PAOK TV & PAOK New Media
- sourmenetes
- Moderator
Re: PAOK TV
Για αυτο δυσκολα να ειναι καποιος απο τους γνωστους δημοσιογραφους...
Δε γινεται να κανεις τετοιο βημα και να τραβας πισω.
Θα βαλεις εναν επαγγελματια να ξερει να περιγραφει, προφανως.
Δε γινεται να κανεις τετοιο βημα και να τραβας πισω.
Θα βαλεις εναν επαγγελματια να ξερει να περιγραφει, προφανως.
Αν διατηρηθεί το 5ευρο σαν αντίτιμο και των 18 παιχνιδιών (εφ όσον θα τα δείξει τελικά όλα φέτος), για να αποκομίσει η ΠΑΕ την κακή προσφορά των 5 μυρίων της πορνόβα, ο ελάχιστος αριθμός αγορασμένων views που θα χρειαστεί (ομολογώ με αρκετά πρόχειρους υπολογισμούς), εκτιμώ πως είναι τουλάχιστον 80.000/αγώνα, σε Μ.Ο.
Εννοώ την "καθαρή" αποκομιδή απ τα 5ευρα, μετά από φόρους, έξοδα παραγωγών και προσωπικού, κ.τ.λ. ...
Τα έσοδα από διαφημίσεις θα αποτελέσουν το extra κέρδος, οπότε όσα περισσότερα, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία...
Ιδού η Ρόδος λοιπόν....
Υ.Γ. Για να μην ξεχνιόμαστε όμως κιόλας....

Εννοώ την "καθαρή" αποκομιδή απ τα 5ευρα, μετά από φόρους, έξοδα παραγωγών και προσωπικού, κ.τ.λ. ...
Τα έσοδα από διαφημίσεις θα αποτελέσουν το extra κέρδος, οπότε όσα περισσότερα, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία...
Ιδού η Ρόδος λοιπόν....
Υ.Γ. Για να μην ξεχνιόμαστε όμως κιόλας....

Δεν είμαι θετικός μ' αυτή την εξέλιξη. Από το μαντρι της νόβα κλειστηκαμε στο καβουκι μας. Ελπίζω ότι αυτή η κατάσταση δεν θα μονιμοποιηθει και θα μας δείξει το οπεν.Ο ΠΑΟΚ επιβάλλεται να μπαίνει σε κάθε σπίτι. Και τώρα, εκτός του οπεν, δεν θα παίζουν ούτε στιγμιότυπα.
Τα λινκ αναμένεται να κάνουν πάρτι, κανείς αντίπαλος δεν θα δώσει ούτε σεντ.Τα 100.000 βγιουζ τα θεωρώ εντελως εκτός πραγματικότητας.Ταβανι 30.000,ισως λέω και πολλά. Τα 5 ευρώ φαίνονται πολλά όταν περισυ έδινες 2. Και στα ντέρμπι θα κοστιζει γύρω στα 10.Αλλα από την άλλη, δεν γινόταν να κρατήσουν τις περσινες τιμές από τη στιγμή που θα έχει πρι και ποστ γκειμ και η παραγωγή θα είναι του ΠΑΟΚ.
Τα λινκ αναμένεται να κάνουν πάρτι, κανείς αντίπαλος δεν θα δώσει ούτε σεντ.Τα 100.000 βγιουζ τα θεωρώ εντελως εκτός πραγματικότητας.Ταβανι 30.000,ισως λέω και πολλά. Τα 5 ευρώ φαίνονται πολλά όταν περισυ έδινες 2. Και στα ντέρμπι θα κοστιζει γύρω στα 10.Αλλα από την άλλη, δεν γινόταν να κρατήσουν τις περσινες τιμές από τη στιγμή που θα έχει πρι και ποστ γκειμ και η παραγωγή θα είναι του ΠΑΟΚ.
tad έγραψε:Αδερφέ έτσι δουλειά δεν γίνεται ... βλάκας ο ένας, βλάκας ο άλλος ...PAOK4SWE έγραψε:Ελπίζω να μην έχει τον βλάκα τον Κόλκα.
καταρχήν χίλιες φορές ο Σταύρος με τα κουσούρια του παρά οι δήθεν λαμόγια προσκυνημένοι των Αθηνών ...
έπειτα ο Σταύρος και ο κάθε Σταύρος θα πρέπει να καταλάβει και ο ίδιος ότι το επίπεδο έχει ανέβει ... και όποιος ακολουθεί θα πάει μπροστά ... όποιος μένει στις χαζομάρες τότε θα μείνει πίσω ...
υποσ.
π.χ. ήμουν Ολλανδία και μετά τον αγώνα με άγιαξ βάζω ραδιόφωνο και ακούω Κόλκα ... τα πράγματα που έλεγε για τον διαιτητή δεν λέγονται ... δεν λέγονται από δημοσιογράφο εννοώ ... είσαι εκεί ρε φίλε για να κρατήσεις ψυχραιμία και αντικειμενικότητα ... ακούς τον προπονητή να μιλάει όπως πρέπει και μετά ακούς τον δημοσιογράφο να λέει ότι νά ναι ... αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει ... ιδίως σε όσους είναι στο ΠΑΟΚ ΤΒ ...
Της καφενειακές συζητήσεις του της άκουσα στην προετοιμασία και μου ζάλισε το κεφάλι. Κάποιον σοβαρό τουλάχιστον δεν βρήκαν να κάνει μόνο περιγραφή, μαζί με κάποιον βετεράνο που να ξέρει κάτι παραπάνω και να κάνει ανάλυση, π.χ. Αποστολίδη, Τερζανίδη, Σαλπιγγίδη, Γεωργιάδη; Η κοπέλα που σχολίαζε μαζί με τον Κόλκα στην προετοιμασία sto PAOKTV έλεγε τουλάχιστον λιγότερες σαχλαμάρες, ας την έβαζαν αυτήν με έναν σοβαρό βετεράνο και νομίζω θα ήταν μια OK λύση.
- navigator11
Εξαιρετικά βαρετός! Πωπω ρε αδερφέ, τι μου τον θύμισες. Κουράστηκα μόνο που "έφερα" τη φωνή του στα αυτιά μου.
- invincible
Δεν γίνεται να μην παίζουν στιγμιότυπα μεγάλε δεν παίζουμε μόνη μας αναγκαστικά θα πληρώνουν να αγοράζουν στιγμιότυπα γιατί η άλλη ομάδα που παίζεις αντίπαλος δεν είναι στο PAOK TV.Sekeris έγραψε:Δεν είμαι θετικός μ' αυτή την εξέλιξη. Από το μαντρι της νόβα κλειστηκαμε στο καβουκι μας. Ελπίζω ότι αυτή η κατάσταση δεν θα μονιμοποιηθει και θα μας δείξει το οπεν.Ο ΠΑΟΚ επιβάλλεται να μπαίνει σε κάθε σπίτι. Και τώρα, εκτός του οπεν, δεν θα παίζουν ούτε στιγμιότυπα.
Ας κάνουν πάρτι τα λινκ , τα λινκ κολλάνε και πέφτουν όλη την ώρα, όποιος θέλει να δει ματς από την κλειδαρότρυπα για να μην δώσει 5 ευρώ όπως και ταινίες όποιος δεν θέλει να πάει σινεμά να δώσει 10ευρώ βλέπει από μονοκαμερο με κινεζικά και κεφάλια και τον άλλον να σηκώνεται να πάει στην τουαλέτα, είναι θέμα τι προτιμά ο καθένας. όποιος του φαίνονται πολλά πάει στον προποτζη της γειτονιάς και το βλέπει γιατί αμα πάει σε καφε θα πρεπει να πληρώσει και τον καφέ. όποιος θέλει να κάνει οικονομία ψείνει και το σκατό του και το τρώει... ο κάθενας κάνει ότι γουστάρει ....
Αλλα δεν μπορώ να καταλάβω όλοι εσείς που κάνετε προβλέψεις με ταβάνια κτλ και δεν θα πετύχει κτλ τι θα κερδίσετε δηλαδή ο καημός μερικών είναι να πάει η ομάδα στην ΕΡΤ ή στο ΟΠΕΝ να βλέπουν τσάμπα παιχνίδια .... και να μην ψαχνουν λινκς ...

- dravinosRa
Δεν ξέρω αν απαντήθηκε πιο πριν παιδιά,
Οταν το βάλουμε τον αγώνα στο λάπτοπ να παίζει, μπορούμε να το συνδέσουμε μεσω καλωδίου HDMI ή VGA στη τηλεόραση σωστά; Δεν νομίζω να έχει κανα περιορισμό όπως πχ το novago ή άλλα τέτοια προγράμματα ε;
Οταν το βάλουμε τον αγώνα στο λάπτοπ να παίζει, μπορούμε να το συνδέσουμε μεσω καλωδίου HDMI ή VGA στη τηλεόραση σωστά; Δεν νομίζω να έχει κανα περιορισμό όπως πχ το novago ή άλλα τέτοια προγράμματα ε;
- navigator11
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Σωστά δραβινε. Ζω για τη στιγμή σε καφενείο του Πειραιά να παίζει ΠΑΟΚ γαυρος στο ΠΑΟΚ τβ και από τα ηχεία να βγαίνει η καφριλα του Κόλκα, Σχόλιο τζαντζαρα και συνεντεύξεις Μίνου! Αξία ανεκτίμητη,
Πω ρε μάγκες έχουν ειπωθεί πολλά για τον ΠΑΟΚτση, αλλά στο κλάμα δεν υπάρχει αντίπαλος
Φτάνει πια με την απαισιοδοξία σας.
Θα τα σαρωσουμε όλα γιατί έτσι γουστάρουμε
Όποιος θέλει κλάμα και προβλέψεις αποτυχιών να προειδοποιει
Φτάνει πια με την απαισιοδοξία σας.
Θα τα σαρωσουμε όλα γιατί έτσι γουστάρουμε
Όποιος θέλει κλάμα και προβλέψεις αποτυχιών να προειδοποιει
- NIKOS_PAOK04
Ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει
Το ΠΑΟΚ TV είναι στο Α.Φ.Μ τις Π.Α.Ε ? έχει δικό του ? ή ανήκει στην Dimera ?
Αν ανήκει στην ΠΑΕ τότε είναι πράγματι κάτι τελείως καινούργιο αλλιώς δεν είναι και τόσο καινοτόμο γιατί απλά ο ΠΑΟΚ θα πάρει τα συμφωνημένα από μια τρίτη εταιρεία.(έστω και με τον ίδιο ιδιοκτήτη δεν βλέπω την διαφορά από το να το έδειχνε το OPEN)
Μάλλον για να γίνετε τόσος ντόρος ανήκει στην Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ και τα έσοδα και έξοδα έχουν άμεση σχέση με το ταμείο της.
Το ΠΑΟΚ TV είναι στο Α.Φ.Μ τις Π.Α.Ε ? έχει δικό του ? ή ανήκει στην Dimera ?
Αν ανήκει στην ΠΑΕ τότε είναι πράγματι κάτι τελείως καινούργιο αλλιώς δεν είναι και τόσο καινοτόμο γιατί απλά ο ΠΑΟΚ θα πάρει τα συμφωνημένα από μια τρίτη εταιρεία.(έστω και με τον ίδιο ιδιοκτήτη δεν βλέπω την διαφορά από το να το έδειχνε το OPEN)
Μάλλον για να γίνετε τόσος ντόρος ανήκει στην Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ και τα έσοδα και έξοδα έχουν άμεση σχέση με το ταμείο της.