8. Amr Warda
-
Re: 74. Amr Warda
Παιδιά τίποτα δεν ισχύει από αυτά ο ίδιος μου είπε εγώ θα κάνω την προπόνηση μου και θα περιμένω να πάρω την ευκαιρία μου. Ξέρει πολύ μπάλα ο άτιμος και δεν του την παιρνεις με τίποτα αλλά πρέπει να του βάλουν μια γυναίκα από δίπλα σαν την Βάσω του Βιερίνια να τον έχει στρατιωτική πειθαρχεία.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Για να μην χωράει να περάσει ούτε πόρτα η γυναίκα;Phoenixgrg έγραψε:Παιδιά τίποτα δεν ισχύει από αυτά ο ίδιος μου είπε εγώ θα κάνω την προπόνηση μου και θα περιμένω να πάρω την ευκαιρία μου. Ξέρει πολύ μπάλα ο άτιμος και δεν του την παιρνεις με τίποτα αλλά πρέπει να του βάλουν μια γυναίκα από δίπλα σαν την Βάσω του Βιερίνια να τον έχει στρατιωτική πειθαρχεία.
Warda πολύ καλοοοό παικτηηηηή. Τη μιλαειιιιί τη μπαλλάαά. Ξεγειιιί πολλά κιλαααά μπαλλαααά. Πολυυυύ καλλοοοοό παικτήηηηή, ταπινοοοό και ηθικοοοό με αξιές και ντγοπαλοοοοοό. σπιτί πγοπονισιιιί μονο αυτά ξεγειιιίMaximus έγραψε:Ελα, μην κανετε μισές δουλειές! Μόνο εγώ τους τα γράφω κατευθείαν στην γλώσσα τους?
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ρε αν τον ξέρετε πείτε του να μην είναι τόσο βλάκας.
Από τον ΠΑΟΚ τελείωσε, αλλη ευκαιρία δεν παίρνει.
Να σηκωθεί να φύγει μήπως σώσει την καριέρρα του γιατί είναι κρίμα.
Αντί να παίζει στην Εθνική με τον Σαλάχ, γυρνάει στα μπητσόμπαρα σαν ανθυπο-σελέμπριτι.
Αντε βλάκα!
Από τον ΠΑΟΚ τελείωσε, αλλη ευκαιρία δεν παίρνει.
Να σηκωθεί να φύγει μήπως σώσει την καριέρρα του γιατί είναι κρίμα.
Αντί να παίζει στην Εθνική με τον Σαλάχ, γυρνάει στα μπητσόμπαρα σαν ανθυπο-σελέμπριτι.
Αντε βλάκα!
Απο σχεδον προσωπικη εμπειρια: Καθε μερα και αλλη κουβαλουσε στο ξενοδοχειο περα απο μια "μονιμη" που ειχε υποτιθεται εδω στην Αθηνα. Απλως ειναι μονο εκει ο νους τουgika έγραψε:Ναι διότι αν γαμουσε έτσι ξελιγωμενος θα παρέμενε. Περίγελος και ως πλειμποις.
- Μπαρκαρούτσος
- Maximus
Να, πως φαίνεται ο Παριζιάνος!panta έγραψε:Warda πολύ καλοοοό παικτηηηηή. Τη μιλαειιιιί τη μπαλλάαά. Ξεγειιιί πολλά κιλαααά μπαλλαααά. Πολυυυύ καλλοοοοό παικτήηηηή, ταπινοοοό και ηθικοοοό με αξιές και ντγοπαλοοοοοό. σπιτί πγοπονισιιιί μονο αυτά ξεγειιιίMaximus έγραψε:Ελα, μην κανετε μισές δουλειές! Μόνο εγώ τους τα γράφω κατευθείαν στην γλώσσα τους?
Εγώ εδώ πάνω 8 φορές τον έχω πετύχει μονο του και 2 με μια ξανθια με κοντο μαλλι. Κουτσομπολιστικο τοπικ χθες θελουμε.pgetsos έγραψε:Απο σχεδον προσωπικη εμπειρια: Καθε μερα και αλλη κουβαλουσε στο ξενοδοχειο περα απο μια "μονιμη" που ειχε υποτιθεται εδω στην Αθηνα. Απλως ειναι μονο εκει ο νους τουgika έγραψε:Ναι διότι αν γαμουσε έτσι ξελιγωμενος θα παρέμενε. Περίγελος και ως πλειμποις.

-
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Λογικά ανανεώθηκε. Το θέμα είναι να αντέξει μερικά εικοσιτετράωρα, μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Με τον Αμρ όλα είναι ρευστά