκι του. Είμαι σίγουρος

Θα επιτρεψει στον Μπαλαφα να αρχισει τα μαγικα που μας εκρυβε τοσο καιρο για να μην μας τον κλεψει η Μπαρτσα;
Άβαταρ μέλους
Bougatsas

LittleJohn έγραψε:Θα επιτρεψει στον Μπαλαφα να αρχισει τα μαγικα που μας εκρυβε τοσο καιρο για να μην μας τον κλεψει η Μπαρτσα;

Θα βγάλει την μάσκα του ο Μπαλαφίνιο και απο κάτω θα είναι κλόνος του Pele :) :) :) :) :) :)

Δεν ξέρω μεγάλε πάντως μπορει να κρύβει ολόκληρη την ομάδα χωρις απουσίες σε κανενα μανίκι
PAOK SYMI

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

http://www.sport.gr/default.asp?pid=48&aid=34198
Ποιος είπε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει την ανάλογη (με το επίπεδό του) διαφήμιση στο εξωτερικό;

Το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, έκανε το γύρο του κόσμου, μέσα από πολλά ξένα sites.

Προς έκπληξη όλων μας, όμως, (εδώ... χωράει ειρωνεία) κανείς δεν στάθηκε στο ποδοσφαιρικό θέαμα που μοίρασαν στη φίλαθλη Ελλάδα οι δύο ομάδες, αλλά στα επεισόδια που έγιναν εντός κι εκτός του γηπέδου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το tvgolo.com, το οποίο επιλέγει τη φάση της ημέρας, φιλοξενεί ένα βίντεο από τον αγώνα της Τούμπας, με την εξής λεζάντα: "Σε ένα ισόπαλο -χωρίς τέρματα- παιχνίδια ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, η βία ήταν παντού. Μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό. Οι εικόνες τα λένε όλα...".

Αυτό για τις κακές γλώσσες που λένε ότι δεν έχουν το ελληνικό ποδόσφαιρο σε μεγάλη υπόληψη στην Ευρώπη. Και το έχουν και το διαφημίζουν!
εχει κ βιντεο....

Φόβοι για τιμωρία της Τούμπας :( :(
http://www.sportime.gr/ArticleDetail.as ... leId=85984
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK SYMI την Δευ 09 Μαρ 2009, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

tv kolo ?
Άβαταρ μέλους
Bougatsas

Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση; στην φάση του χούτου, αν εδινε στον μουσλι, δεν θα ήταν οφ σάιντ;
fran

Δημοσίευση από fran »

Οχι ειναι πισω απο την μπαλα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”