PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
Τρικυμίας

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από Τρικυμίας »

Κι εγώ άκουσα καλά λόγια σε γενικές γραμμές και το διαπίστωσα και το βράδυ που είδα ορισμένα σημεία του τελικού βίντεο στο σπίτι. Υπήρξε ένα μικρό πρόβλημα στο σύστημα πληρωμών χθες γιατί πλάκωσαν όλοι αυθημερόν αλλά η μετάδοση ήταν ποιοτική από όλες τις απόψεις και θα γίνει ακόμα καλύτερη. Η μεγάλη πλειοψηφία λοιπών προβλημάτων οφειλόταν είτε σε έλλειψη εξοικείωσης είτε σε "τοπικά" θέματα (ο ίδιος ο υπολογιστής, η ταχύτητα της σύνδεσης κτλ). Πιο ενδεικτικά είναι τα σχόλια που διάβασα από Αγρίνιο μεριά και ήταν σχεδόν όλα θετικά, με εξαίρεση φυσικά το πεντάευρο "χαράτσι" :mrgreen: .

Χθες ένα μεγάλο κομμάτι της Τούμπας έκανε τεχνική υποστήριξη: άλλος έδινε οδηγίες μέσω τηλεφώνου, άλλος έκανε απομακρυσμένη σύνδεση μέσω κινητού στον υπολογιστή για να ρυθμίσει κτλ. Όλα μια συνήθεια είναι. Σύντομα θα γίνουν ξεφτέρια όλοι και ο ΠΑΟΚ θα έχει συμβάλει στον ψηφιακό αλφαβητισμό της κοινωνίας περισσότερο απ' ό,τι έχουν συμβάλει τα εννιά χρόνια υποχρεωτικής εκπαίδευσης και η δια βίου μάθηση :oops: .

Ο ΠΑΟΚ παίρνει απευθείας τα τηλεοπτικά έσοδα αλλά επίσης επωμίζεται απευθείας το ρίσκο τυχόν μειωμένων εσόδων λόγω κακής πορείας της ομάδας, το κόστος της παραγωγής (και μάλιστα χωρίς ευεργετικές οικονομίες κλίμακας και συγκέντρωσης) και την ευθύνη διαφύλαξης των σχετικών πνευματικών δικαιωμάτων, που συχνά πάνε... άκλαυτα. Βέβαια, εδώ υπάρχει ο αντίλογος ότι η μεγάλη πλειοψηφία όσων το δουν σε παράνομο στριμ δεν θα πλήρωνε έτσι και αλλιώς το πεντάευρω, όπως πχ συμβαίνει ακόμα και σε τηλεοπτικές παγκόσμιου βεληνεκούς με τα παράνομα τόρρεντς.

Σε κάθε περίπτωση, αποκτάται πολύτιμη τεχνογνωσία και καθιερώνεται μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση σε περίπτωση που η Σουπερλίγδα αρνηθεί τη διεξαγωγή σοβαρής συζήτησης για την καθιέρωση σοβαρών κριτηρίων για μια σοβαρή προσπάθεια κεντρικής διαχείρισης δικαιωμάτων μετάδοσης. Σοβαρά. Το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι η οικονομική ανεξαρτησία του ΠΑΟΚ σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα. Με ΕΡΤ μπορούν να σου κόψουν ή να σου καθυστερήσουν ανά πάσα στιγμή τα χρήματα και με Νόβα ή Κοσμοτέ έχεις εκφωνητές που δεν κρύβουν τις προσωπικές τους προτιμήσεις και φλυαρούν σαν κομμώτριες. Από τα λίγα πλάνα που είδα το βράδυ όταν γύρισα σπίτι, ο Σπυρόπουλος φάνηκε να το αποφεύγει αυτό σε μεγάλο βαθμό παρότι είναι κατεξοχήν Έλληνας εκφωνητής, δηλαδή... πολυλογάς. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

pgetsos έγραψε:Εγω δεν εκείνα ικανοποιημένος από την ποιότητα εικόνας για μετάδοση σε μαγαζί. Ειδικά στο 1ο ημιχρονο. Υπερβολική συμπιεση θεωρώ που προκαλούσε θέματα στην κίνηση και πολλά dropped frames

Επίσης τα στιγμιότυπα που έδωσαν στο SDNA είναι απαραδεκτα! Ναυτία με έπιασε. Κακες επιλογές καμερας σαν να θέλαν απλώς να δείξουν ότι είχαμε πολλές καμερες, με αποτέλεσμα στις μισές φάσεις να μην βλέπεις τι γίνεται
constadine έγραψε:Ο Κόλκας γράφει στο sdna ότι το app PAOK TV θα λύσει αρκετά από τα προβλήματα που είχαμε σήμερα .
Βλακείες λέει, θα πω εγώ. Μόνο στις smart tvs να βοηθούσε σε σχέση με το ενσωματωμένο
Κοίτα η εφαρμογή του netflix παίζει καλύτερα σε σχέση με Chrome ,Firefox κ.τ.λ
Χτες έκανα μια δοκιμή και ξανά είδα τον αγώνα με Chrome ,Firefox και Edge .
Στο Firefox έπαιζε χειρότερα .
Κάποια πράγματα πιστεύω μπορεί να τα βελτιώσει το app PAOK TV .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Δευ 26 Αύγ 2019, 08:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

paok re niamou έγραψε:Και το PAOK TV θα βελτιωθει, και οι φιλαθλοι θα εξοικοιωθουν με την ολη διαδικασια. Επιτελους ρεπορταζ πριν και μετα το παιχνιδι. Ελπιζω να σταματησω να διαβαζω για 5€ που ειναι ακριβο. Εννοειτε οτι τα μεγαλα ματς θα ειναι και ακριβοτερα.
Πιστεύω ότι θα είναι λάθος να ζητήσουν πάνω απο 5 ευρώ στα μεγάλα ματς σε τόσο πρώιμο στάδιο. Στα πλαίσια ενός πακέτου ναι...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Εικόνα

Forza PAOK TV, θα συμπλήρωνα εγώ....
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το ματς το είδα σε τηλεόραση συνδεδεμένη με λάπτοπ μέσω καλωδίου

Το μεγαλύτερο πρόβλημα το είχα στα ριπλευ τα οποία κολλούσαν αρκετά.

Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει αυτό;
Γιατί δηλαδή η κεντρική κάμερα του αγώνα "ρολαρε" αρκετά καλά αλλά τα ριπλευ κολλούσαν;

Κατά τ αλλα θεωρώ ότι ήταν αρκετά καλή η κατάσταση. Θα ορκιζομουν μάλιστα ότι στο λάπτοπ η ροή της εικόνας ήταν πιο ομαλη από την τιβι.

Θέλω να πιστεύω ότι και τεχνικά θα βελτιωθεί η κατάσταση αλλά και η υποστήριξη σε κόσμο π αντιμετωπίζει θέματα θα είναι καλυτερη.

Ο στόχος των 50 χιλιάδων που λέγαμε εδώ, επετεύχθη. Ελπίζουμε σε μεγαλύτερη συμμετοχή στα επόμενα ματς.

Και κυρίως ελπίζω ο κόσμος να σταματήσει να τρέχει τελευταία στιγμή και να έχει παράπονα ενώ δεν φρόντισε να λύσει απορίες εγκαίρως.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Παρακολούθησα μέσω κινητού, βρήκα τη μετάδοση παραπάνω από ικανοποιητική.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Θέλει βελτιώσεις...ως προς την ευκρίνεια της εικόνας και πολύ χαμηλός ήχος...Δύο φορές χάθηκε το σήμα...!!!
Ο ήχος πάρα πολύ χαμηλός και η ευκρίνεια της εικόνας σε αρκετές περιπτώσεις θολή!Καλή προσπάθεια λίγο παραπάνω βελτίωση πιστεύω θέλει. Σίγουρα χρειάζεται διορθώσεις αλλά για πρώτη φορά καλά ήταν.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Εκπληκτική εμπειρία ...
Ήμουν εκτός σπιτιού Γερμανία, χωρίς wifi και ειδα την ΠΑΟΚΑΡΑ σε HD χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα απο το κινητο μου. Όπως έχω δει 1-2 φορές NBA. Έχει τεράστιες δυνατότητες η ιστορία αυτή.
Σπυροπουλος κορυφή, οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι πρέπει να ανέβουν σε στάση σώματος και ερωτήσεις. Θέλει καλύτερη προσέγγιση στην παρουσίαση και των αντιπάλων.

Για πρώτη φορα ήταν σούπερ.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Κάποιος ανέβασε φώτο,σε σάιτ για δορυφορικά, ότι είδε τον αγώνα σε δορυφορικό feed .
Μπορεί να το είχαν ελεύθερο στο δορυφορικό feed .
Η nova τα έχει κωδικοποιημένα τα δορυφορικά feed .
icue

Δημοσίευση από icue »

Αυτο που εγω διαπιστωσα ηταν οτι απο συγκεκριμενες καμερες εριχνε τα frames μετα απο 1-2 δευτερολεπτα και οταν επανερχοταν στην κεντρικη μετα απο λιγο εστρωνε. Εμενα μου εδωσε την εντυπωση οτι υπηρχε διαφορα ειτε σε fps ειτε σε bitrate αναμεσα στις καμερες και οποτε γινοταν αλλαγη προσπαθουσε το συστημα να το ομαλοποιησει
Γιαυτο κιολας στο pre και post game που ηταν μονοκαμερο ουσιαστικα δεν υπηρχε καποιο θεμα..

Και με αλλους που μιλησα ειδαν σπασιματα και την δευτερη φορα που το ειδαν σε συγκεκριμενα σημεια. Αυτο ειναι θετικο γιατι σημαινει οτι το προβλημα δεν εχει να κανει με το ιντερνετ και μπορει να λυθει πιο ευκολα.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Στο κινητό μου έπαιξε πολύ καλά στο Laptop με 4g λόγω εξοχής είχα κολλήματα...... Στην οθοναρα όμως του mimax 3 ήταν τέλειο με 4g πάντα......

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

icue, το προβλημα που αναφερεις, δεν οφειλεται στις καμερες. Οι αλγοριθμοι συμπιεσης video, λειτουργουν αποθηκευοντας τις διαφορες που υπαρχουν στην εικονα απο το ενα frame στο αλλο (χοντρικα). Για παραδειγμα σε ενα σταθερο πλανο οπου μιλαει ενας ρεπορτερ, μεγαλο κομματι της εικονας παραμενει ιδιο σε ολη τη διαρκεια του πλανου. Κουνιεται μονο ο ρεπορτερ, αντε και κατι λιγο στο background. Οποτε αποθηκευονται και μεταδιδονται μονο τα pixels που ειναι διαφορετικα και αυτα ειναι σχετικα λιγα στο προηγουμενο παραδειγμα. Τωρα, σε ενα κοντινο πλανο δρασης, κινουνται οι παικτες, κινειται και η καμερα, και σχεδον καθε pixel της εικονας ειναι διαφορετικο σε σχεση με το προηγουμενο frame, οποτε ο ογκος δεδομενων που πρεπει να μεταδοθει ειναι μεγαλυτερος. Αρα λοιπον ειναι θεμα ταχυτητας της συνδεσης αν θα μεταδοθουν σωστα και τα πλανα που εχουν μεγαλυτερο ογκο δεδομενων.

@rainmaker, πιθανον για τον ιδιο λογο κολουσαν τα replay σε σχεση με την κεντρικη καμερα. Στο γενικο πλανο δεν υπαρχει τοση δραση οση στα κοντινα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Δευ 26 Αύγ 2019, 10:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

constadine έγραψε:Κάποιος ανέβασε φώτο,σε σάιτ για δορυφορικά, ότι είδε τον αγώνα σε δορυφορικό feed .
Μπορεί να το είχαν ελεύθερο στο δορυφορικό feed .
Η nova τα έχει κωδικοποιημένα τα δορυφορικά feed .

Χωρις να ειμαι σιγουρος, νομιζω πως δεν υπαρχει λογος να υπηρχε η μεταδοση σε δορυφορικο feed, απο την στιγμη που δεν μεταδιδεται σε καποιο τηλεοπτικο καναλι, αλλα στο internet. Ισως καποιος να αναμετεδιδε την εικονα του PAOK TV, απο το stream και οχι απο δορυφορικο feed.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και εγω απο κινητο και 4g δεν αντιμετωπισα προβλημα με την εικονα,το μονο που με ενοχλει και ενοχλει αρκετα, ειναι η σημαντικη καθυστερηση, κατι που με ενοχλουσε και πριν στην τηλεοραση μεσω ευρυζωνικης συνδεσης σε σχεση με αυτη με δορυφορικη.Νιωθω οτι βλεπω το παιχνιδι σε μανητοσκοπηση...
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Προτελευταία αγωνιστική με γαύρο εντός 20ευρο σε όποιον κάνει νέα εγγραφή πριν το ματς και να πέσει μαύρο με την σέντρα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”