Τηλεοπτικά δικαιώματα

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από iasoiako »

Παιδιά εγώ μόλις μπήκα από Αγγλία και αγόρασα το ματσάκιον.

Δεν χρησιμοποιώ paypal. Απλά επέλεξα πληρωμή μέσω Πειραιώς, που υποστηρίζει κάρτες Visa κ.α.

Εγώ έχω debit χρεωστική. Η Διαδικασία μου πήρε ακριβώς 30 δευτερόλεπτα.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

nikbozo έγραψε:Καλησπέρα. Τόσα ήταν ως και τον Μάιο. Ο ΠΑΟΚ προτίμησε τα 8,5 της ΕΡΤ τότε. Οταν χάλασε της ΕΡΤ, η πρόταση της Νόβα (μέχρι και προ ολίγων ημερών) ήταν αστεία, περί τα 5 μύρια (ΑΕΚ και ΟΣΦΠ λαμβάνουν αρκετά περισσότερα).
Γυρίζω πλευρό όταν κάνω ρεπορτάζ φίλε. Επειδή διαβάζω καιρό το φόρουμ (όπως και άλλα) θα προτιμούσα, προτού κρίνει κάποιον, όπως εμένα, να έχεις και την ανάλογη γνώση.
Ευχαριστώ.
Maximus έγραψε:
savvastheod έγραψε:Τώρα μιλάει στον Τσορμπα ο Μποζιονελος νομίζω και λέει ότι η προσφορά της Νόβα ήταν 6.8-7 και από την ΕΡΤ ήταν 8.5...
Και μετά γύρισε πλευρό... Άκου 7 μύρια από νοβα...
Υπάρχει παρεξήγηση, όταν μεταφέρονται τα λόγια τρίτου, ειδικά γραπτώς και μέσω φόρουμ.

Επειδή λοιπόν τελικά η πρόταση της ΕΡΤ ήταν στα 7,5 καθαρα, μήπως και η πρόταση της Νόβα ήταν σε μικρότερο ποσό καθαρά πχ στα 5- 5,5?
Έτσι γίνεται πιο... ρεαλιστικό...
Gabri17

Δημοσίευση από Gabri17 »

Λοιπον. Εγω (καθοτι κτοικος Αθηνων) χρησιμοποιω το ΠΑΟΚ tv απο περσι. Βεβαια δεν επιτρεποταν στην Ελλαδα/Κυπρο αλλα εμαινε με Γαλλικο VPN και ετσι το εβλεπα κανονικα.
Για οσους ρωτανε για ποιοτητα κτλ κτλ
Η συνδεση ειναι αψογη, δεν υπηρξε δευτερολεπτο να κολλησει, και αν συνδεσετε το λαπτοπ/υπολογιστη με HDMI και μια τηλεοραση ειναι τελειο....
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παιδιά αυτό με την προβληματική κάλυψη στα φιλικά της Ολλανδίας μη το λέτε καν.

Χτες το ξανά ανέφερα και θίχτηκε ο τεοντ.
Κανείς δεν είδε ΠΑΟΚ τιβι δύο χρόνια τώρα;

Η προβληματική κάλυψη των φιλικών ήταν ευθύνη τοπικών εταιριών που δεν είχαν τη σωστή υποδομή στα χωριά της Ολλανδίας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως πηγα μια βολτα σημερα απο λοιπους παροχους και νοβα.Το πεναλτι δεν το γλυτωνεις, αρα υπομονη μεχρι τον Δεκεμβριο που ληγει το συμβολαιο.Το αστειο ειναι οταν με ρωτησε η πωλητρια της νοβα γιατι,της απανταω μαντεψε,μου λεει ΠΑΟΚ και αρχιζει να κραζει τον Σαββιδη και την ΕΡΤ.Στη συνεχεια αφου την εκραξα και εγω και γιναμε μια ωραια ατμοσφαιρα μου ζητησε να κανω υπομονη, να δουμε αν θα αποτυχει το πειραμα μηπως και τρεξουμε με την ουρα στα σκελια πισω και δεχτουμε την προταση της νοβα.Παραδεχτηκε βεβαια και η ιδια πως πιο πιθανο ειναι να παμε στο open αν κατι δεν παει καλα με το εγχειρημα και δωσαμε ραντεβου τον Δεκεμβρη.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

rainmaker έγραψε: Χτες το ξανά ανέφερα και θίχτηκε ο τεοντ.
Γιατί να δω PAOK TV δύο χρόνια τώρα; Στα εντός έδρας ήμουν στο γήπεδο. Και αν δεν ήμουν τα έβλεπα σε καφέ καθώς δεν πλήρωνα OTE/Nova. Πέραν τούτου το PAOK TV αφορούσε μόνο εξωτερικό και αν το έβλεπες εντός Ελλάδας "παρανομούσες". Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η απορία σου και γιατί το θεωρείς δεδομένο. Μόνο τα φιλικά που δεν προβλήθηκαν από αλλού είδα μέσω PAOK TV και η εμπειρία δεν ήταν η καλύτερη.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος με το νέο εγχείρημα.
ελπίζω να πάει τέλεια και να βουλώσει τα νότια καλοταίσμένα στόματα.
ωστόσο υπάρχουν αρκετά θέματα που ελπίζω να έχουν σκεφτεί στην ΠΑΕ. εδώ την πειρατεία και τις ομαδικές προβολές δεν τις έχουν νικήσει η νόβα και η κοσμοτέ με χρόνια στο κουρμπέτι, θα μπορέσει μια ΠΑΕ που δεν είναι και η δουλειά της;
μην μου αρχίσει τώρα κανείς την χριστομάθεια του στυλ ''ναι, αν αγαπάμε τον ΠΑΟΚ πρέπει να τα δίνουμε και να μην ψάχνουμε την πλάγια οδό αλλιώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας'' γιατί είναι φίφες.
πρέπει η ΠΑΕ να εξασφαλιστεί από παντού και να μην στηρίζεται στην καλή προαίρεση οποιουδήποτε.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

οι της νοβα ακόμα δε με πήραν τηλ για τη διακοπή.... θα με πάρουν οταν θα είμαι στη δουλειά και δεν θα μπορώ να εκφραστώ....
αυτο το σπορτζουν θα δείχνει τα εκτός έδρας να κάνω τα κουμάντα μου?
το ματς το αγόρασα αλλά δεν κατάφερα να προβάλω βιντεο εκτος γιουτιουμπ απο το κινητό στην σμαρτ με βλέπω να ξεθάβω το καλώδιο και να συνδέω το λαπτοπ όπως τον παλιό καλό καιρό
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Χαμός σε λέω! Μόλις αγόρασα το ματσάκιον (χρηστης PAOKTV από πέρισυ) και το καλύτερο είναι πως το αγόρασε και ο πατέρας μου ετών 60, συνδρομητής nova καθαρά για ΠΑΟΚ τους πήρε και το διέκοψε...
:pano: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αποστολή εξετελέσθη από τις 10 παρά. Κ Θεσσαλονίκη ζών. Για να μη λένε κάποιοι :mrgreen:

Όσον αφορά στους ... αναχρονισμούς και το μουνι της Χάιδους, δεν μας αφορά. Αν θέλουν οι ποκεμονζ αρδζ να έχουν εικόνα από ΠΑΟΚ, να δίνουν το εκάστοτε τίμημα και να στιβάζονται και όλοι μαζί, αν γουστάρουν, να μπανίζουν. Μιας κι οι εποχές είναι επίπονες, σε τσέπη και επιπρόσθετα και κωλοτρυπίδα ειδικά στην περίπτωσή τους.

Ο Αρωνιάδης πριν κάποια ώρα ανέφερε ότι η παραγωγή είναι αποκλειστικά ευθύνη της ίδιας της ΠΑΕ και ουδεμία σχέση θα έχει ούτε με το τι είδαμε στα φετινά φιλικά, ούτε και με όσα έβλεπαν όσοι χρησιμοποιούσαν το ΠΑΟΚτβ μέχρι τώρα. Μιας και η εικόνα λαμβανόταν μέσω πορνοβα. Για το θέμα της πειρατείας, υπάρχει συνεργασία με εταιρεία για να περιοριστεί όσο γίνεται το φαινόμενο. Κοινώς, θα γίνουν οι κλασικές απόπειρες κλοπής και θα πέφτει το μαύρο λίγο αργότερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 21 Αύγ 2019, 12:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

giapas έγραψε:Θα διαχωρίσω το θέμα στο κομμάτι του ppv και στο κομμάτι της τιμής.

Το ppv είναι στοίχημα και αρκετά τολμηρό θα έλεγα. Δεν είμαι αρνητικός , άλλωστε το αποφάσισαν άτομα που έχουν περισσότερες πληροφορίες αλλά και γνώσεις από εμένα. Είμαι όμως πολύ επιφυλακτικός.

Εκεί που είμαι αρνητικός είναι η τιμή. Εξωφρενικά ακριβό κατά τη γνώμη μου , νομίζω θα αποτύχει μόνο και μόνο από αυτό. Εκτός κι αν μιλάμε για μια προσωρινή λύση , δείχνεις ότι έχεις εναλλακτική αλλά με ορίζοντα τελικά να κλείσεις σε κάποιο κανάλι.

Τέλος , με στιγμιότυπα τι γίνεται ; Πουλιούνται ξεχωριστά σε κάποιο κανάλι ; Αν ναι , μπορεί να πωληθεί και ένας αγώνας ολόκληρος ; Και τι γίνεται με τα ιδιωτικά ppv;

ΥΓ : Συμφωνώ μάλλον με μπανε.
Δηλαδή για να καταλάβω,λες ότι είναι ακριβό το ποσό των 10 ευρώ τον μήνα για να βλέπεις ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

gika έγραψε:
rainmaker έγραψε: Χτες το ξανά ανέφερα και θίχτηκε ο τεοντ.
Γιατί να δω PAOK TV δύο χρόνια τώρα; Στα εντός έδρας ήμουν στο γήπεδο. Και αν δεν ήμουν τα έβλεπα σε καφέ καθώς δεν πλήρωνα OTE/Nova. Πέραν τούτου το PAOK TV αφορούσε μόνο εξωτερικό και αν το έβλεπες εντός Ελλάδας "παρανομούσες". Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η απορία σου και γιατί το θεωρείς δεδομένο. Μόνο τα φιλικά που δεν προβλήθηκαν από αλλού είδα μέσω PAOK TV και η εμπειρία δεν ήταν η καλύτερη.
Ααα ήταν μόνο για εκτός Ελλάδος.

Έχετε δίκιο παίδες σόρρυ.

Το είχα ξεχάσει τελειως
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Παιδιά, 1 ματς είναι, ας χαλαρώσουμε. Μπορεί να γίνουν προσφορές πιο μετά και να βγαίνει φθηνότερο ανά ματς ή και μπορεί ο πρόεδρος σε κάνα μεγάλο ματς να κάνει δωράκι μέσω ΟΠΕΝ με άλλα πολλαπλά οφέλη, όχι οικονομικά...
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Θα πρότεινα για αγώνες που δείχνει το ΠΑΟΚ τβ να μην ποσταρονται πειρατικά λινκ στπο φόρουμ και αν κάποιος ποστάρει να σβήνετε.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ισα ισα, report πρεπει να τα κανουμε για να τα κλεινει η ΠΑΕ ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”