PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε Ευθυμη. Μπάστα λίγο

Αν είχες μαγαζί και έφτανες Κυριακή να αγοράσεις το ματς θα έφερες ευθυνη

Ναι υπάρχουν κάποια προβλήματα που φαίνεται όμως ότι είναι λίγα.

Για αυτό τσιριζουμε από την Τετάρτη να αγοράσουν όλοι έγκαιρα και γι'αυτό επιμένω για πευπαλ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Σε εμένα έβγαλε πρόβλημα για κοντά στο δεκάλεπτο. Αμέσως μετά το γκολ μας. Φόρτωμα και κόντρα φόρτωμα αλλά τίποτα. Ψιλοσταπαπάρια μου βέβαια. Με εξαίρεση αυτό, μέχρι στιγμής δεν τα πάει άσχημα. Δεδομένα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θεωρώ ότι θα πάει πολύ πολύ καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

efthimis_paok έγραψε:
Pa0ki έγραψε:
efthimis_paok έγραψε:Τι άσε μας ρε φίλε. Άσε μας. Από τις 12 το μεσημέρι έγινε η αγορά. Έκανα λογκ ιν λογκ αουτ δέκα φορές. Στο λογαριασμό στο ΠΑΟΚ τβ γράφει γιαυτο ματς pending και όχι completed. Έστειλα μαιλ με τον αριθμό πληρωμής το μαιλ κλπ και περιμένω ακόμη να μου απαντήσουν. Τα τηλέφωνα δείχνουν να μιλάνε. Άσε μας κ μαλακιες.

Μια από τα ίδια και γω αδερφέ, ενώ έχω πληρώσει(paypal) δεν έχει περάσει η πληρωμή στο tv.paokfc.gr
Έχω στείλει και 2 email σήμερα αλλά απάντηση δεν πήρα

Και όχι, ούτε άσχετος με την τεχνολογία είμαι ούτε είναι ο πρώτος αγώνας που αγοράζω

Μετά από 35 κλήσεις στο ΠΑΟΚ τβ, 20:10 το σήκωσαν, μου είπαν να στείλετε εμαιλ, είπα έχω στείλει εδώ κ 2 ώρες, τελικά έψαξε βρήκε το μαιλ, μου να δοκιμάσω σε κανα τέταρτο, και τελικά συνδέθηκα στις 20:26. Αν είχα μαγαζί σήμερα απλά θα έμπαινα από μέσα. Τελοσπαντων. Ελπίζουμε να στρώσουν στο μέλλον.

Από τις 12 το μεσημέρι έγραφε pending και εσύ πηρες τώρα τηλέφωνο? :? :? :?
Γιατί νομίζω το call center από το πρωί λειτουργεί...
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

εγώ έκανα την αγορά 19:53, 19:55 ήμουν μέσα.

Για 1η προσπάθεια της ΠΑΕ σούπερ. Αθήνα γαμιόλα, ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα!

Αν πάει φουλ για PAOK TV η σεζόν, πρέπει να δοθεί προς αγορά πακέτο αγώνων. Κι η ΠΑΕ ευκολότερα θα διαπραγματευτεί διαφημιστικά κλπ και θα ελαχιστοποιηθούν οι αγορές τελευταάις στιγμής. Και φυσικά είμαι περίεργος πόσοι ΠΟΚΕΜΟΝ θα τζιράρουν ΠΑΟΚ! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Υποθετικά μιλαω ρε ρέιν. Δεν έχω.
Διακοπές είναι κ βλέπω το ματσάκι αραχτός στη μπαλκοναρα μου. Θα υπήρχαν πολλοί μπαρμπάδες μαγαζάτορες που μπορεί να το αγοράςαμν έστω κ αργά θεωρώ. Anyway. Κάθε αρχη κ δύσκολη. Το call center και ο έλεγχος των μαιλ θα έπρεπε να λειτουργούν πιο σωστά.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Pastor_of_Muppets έγραψε:Σ΄ εμένα δεν έχει κολλήσει καθόλου και πουθενά. Vdsl 50 όμως.
Κι εγώ το ίδιο. Επειδή έχω το λάπτοπ δίπλα με duplicate screen παρατηρώ ότι εκεί η κίνηση είναι λίγο πιο smooth.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Εγω με 4αρα ταχύτητα και το βλέπω μια χαρά
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ναι κατάλαβα Ευθύμη υποθετικά το λέω και εγω

efthimis_paok έγραψε: Κάθε αρχη κ δύσκολη. Το call center και ο έλεγχος των μαιλ θα έπρεπε να λειτουργούν πιο σωστά.

Σε αυτό συμφωνώ και πιστεύω θα το κανουν
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

PAOK TV

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Maximus έγραψε:
efthimis_paok έγραψε:
Pa0ki έγραψε:[quote="efthimis_paok"]Τι άσε μας ρε φίλε. Άσε μας. Από τις 12 το μεσημέρι έγινε η αγορά. Έκανα λογκ ιν λογκ αουτ δέκα φορές. Στο λογαριασμό στο ΠΑΟΚ τβ γράφει γιαυτο ματς pending και όχι completed. Έστειλα μαιλ με τον αριθμό πληρωμής το μαιλ κλπ και περιμένω ακόμη να μου απαντήσουν. Τα τηλέφωνα δείχνουν να μιλάνε. Άσε μας κ μαλακιες.

Μια από τα ίδια και γω αδερφέ, ενώ έχω πληρώσει(paypal) δεν έχει περάσει η πληρωμή στο tv.paokfc.gr
Έχω στείλει και 2 email σήμερα αλλά απάντηση δεν πήρα

Και όχι, ούτε άσχετος με την τεχνολογία είμαι ούτε είναι ο πρώτος αγώνας που αγοράζω

Μετά από 35 κλήσεις στο ΠΑΟΚ τβ, 20:10 το σήκωσαν, μου είπαν να στείλετε εμαιλ, είπα έχω στείλει εδώ κ 2 ώρες, τελικά έψαξε βρήκε το μαιλ, μου να δοκιμάσω σε κανα τέταρτο, και τελικά συνδέθηκα στις 20:26. Αν είχα μαγαζί σήμερα απλά θα έμπαινα από μέσα. Τελοσπαντων. Ελπίζουμε να στρώσουν στο μέλλον.

Από τις 12 το μεσημέρι έγραφε pending και εσύ πηρες τώρα τηλέφωνο? :? :? :?
Γιατί νομίζω το call center από το πρωί λειτουργεί...[/quote]

Από τις 18:00 πήρα πρέφα ότι έγραφε πεντινγκ κ έστειλα μαιλ. Από τις 19:30 που είδα ότι δεν απαντάμε στο μαιλ πήρα τη πρώτη κλήση.
Και ευτυχώς με έκοψε να δω ότι γράφει pending κ τσέκαρα ξανα την πληρωμή μέσω ibank
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Κυρ 25 Αύγ 2019, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Λογικά Ευθύμη θα γίνονταν της Πόπης στο κολ σέντερ του ΠΑΟΚ. Όλοι τελευταία στιγμή
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Sportzone παιζει κανονικα και καμια 10αρια δευτερολεπτα πιο μπροστα!...
Μικρα κολληματα μετά το γκολ αλλά κλάιν.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

κι εννοείται πως με PPV μπορείς να έχεις και user location based διαφημίσεις ;)
icue

Δημοσίευση από icue »

Φανταστικη δεν την λες. Η παραγωγη αυτη καθαυτη ειναι σουπερ. Απο εκει και περα υπαρχει σοβαρο θεμα με drop frames, τα σπασιματα δηλαδη το οποιο εχει να κανει με το streaming. Και αλλα μικροπροβληματα τα οποια δεν επιρεαζουν την θεαση. Αλλα το σπασιμο ειναι ασχημο δυστυχως. Ειναι πολυ πιο εντονο στις καμερες χαμηλα και στην slow motion.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Είχε δώσει η ΠΑΕ ένα email στο οποίο αναφέρεις τις πειρατικές μεταδόσεις. Παίζει αυτή την ώρα το ματς στο sportzone. Αν κάποιος έχει το email ας ενημερώσει. Ίσως να κάνουμε και εμείς εδώ μια προσπάθεια να ψάξουμε λινκς όπως θα κάναμε για να δούμε ματς, μόνο που τώρα θα το κάνουμε για να προστατέψουμε τα έσοδα της ομάδας από τα εντός εδρας ματς.
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Sekeris έγραψε:Sportzone παιζει κανονικα και καμια 10αρια δευτερολεπτα πιο μπροστα!...
Μικρα κολληματα μετά το γκολ αλλά κλάιν.

Κάνε καταγγελία!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”