goran 64 έγραψε:Joshua, δεν ξέρω με τι τρόπο πλήρωσες...
Εμένα που πλήρωσα με prepaid card το μήνυμα που έβαλα παραπάνω με ήρθε, απ την Τράπεζα Πειραιώς....
Θέλω να μάθω αν γράφτηκε κάπου το ποσόν της εξαγοράς των τηλεοπτικών δικαιωμάτων θέασης (έστω και όχι τηλεθέασης, αλλά μέσω internet) των δύο πρώτων παιχνιδιών της ομάδας μας, εντελώς πληροφοριακά....
Για τις προτάσεις που είχαμε από ΕΡΤ και πορνόβα γράφτηκαν (αν και ήταν διάφορα) νούμερα...Λάθος κάνω?
Γιατί να μην γραφτούν και για την Dimera Group δηλαδή? Κρατικό μυστικό είναι και δεν ρωτάνε οι ΑΡΔ?
Τα ερωτήματα μου αυτά είναι rainmaker....Εγώ δεν παρεξήγησα τίποτα, εσύ μάλλον δεν τα έδωσες σημασία...
Πιστεύετε ότι ο ισολογισμός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Dimera Group είναι ένας και ενιαίος και τις θεωρείτε "ένα"?
Για να μην επανέλθω, δεν ζητάω καμιά επίσημη ανακοίνωση, αλλά καμιά διαρροή, όπως με ΕΡΤ και πορνόβα...
Εσυ παλι γιατι πιστευεις οτι πρεπει να υπαρχει "προσφορα" πρωτα για να παιξει ο ΠΑΟΚ στο PAOK TV και να μην δοθει ενα χ ποσο αργοτερα αναλογως τα εσοδα ? Η να μην υπαρχει ενα ποσοστο που θα παει αναλογως με τα εσοδα ?
Δηλαδη η μπουτικ προπληρωνει τον ΠΑΟΚ με προσφορες ? Η δινει αναλογως με το τι βγαζει ανα χρονια.
Το οτι καποιοι κανετε μυστηρια ποστ περι κινησεων Σαββιδη,οταν θα μπορουσε να κανει κομπινες εις βαρος του ΠΑΟΚ με χιλιους δυο πιο ευκολους τροπους,οπως ο πρεζεμπορας και ο καβουριας δηλαδη,τι να πω.
Δεν θα μαθεις ποτε λογιστικα τι και πως κανονιστηκε για τα τηλεοπτικα,γιατι δεν χρειαζεται να ξερεις. Ουτε διαρροες ουτε επισημες ανακοινωσεις. Αυτο που πρεπει να ξες ειναι πως οσοι περισσοτεροι θεατες προσελκυθουν στο ΠΑΟΚ TV,τοσο περισσοτερα τα εσοδα του ΠΑΟΚ,οπως και οσες περισσοτερες πωλησεις γινουν απο εισητηρια,φανελες,μπαλες και οτι αλλο