Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 08/03/09 19:00 Σχολια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Bougatsas

Re: Π.Α.Ο.Κ.-γαυρος 08/03/09 19:0 Σχολια και παραλειπόμενα αγώνα

Δημοσίευση από Bougatsas »

Για όσους λένε πως δεν έγινε τίποτα σημαντικό μέσα στο γήπεδο να τους πω πως είμαι κάθετα αντίθετος. Έγιναν πράματα που δεν έπρεπε να γίνουν, και θα εξηγηθώ αμέσως τι εννοώ. Έχετε δίκιο αν το δουμε απο πραγματικη σκοπιά το θέμα, δεν έγινε και τίποτα τα μάτια όμως αυτών που θα δόσουν την τιμωρία είναι φιλόγαυρα, και θα πούνε "δες το καιμένο το παλικάρι (ιχ) τον τζορτζεβιτς, τον χτυπησανε με πετρα και σείρετε οδύροντας στον χλωροτάπιτα, άχου τον καημένο, 1,5 εκατομύριο πρόστιμο" και έτσι ουσιαστικά επειδή καταφέρανε να σε πριζώσουνε πριν το ματς για να πεταξεις εκεινο το άδειο μπουκάλι η ομάδα σου έρχεται σε δύσκολη θέση. Αυτη ειναι η αλήθεια και χονευτε την, κανεις δεν θα πει τίποτα για το πριν και μετα το ματς, και οποιος τολμίσει να μιλήσει για τους ματαδες θα βγει και απο κάτω και θα του ζητανε και τα ρέστα, τόσα χρόνια όπου μπλέκοντε τέτοιοι τέτοια γεγονότα έχουμε, σταματήστε να βλεπετε τα γεγονότα απο την σωστη και πραγματική ματιά και δείτε μέσα απο την δικιά τους σκοπιά. Είμαστε μόνοι μας καταλάβετέ το. Ελπίζω να έγινα κατανοητός τι και ποιον κράζω
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Αααα μάλιστα...τώρα πήγαμε στα 3 σεντερφορ...
Ορίστε έπαιξε και σε ντέρμπι με 2 επιθετικούς που φωνάζατε τόσο καιρό.
Τίποτα δεν άλλαξε.Αν δεν αποδίδουν οι παίκτες τι να σου κάνουν τα συστήματα...Αυτή είναι η ομάδα για φέτος.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

paokovia έγραψε:Αααα μάλιστα...τώρα πήγαμε στα 3 σεντερφορ...
Ορίστε έπαιξε και σε ντέρμπι με 2 επιθετικούς που φωνάζατε τόσο καιρό.
Τίποτα δεν άλλαξε.Αν δεν αποδίδουν οι παίκτες τι να σου κάνουν τα συστήματα...Αυτή είναι η ομάδα για φέτος.

=
eleos έγραψε:...
Τη μια μέρα λέμε "παίξε με 2 φόρ καρπουζααα",
βαζει 2 φορ..
"παιξε με 3 φόρ καρπουζααα"????
ΕΛΕΟΣ

Πές τα ρε φίλε.

Να επαναλάβω παιδιά, είμαστε όλοι σκασμένοι αλλά μη ρίχνουμε το φταίξιμο σε ότι κινείται...

Δεν παίξαμε καλα, ΤΕΛΟΣ...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ειμουν στη 4 απεναντι στο περιπτερο περιμενα ενα φιλο μ κ ξαφνικα σκασανε τα ματ κ πεταγαν δακρυγονα χωρις λογο αναγκαστηκα να τρεχω κ να εχω βαλει τη κουκουλα....κ εσκασε μεσα στο στενο ενα μπροστα μου.....τα μουνι@
μετα μολις εφυγα παλι πεταγαν .......
οσο για τον πουστρο τζορτσεβιτς το μπουκαλι επεσε πολυ σιγα κ ουτε καν το χτυπησε πηγε στη μπαλλα..

αυτα κολομπατσοιιιιιιι μουνιααααααα δε με αφησατε να μπω μεσα στο γηπεδο

α ρε χουτο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Κυρ 08 Μαρ 2009, 23:53, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Ρε ποσο χοντροκέφαλη είστε ρε? Με δέκα παίκτες έπαιξε ο gay! γιαφτο μίλησα για τρις επιθετικούς, και μου βγάζει τον μπακαγιόκο τον πιο επικίνδυνο παίκτη σήμερα!! Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ πως παίζει ρε γάμο την τρελα μου γάμο? Αφού πριν λίγες μέρες ήταν ο χειρότερος παίκτης τις αγωνιστικής με τον πανιώνιο πως τον ξεκινάς στο μεγάλο derby με τον gay??! Τέλος πάντων εγώ δεν είμαι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αλλα έχω και μια άποψη έχω παίξει μπάλα παίζω μπάλα είμαι και προπονητής σε μια ομάδα εδώ στην Σουηδία, αλλα πάλι δεν μπορώ εγώ να τον κριτικάρω τον Santos αλλα κάποια πράγματα είναι πολύ ΑΠΛΑ!!! Οποιος δεν τους βλέπει τι να πω NO PROBLEM!
Άβαταρ μέλους
Bougatsas

Δημοσίευση από Bougatsas »

Ας ελπίσουμε πως μας κρίβει κάποιον άσο στο μανίκι του για τα play off
Άβαταρ μέλους
Kostas85

Δημοσίευση από Kostas85 »

Εγώ γουστάρω την ομάδα μας, τη διοίκηση και τον προπονητή μας.
ΑΥΤΑ. ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Και εγώ γουστάρω ρε αδερφέ μου! ΠΑΟΚΑΡΑ και τα μυαλά στα κάγκελα! Αλλα κάτι πρέπει να αλλάξει, αλλιώς πως θα πάρουμε την δεύτερη θέση στα play off?
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

paokovia τα λες πολυ σωστα..... βρε αι σιχτιρ που θα μας ριξουν και δακρυγονα γιατι ετσι θελουν καποιοι......εκει κατω φαγανε ποτε δακρυγονα αυτοι;;;;;;και ολα αυτα χωρις να γινει τιποτα!!!!!!πιστευω ηταν μερος του σχεδιου για να εξοργισουν το λαο και να γινουν επεισοδια για να εχουν πατηματα........το ολο σκηνικο βοηθησε και στο να μπουν ολοι χωρις ελεγχο.......ποιος ο λογος να πεταχτουν και μεσα στην κερκιδα;;τοσο μισος;;;;αγωνιστικα δεν τραβηξε η ομαδα αλλα τουλαχιστον τα παιδια προσπαθησαν οπως ειπε ο κουτς........το μονο που με εξοργισε ειναι η ευκαιρια του χουτου που με τρελανε και προς στιγμην με εκανε να σκεφτω το gayκο παρελθον του....οσο για τους δικους μας ανεγκεφαλους το πρωτο που θα πρεπει να αναλογιστουμε ειναι ποιοι ειναι οι ηθικοι αυτουργοι.....σαφως και πρπει να ειμαστε και μεις σωστοι,αλλα μην περιμενουμε απ τον ανεγκεφαλο να καταλαβει οταν με τα ιδια μας τα ματια βλεπουμε αυτους που εμμεσως πλην σαφως προκαλουν ασυστολα με υπουλο τροπο και βλαχομαγκιες.............καλη προσπαθεια παντως σε συγκριση με τα παλια...
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Δεν με νοιάζει το ματς... Εγώ θέλω τα δακρυγόνα που φάγαμε εμείς σήμερα να τα φάνε τα παιδιά αυτών που τα ρίξανε και να τρέχουν και να μην φτάνουν... Να τα φάνε οι ηλικιωμένοι γονείς τους και να μην μπορούν να τους βοηθήσουν... Μάλλον έπρεπε να πεθάνει κάποιος σήμερα για να το αναφέρουν... Αλλά το αν πετάνε ληγμένα δακρυγόνα σε 35.000 κόσμου και παραπάνω, αν τα πετάνε μέσα σε καφετέριες, μέσα στη θύρα ενός γηπέδου που είχε κόσμο, αν τα πετούσαν απ' τις 5.00 ως τις 11.00+ πολλή λίγη σημασία έχει... Ελλάς, Ελλάς, η χώρα της π...ς
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Ωραία λοιπόν, καλά τα είπε ο el mechanico. Ως εδώ είμαστε, πετύχαμε τους στόχους μας. Μπράβο, συγχαρητήρια.

Προτείνω λοιπόν στα πλεί οφ να υπάρχει ελεύθερη είσοδος στο γήπεδο ή έστω συμβολική τιμή στα 5 γιούρο. Άλλωστε δεν πάμε για τίποτε, ούτε έχουμε τις δυνατότητες. Από τις σαρδέλες πήγαμε στις γόπες. Έχουμε καιρό ακόμη για τσιπούρες και αστακούς. Ο αντίπαλος άλλωστε έπαιζε με καραβίδες εγνωσμένης αξίας (μενδρινός, μήτρογλου, πάντος κτλ), που να τους ανταγωνιστείς εσύ.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Για άλλη μια φορά το κράτος έδειξε το πρόσωπό του. Το αγαπημένο του παιδί βρέθηκε σε κίνδυνο κι όλος ο σιδερόφρακτος μηχανισμός κινητοποιήθηκε για την προστασία του. Ο πραγματικός πρωθυπουργός της χώρας άλλωστε, είχε θέσει τους υπαλλήλους του «προ των ευθυνών τους» κι εκείνοι έκαναν καλά τη δουλειά τους : έπνιξαν την Τούμπα ξανά στα δακρυγόνα.
Εμείς τώρα εδώ μέσα ας τα βάλουμε με τους μπερδεμένους κι ας καταπιούμε αμάσητο το παραμύθι των κολαούζων του Κόκαλη, αλλά στον πιτσιρικά που προσπαθούσε να προστατέψει το μικρότερο ξαδερφάκι του τι θα του πούμε; Ότι εξ αιτίας του θα τιμωρηθεί η ομάδα; Στ’ αλήθεια υπάρχουν ακόμα Παοκτσήδες που θα καταριούνται αδέρφια τους, παραβλέποντας τον κύριο υπεύθυνο; Πάρτε το χαμπάρι: αν αυτά που μας χαρακτηρίζουν και μας ξεχωρίζουν από το βρώμικο σινάφι τους θέλουμε να τα διατηρήσουμε αυτό δεν θα γίνει χωρίς τίμημα. Αλλιώς σκύβουμε το κεφάλι και γλύφουμε κανένα κοκαλάκι που θα περισέψει.
Με ικανοποιεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ. Σ’ αυτήν αλλά και σε όσα μου μετέφεραν τηλεφωνικά φίλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο βασίζω το παραπάνω σχόλιο.
Όσο για τα αγωνιστικά, είδα κι εγώ ότι όλοι : μια ομάδα κατώτερη των περιστάσεων που όμως δεν πρόκειται να την απαξιώσω. Έχουμε πολύ δουλειά στο άμεσο μέλλον να κάνουμε. Ψηλά τα κεφάλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kass4 την Δευ 09 Μαρ 2009, 00:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ο σαντος μιλαει την γλωσσα της λογικης εμεις ειμαστε αλλου και εγω
μεσα ηθελα να κερδισουμε .....ΑΛΛΑ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΕ ΑΛΜΑΤΑ...........
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

ρε παιδες ολοι μας ξενερωσαμε αλλα μην τα μηδενιζουμε ολα.
ουτε η πρωτη ξενερα ειναι ουτε σιγουρα η τελευταια.ψυχραιμια.
ο σαντος στις δηλωσεις του ειπε πως τα πλειοφς ειναι διαφορετικοι αγωνες...
οσοι πιστευετε οτι φταιει ο σαντος εχετε τη γνωμη σας αλλα...
οταν δεν παιζει ολη η ομαδα ποσα να κανει ο προπονητης?
για εμενα παντοτε ευθυνεται ο προπονητης οσο ευθυνονται και οι παιχτες που παιζουν.και στις νικες και στις ηττες.
σημερα ομως τιποτα δεν πηγε καλα.
μας επνιξαν στο κεντρο τα πιτσιρικια-τρεχαντηρια του γκει, συνεχη πιεση ψηλα με αποτελεσμα οι κουρασμενοι παιχτες μας (ποιους αλλους εχει για να βαλει?) να αναλωθουν στις συνεχεις γιομες που ειναι το ψωμοτυρι των σοβαρων αμυντικων.
εχουν γινει παρα πολλα θετικα βηματα σε σχεση με περσι και συνεχιζουμε...
οπως εγω ισως και αρκετοι εδω μεσα δεν περιμεναμε τοσα βηματα προοδου για την ταλαιπωρημενη ομαδα μας (κυριως διοικητικα).
υπομονη και σκεφτειτε ολοι σας οτι ο ρεαλιστης σαντος (για αλλους λουσερ) δηλωσε σημερα μεταξυ των αλλων...''τι αλλο περιμενατε να κανει σημερα ο ΠΑΟΚ?''
ισως ειναι οντως λουσερ για καποιους αλλα εγω το καταλαβα αλλιως...
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε μόνο γιά άμυνα.Στα χαφ και μπροστά είμαστε τρομερά αργοί και προβλέψιμοι.Τους μικρούς τους παίρνουμε γιατί κρατάμε πίσω το μηδέν και μπροστά αν θέλει ο θεός βάζουμε και κανένα γκολ.Είναι και ο Σάντος συντηρητικός και δένει το γλυκό.Αλλά κατά βάση οι παίκτες δεν μπορούν.Γι'αυτό και δεν μπορούμε να πάρουμε ένα ντέρμπυ.Το καλοκαίρι θέλει επειγόντως νέους και ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ παίκτες μπροστά.Και ένα δεκάρι επιτέλους........
Στα εξωαγωνιστικά δεν θα αναφερθώ.Έχω κουραστεί πλέον.....

:? :? :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”