ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 25/8-20:00,Paoktv & Paokmania Web Radio
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 25/8-20:00,Paoktv & Paokmania Web Radi
Το ότι μπαίνει αποστολή ο Γαιτανίδης και όχι ο Λάμπρου να το κοιτάξουμε λίγο. Ακόμα κι αν δεν μας κάνει και θέλαμε να τον δώσουμε, έπρεπε να πάρει λίγο χρόνο για τα μάτια του κόσμου. Μειώνουμε την αξία του έτσι. Κρίμα. 

- milhouse777
- paokfreedom
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα θα ήθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την online αγορα εισιτηρίων
οταν αγοραζεις πρεπει να περιμενεις να εγκριθει η αγορα?
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
οταν αγοραζεις πρεπει να περιμενεις να εγκριθει η αγορα?
Κανονικά παίρνει κάποια δευτερόλεπτα. Εδώ και λίγη ώρα τρώω Χ πάντως προσπαθώντας να αγοράσω για έναν θείο μου. Δεν περνάει η κάρτα με τίποτα.
- paokfreedom
- Επικοινωνία:
εγω αγορασα αλλα δε μου ηρθε καποιο email για να το εκτυπωσωgika έγραψε:Κανονικά παίρνει κάποια δευτερόλεπτα. Εδώ και λίγη ώρα τρώω Χ πάντως προσπαθώντας να αγοράσω για έναν θείο μου. Δεν περνάει η κάρτα με τίποτα.
- ΑποστόληςΑ
Τον αγωνα θα τον δουμε σε καφε. Περασα χθες το βραδυ απο το μαγαζι και μεειπε οτι θα κανει σημερα εγγραφη για να το δειξει.
Για Τηνο μιλαω.
Για Τηνο μιλαω.
απο ποτε το PAOKtv και το PAOKmania γραφονται με μικρα γραμματα;; να παει για μπανια γρηγορα ο μπλε που το εκανε αυτο

αν δεν σου ήρθε μειλ μέχρι τώρα κοίτα και στα ανεπιθύμητα/σπαμ, καμιά φορά συμβαίνειpaokfreedom έγραψε:εγω αγορασα αλλα δε μου ηρθε καποιο email για να το εκτυπωσωgika έγραψε:Κανονικά παίρνει κάποια δευτερόλεπτα. Εδώ και λίγη ώρα τρώω Χ πάντως προσπαθώντας να αγοράσω για έναν θείο μου. Δεν περνάει η κάρτα με τίποτα.
- paokfreedom
- Επικοινωνία:
Σε ευχαριστώ πολύ!!!!panta έγραψε:αν δεν σου ήρθε μειλ μέχρι τώρα κοίτα και στα ανεπιθύμητα/σπαμ, καμιά φορά συμβαίνειpaokfreedom έγραψε:εγω αγορασα αλλα δε μου ηρθε καποιο email για να το εκτυπωσωgika έγραψε:Κανονικά παίρνει κάποια δευτερόλεπτα. Εδώ και λίγη ώρα τρώω Χ πάντως προσπαθώντας να αγοράσω για έναν θείο μου. Δεν περνάει η κάρτα με τίποτα.
Ηταν οντως στα σπαμ
Πρέπει οσοι παραθεριζουν να γυρνάνε όλη μέρα όλα τα καφέ κ να κάνουν κρατήσεις για το βράδυ αρκεί να αγοράσουν το ματσάκι και να δείξουν ΠΑΟΚ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Τον αγωνα θα τον δουμε σε καφε. Περασα χθες το βραδυ απο το μαγαζι και μεειπε οτι θα κανει σημερα εγγραφη για να το δειξει.
Για Τηνο μιλαω.
- kataramenos5
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Παμε να τους γ@@με ολους.
Παμε να τους γ@@με ολους.
5-6 σελιδούλες όλες κι όλες, πριν τον αγώνα έναρξης του φετινού ΠρωΚταθλήματος, εκ των οποίων μάλιστα οι μισές αφορούν το "καινούριο κοσκινάκι μου και πού να σε κρεμάσω?" και μπόλικα αδιάθετα εισιτήρια στις 1,2, 8...
Λυπάμαι που μας λείπει αρκετά εκείνη η κάψα, που είχαμε μέχρι πέρσι, για τον φετινό μαραθώνιο της χρονιάς...
Αν θέλουμε η ομάδα να έχει την θετική πίεση για συνεχείς επιτυχίες, το κλίμα κι εδώ μέσα πρέπει να αντιστοιχεί...
Απέναντι σε "Θεούς και δαίμονες, τέρατα και σημεία, λευκά polo και λευκά transporter, αλλά και απέναντι στην πιο οργανωμένη, για αθλητικά δρώμενα, εγκληματική οργάνωση, με σύμμαχο της την γνωστή κουμπαροκυβέρνηση":
Καλή αρχή ρε Π.Α.Ο.Κ.άρα...Πάμε γερά για τους πρώτους 3 βαθμούς...

Λυπάμαι που μας λείπει αρκετά εκείνη η κάψα, που είχαμε μέχρι πέρσι, για τον φετινό μαραθώνιο της χρονιάς...
Αν θέλουμε η ομάδα να έχει την θετική πίεση για συνεχείς επιτυχίες, το κλίμα κι εδώ μέσα πρέπει να αντιστοιχεί...
Απέναντι σε "Θεούς και δαίμονες, τέρατα και σημεία, λευκά polo και λευκά transporter, αλλά και απέναντι στην πιο οργανωμένη, για αθλητικά δρώμενα, εγκληματική οργάνωση, με σύμμαχο της την γνωστή κουμπαροκυβέρνηση":
Καλή αρχή ρε Π.Α.Ο.Κ.άρα...Πάμε γερά για τους πρώτους 3 βαθμούς...

Καλή σεζόν αγωνιστική να έχουμε !!! :ugeek:
:ugeek:

- paokfreedom
- Επικοινωνία:
FORZA ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ ΟΕΟΕΟΕ [MEDIUM BLACK CIRCLE][MEDIUM WHITE CIRCLE][MEDIUM BLACK CIRCLE][MEDIUM WHITE CIRCLE]