44. Anderson Esiti
- constadine
Re: 24. Anderson Esiti
Τις μπαλιές έλεγαν ότι δεν τις έχει ,μέχρι στιγμής τα πάει καλά σε αυτόν τον τομέα .
- navigator11
Κι εγώ, πιλότε, αυτό είδα. Μια χαρά το ανοίγει το παιχνίδι, βλέποντας πως υπάρχει η σχετική δυνατότητα. Σχεδόν ακριβείας οι μπαλιές του μέχρι στιγμής.
Έχει κι άλλα στοιχεία που θα δούμε εν καιρώnavigator11 έγραψε:Κι εγώ, πιλότε, αυτό είδα. Μια χαρά το ανοίγει το παιχνίδι, βλέποντας πως υπάρχει η σχετική δυνατότητα. Σχεδόν ακριβείας οι μπαλιές του μέχρι στιγμής.
SM-G965F
Στο 4 4 2 θέλει έναν παικταρά δίπλα του, στυλ Ολιβειρα. Ίσως και Μαουρισιο.
Πολύ καλός για 2ο σερί ματς.
Πολύ καλός για 2ο σερί ματς.
- paok re niamou
Πολύ καλός και πολύ καλές πάσες.
Ο αντίπαλος το σκέφτεται σίγουρα να τον πλησιάσει για κόντρα
Ο αντίπαλος το σκέφτεται σίγουρα να τον πλησιάσει για κόντρα
Τελικά αποδυκνειεται πάρα πολύ καλή μεταγραφή.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- constadine
Όταν χάνεται η μπάλα ψηλά, είναι αρκετά αργός στις επιστροφές του .
Δεν ξέρω αν είναι θέμα φυσικής κατάστασης ή κάτι άλλο .
- giwrgos04dex
Η αληθεια ειναι πως σε ματς λιγδας παιζει να ναι πιο χρησιμος απο Ευρωπη. Ο λογος οτι στην Ευρωπη χρειαζομαστε γρηγορο τρανζισιον για να βγουμε στην επιθεση,εδω χρειαζομαστε γρηγορες επιστροφες για τις κοντρες των ομαδων. Μιας και θα πολυορκουμε την περισσοτερη ωρα του ματς
- Μπαρκαρούτσος
Τρομερός αμυντικά. Επίσης, κάνει εξαιρετικές μακρινές μεταβιβάσεις στα πλάγια.. Δεξιά ή αριστερά. Άσφαλτος σ'αυτό το πράγμα.
Δεν έχει επιστροφές. Στην επόμενη φάση ξαναμπαίνει στο παιχνίδι. Μακάρι να είναι θέμα φυσικής κατάστασης αλλά δεν τον έχω δεί να κυνηγάει αντίπαλο και να σπρινταρει.constadine έγραψε:Όταν χάνεται η μπάλα ψηλά, είναι αρκετά αργός στις επιστροφές του .
- painkiller4
Απλά το τερας ο βράχος που σε ένα ακόμα ματς είδαμε να κυριαρχεί στο χώρο του κέντρου.O Εσίτι πολύ καλός, δυνατός παίκτης, αλλά πρέπει να προσέχει αρκετά τα μαρκαρίσματα του γιατί είναι στα όρια της κάρτας και θα είναι κρίμα με δυο "σκληρά" μαρκαρίσματα να αφήσει την ομάδα με παίκτη λιγότερο. Και όλοι ξέρουμε τι γίνεται σε αυτό το μπ@λο που λέγεται σουπαλιγκ αν τον στοχοποιήσει.
painkiller4 έγραψε:Απλά το τερας ο βράχος που σε ένα ακόμα ματς είδαμε να κυριαρχεί στο χώρο του κέντρου.O Εσίτι πολύ καλός, δυνατός παίκτης, αλλά πρέπει να προσέχει αρκετά τα μαρκαρίσματα του γιατί είναι στα όρια της κάρτας και θα είναι κρίμα με δυο "σκληρά" μαρκαρίσματα να αφήσει την ομάδα με παίκτη λιγότερο. Και όλοι ξέρουμε τι γίνεται σε αυτό το μπ@λο που λέγεται σουπαλιγκ αν τον στοχοποιήσει.
Αυτό είναι το παιχνίδι του,παίζει καθαρά, δυνατά αλλά καθαρά, πάει πάντα στη μπάλα.
Αν αλλάξει αυτό το στοιχείο του δυναμισμού στις φάσεις, κάτι που τον χαρακτηρίζει απόλυτα,τότε δεν θα προσφέρει τίποτα.