ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Eμενα με προβληματιζει στα 2 τελευταια ματς η ασταθεια και το αγχος κυριως του βαρελα , αλλα και του κρεσπο.. ποσες φορες πουλανε μπαλα και αλλες τοσες την διωχνουν χωρις ιδιαιτερη πιεση τυφλα στον αντιπαλο...
προβληματισμος για μπισεσβαρ μετα τα μαγικα ματς με αγιαξ ,για 2ο σερι ματς ειναι οχι κακος ,αλλα επικυνδινος για την ομαδα... ολες οι πασες λαθος, σε αντιπαλο η σε λαθος χρονο και δεν του βγαινει μιση ενεργεια...
ο γιαννουλης εκπληκτικος ,οπως και ο σημερινος λημνιος... εσιτι κλασσικα παικτης του 7 και ο ντουγκλας εντυπωσιακη πασα ,λιγο συγκεντρωση σε 2-3 ευκολα λαθακια..
προβληματισμος για μπισεσβαρ μετα τα μαγικα ματς με αγιαξ ,για 2ο σερι ματς ειναι οχι κακος ,αλλα επικυνδινος για την ομαδα... ολες οι πασες λαθος, σε αντιπαλο η σε λαθος χρονο και δεν του βγαινει μιση ενεργεια...
ο γιαννουλης εκπληκτικος ,οπως και ο σημερινος λημνιος... εσιτι κλασσικα παικτης του 7 και ο ντουγκλας εντυπωσιακη πασα ,λιγο συγκεντρωση σε 2-3 ευκολα λαθακια..
- sourmenetes
- Moderator
Νομιζω ο ματος σημερα ηταν πιο επιθετικοςpanpangr77 έγραψε:Παίρνω το ρόλο του γκρινιάρη ,δεν μου αρέσει να παίζω ένα σύστημα όταν δεν έχω τους παίκτες για το σύστημα. Η ομάδα δίνει πολλές πάρα πολλές ευκαιρίες,
Δεν μου αρέσει που έχει τον Μάτος λες και έχει αλυσίδα,δεν μου αρέσουν οι αλλαγές ,δεν μου αρεσουν πολλά. Μου αρέσει ο Γιαννούλης.
Μου άρεσε η μετάδοση από την αρχή 19:20 μέχρι και το τέλος.Μου αρέσει πάρα πολύ.
-
Re: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μπράβο στον Λημνιο. Η απόδοση του απάντηση με πολλούς αποδέκτες.
- sourmenetes
- Moderator
Τι εκανε ο απιθανος τερματας του ρε φιλε;;;Wonderland έγραψε:Κραταμε τη νικη, χαρη και στον απιθανο τερματα τους. Προβληματισμος για την εμφανιση, να δουμε μηπως η φυγη Λουτσε μας κανει περισσοτερο κακο απ οτι μπορουμε να φανταστουμε τωρα μιας και ο Φερειρα δειχνει να θελει να παιξει κατι αλλο απ αυτο που παιζαν τα τελευταια χρονια οι ιδιοι παιχτες ουσιαστικα. Τη Πεμπτη ειναι αγωνας διχως αυριο, ολοι καμικαζι ολοι για τη νικη. Αμα γινει στραβη τη Πεμπτη θα χουμε τεραστιο προβλημα.
Μπράβο για την νίκη . Τώρα όλες οι δυνάμεις για την ευρωπαϊκή πρόκριση. :ugeek:
:ugeek:

Μέτριοι ήμασταν... μετράει όμως η νίκη σε αυτή τη χρονική στιγμή.. Μπράβο στον Παναιτωλικό που προσπάθησε να παίξει καλό και στρωτό ποδόσφαιρο.. Μέχρι σήμερα πίστευα ότι χρειαζόμασταν έναν χαφ και έναν φορ, αλλά νομίζω πως θέλουμε και έναν εξτρέμ... φαίνεται πως ο Στοχ δεν είναι στα πλάνα, ενώ ο Ζαμπά είναι σαν να μην υπάρχει. Καλός και φιλότιμος ο Λημνιός αλλά δεν μπορεί στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη να είναι αυτός ο καλύτερος εξτρέμ... Η μετάδοση ήταν μια χαρά και ελάχιστα "κολλήματα" της οθόνης και φυσικά Σπυρόπουλος και Βιερίνια ήταν πάρα πολλοί καλοί.
ΥΓ Καλύτερος ο Γιαννούλης
ΥΓ Καλύτερος ο Γιαννούλης
Κρατάμε τη νίκη και την καλή εμφάνιση ορισμένων παικτών.
Θέλει δουλειά ακόμη η ομάδα.
Βελτιώθηκε η δεξιά πλευρά και επιτέλους ο Λημνιός έκανε προσωπικές ενέργειες.
Εξακολουθούν και λείπουν τα τρίγωνα στις πτέρυγες, όπου πέραν των εξτρέμ είναι κρίσιμος ο ρόλος των παικτών στις θέσεις 8 και 10.
Ο Μπισε ως αριστερός εξτρέμ κάποια στιγμή χάνεται. Όταν έρθει η ώρα να δούμε στα εξτρέμ Βιέρι και Στοχ θα έχουμε πολλαπλά οφέλη (εναλλαγή πλευράς, ευθύβολο σουτ, ατομική ενέργεια).
Επειδή θα αργήσουμε να δούμε Εσιτι , Μάου μαζί πρέπει να λυθεί το μείζον πρόβλημα στη θέση 8. Αουγκούστο σχετικά καλός, περισσότερο όμως 6-8αρι και έχει το μειονέκτημα ότι ως αριστεροπόδαρος παίζει δεξιά του Εσιτι.
Κρίσιμο το ματς της Πέμπτης. Μπορούμε την πρόκριση.
Θέλει δουλειά ακόμη η ομάδα.
Βελτιώθηκε η δεξιά πλευρά και επιτέλους ο Λημνιός έκανε προσωπικές ενέργειες.
Εξακολουθούν και λείπουν τα τρίγωνα στις πτέρυγες, όπου πέραν των εξτρέμ είναι κρίσιμος ο ρόλος των παικτών στις θέσεις 8 και 10.
Ο Μπισε ως αριστερός εξτρέμ κάποια στιγμή χάνεται. Όταν έρθει η ώρα να δούμε στα εξτρέμ Βιέρι και Στοχ θα έχουμε πολλαπλά οφέλη (εναλλαγή πλευράς, ευθύβολο σουτ, ατομική ενέργεια).
Επειδή θα αργήσουμε να δούμε Εσιτι , Μάου μαζί πρέπει να λυθεί το μείζον πρόβλημα στη θέση 8. Αουγκούστο σχετικά καλός, περισσότερο όμως 6-8αρι και έχει το μειονέκτημα ότι ως αριστεροπόδαρος παίζει δεξιά του Εσιτι.
Κρίσιμο το ματς της Πέμπτης. Μπορούμε την πρόκριση.
Τίποτα το ιδιαίτερο αν και η πρώτη αγωνιστική εγκυμονεί κινδύνους...Περίμενα ενθουσιασμό λόγο πρώτης αγωνιστικής σε μια γεμάτη Τούμπα.Αντιθετως η ομάδα φαινόταν ανευρη και αργή πλην ελάχιστον εξαιρέσεων..Ίσως επαναυπαυτηκαμε στο γκολ και παίξαμε σβηστα λόγο του επαναληπτικού με την Σλόβαν...
Αν παίξουμε έτσι την Πέμπτη δεν έχουμε καμμία τύχη.
Αν παίξουμε έτσι την Πέμπτη δεν έχουμε καμμία τύχη.
- buffalobill4
Πότε προλάβαμε κ ντεφορμαρηστηκαμε ρε πουστη;
Μπράβο σε Γιαννουλη εσιτι και λημνιο με αναλαμπες.
Τεράστιο μπράβο στο ΠΑΟΚ τιβι. Κανονική μετάδοση ακόμα και με κατά της ομάδας σχολιασμό όταν έπρεπε. Ο βιερινια είναι διαμάντι για την ομαδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα
Καλό θα ήταν να μάθουμε πόσοι πλήρωσαν για το ματς
Μπράβο σε Γιαννουλη εσιτι και λημνιο με αναλαμπες.
Τεράστιο μπράβο στο ΠΑΟΚ τιβι. Κανονική μετάδοση ακόμα και με κατά της ομάδας σχολιασμό όταν έπρεπε. Ο βιερινια είναι διαμάντι για την ομαδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα
Καλό θα ήταν να μάθουμε πόσοι πλήρωσαν για το ματς
-
Μετά το 2-0 νομίζω ,η ομάδα κάνει ευκαιρίες αλλά δεν μου αρέσει ο ρυθμός που κάνουμε τις ευκαιρίες.Δυστηχως τις ευκαιρίες τις χάνει ο Δημητράκης.sourmenetes έγραψε:Νομιζω ο ματος σημερα ηταν πιο επιθετικοςpanpangr77 έγραψε:Παίρνω το ρόλο του γκρινιάρη ,δεν μου αρέσει να παίζω ένα σύστημα όταν δεν έχω τους παίκτες για το σύστημα. Η ομάδα δίνει πολλές πάρα πολλές ευκαιρίες,
Δεν μου αρέσει που έχει τον Μάτος λες και έχει αλυσίδα,δεν μου αρέσουν οι αλλαγές ,δεν μου αρεσουν πολλά. Μου αρέσει ο Γιαννούλης.
Μου άρεσε η μετάδοση από την αρχή 19:20 μέχρι και το τέλος.Μου αρέσει πάρα πολύ.
Με τέτοια εμφάνιση την Πέμπτη φοβάμαι πως θα πούμε αντίο Ευρώπη.
Μέτρια η ομάδα, στο β΄ φάνηκε η έλλειψη φυσικής κατάστασης. Με τσαγανό έπαιζε μόνο ο Εσίτι.
Δυστυχώς για ένα ακόμα αγώνα η αμυντική συνοχή της ομάδας καμία σχέση δεν δείχνει να έχει σε σύγκριση με τελευταία δύο χρόνια.
Ο Μάτος δεν παίζει την Πέμπτη, ο Ροντρίγκο θα μπει κατευθείαν στα "βαθιά", δεν έπρεπε να μπει από σήμερα;
Μπράβο στον Γιαννούλη, έτσι να συνεχίσει. Σήμερα ήταν ο κορυφαίος.
Ο Λημνιός σήμερα έκανε σαφώς πολλά περισσότερα από όσα είχε κάνει ο Ζαμπά σε 3 αγώνες.
Για τον Πέλκα θα πω το ίδιο, να καθήσει σε βίντεο να δει τι κάνει λάθος στις τελικές του.
Με αυτό το έμψυχο δυναμικό, δεν υπάρχει 4-4-2 ή 3-4-2-1, επί 3,5 χρόνια η ομάδα παίζει με επιτυχία άλλα συστήματα και το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα. Δεν μπορεί προπονητής 2 εκατομμυρίων να κολλάει σε ένα σύστημα όταν αυτό δεν βγαίνει.
ΠΡΟΣΟΧΗ την Πέμπτη, δεν θέλω να σκέφτομαι αποκλεισμό που θα μας γυρίσει 10 χρόνια πίσω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Μέτρια η ομάδα, στο β΄ φάνηκε η έλλειψη φυσικής κατάστασης. Με τσαγανό έπαιζε μόνο ο Εσίτι.
Δυστυχώς για ένα ακόμα αγώνα η αμυντική συνοχή της ομάδας καμία σχέση δεν δείχνει να έχει σε σύγκριση με τελευταία δύο χρόνια.
Ο Μάτος δεν παίζει την Πέμπτη, ο Ροντρίγκο θα μπει κατευθείαν στα "βαθιά", δεν έπρεπε να μπει από σήμερα;
Μπράβο στον Γιαννούλη, έτσι να συνεχίσει. Σήμερα ήταν ο κορυφαίος.
Ο Λημνιός σήμερα έκανε σαφώς πολλά περισσότερα από όσα είχε κάνει ο Ζαμπά σε 3 αγώνες.
Για τον Πέλκα θα πω το ίδιο, να καθήσει σε βίντεο να δει τι κάνει λάθος στις τελικές του.
Με αυτό το έμψυχο δυναμικό, δεν υπάρχει 4-4-2 ή 3-4-2-1, επί 3,5 χρόνια η ομάδα παίζει με επιτυχία άλλα συστήματα και το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα. Δεν μπορεί προπονητής 2 εκατομμυρίων να κολλάει σε ένα σύστημα όταν αυτό δεν βγαίνει.
ΠΡΟΣΟΧΗ την Πέμπτη, δεν θέλω να σκέφτομαι αποκλεισμό που θα μας γυρίσει 10 χρόνια πίσω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Κυρ 25 Αύγ 2019, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κρεσπο Βαρελα , ειδικά ο 2ος πάντα έτσι ξεκινάνε την σεζόν...Σήμερα δεν είχαν καμία ιδιαίτερη πίεση αλλά στο προηγούμενο ευρωπαϊκό δυσκολεύτηκε ο Βαρελα με Σποραρ!Demir έγραψε:Eμενα με προβληματιζει στα 2 τελευταια ματς η ασταθεια και το αγχος κυριως του βαρελα , αλλα και του κρεσπο.. ποσες φορες πουλανε μπαλα και αλλες τοσες την διωχνουν χωρις ιδιαιτερη πιεση τυφλα στον αντιπαλο...
- Mauricio-8-
Η ομάδα φωνάζει και φωνάζει άμεσα για χαφ 8αρι βασικό και για έναν επιθετικό που να γεμίζει την περιοχή!
Με το δεξί ξεκινήσαμε για την κατάκτηση ξανά του πρωταθλήματος.
Η ομάδα στιβαρή αλλά νωχελικη κατά διαστήματα, πολύ καλοί Γιαννούλης, Λημνιός, ορισμένοι να βγάζουν δημιουργικά τα νεύρα τους στο ματς και όχι στους συμπαίκτες τους και ταυτόχρονα να τα βάζουν πρώτα με τον εαυτό τους.
Προσήλωση και πίστη στο επόμενο παιχνίδι και δουλειά. Εννοείται πως θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να σταθεροποιηθουν στο επίπεδο που θέλουν και στο χέρι τους είναι να τον ελαχιστοποιησουν και όταν αυτό συμβεί θα συνειδητοποιησουν πως θα είναι υψηλότερο από το περσινό.
Όλη μας ή ενέργεια στο επόμενο ματς, να προκριθούμε, να τελειώνουμε, να ξεκινήσει και πάλι το πάρτι για όλη την υπόλοιπη σεζόν.
Η ομάδα στιβαρή αλλά νωχελικη κατά διαστήματα, πολύ καλοί Γιαννούλης, Λημνιός, ορισμένοι να βγάζουν δημιουργικά τα νεύρα τους στο ματς και όχι στους συμπαίκτες τους και ταυτόχρονα να τα βάζουν πρώτα με τον εαυτό τους.
Προσήλωση και πίστη στο επόμενο παιχνίδι και δουλειά. Εννοείται πως θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να σταθεροποιηθουν στο επίπεδο που θέλουν και στο χέρι τους είναι να τον ελαχιστοποιησουν και όταν αυτό συμβεί θα συνειδητοποιησουν πως θα είναι υψηλότερο από το περσινό.
Όλη μας ή ενέργεια στο επόμενο ματς, να προκριθούμε, να τελειώνουμε, να ξεκινήσει και πάλι το πάρτι για όλη την υπόλοιπη σεζόν.
-
Αν δεις που κανει την εξοδο στο πρωτο και πως κλεινει την γωνια του στο δευτερο θα καταλαβεις. Δε πρεπει να ειναι και ο καλυτερος τερματας που υπαρχει.sourmenetes έγραψε:Τι εκανε ο απιθανος τερματας του ρε φιλε;;;Wonderland έγραψε:Κραταμε τη νικη, χαρη και στον απιθανο τερματα τους. Προβληματισμος για την εμφανιση, να δουμε μηπως η φυγη Λουτσε μας κανει περισσοτερο κακο απ οτι μπορουμε να φανταστουμε τωρα μιας και ο Φερειρα δειχνει να θελει να παιξει κατι αλλο απ αυτο που παιζαν τα τελευταια χρονια οι ιδιοι παιχτες ουσιαστικα. Τη Πεμπτη ειναι αγωνας διχως αυριο, ολοι καμικαζι ολοι για τη νικη. Αμα γινει στραβη τη Πεμπτη θα χουμε τεραστιο προβλημα.