Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
PAOK SYMI
Δημοσιεύσεις: 263
Εγγραφή: Παρ 21 Νοέμ 2008, 02:45
Τοποθεσία: Καταγωγή:Ναουσα Διαμονή:Σύμη

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

Νέος άνεμος είπαμε ότι πνέει στην ΚΕΔ. Ο βοηθός διαιτητή Σταματόγλου, που είχε παραπεμφθεί μετά το Ολυμπιακός-Άρης επανεξετάσθηκε και πήρε καλό βαθμό. Και ξέρετε τι έκανε η ΚΕΔ; Παρέπεμψε τον παρατηρητή. Αυτά μόνο στο Ελλαδιστάν γίνονται. Α.Ι

http://www.goal.com/gr/news/1219/%CE%B1 ... CE%B1-0703


χα χαχαχαχαχα .ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ;


Βεντέτα" άνοιξε μεταξύ της ΠΑΕ Αρης και της ΕΡΤ ΑΕ λίγους μήνες πριν εκπνεύσει η συνεργασία των δύο εταιριών. Οι "κίτρινοι" με ανακοίνωση που εξέδωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής (6/3) απαίτησαν την άμεση καταβολή ενός χρέους ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, σημειώνοντας ότι η δημόσια τηλεόραση έχει εμπλακεί σε πόλεμο συμφερόντων.


Ανακοίνωση κατά ΕΡΤ Αρης index



Ακολούθησε η απάντηση της ΕΡΤ ΑΕ και πριν από λίγα λεπτά νέα ανακοίνωση του Αρη. Η δημόσια τηλεόραση εμμέσως πλην σαφώς υποστήριξε ότι η συμπεριφορά της ΠΑΕ Αρης θυμίζει αυτή των χούλιγκανς των γηπέδων.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "με αφορμή την ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Αρης, σχετικά με την υλοποίηση του συμβολαίου της με την ΕΡΤ Α.Ε., η Διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης δηλώνει ότι δεν μπορεί να συνομιλεί με Προέδρους ποδοσφαιρικών ομάδων που επιλέγουν, αντί της συνεννόησης, να εκδίδουν ανακοινώσεις με ψευδή και υπονοούμενα για αδιαφανείς διαδικασίες και να εκτοξεύουν απειλές που θυμίζουν συμπεριφορές 'χούλιγκανς' των γηπέδων.

Η συνεργασία της ΕΡΤ Α.Ε. με την Π.Α.Ε. Αρης λήγει εντός των προσεχών μηνών, μια συνεργασία που κινήθηκε σε κλίμα αγωγών και απειλών εκ μέρους της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας. Οι όποιες οφειλές της ΕΡΤ Α.Ε. θα τακτοποιηθούν εν καιρώ και εάν η διοίκηση της ΠΑΕ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα εκτιμούμε ότι θα αναζητήσει λύσεις από τους νέους συνεργάτες της".

Λίγα λεπτά μετά την απάντηση της ΕΡΤ Α.Ε., η ΠΑΕ Αρης εξέδωσε νέα ανακοίνωση ζητώντας την άμεση παρέμβαση των πολιτικών προϊσταμένων της δημόσιας τηλεόρασης. "Η έμμεση πλην σαφής αναγνώριση των οφειλών της ΕΡΤ Α.Ε. έναντι του Αρη, η έλλειψη σεβασμού από τα 'χρυσά αγόρια' προς ένα τόσο ιστορικό σωματείο και η παραδοχή ότι όλα γίνονται κατόπιν συγκεκριμένου σχεδίου δικαιώνουν στην πράξη τις θέσεις που εξέφρασε η ΠΑΕ Αρης με την ανακοίνωσή της. Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να παρέμβουν άμεσα οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι", αναφέρει χαρακτηριστικά.
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=33996
Άβαταρ μέλους
eorptol
Δημοσιεύσεις: 16928
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από eorptol »

και οι πρωην συνεργατες τους τους καταλαβαν ρε σκουληκια ποσο
μα ποσο σκουληκια ειστε τελικα........
Άβαταρ μέλους
eleos
Δημοσιεύσεις: 2397
Εγγραφή: Κυρ 29 Ιουν 2008, 13:56
Τοποθεσία: Σαλλλονίκη - Northshire Abbey

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από eleos »

Πρέπει να μήν έχουν να πληρώσουν τους παίχτες επειδή ξοδεύουν όλα τα λεφτά σε ανακοινώσεις... ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ!!

Κάθε μέρα βγάζουν και αοι 2-3 οι σιχαμένοι... λές και όλη η ελλάδα αυτούς περιμένει.
SATANAS
Δημοσιεύσεις: 644
Εγγραφή: Σάβ 20 Σεπ 2008, 10:30

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από SATANAS »

Βαριά ήττα για τον Άρη στην Τρίπολη από τον Αστέρα με 4-0. Οι “κίτρινοι” “πλήρωσαν” την αποβολή του Σηφάκη στο πρώτο μέρος και παρότι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, δέχθηκαν 4 γκολ από την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου. Συγκλονιστική η παρουσία των οπαδών του Άρη, που δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν, ακόμη και μετά το 3-0!
πηγη:μετρουλακης κλασικα.

Συγκλονιστικη παρουσια των ερπετων. μεχρι το 3-0 φωναζαν τα 50 σκουληκια. μετα εσκουζαν γιατι αρχιζε να ποναει η τσαπου.

αναμενονται με αγωνια νεες ανακοινωσεις του τυφλοποντικα προεδρου
α. για την ερτ που σταματησε να προβαλει κινουμενα σχεδια το πρωι
β. για την ραπτη και το ξανθο γουνακι της
γ. για τον Λακη Ιωαννιδη γιατι κρυβεται πισω απο όλα
δ. για τα λεφτα που χρωστάνε απο κατι καλαντα ο Στρατηλάτης, ο Ιβαν και ο Λουμπουτνικ
ε. για τον τερκενλη που σταματησε να δινει τσουρεκια με πιστωση στον κοκε και το παιδι δεν μπορει να κοντρολαρει τη μπαλα με την κοιλια του.

Ρουλης και δεν ειμαι καλα :)
PAOK SYMI
Δημοσιεύσεις: 263
Εγγραφή: Παρ 21 Νοέμ 2008, 02:45
Τοποθεσία: Καταγωγή:Ναουσα Διαμονή:Σύμη

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

SKODA ΞΑΝΘΗ - Οι αποκαλύψεις του Πανόπουλου

Τον ερχομό ξένου τεχνικού προανήγγειλε ο μεγαλόμετοχος της Skoda Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος. Με δηλώσεις του στην "Αθλητική Κυριακή", αποκάλυψε πως υπάρχει συμφωνία με τον άνθρωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ακριτικής ομάδας, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα του.


Παράλληλα, τόνισε ότι η ομάδα της Θράκης θα τελειώσει το πρωτάθλημα με υπηρεσιακό προπονητή τον Παναγιώτη Γκουτσίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο προπονητής που ια ανακοινωθεί την 21η Απριλίου, θα είναι ο Έβαλντ Λίνεν.
http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=182124
Άβαταρ μέλους
gika
Δημοσιεύσεις: 18273
Εγγραφή: Δευ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από gika »

Καλα η ΑΕΚ τι παρτυ έκανε??? Ο πασεραίκος ριχνει 3 στο ΟΑΚΑ και τρώει 5 4 μέρες μετά?????
Άβαταρ μέλους
eleos
Δημοσιεύσεις: 2397
Εγγραφή: Κυρ 29 Ιουν 2008, 13:56
Τοποθεσία: Σαλλλονίκη - Northshire Abbey

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από eleos »

Αυτοί έπρεπε να θέσουν τελικά στόχο το κύπελο.

Ότι λένε το αντίθετο κάνουν :) :) !
paok87
Δημοσιεύσεις: 6943
Εγγραφή: Δευ 19 Μάιος 2008, 18:31

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από paok87 »

Ωραιο ποδοσφαιρο η αεκ χθες.
γργορες επιθεσεις και κατα κυματα.

οι σερρες θα σωθουν αραγε?
Άβαταρ μέλους
stephanos
Δημοσιεύσεις: 3258
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2008, 01:47

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από stephanos »

Αμέσως μετά την μεγάλη πρόκριση επί του βάζελου, ο Διγκόζης δηλώνει: "Καλύτερα να χάναμε 5-0 και να νικούσαμε την Κυριακή την ΑΕΚ." Το 5 το έπιασε πάντως.
Ο Πανσερραϊκός έχει πέσει από τον Δεκέμβρη, απλώς δεν μας το έχουν πει. Για τον ΟΦΗ όμως δεν το περίμενα.
Άβαταρ μέλους
trobonaras
Δημοσιεύσεις: 268
Εγγραφή: Παρ 04 Ιαν 2008, 18:46
Τοποθεσία: Toumba city

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από trobonaras »

stephanos έγραψε: Το 5 το έπιασε πάντως.
μηπως θα επρεπε να προβληματιστουμε απο αυτο??

λεω εγω τωρα ο κουτοπονηρος..
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από free4 »

Ντροπή σου Κόκκαλη

Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά εφέτος, ο διορισμένος πρωταθλητής Ολυμπιακός έσφαξε τον αντίπαλο του και έκανε ακόμη ένα βήμα προς ένα πέτσινο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι ανάμεσα στον μεγάλο ΠΑΟΚ και τη ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου, έληξε 0-0 αφού ο ΠΑΟΚ για μια ακόμη φορά αναγκάστηκε να παίξει με δέκα παίκτες (συγκεκριμένα αποβλήθηκε άδικα κάποιος Μπιζέρα στις καθυστερήσεις).

Να ΄ταν όμως μόνο αυτό... Πριν το παιχνίδι αντιπροσωπεία φίλων της ένδοξης ομάδας του ΠΑΟΚ θέλησε να καλωσορίσει στην Τούμπα την ομάδα του Ολυμπιακού αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί άντρες των ΜΑΤ (προφανώς ερυθρόλευκων αισθημάτων ) τους απάντησαν με δακρυγόνα. Ντροπή τους.

Άλλοι ηρωικοί φίλαθλοι του αδικημένου ΠΑΟΚ θέλησαν να υποδείξουν στον διαιτητή Κάκο ότι πρέπει να αλλάξει αυτοκίνητο και να πάρει ένα καινούργιο με ABS (και για να τον πείσουν του έσπασαν το παλιό). Ντροπή σου κύριε Κάκο, τσιράκι της ΕΠΟ και του Γκαγκάτση. Προκαλείς!

Με το που άρχισε το ματς, είχαμε τις χειρότερες προκλήσεις από πλευράς Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, στο δεύτερο λεπτό ο διορισμένος κέρδισε κόρνερ και πήγε να το εκτελέσει ο πυρηνικά μεταλλαγμένος Γιαννάκης Παπαδόπουλος που έχει την ιδιότητα να πέφτει κάτω και να πετάει από μέσα του ρετσίνες, πέτρες, μπουκάλια και φωτοβολίδες ώστε να φανεί ότι οι αγνοί (και αδικημένοι) φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θέλουν να τον σκοτώσουν. Προβοκάτσια προφανής (για αυτό εξάλλου δεν έπαιζε τόσο καιρό ο Παπαδόπουλος, τον είχαν στα εργαστήρια της Ιντρακόμ του Κόκκαλη και τον μετάλλασσαν ).

Σε κάθε κόρνερ, τα ίδια τερτίπια από τους προκλητικούς παίκτες του Ολυμπιακού... Αντί να πουν ευχαριστώ που τα παιδιά της αδικημένης κερκίδας τους πέταγαν απλόχερα και με στοργή ότι διάολο είχαν, έφευγαν προκλητικά αντί να κάτσουν να πεθάνουν και επομένως να πληρώσουν για όσα δεινά έχουν φέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο με το θράσος να παίρνουν τα πρωταθλήματα διαρκώς.

Προς το τέλος του αγώνα, ο γεννημένος στην Τούμπα, Κονσεϊσάο, ένα καλό και φιλότιμο παιδί, έριξε με σφαλιάρα τον Τζόρτζεβιτς στο κόρνερ μπροστά στα μάτια του βοηθού διαιτητή και ακολούθησε ένα όργιο προκλήσεων από τους ερυθρόλευκους. Ο Τζόρτζεβιτς παρίστανε τον πονεμένο και κάποιοι αλήτες συμπαίκτες του πήγαν από πάνω του για να τον προστατέψουν από τις ρετσίνες και τις κοτρώνες με αποτέλεσμα τα καρντάσια να μπερδευτούν, να μην μπορούν να σημαδέψουν σωστά και έτσι, δυστυχώς, ούτε σε αυτήν τη φάση να έπεσε νεκρό κάποιο από τα καθίκια.

Μόλις ο Κάκος σφύριξε τη λήξη, κάποιοι αγνοί φίλαθλοι που αγαπούν το ελληνικό ποδόσφαιρο (που είπαμε και να μη ξαναλέμε ότι τόσα χρόνια βιάζει ο Ολυμπιακός) μπήκαν (παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας – προφανώς ήταν μέτρα που δεν επέτρεπαν σε δράκους να κάνουν επεισόδια, όλοι οι άλλοι έκαναν ότι ήθελαν) για να δείρουν τους παίκτες του Ολυμπιακού που είχαν το θράσος να πάρουν για πλάκα το Χ στην Τούμπα αν και έπαιζαν με τα δεύτερα και τα τρίτα και έπαιζαν με δέκα για μισή ώρα (όταν ο Κάκος απέβαλε τον Μενδρινό για να προβοκάρει το παιχνίδι και να δώσει άλλοθι στους διορισμένους ).

Δύο τίμια καρντάσια κυνήγαγαν τον προκλητικό κηπουρό, δυστυχώς όμως δεν μπόρεσαν να τον δείρουν γιατί ο Νικοπολίδης πρόλαβε και έβγαλε εκτός μάχης αυτόν που τον είχε φτάσει. Το θέμα λοιπόν είναι αυτό: ο Νικοπολίδης είναι αλήτης, δολοφόνος, παλιάνθρωπος που χτυπάει αγνούς φιλάθλους που πάνε να του σφίξουν το χέρι (ή τον λαιμό, δεν έχει σημασία ).

Τελευταία ντροπή στον καραγκιόζη τον Χαλκιά που αντί να κλωτσήσει από πίσω τον Νικοπολίδη έχει τα άντερα μέσα στην κόλαση και τον προστατεύει για να βγει ζωντανός από το γήπεδο. Με την προκλητική του αυτή κίνηση, ο Χαλκιάς αποδεικνύει ότι δεν είναι ΠΑΟΚτζής και ακόμη χειρότερα δεν είναι τίμιος Έλληνας σε αντίθεση με τους γνήσιους ΠΑΟΚτζήσες Μουσλίμοβιτς και Κονσεϊσάο που κυνηγάνε για να χτυπήσουν με τη σειρά τους τον Νικοπολίδη.

Συμπέρασμα: η άμπαλη ομάδα του Πειραιά παίρνει εφέτος το δωδέκατο πέτσινο πρωτάθλημα.

Κλείνοντας, τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους οπαδίσκους, παραγοντίσκους, δημοσιογραφίσκους και κάφρους που προετοίμασαν το κλίμα για να δούμε αυτό το υπερθέαμα στην ιστορική Τούμπα. Και του χρόνου (ελπίζω και με έναν, δυο νεκρούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού). Καληνύχτα.

Στέλιος Ποτηράκης potirakis@sportaction.gr (οι δέκα πρώτοι που θα προλάβουν να μου βρίσουν τη μάνα θα βραβευτούν, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ).

Δικός σας όλος..
Άβαταρ μέλους
DimisK
Δημοσιεύσεις: 4953
Εγγραφή: Τετ 23 Απρ 2008, 13:56
Τοποθεσία: MARKOPOULON MESOGEION
Επικοινωνία:

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από DimisK »

Ποτηράκη πέρνα τώρα από τα γραφεία του Κόκκαλη να πάρεις την αμοιβή σου. Άξιος ο μισθός σου! Αποτελείς λαμπρό παράδειγμα για το δημοσιογραφικό κλάδο! Εύγε! 8)
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11048
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από gash04 »

Με τα λεφτά που θα πάρεις πέρνα και μια βόλτα απο την μάνα σου Ποτηράκη να δεις τι κάνει...
gate4mitsos
Δημοσιεύσεις: 2110
Εγγραφή: Σάβ 15 Μαρ 2008, 19:46

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από gate4mitsos »

free4 έγραψε:Στέλιος Ποτηράκης potirakis@sportaction.gr (οι δέκα πρώτοι που θα προλάβουν να μου βρίσουν τη μάνα θα βραβευτούν, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ).
Ποτε θα παραλαβω το βραβειο μου?? 8)
Άβαταρ μέλους
gika
Δημοσιεύσεις: 18273
Εγγραφή: Δευ 28 Ιαν 2008, 15:52
Τοποθεσία: Λονδίνο

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από gika »

gate4mitsos έγραψε:
free4 έγραψε:Στέλιος Ποτηράκης potirakis@sportaction.gr (οι δέκα πρώτοι που θα προλάβουν να μου βρίσουν τη μάνα θα βραβευτούν, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας ).
Ποτε θα παραλαβω το βραβειο μου?? 8)
Και γω δικαιουμαι! :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”