PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV
Στόχος μας είναι να πληρώσουν την συνδρομή ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
Τα μαθήματα λειτουργίας της παγκόσμιας οικονομίας είναι για κάποια άλλη ημέρα.
Τα μαθήματα λειτουργίας της παγκόσμιας οικονομίας είναι για κάποια άλλη ημέρα.
ρε φιλε,7000 μεσα σε 12 ωρες 4 μερες πριν το ματς. Δηλαδη σαν να παιζει ΠΑΟΚ-Παναιτωλικος και να λες μικρο νουμερο τα 7000 εισητηρια προπωληση 4 μερες πριν. Που στα εισητηρια εχει νοημα και κινητρο να κλεισεις νωρις,μπας και δεν βρεις,ενω στο ΠΑΟΚ ΤΒ μπορεις να μπεις και μιση ωρα πριν.Obdulio έγραψε:Μικρό είναι αυτό το νουμεροTheCursed έγραψε:7000 οι συνδρομες λεει ο κολκας μεχρι τωρα.
Εγω για παραδειγμα ακομα δεν μπηκα στον κοπο να αγορασω. Θα τα σκασω την Κυριακη μια και καλη πριν στησω το λαπτοπ στο σαλονι
- GiorgosAtha
Οι ΠΑΕ στην ελλαδα δεν εχουν δικαιωμα οθτε μπουτικ να διατηρουν.ποσο μαλλον τηλεοπτικη πλατφορμα.δε βρισκω τον λογο να σας παραμυθιαζουν δημοσιογραφοι σπερνοντας εσωστρεφεια.ειναι απιθανο το οτι 6 χρονια μετα κ αφου εχει αναστησει τον ΠΑΟΚ παντου ακομη καταφερνουν να σας βαζουν ιδεες στο μυαλοNIKOS_PAOK04 έγραψε:Την ερώτηση την έκανα γιατί στο ΜΕΤΡΟΠΟΛΗΣ ή στο ΑΡΕΝΑ άκουσα ότι ανήκει στην dimera του Σαββίδη !!!!Taseos έγραψε:Τι διαβαζουμε ρε εδω μεσα.φιλε για την μπουτικ εχεις την ιδια απορια;
Ευχαριστώ πάντως γιατί και εγώ το ίδιο πίστευα αλλά όταν ακούς από «δημοσιογράφους» σου μπαίνουν δεύτερες σκέψεις.
Obdulio αν κανεις τα 4.7 που προτεινε η νοβα διαιρεση δια των ματς που θα μεταδοσεις θα δεις πως το ποσο ανα ματς ειναι ελαχιστο. Η παε ια εχει κοστος ανα ματς 12 με 15 χιλιαρικα.
-
Μόλις έσκασα το 5€ αλλά για κάποιο λόγο ενώ έγινε κανονικά η χρέωση στην κάρτα, στο site μου λέει failed και μου βγάζει να πληρώσω ξανά. Ο,τι να'ναι.
-
Με την χρεωστική μου. Διάβασα πριν λίγο ότι θέλει λίγη ώρα για να ενεργοποιηθεί οπότε εντάξει, θα περιμένω.
Όχι ότι έχει τρελή σημασία μιας και δουλεύω και δε θα δω το ματς αλλά να ξέρω τουλάχιστον ότι σίγουρα πήγαν τα λεφτά εκεί που πρέπει.
Όχι ότι έχει τρελή σημασία μιας και δουλεύω και δε θα δω το ματς αλλά να ξέρω τουλάχιστον ότι σίγουρα πήγαν τα λεφτά εκεί που πρέπει.
Πολύ καλάTheCursed έγραψε:7000 οι συνδρομες λεει ο κολκας μεχρι τωρα.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- NIKOS_PAOK04
Αρά αν είναι σαν την Μπουτίκ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παίρνει κέρδη ποσοστιαία και όχι με αρχική συμφωνία και τότε ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ο ΠΑΟΚ δεν πουλάει σε μια τιμή αλλά παίρνει (ΤΟ ΡΙΣΚΟ) ποσοστιαία τα κέρδη ανάλογα με τις συνδρομές και στην ουσία πουλάει κατευθείαν στον τελικό πελάτη δηλαδή εμάς!!!Taseos έγραψε:Οι ΠΑΕ στην ελλαδα δεν εχουν δικαιωμα οθτε μπουτικ να διατηρουν.ποσο μαλλον τηλεοπτικη πλατφορμα.δε βρισκω τον λογο να σας παραμυθιαζουν δημοσιογραφοι σπερνοντας εσωστρεφεια.ειναι απιθανο το οτι 6 χρονια μετα κ αφου εχει αναστησει τον ΠΑΟΚ παντου ακομη καταφερνουν να σας βαζουν ιδεες στο μυαλοNIKOS_PAOK04 έγραψε:Την ερώτηση την έκανα γιατί στο ΜΕΤΡΟΠΟΛΗΣ ή στο ΑΡΕΝΑ άκουσα ότι ανήκει στην dimera του Σαββίδη !!!!Taseos έγραψε:Τι διαβαζουμε ρε εδω μεσα.φιλε για την μπουτικ εχεις την ιδια απορια;
Ευχαριστώ πάντως γιατί και εγώ το ίδιο πίστευα αλλά όταν ακούς από «δημοσιογράφους» σου μπαίνουν δεύτερες σκέψεις.
Είναι και αυτό που είχα φανταστεί !!! Η ερώτηση ήταν αν η ΠΑΕ πουλάει σε τρίτο όπως θα έκανε με το OPEN με συγκεκριμένο τίμημα άσχετα με τις συνδρομές. (Το νομικό και λογιστικό κομμάτι αλήθεια δεν με αφορά καν).
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
http://www.paokmania.gr/podosfairo/diaf ... to-paok-tv
Βήμα βήμα η εγγραφή στο PAOK tv
Η ζωντανή μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του Δικεφάλου, μέσω του PAOK tv είναι πλέον γεγονός ...
Αναλυτικά όλα αυτά που πρέπει να κάνετε για να δείτε τα ματς
Αρχικά για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό, μπαίνετε ΕΔΩ
Βήμα 1ο...
Η πρώτη επιλογή που ανοίγει μπροστά σας είναι αυτή:

Αν δεν έχει κάποιος ΔΕΝ έχει λογαριασμό, πατώντας στο watch now του βγάζει αυτά:

Και στη συνέχεια αυτό:
http://www.paokmania.gr/images/ar8ra/20 ... Pay/1f.jpg[/img]
Στη συνέχεια επιλέγοντας το Watch now, εμφανίζεται η παρακάτω επιλογή ...

Κάνουμε κλικ στο Pay per view...

Επιλέγουμε τον τρόπο πληρωμής ...

Έχοντας ολοκληρώσει τη συναλλαγή μπορούμε να δούμε το ματς!

Βήμα βήμα η εγγραφή στο PAOK tv
Η ζωντανή μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του Δικεφάλου, μέσω του PAOK tv είναι πλέον γεγονός ...
Αναλυτικά όλα αυτά που πρέπει να κάνετε για να δείτε τα ματς
Αρχικά για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό, μπαίνετε ΕΔΩ
Βήμα 1ο...
Η πρώτη επιλογή που ανοίγει μπροστά σας είναι αυτή:
Αν δεν έχει κάποιος ΔΕΝ έχει λογαριασμό, πατώντας στο watch now του βγάζει αυτά:

Και στη συνέχεια αυτό:

Στη συνέχεια επιλέγοντας το Watch now, εμφανίζεται η παρακάτω επιλογή ...
Κάνουμε κλικ στο Pay per view...

Επιλέγουμε τον τρόπο πληρωμής ...

Έχοντας ολοκληρώσει τη συναλλαγή μπορούμε να δούμε το ματς!