PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
Obdulio

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από Obdulio »

xpan έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά.Πειστική εμφάνιση της ομάδας σήμερα,ανακοίνωση μεταγραφής που θα κάνει κλικ στον κόσμο αύριο και την Κυριακή περνάς χαλαρά τις 100000 στο pay per view
Πρόκριση σήμερα, 100.000 συνδρομές ως το ματς της Κυριακής και μεταγραφή τη Δευτέρα.
Η διοίκηση έχει στηρίξει την ομάδα, τώρα είναι η ώρα των φιλάθλων. Ένα πεντάευρω μωρέ είναι
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αμφιβάλω αν αυτά είναι unique χρήστες, αλλά και να είναι, ήταν δωρεάν και όποιος έμπαινε youtube το έβλεπε στα προτεινόμενα πάνω πάνω. Θα φανεί παιδιά. Λίγο υπομονή θέλει και πολύ στήριξη. Θα το δούμε μέχρι την Κυριακή.

Για εμένα αποτυχία δεν θα είναι να έχει 20Κ την Κυριακή. Αποτυχία θα είναι να έχει 100Κ την Κυριακή λόγω του promo και του πόσο ζεστά το πήραμε και μετά την άλλη εβδομάδα να έχει 15.

Λες και είμαστε 11χρονα βλαμμένα που ακούμε τραπ και συγκρίνουμε τους αγαπημένους μας τράπερ σαν άλλα υπερατού με βάση το πόσα likes και views έχουν, νιώθω.

Κάποια πράγματα πρέπει να βγαίνουν αβίαστα. Αν το αγοράζεις απλά για να στηρίξεις και όχι γιατί θα το δεις, πρακτικά είσαι "κακός" πελάτης που κάποια στιγμή θα χαθεί. Καλή κίνηση για τη διαπραγμάτευση με κανάλια μεν, αλλά χαλάει τα data της ΠΑΕ για μελλοντικό forecasting.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ας περάσει το ματς σήμερα και θα δείτε που θα φτάσουν οι συνδρομές.
Μία δύο φορές να πετύχει το PAOKTV υψηλό αριθμό και μετά θα γίνει και συνήθεια η αγορά μέσω PAOKTV.
Όπως με τα διαρκείας. Σιγά σιγά έχει γίνει συνήθεια και ως κάτι που το αγοράζει ο άλλος κάθε χρόνο.

Λίγο υπομονή ως την Κυριακή
xpan

Δημοσίευση από xpan »

gika έγραψε:Αμφιβάλω αν αυτά είναι unique χρήστες, αλλά και να είναι, ήταν δωρεάν και όποιος έμπαινε youtube το έβλεπε στα προτεινόμενα πάνω πάνω. Θα φανεί παιδιά. Λίγο υπομονή θέλει και πολύ στήριξη. Θα το δούμε μέχρι την Κυριακή.

Για εμένα αποτυχία δεν θα είναι να έχει 20Κ την Κυριακή. Αποτυχία θα είναι να έχει 100Κ την Κυριακή λόγω του promo και του πόσο ζεστά το πήραμε και μετά την άλλη εβδομάδα να έχει 15.

Λες και είμαστε 11χρονα βλαμμένα που ακούμε τραπ και συγκρίνουμε τους αγαπημένους μας τράπερ σαν άλλα υπερατού με βάση το πόσα likes και views έχουν, νιώθω.

Κάποια πράγματα πρέπει να βγαίνουν αβίαστα. Αν το αγοράζεις απλά για να στηρίξεις και όχι γιατί θα το δεις, πρακτικά είσαι "κακός" πελάτης που κάποια στιγμή θα χαθεί. Καλή κίνηση για τη διαπραγμάτευση με κανάλια μεν, αλλά χαλάει τα data της ΠΑΕ για μελλοντικό forecasting.
Σωστός
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Ο λαός του ΠΑΟΚ έχει την χρήση ευκαιρία να ανατινάξει οικονομικά την ομάδα στα αστέρια κάνοντας
ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΟΚ ΤV.
Πρέπει να πετύχει το paoktv όχι μόνο για οικονομικούς λόγους όσο για λόγους τονωσης και στήριξης του Ιβαν.Και για να δείξουμε σε όλους την δυναμική μας
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι αυτάρκης
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Η αγορά σας ολοκληρώθηκε. Το βίντεο θα είναι διαθέσιμο εντός 5 λεπτών.

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός [live]
Matches

σε 3 μέρες
The job is done...

Τώρα, αν βρω τρόπο να συνδέσω
και το αρχαίο lap top μου
με την νέα (αλλά όχι smart) TV μου,
θα νιώσω πολύ άρχοντας...

Υ.Γ. Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα...Βασικά: Διπλό στην Μπρατισλάβα Π.Α.Ο.Κ.λέ ολέ.... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

goran 64 έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Η αγορά σας ολοκληρώθηκε. Το βίντεο θα είναι διαθέσιμο εντός 5 λεπτών.

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός [live]
Matches

σε 3 μέρες
The job is done...

Τώρα, αν βρω τρόπο να συνδέσω
και το αρχαίο lap top μου
με την νέα (αλλά όχι smart) TV μου,
θα νιώσω πολύ άρχοντας...

Υ.Γ. Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα...Βασικά: Διπλό στην Μπρατισλάβα Π.Α.Ο.Κ.λέ ολέ.... :opaokara:
Πάρε ένα hdmi καλώδιο ( λογικά και τα 2 θα έχουν υοποδοχες) και θα είσαι μια χαρά αν δεν έχουν με usb αλλά δεν θα έχεις την ίδια απόδοση

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Καταρχήν παγκοσμίως σε όλα τα PPV πληρώνουν όλοι τις τελευταίες 24 ώρες πριν το παιχνίδι. Κανείς στο εξωτερικό δεν αγοράσει ματς δύο και τρεις μερες πιο πριν όπως είναι λογικό όλοι 2- 3 ώρες πριν τον αγώνα. Οπότε στατιστικά δεν μπορείς να το ελέγξεις αυτό πως θα πάει γιατί τις τελευταίες 2 ώρες ακόμα και την ώρα που αρχίσει ο αγώνας και δεν βρίσκουν κάποιοι λινκ να πέσουν και 50.000 χρήστες όλοι μαζί.

Μετά τα views πάλι δεν υπάρχει επίσημη αρχή να τα ελέγξεις όπως είναι η θεαματικότητα και η ακροαματικότητα. Τι θέλω να πω με αυτό. Εδώ υπάρχουν στο ινσταγκραμ λογισμικά που αγοράζεις λαικς και φολοερς και μου βγαίνει φωτογραφία η κυρά Φρόσο στον καθρέφτη του ανσασερ και έχει πιο πολλους φολοερς και λαικς απο την Νικολ Κινταμαν , η Καρντασιανς έχουν αγορασει όλο το ινσταγκραμ. Βγαζει ο άλλος τραγουδι μαμα στο utube και μπαινει το προγραμματάκι το μποτ και βαράει views και γίνεται διασιμος λες και είναι οι guns n roses. Άνετα άμα θέλουνε εκεί στην ΠΑΕ μπορούν να δηλώνουν ότι views θέλει το λογιστίριο ή το μαρκετινγκ οπότε είτε εσοδα είτε εξοδα οποτε μην σκατε νομίζεται δεν κάθισαν να τα σκεφτούνε όλα αυτά. Απλά πραγματα θα πετύχει. Θα πετύχει τόσο πολύ που μπορεί να αλλάξει και όνομα και να γίνει σπορ TV και να πάρει και άλλες ομάδες μέσα. Ξεχάστε όλα τα άλλα έρχεται καινούργια εποχή και λέγεται ppv και θα είναι η μόνη λύση αργά ή γρήγορα για όλους.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

invincible έγραψε:Ξεχάστε όλα τα άλλα έρχεται καινούργια εποχή και λέγεται ppv και θα είναι η μόνη λύση αργά ή γρήγορα για όλους.
The earliest form of pay-per-view was closed-circuit television, also known as theatre television, where professional boxing telecasts were broadcast live to a select number of venues, mostly theaters, where viewers paid for tickets to watch the fight live.[2][3] The first fight with a closed-circuit telecast was Joe Louis vs. Jersey Joe Walcott in 1948.[4] Closed-circuit telecasts peaked in popularity with Muhammad Ali in the 1960s and 1970s,[2][3] with "The Rumble in the Jungle" fight drawing 50 million buys worldwide in 1974,[5] and the "Thrilla in Manila" drawing 100 million buys worldwide in 1975.[6] Closed-circuit television was gradually replaced by pay-per-view home television in the 1980s and 1990s.[3]

~ wikipedia

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Και τι πανηγυρίζεις με αυτό δεν ξέρεις ότι η Ελλάδα είναι 100 χρόνια πίσω σε αυτά....στο Λονδίνο όταν είχανε μετρό εμείς πολεμούσαμε στα βουνα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Υπάρχουν νεότερα για το που έφτασε ο αριθμός των εγγραφών στο PAOK TV για το ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

teod1980 έγραψε:Ας περάσει το ματς σήμερα και θα δείτε που θα φτάσουν οι συνδρομές.
Μία δύο φορές να πετύχει το PAOKTV υψηλό αριθμό και μετά θα γίνει και συνήθεια η αγορά μέσω PAOKTV.
Όπως με τα διαρκείας. Σιγά σιγά έχει γίνει συνήθεια και ως κάτι που το αγοράζει ο άλλος κάθε χρόνο.

Λίγο υπομονή ως την Κυριακή
Σε αυτό συμφωνώ , η διαμόρφωση "ρεύματος" είναι σημαντική.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Καποτε οταν ξεκινουσε το τοτε Filmnet, ελεγαν ολοι " ποιος θα πληρωσει για να δει τηλεοραση, οταν υπαρχουν τα δωρεαν καναλια;".
Ισως ξεκιναει μια νεα εποχη, ισως ομως να ειναι και προωρο το εγχειρημα.
Εγω πρωτα θα τα εδειχνα τα ματς στο OPEN για 1-2 σεζον, να δειξω ποιος ειμαι, να αυξησω πελατες-οπαδους και μετα θα προχωρουσα σε PAOK TV.

Βεβαια εγω δεν ειμαι εκατομμυριουχος οπως ο Ιβαν, οποτε μαλλον κατι ξερει παραπανω... :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Taseos έγραψε:Γιατι;
Ε σου λεει για να μειωθει οσο γινεται η οικονομικη ψαλιδα απτον βασικο σου ανταγωνιστη,ενταξει δεν ειναι και ακυρο το σχολιο,αλλα στην πραξη δεν μπορουμε να φτασουμε τα λεφτα του τσουλου με ΠΑΟΚ TV ουτε στον υπνο μας.

Γενικα η ομαδα θελει ακομα μεγαλυτερη στηριξη απο περσι,διοτι φετος ξεκινησαμε με φουλ εμποδια,μια η φυγη προπονητη που το ξεπερασαμε,Τα 3 μεγαλυτερα συμβολαια της ομαδας με ριξη χιαστων, κληρωσεις με την πουτανα την ολλανδεζα,τωρα το ανοιγμα της οικονομικης ψαλιδας απτον γαυρο.
Άβαταρ μέλους
lakifirm

Δημοσίευση από lakifirm »

Επειδή το ματς θα το δω σε κινητό και θα είμαι εκτός σπιτιού λόγω δουλειάς, υπάρχει επιλογή για την ανάλυση που μπορώ να το δω;γιατί τα data του internet με ανάλυση full hd φτάνουν για κάνα μισάωρο βαριά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”