PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV
Sorry guys αλλά αυτό πιστεύω. Το ότι είναι φόρουμ του ΠΑΟΚ , αυτό σημαίνει κάτι ως προς τη διαμόρφωση και διατύπωση των απόψεων μας; Ας περνάνε από έγκριση τα ποσταρίσματά μας τότε , μη τυχόν και γραφτεί κάτι εκτός γραμμής. Τέλος το λογικό άλμα που κάνεις για τη Νοβα και τις δικαιοσύνες δεν υποτιμάει τη δική μου νοημοσύνη , τη δική σου υποτιμάει.
Και στη τελική ευκολάκι είναι , ιγκνορ ή εναλλακτικά μάζεμα υπογραφών για μόνιμο μπαν επειδή τόλμησα να πω ότι ο ΠΑΟΚ είναι 4ο μέγεθος στην Ελλάδα και χέστηκε δηλαδή η φατμέ στο γενι τζαμι .
Και στη τελική ευκολάκι είναι , ιγκνορ ή εναλλακτικά μάζεμα υπογραφών για μόνιμο μπαν επειδή τόλμησα να πω ότι ο ΠΑΟΚ είναι 4ο μέγεθος στην Ελλάδα και χέστηκε δηλαδή η φατμέ στο γενι τζαμι .
- kostasAthens
Το τι πιστεύεις δεν το κάνει πραγματικό και αν δεν σε αρέσει ο αντίλογος άντε πες τα στα φόρουμ της χαρτινης να σου λένε μπραβοgiapas έγραψε:Sorry guys αλλά αυτό πιστεύω. Το ότι είναι φόρουμ του ΠΑΟΚ , αυτό σημαίνει κάτι ως προς τη διαμόρφωση και διατύπωση των απόψεων μας; Ας περνάνε από έγκριση τα ποσταρίσματά μας τότε , μη τυχόν και γραφτεί κάτι εκτός γραμμής. Τέλος το λογικό άλμα που κάνεις για τη Νοβα και τις δικαιοσύνες δεν υποτιμάει τη δική μου νοημοσύνη , τη δική σου υποτιμάει.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ΠΑΟΚ ειναι 4ο μεγεθος της Ελλαδας σε τιτλους(αν και τυπικα 3ο γιατι η ΠΑΕ ΑΕΚ 2014 ειναι ολοκαινουρια ΠΑΕgiapas έγραψε:Sorry guys αλλά αυτό πιστεύω. Το ότι είναι φόρουμ του ΠΑΟΚ , αυτό σημαίνει κάτι ως προς τη διαμόρφωση και διατύπωση των απόψεων μας; Ας περνάνε από έγκριση τα ποσταρίσματά μας τότε , μη τυχόν και γραφτεί κάτι εκτός γραμμής. Τέλος το λογικό άλμα που κάνεις για τη Νοβα και τις δικαιοσύνες δεν υποτιμάει τη δική μου νοημοσύνη , τη δική σου υποτιμάει.

Εμπορικα ο ΠΑΟΚ ομως ειναι τουλαχιστον 2ο μεγεθος αυτην την στιγμη. Η Σιτυ μπορει να χει το 1/10 των τιτλων της United,αυτη την στιγμη ομως ειναι η πιο εμπορικη ομαδα της Αγγλιας. Δεν εχουν απολυτη σχεση οι τιτλοι του παρελθοντως με την εμπορικοτητα,παιζουν πολλα πραματα ρολο.
Δεν χρειαζεται να τα βλεπουμε ολα ΠΑΟΚ στο φορουμ αυτο,το να βλεπεις καποια πραματα "αντι-ΠΑΟΚ" ομως,οταν μαλιστα σου εξηγουνε διαφορα ατομα με επιχειρηματα οτι μαλλον δεν τα χεις δει σωστα τα πραματα,οφειλεις να κατσεις να αναλογισθεις τι γραφεις απτο να πεις ενα απλα "αυτη ειναι η αποψη μου" . Γιατι αλλιως τοτε εσυ ηρθες να μας γραψεις μια εκθεση ιδεων σε στυλ μονολογου και η αποψη σου δεν αλλαζει που να γυρισει η γη αναποδα.
Να σου γραψω ακομα ενα παραδειγμα,ο ΠΑΟΚ εχει εκατομυρια φιλαθλους,αλλα στο μπασκετ δεν παταει ψυχη,αλλα ουτε παρακολουθει .Η εμπορικοτητα της ΚΑΕ ειναι στα ταρταρα,ειτε εχουμε 10 εκ. φιλαθλους,ειτε 1 εκ,ειτε ειχαμε στο παρελθον 20 πρωταθληματα ειτε 2.
Μολις μπεις σε αυτο το κονσεπτ για το πως αυξομοιωνεται το brand name της καθε ομαδας,του οποιου αρνησε αυτη την στιγμη να μπεις,αλλα η πραγματικοτητα σε διαψευδει,τοτε θα καταλαβεις τι δεν καθεται καλα με αυτα που λες
- WestBlock4
Ειναι τοσο απλα τα πραγματα φετος. Θελεις να βλεπεις ΠΑΟΚ ξεκουνα απο το καναπε παρε διαρκειας παρε εισητηριο κ πηγαινε να δεις την ομαδα σου. Δεν μπορεις για οποιοδηποτε λογο να πας?? βαζεις το PAOKtv δεν ακοτς κανενα αρχιδι αρδ να σου πουλαει τρελα κ περναει η ωρα σου ομορφα. αν παλι εισαι εθισμενος να ακους λαμογια αρδ να σε κραζουν βαλε σιχαμερη κυριακη κ ακου τους.
- Sick Bastard
Ε προφανώς ο τόπος (Forum) δεν έχει να κάνει με την ορθότητα ή μη των απόψεων, αλλά το θέμα είναι ότι αυτό δεν ισχύει. Η 4η σε εμπορικότητα στο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή δεν είναι ο ΠΑΟΚ τι να κάνουμε τώρα δηλαδή.
Υπάρχουν μετρήσιμα μεγέθη κι όλα είναι μακράν της 4ης θέσης και προς τα πάνω.
Υπάρχουν μετρήσιμα μεγέθη κι όλα είναι μακράν της 4ης θέσης και προς τα πάνω.
-
Τι λες ρε φίλε και μας σπας τα νεύρα βραδιάτικα...giapas έγραψε:Sorry guys αλλά αυτό πιστεύω. Το ότι είναι φόρουμ του ΠΑΟΚ , αυτό σημαίνει κάτι ως προς τη διαμόρφωση και διατύπωση των απόψεων μας; Ας περνάνε από έγκριση τα ποσταρίσματά μας τότε , μη τυχόν και γραφτεί κάτι εκτός γραμμής. Τέλος το λογικό άλμα που κάνεις για τη Νοβα και τις δικαιοσύνες δεν υποτιμάει τη δική μου νοημοσύνη , τη δική σου υποτιμάει.
Ποια αεχ... Που εδώ και μια τριετία την έχω γλεντήσει με όλους τους τρόπους και ποιος βαζελος που παίζει με τον χουχουμη και με τον μαυροματη
Αυτή την στιγμή είμαι ο νταμπλουχος και αήττητος Πρωταθλητής είμαι αυτός που πήρε τους 5 από τους 6 τελευταίους τίτλους (μαζι με το κλεμμένο του κομινη) είμαι αυτός που πουλάει 23 Χιλ. Διάρκειας σε 25 μέρες... Είμαι αυτός που έχει της καλύτερες ακαδημίες... Είμαι αυτός που έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ και είμαι αυτός που έφτασε το σημείο να ενώσει όλη την φιλαθλη Ελλάδα (ποκ + Ρουλης) εναντίον τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη.... Όχι 2ο το 1ο brandname έχω και δικαιούμαι το μεγαλύτερο συμβόλαιο.... Δηλαδή η σαν Ετιέν και η Λιόν λόγω τίτλων δικαιούνται πιο καλά τηλεοπτικα συμβόλαια από την παρι με την λογική σου....
Και χασούρα να κάνουμε από το ΠΑΟΚ τβ που δεν το πιστεύω προτιμότερο από το να πας τους τσατσους του πρεζεμπορα ..... Σε καμία σοβαρή χώρα δεν θα έπαιρνε άλλη ομάδα με την δυναμική του ΠΑΟΚ το 4ο συμβόλαιο... Αυτά μόνο εδώ στην χώρα της πο... ιας γίνονται.....
Ας απαντησω λοιπον για Λεστερ, γιατι για αυτην ξερω (Premier δλδ)gika έγραψε:Κάτω από τη Λέστερ
Το 50% των χρηματων μοιραζονται σε ολες τις ομαδες ισα. Το ιδιο και ΟΛΑ τα χρηματα απο δικαιωματα της Πρεμιερ στο εξωτερικο
Το 25% πανε αναλογως την θεση, αρα πηρε τα περισσοτερα
Το 25% μοιραζεται αναλογως με το ποσα της παιχνιδια θα δειξουν στο ΗΒ
Οποτε οταν πηρε το πρωταθλημα, πηρε παραπανω χρηματα και απο Τσελσι και απο Λιβερπουλ. Η μοναδικη ομαδα που πηρε αρκετα περισσοτερα της (100 αντι για 93 εκ.) ηταν η Αρσεναλ γιατι εδειξαν 27 της παιχνιδια ζωντανα εναντι 15!
ενταξει, ως εδω. μαζευω υπογραφες.
υπογραψτε να τελειωνουμε μια και καλη με την αφεντια του.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://chng.it/XXfJ8b62Sm
Παρακαλώ σταματήστε τα τρολαρισματα με υπογραφές και βλακείες.
Η διαφωνία ξεκίνησε επειδή ορισμένοι συνοπαδοι προκαταβάλουν την αποτυχία του ΠΑΟΚ τιβι στηριζόμενοι σε υπερβολικά αρνητικά και κατά τη γνώμη μου ανυπόστατα επιχειρήματα που μειώνουν τον ΠΑΟΚ
Αυτό δημιουργεί ένα πολύ αρνητικό κλίμα και έτσι αφαιρεί και την ευθύνη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ που οφείλει να στηρίξει ένα εγχείρημα το οποίο ζητούσαμε για πολλά χρόνια.
Η διαφωνία ξεκίνησε επειδή ορισμένοι συνοπαδοι προκαταβάλουν την αποτυχία του ΠΑΟΚ τιβι στηριζόμενοι σε υπερβολικά αρνητικά και κατά τη γνώμη μου ανυπόστατα επιχειρήματα που μειώνουν τον ΠΑΟΚ
Αυτό δημιουργεί ένα πολύ αρνητικό κλίμα και έτσι αφαιρεί και την ευθύνη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ που οφείλει να στηρίξει ένα εγχείρημα το οποίο ζητούσαμε για πολλά χρόνια.
Μια λύση για περισσότερα κερδη είναι συνδρομές διάρκειας περί τα 90 ευρώ (με δόσεις) για ολους τους ΠΑΟΚτσηδες και να ανεβει το μεμονωμένο εισητήριο στα 10 για τους αλλόθρησκους και τους πανηγυρτζηδες.
Επίσης διαχωρισμος οικιακών και επαγγελματικών πακέτων. Τα επαγγελματικά (καφετέριες κλπ) να είναι πολύ πιο ακριβά αλλά να έχουν τη δυνατότητα προβολής σε πολλές τηλεοράσεις.
Επίσης διαχωρισμος οικιακών και επαγγελματικών πακέτων. Τα επαγγελματικά (καφετέριες κλπ) να είναι πολύ πιο ακριβά αλλά να έχουν τη δυνατότητα προβολής σε πολλές τηλεοράσεις.
-
Το δυναμικό κοινο καθορίζει το μέγεθος και αυτό φαίνεται από τα διαρκείας, τα εισιτήρια, το μπάτζετ, τη συμμετοχή στο διαδίκτυο και τη συμμετοχή στα της ομάδας γενικώς. Τέλος και οι φρέσκες επιτυχίες και όχι των προγόνων.giapas έγραψε:Sorry guys αλλά αυτό πιστεύω. Το ότι είναι φόρουμ του ΠΑΟΚ , αυτό σημαίνει κάτι ως προς τη διαμόρφωση και διατύπωση των απόψεων μας; Ας περνάνε από έγκριση τα ποσταρίσματά μας τότε , μη τυχόν και γραφτεί κάτι εκτός γραμμής. Τέλος το λογικό άλμα που κάνεις για τη Νοβα και τις δικαιοσύνες δεν υποτιμάει τη δική μου νοημοσύνη , τη δική σου υποτιμάει.
Έλεος ρε παιδιά τι αντίδραση είναι αυτή?
Κάνει η ΠΑΕ ενα βήμα μπροστά και εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε και όχι να της ζητάμε να κάνει πέντε πίσω. Λέτε όλους τους λόγους που αναφέρατε για τους οποίους θεωρείτε ο,τι θα αποτύχει το εγχείρημα να μην τους σκέφτηκαν? Να μην τους υπολογίζουν? ευτυχώς τα γράφουμε εμείς εδώ και μπαίνουν απο την ΠΑΕ και ανοίγουν τα μάτια τους δηλαδή....
Κουλ... πρώτη μετάδοση είναι. μια δικιά μας παραγωγή με πρι γκειμ και ποστ γκειμ ολα δικά μας, κάτι που ζητούσαμε χρόνια τώρα.
Τον Σπυρόπουλο, που πριν ανακοινωθεί όλοι αυτόν ζητούσαν εδώ μέσα, πήρανε για σπορτςκαστερ (άσχετα αν προσωπικά δεν τον συμπαθώ ιδιαίτερα, αλλά θεωρείται κορυφαίος) και όχι την κουτσή Μαρία.
Και λαθάκια θα γίνουν και αστοχίες θα γίνουν αλλά συνολικά θα είναι κάτι που θα το ευχαριστηθούμε όλοι.
Εγώ προσωπικά στα καφενεία δεν μπορώ να παω για διάφορους λόγους και αναγκάστηκα να κάνω συνδρομές σε οτε και νοβα εδώ και μερικά χρόνια
με χαροποιεί αφάνταστα που θα κόψω τη νοβα και με βολεύει πάρα πολυ το ΠΑΟΚτιβι.
τους πρώτους 2 αγώνες δυστυχώς δεν θα τους δω καν λόγο δουλειάς παρόλα αυτά τον πρώτο τον έχω ήδη αγοράσει, και θα αγοράσω και τον δεύτερο.
ακόμα και να είχα την ευκαιρία και τον χρόνο να πάω σε καφέ πάλι θα προτιμούσα να κάτσω σπίτι για να δω τον ΠΑΟΚ με την ησυχία μου. Άσχετα που λόγο παλαιότητας λαπτοπ (δεν υποστηρίζει λέει το μιρακαστ) θα ξεθάψω το καλώδιο για να το συνδέσω με την τιβι. Σιγά την ταλαιπωρία ...
και θα πάω να το κάνω και για τον πατέρα μου, και για όποιον αλλο μπάρμπα θα το θελήσει.
Όσο για αυτούς που λένε πως δεν θα μπαίνουμε έτσι στα σπίτια της μάζας και θα κλειστούμε στο καβούκι μας, μπορεί να χάσουμε απο μπαρμπάδια που δεν τα πανε καλά με την τεχνολογία αλλά αυτοί έτσι και αλλιώς στα καφενεία μάθανε, εκεί θα πηγαίνουν. Τα χιλιάδες πιτσιρίκια όμως που παίζουν την τεχνολογία στα δάχτυλα και έχουν συνηθίσει να βλέπουν ακόμα και ταινίες στο κινητό τους
, που την τιβι την χρησιμοποιούν μόνο οταν είναι να τη συνδέσουν με το χβοχ για παιχνίδι για αυτά το ΠΑΟΚτιβι είναι κάτι το εντελώς φυσιολογικό.
Κάνει η ΠΑΕ ενα βήμα μπροστά και εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε και όχι να της ζητάμε να κάνει πέντε πίσω. Λέτε όλους τους λόγους που αναφέρατε για τους οποίους θεωρείτε ο,τι θα αποτύχει το εγχείρημα να μην τους σκέφτηκαν? Να μην τους υπολογίζουν? ευτυχώς τα γράφουμε εμείς εδώ και μπαίνουν απο την ΠΑΕ και ανοίγουν τα μάτια τους δηλαδή....
Κουλ... πρώτη μετάδοση είναι. μια δικιά μας παραγωγή με πρι γκειμ και ποστ γκειμ ολα δικά μας, κάτι που ζητούσαμε χρόνια τώρα.
Τον Σπυρόπουλο, που πριν ανακοινωθεί όλοι αυτόν ζητούσαν εδώ μέσα, πήρανε για σπορτςκαστερ (άσχετα αν προσωπικά δεν τον συμπαθώ ιδιαίτερα, αλλά θεωρείται κορυφαίος) και όχι την κουτσή Μαρία.
Και λαθάκια θα γίνουν και αστοχίες θα γίνουν αλλά συνολικά θα είναι κάτι που θα το ευχαριστηθούμε όλοι.
Εγώ προσωπικά στα καφενεία δεν μπορώ να παω για διάφορους λόγους και αναγκάστηκα να κάνω συνδρομές σε οτε και νοβα εδώ και μερικά χρόνια
με χαροποιεί αφάνταστα που θα κόψω τη νοβα και με βολεύει πάρα πολυ το ΠΑΟΚτιβι.
τους πρώτους 2 αγώνες δυστυχώς δεν θα τους δω καν λόγο δουλειάς παρόλα αυτά τον πρώτο τον έχω ήδη αγοράσει, και θα αγοράσω και τον δεύτερο.
ακόμα και να είχα την ευκαιρία και τον χρόνο να πάω σε καφέ πάλι θα προτιμούσα να κάτσω σπίτι για να δω τον ΠΑΟΚ με την ησυχία μου. Άσχετα που λόγο παλαιότητας λαπτοπ (δεν υποστηρίζει λέει το μιρακαστ) θα ξεθάψω το καλώδιο για να το συνδέσω με την τιβι. Σιγά την ταλαιπωρία ...
και θα πάω να το κάνω και για τον πατέρα μου, και για όποιον αλλο μπάρμπα θα το θελήσει.
Όσο για αυτούς που λένε πως δεν θα μπαίνουμε έτσι στα σπίτια της μάζας και θα κλειστούμε στο καβούκι μας, μπορεί να χάσουμε απο μπαρμπάδια που δεν τα πανε καλά με την τεχνολογία αλλά αυτοί έτσι και αλλιώς στα καφενεία μάθανε, εκεί θα πηγαίνουν. Τα χιλιάδες πιτσιρίκια όμως που παίζουν την τεχνολογία στα δάχτυλα και έχουν συνηθίσει να βλέπουν ακόμα και ταινίες στο κινητό τους

Πρώτα από όλα για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στη διοίκηση για το εγχείρημα.
Όσο αφορά τα νούμερα νομίζω ότι έχουν ήδη πιαστεί. Με 30.000 στα μικρά ματς και 100.000 στα ντέρμπι. Μιλάμε για 5.650.000. Δηλαδή 1.000.000 πάνω από τη συμφωνία με νόβα. Θα υπάρχουν φυσικά και έξοδα αλλά και έσοδα από διαφημίσεις και χορηγούς. Αν το προϊόν οργανωθεί καλά , προβληθεί καλά και πουληθεί σωστά θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Όσο αφορά τα νούμερα νομίζω ότι έχουν ήδη πιαστεί. Με 30.000 στα μικρά ματς και 100.000 στα ντέρμπι. Μιλάμε για 5.650.000. Δηλαδή 1.000.000 πάνω από τη συμφωνία με νόβα. Θα υπάρχουν φυσικά και έξοδα αλλά και έσοδα από διαφημίσεις και χορηγούς. Αν το προϊόν οργανωθεί καλά , προβληθεί καλά και πουληθεί σωστά θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.
Θα ήθελα να μπορούμε να ξαναδούμε το οποιοδήποτε ματς σε μανγητοσκοπηση, στο paok tv η ακκμη καλλιτερα στο open..... Θα ήταν πολύ καλό.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk