Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 08/03/09 19:00 Σχολια & παραλειπόμενα
-
Re: Π.Α.Ο.Κ.-γαυρος 08/03/09 19:0 Σχολια και παραλειπόμενα αγώνα
Επίσης θα ήθελα να γίνει μία ερώτηση προς την ομάδα ατόμων ή το σύνδεσμο ή δεν ξέρω και εγώ σε ποιόν πήρε την πρωτοβουλία να αναρτήσει στο κάγκελο της θύρας 4α την σημαία της βουλγαρίας.Αν έχει κάποια επιχειρήματα θα ήταν καλό να μας τα παρουσιάσει για να δούμε σε τι τελικά εξυπηρετεί αυτή η κίνηση???
Αδέρφια το βλέπω μπροστά μου πλέον ξεκάθαρα.
Πέρα από τις λεπτομέρειες, πέρα από οτιδήποτε τραβήξαμε εχθές.
Πρέπει να φτιάξουμε ομαδάρα και να την αφήνουμε να μπαίνει μέσα χωρίς να την διακόπτουμε και να διαλύει τους πάντες.
Πρέπει να φτιάξουμε ομαδάρα.
Ο Σάντος, Ο Βρύζας και ο Ζαγόρ ως μεγάλες μπαλαδόφατσες το έχουν καταλάβει. Πρέπει να τους ακούσουμε προσεκτικά και να τους ακολουθήσουμε.
Θέλουμε και απαιτούμε ομαδάρα. Βγάλτε διαρκείας, ξεκινήστε την ΑΜΚ να δώσουμε λεφτά. Πάρτε παιχταράδες.
Θέλουμε ομαδάρα.
Ο γαύρος είναι ο αντίπαλος μας για το πρωτάθλημα. Και αυτός χάνει μόνο αγωνιστικά. Όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση.
Αδέρφια πρέπει να βγάλουμε σύνθημα που να απαιτεί ομαδάρα...
Πρέπει να φτιάξουμε ομαδάρα και να την αφήνουμε να μπαίνει μέσα χωρίς να την διακόπτουμε και να διαλύει τους πάντες.
Ο Σάντος, Ο Βρύζας και ο Ζαγόρ ως μεγάλες μπαλαδόφατσες το έχουν καταλάβει. Πρέπει να τους ακούσουμε προσεκτικά και να τους ακολουθήσουμε.
Θέλουμε και απαιτούμε ομαδάρα. Βγάλτε διαρκείας, ξεκινήστε την ΑΜΚ να δώσουμε λεφτά. Πάρτε παιχταράδες.
Θέλουμε ομαδάρα.
Ο γαύρος είναι ο αντίπαλος μας για το πρωτάθλημα. Και αυτός χάνει μόνο αγωνιστικά. Όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση.
- PABLO GARCIA2
Καλά που είσαι κι εσύ αδερφέ και μου το υπενθυμίζεις.PABLO GARCIA έγραψε:τα δακρυγόνα με την τραγική μπάλλα που έπαιξες πάντως δεν έχουν καμιά σχέση....
Εγώ δεν έχω καμία διάθεση να γράψω για "τραγική" μπάλα. Γιατί τα τραγικά ήταν άλλα χθες.
Εσύ βγες και πες ότι δεν έπεσε δακρυγόνο μέσα στο γήπεδο, ή ότι και που έπεσε δεν έγινε και τίποτα. Ακούγεσαι.

Αν σε ενδιαφέρει τα χημικά εγώ τα 'εφαγα στη μάπα και αρκετά μάλιστα ίσως περισσότερο και από οποιονδήποτε άλλον αφού την ώρα που πέφτανε περνούσα από κει.
Αλλά τα χημικά με πείραξαν για κανα μισάωρο ενώ η ξεφτίλα της ομάδας και κάποιων ανόητων με πειράζουν ακόμα και σήμερα....
- pegasos650
- Επικοινωνία:
Όταν ο λαός σου είναι μάγκας και η ομάδα στα ντέρμπι παίζει χαλαρά,πρέπει εσύ σαν εφημερίδα και δημοσιογράφος της πόλης να του πεις την αλήθεια,όταν η ομάδα του Ολυμπιακού έφαγε μαγκιά και κατέβασε τα βρακιά της να χάσει μισό -μηδέν και να σηκωθεί να φύγει και εσύ δεν έχεις την απλή λογική να τον κερδίσεις παίζοντας με πάθος,δείχνεις μικρή ομαδα.Οταν με τις ομάδες αυτές θα παίξεις στα play-offs και έχεις στο γήπεδο σου 3 ισοπαλίες και ένα γκολ,δεν βγαίνεις να πεις ότι μπήκα και μαθηματικά εκεί.. και τι έγινε..Μιλήστε και πείτε για μπάλα και όχι για τα δακρυγόνα .Πείτε για τους ντεφορμέ παίχτες που δεν μπορούν να κερδίσουν τους 10 του γαύρου,και όχι.....σε εκείνη τη βάση έγινε το τάδε και το δείνα λάθος του άψογου Κακου,να είστε Μεγαλεξανδροι και Μακεδόνες έχοντες την περηφάνια να πείτε τη αλήθεια. Συγχαρητήρια για την ΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....... Αλλωστε το ειπε και ο προπονητης
http://www.indianbet.blogspot.com
http://www.indianbet.blogspot.com
PAOKmadness έγραψε:Επίσης θα ήθελα να γίνει μία ερώτηση προς την ομάδα ατόμων ή το σύνδεσμο ή δεν ξέρω και εγώ σε ποιόν πήρε την πρωτοβουλία να αναρτήσει στο κάγκελο της θύρας 4α την σημαία της βουλγαρίας.Αν έχει κάποια επιχειρήματα θα ήταν καλό να μας τα παρουσιάσει για να δούμε σε τι τελικά εξυπηρετεί αυτή η κίνηση???
Αδερφε κ εγω τα ιδιες απορειες εχω. Ειναι δυνατον μπροστα στην θυρα 4 καποιοι να κρεμανε την σημαια της Βουλγαριας κ να το βλεπει ολη η Ελλαδα ??? Και κανενας να μην την κατεβαζει ??? Ποιοι την εβαλαν εκει κ ποιος ηταν ο σκοπος τους ??? Πραγματικα ντροπιαστικο συμβαν για μενα.
- paoki_sweden
+1000mkpaok έγραψε:Θοδωρη, ειμαστε μαζι σου. Καλη δυναμη και γερο στομαχι. Να αντεχεις πρωτα ολους εμας και μετα να κοντραρεις και ολους τους αλλους, μηπως και δουμε το ΠΑΟΚ μας εκει που ονειρευομαστε.
δηλαδή αν δεν έχει ευθύνη ο Santos που κατεβάζει αυτούς τους κουρασμένους παίκτες ποιος έχει?
Κατ'αρχάς η ομάδα ήταν κουρασμένη. Παίκτες που έβγαλαν 90' με Ηρακλή, 120' στο κύπελλο και άλλα 90' σήμερα δεν είναι δυνατόν να κατακρίνονται γιατί δεν έπαιξαν καλά. .........
Ο Σάντος πάλι τι φταίει;
δηλαδή τι λιγότερο θα πρόσφερε χτες ο vierinha αν άρχιζε στη θέση του sorlin με μετατόπιση του Sorlin στο κέντρο?
τι λιγότερο θα πρόσφερε ο Λάκης αν άρχιζε στη θέση του conceisao?
τι λιγότερο θα πρόσφερε ο χούτος αν άρχιζε στη θέση του muslimovic?και άντε θα πει κάποιος ότι εγώ δεν είμαι προπονητής, δε ξέρω και λέω βλακείες ,γκρινιάζω κτλ κτλ. ο βαλβέρντε που άφησε παικταράδες εκτος όπως ο dudu, ο beluchi, o Galetti και έβαλε φρέσκα πόδια δεν δικαιώθηκε?η μήπως οι μητρόγλου-μενδρινός-I. παπαδόπουλος είναι καλύτερης ποιότητας από τους βιερινηα-χούτο-λάκη?
ok καταλαβαίνω ότι αυτή τι στιγμή για το veron δε θεωρεί ότι υπάρχει back-up και το σέβομαι. αλλα για τις άλλες 3 περιπτώσεις δε θεωρώ ότι δεν υπάρχουν αξιόλογα back-up. και όχι μονο δε το θεωρώ εγώ αλλα λογικά δε το θεωρεί και ο santos αφού τα back-up αυτά τα έχει χρησιμοποιήσει σε αρκετά παιχνίδια. το ίδιο έκανε και με το mats με το παο στην αθηνα. και αναρωτιέμαι τώρα. στα play-off ο μούσλι, ο sorlin, ο Veron, ο conceisao, ο garcia, lino υπάρχει περίπτωση να αντέχουν να παίξουν 6 ντέρμπι σε 3 βδομάδες? δε θα χρειαστεί να κάνει rotation?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Δευ 09 Μαρ 2009, 12:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paoki_sweden
Κύριε Santos φέτος όλοι γουστάρουμε που είμαστε στην δεύτερη θέση. Εγώ όμως είμαι παρα πολύ προβληματισμένος με την απόδοση και με τα αποτελέσματα στα παιχνίδια derby τις ομάδος μας! Στα play off εάν δεν κάνω λάθος τα παιχνίδια θα είναι με τον βάζελο, χάνουμι και αελ.
ΠΑΟΚ - Αεκ 1-1
ΠΑΟΚ - παο 0-0
Όλη - ΠΑΟΚ 2-0
Αεκ - ΠΑΟΚ 1-0
Παο - ΠΑΟΚ 3-0
ΠΑΟΚ - όλη 0-0
Κύριε Santos what is this? Santos: No Problem
ΠΑΟΚ - Αεκ 1-1
ΠΑΟΚ - παο 0-0
Όλη - ΠΑΟΚ 2-0
Αεκ - ΠΑΟΚ 1-0
Παο - ΠΑΟΚ 3-0
ΠΑΟΚ - όλη 0-0
αν εβαζε τον χ λακη φιλε και χαναμε αλλα και ισοπαλια να ερχομαστε ΕΣΥ
ο ιδιος τωρα θα εκραζες (θα κραζαμε ) με χειροτερα λογια.....
- paoki_sweden
- PABLO GARCIA2
Νομίζω ότι η ώρα που θα γίνει το break στο λαό του ΠΑΟΚ πλησιάζει πάντως.
Γιατί προφανώς άλλο ΠΑΟΚ έχουν κάποιοι στο μυαλό τους και όχι αυτόν που ονειρευόμαστε οι πιο πολλοί...
Γιατί προφανώς άλλο ΠΑΟΚ έχουν κάποιοι στο μυαλό τους και όχι αυτόν που ονειρευόμαστε οι πιο πολλοί...
eorptol έγραψε:αν εβαζε τον χ λακη φιλε και χαναμε αλλα και ισοπαλια να ερχομαστε ΕΣΥ
+1000tad έγραψε:Αδέρφια το βλέπω μπροστά μου πλέον ξεκάθαρα.
Θέλουμε ομαδάρα.
Μπράβο παιδιά,τα είπατε όλα.
όχι δε θα έκραζα γιατί θα καταλάβαινα το τι πήγε να κάνει . όπως δεν έκραξα και μετά το παιχνίδι με τον αστέρα τρίπολης που τα ξεκούραστα δευτερα κάναν τι καλύτερη εμφάνιση που έχουμε κάνει φέτος μέσα στη τούμπα. άσχετος αν δε πήραμε τότε το αποτέλεσμα. αλλα τουλάχιστον είχαμε προσπαθήσει.αν εβαζε τον χ λακη φιλε και χαναμε αλλα και ισοπαλια να ερχομαστε ΕΣΥ
οντως ο σαντος φταιει παντα εκει καταληγουμε ......paoki_sweden έγραψε:Κύριε Santos φέτος όλοι γουστάρουμε που είμαστε στην δεύτερη θέση. Εγώ όμως είμαι παρα πολύ προβληματισμένος με την απόδοση και με τα αποτελέσματα στα παιχνίδια derby τις ομάδος μας! Στα play off εάν δεν κάνω λάθος τα παιχνίδια θα είναι με τον βάζελο, χάνουμι και αελ.
ΠΑΟΚ - Αεκ 1-1
ΠΑΟΚ - παο 0-0
Όλη - ΠΑΟΚ 2-0
Αεκ - ΠΑΟΚ 1-0
Παο - ΠΑΟΚ 3-0
ΠΑΟΚ - όλη 0-0
ηδη αργησαμε να το καταλαβουμε ευτυχως τωρα αφου και το 4-4-2
που φωναζαμε δεν μας κανει να παιξουμε και με τους 4 επιθετικους
στο αλλο ματς ......

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ...ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΓΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΚΗ
ΚΩΣΑΤΝΤΙΝΙΔΗ ΚΛΠ. ΤΟΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.....
Προβλέψιμα όλα....Αυτά που έχω να πω είναι για δέκα σελίδες, αλλά βαριέμαι να τα ξαναγράφω...
Προβλέψιμο το 0-0, αφού οι παίκτες μας ήταν ψόφιοι...
Προβλέψιμα και τα νεύρα τους...
Προβλέψιμη η καλή διαιτησία του Κάκου για ξεκάρφωμα...
Προβλέψιμος ο Βαλβέρδε που μπήκε για το 0...
Προβλέψιμος ο Τζόλε που μπήκε για να προκαλέσει...
Προβλέψιμος ο κόσμος, που βαριότανε αφάνταστα...Μια φορά φέτος δεν βοήθησε την ομάδα, αλλά πρώτα περιμένει την ομάδα να τον ξυπνήσει...
Προβλέψιμοι οι μπάτσοι...Ποια κρίση έχουν διαχειριστεί σωστά, για να διαχειριστούν τη χθεσινή...;;;;
Σ μια προβλέψιμα άθλια κοινωνία, ένα προβλέψιμα κάκιστο ποδοσφαιρικό στερέωμα, δεν είναι κάτι αξιοπερίεργο...
Αυτά...
Προβλέψιμο το 0-0, αφού οι παίκτες μας ήταν ψόφιοι...
Προβλέψιμα και τα νεύρα τους...
Προβλέψιμη η καλή διαιτησία του Κάκου για ξεκάρφωμα...
Προβλέψιμος ο Βαλβέρδε που μπήκε για το 0...
Προβλέψιμος ο Τζόλε που μπήκε για να προκαλέσει...
Προβλέψιμος ο κόσμος, που βαριότανε αφάνταστα...Μια φορά φέτος δεν βοήθησε την ομάδα, αλλά πρώτα περιμένει την ομάδα να τον ξυπνήσει...
Προβλέψιμοι οι μπάτσοι...Ποια κρίση έχουν διαχειριστεί σωστά, για να διαχειριστούν τη χθεσινή...;;;;
Σ μια προβλέψιμα άθλια κοινωνία, ένα προβλέψιμα κάκιστο ποδοσφαιρικό στερέωμα, δεν είναι κάτι αξιοπερίεργο...
Αυτά...