Τηλεοπτικά δικαιώματα
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Aν το μέτρο γίνει μόνιμο, θα πέσει κι η τιμή ανά ματς με τη μορφή πακέτου για όλους τους εντός έδρας αγώνες. Ξεκολλήστε κάποιοι από την τιμή. Η κίνηση σε πρώτη φάση είναι για να σταλεί μήνυμα σε διάφορους με αφορμή αυτό τον αγώνα.
Πρέπει να φροντίσει ο καθένας, αυτό το μήνυμα μέσα από τον συγκεκριμένο αγώνα, να είναι εκκωφαντικό.
Κηρύχτηκε πόλεμος, δε χωράνε λιγοψυχιές.
Τι είναι ρε 5 ευρώ μπροστά στην αξιοπρέπεια και την περηφάνια της ομάδας σας;
Ακόμα κι όσοι θα είναι στο γήπεδο πρέπει σε αυτό τον αγώνα να δώσουν τα 5 ευρώ.
Πρέπει να φροντίσει ο καθένας, αυτό το μήνυμα μέσα από τον συγκεκριμένο αγώνα, να είναι εκκωφαντικό.
Κηρύχτηκε πόλεμος, δε χωράνε λιγοψυχιές.
Τι είναι ρε 5 ευρώ μπροστά στην αξιοπρέπεια και την περηφάνια της ομάδας σας;
Ακόμα κι όσοι θα είναι στο γήπεδο πρέπει σε αυτό τον αγώνα να δώσουν τα 5 ευρώ.
Φίλε καλημέρα, εμένα το λινκ που έβαλες το ανοίγει κανονικάedgecrusher έγραψε:καλημέρα, η εγγραφή γίνεται στο https://tv.paokfc.gr/register?
Γιατί εμένα μου πετάει server error
- john4serres
Θα το χαρακτήριζα ως "τηλεοπτικό διαρκείας".
Αν δεν μπορεσω να παω γηπεδο και δεν βολεψει για χ-ψ λόγο με την παρεα να βγουμε σε καφε, τοτε απ το σπιτι χαλαρα ΠΑΟΚ TV !
Παρ' ολα αυτα κραταω μικρο καλαθι.
Παλι θα ζητανε link για το παιχνιδι, ενώ υπάρχει και ενα γκρουπ ανθρωπων που δεν γνωριζουν απο αυτα τα PPV και κυριως απο πληρωμες μεσω ιντερνετ. (καιρος να τα μαθουν
)
Επισης βλεπω αυτό το 5€ ως έξτρα στηριξη στον σύλλογο
Καιρός να "μετρηθούμε", στήριξη στον ΠΑΟΚ και στον τεράστιο Ιβάν Σαββίδη.
Μετά την 1η αγωνιστική, βλέπω να μπαινει στο παιχνιδι και το OPEN Beyond.
Αν δεν μπορεσω να παω γηπεδο και δεν βολεψει για χ-ψ λόγο με την παρεα να βγουμε σε καφε, τοτε απ το σπιτι χαλαρα ΠΑΟΚ TV !
Παλι θα ζητανε link για το παιχνιδι, ενώ υπάρχει και ενα γκρουπ ανθρωπων που δεν γνωριζουν απο αυτα τα PPV και κυριως απο πληρωμες μεσω ιντερνετ. (καιρος να τα μαθουν

- edgecrusher
rainmaker έγραψε:Φίλε καλημέρα, εμένα το λινκ που έβαλες το ανοίγει κανονικάedgecrusher έγραψε:καλημέρα, η εγγραφή γίνεται στο https://tv.paokfc.gr/register?
Καλημέρα rain,
και σε μένα ανοίγει. Το server error μου το πετάει όταν πάω να ολοκληρώσω τη διαδικασία, πιθανώς απλά να έχει φορτώσει ο server. Θα το ξαναδοκιμάσω
- sourmenetes
- Moderator
aquila έγραψε:Αν κάνουν κάνα αστείο κ δεν έχουν στάνταρντ τιμή τα 5€ και δούμε ντέρμπι με 10€ πχ τότε προβλέπω η τηλεθέαση να είναι μικρότερη κι από τον αριθμό των φιλάθλων στην Τούμπα.
Γενικά αν ο στόχος είναι να παίξουν μόνιμα με ΠΑΟΚ tv που για μένα είναι λάθος το ξαναλέω, καλό θα ήταν να βγάλουν κ πακέτα για όλα τα παιχνίδια με 60 άντε βαριά 70€
5€ πάντως δεν είναι λίγα αφού με δύο παιχνίδια το μήνα πας στα 10.
Με 20 ευρώ το μήνα έχεις συνδρομητική και έχεις φουλ πρόγραμμα. Δεν είναι όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ φανατικοί οπαδοί, οι περισσότεροι είναι πιο χαλαροί.
Αν θέλει να κάνει σοβαρή κίνηση ο Σαββίδης θα πρέπει η να μπει μέτοχος σε συνδρομητικό κανάλι η να φτιάξει καινούργιο. Με ΠΑΟΚ tv μόνο για αγώνες ΠΑΟΚ δε θα πάμε μακριά.
Ποια 20€ ρε μεγαλε το μηνα και φουλ πακετο;;;
Επισης κανεις μια τετοια πρωτοπορια,οι υπολοιποι ζουνε στις σπηλιες ακομα, και το βλεπεις τοσο στραβα;;
Οταν πηρε τα φιλικα και τα εδειχνε τσαμπε ομως δεν ειδα γκρινια.
Επισης το paoktv δε σου κλεινει 12 μηνο συμβολαιο και πληρωνεις 4-5 μηνες τσαμπα γιατι ουσιαστικα οσοι θελουμε τα σπορ καναλια απο μαη μεχρι σεπτεμβρη πληρωνουμε μαλακιες.
Αν υπαρχει ενα 5% ποσοστο που βλεπει national geographic και τα λοιπα καναλια ειναο ζητημα.εγω προσωπικα δεν τα βλεπω.
Στηρίζατε την ομάδα σας όταν είχε ανύπαρκτους στη διοίκηση.
Στηρίξτε την και τώρα που έχει σοβαρή διοίκηση στον πόλεμο που της κάνουν οι εχθροί σας
Στηρίξτε την και τώρα που έχει σοβαρή διοίκηση στον πόλεμο που της κάνουν οι εχθροί σας
john4serres έγραψε:Θα το χαρακτήριζα ως "τηλεοπτικό διαρκείας".
Παλι θα ζητανε link για το παιχνιδι, ενώ υπάρχει και ενα γκρουπ ανθρωπων που δεν γνωριζουν απο αυτα τα PPV και κυριως απο πληρωμες μεσω ιντερνετ. (καιρος να τα μαθουν)
Λάθος φίλε. Αυτό το ματς έχει τεράστια συμβολική σημασία. Το 5ευρω πρέπει να δοθεί ακόμα κι αν έχεις εισιτήριο διαρκείας, ακόμα κι αν πας να το δεις έξω, ακόμα κι αν πας σε φιλικό σπίτι.
Χαραμίστε ρε ένα 5ευρω και βάλτε στον κώλο του Μαρινάκη και της Nova
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obdulio την Τετ 21 Αύγ 2019, 09:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χολή πριν λίγο στην ερασπορ. Αναχρονιστικη κίνηση πανικού έλεγαν, άλλαξε πολλές φορές θέση ο ΠΑΟΚ, πως θα κάνει νέα ΠΑΟΚτσακια πέρα από την Μακεδονία (γελάω ως ναυπλιωτης). Δεν είχε συμφωνία με ερτ απλά αυτό έβγαζε ο ΠΑΟΚ προς τα έξω κ άλλες πολλές παπαριες. Έχει τσούξει κ δεν κρύβεται, σε ανάλογη κίνηση του εσκομπαρ θα μιλούσαν για τον θρύλο του 2035 που μεγαλώνει κ δεν εκβιάζεται.
Νομίζω κάτι ανέφεραν και για γραμμή τεχνικης υποστήριξηςedgecrusher έγραψε:rainmaker έγραψε:Φίλε καλημέρα, εμένα το λινκ που έβαλες το ανοίγει κανονικάedgecrusher έγραψε:καλημέρα, η εγγραφή γίνεται στο https://tv.paokfc.gr/register?
Καλημέρα rain,
και σε μένα ανοίγει. Το server error μου το πετάει όταν πάω να ολοκληρώσω τη διαδικασία, πιθανώς απλά να έχει φορτώσει ο server. Θα το ξαναδοκιμάσω
το register γινεται με την πληρωμη
δεν χρειαζεται ξεχωριστό register
οταν κανεις για πρωτη φορα την διαδικασία πληρωμής αυτόματα κανεις και register
αρα πατε στο https://tv.paokfc.gr
πρωτη μουρη θα δείτε το ΠΑΟΚ Παναιτωλικός
πατάτε επανω στο watch now
σας παει στην φορμα εγγραφής και μετά στην πληρωμή
μολις ολοκληρωθει εχετε ηδη λογαριασμό με username то μειλ που δηλωσατε (οπως και το password)
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ Η ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΕΞΩ Η ΚΑΘΟΛΟΥ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ .... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
δεν χρειαζεται ξεχωριστό register
οταν κανεις για πρωτη φορα την διαδικασία πληρωμής αυτόματα κανεις και register
αρα πατε στο https://tv.paokfc.gr
πρωτη μουρη θα δείτε το ΠΑΟΚ Παναιτωλικός
πατάτε επανω στο watch now
σας παει στην φορμα εγγραφής και μετά στην πληρωμή
μολις ολοκληρωθει εχετε ηδη λογαριασμό με username то μειλ που δηλωσατε (οπως και το password)
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ Η ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΕΞΩ Η ΚΑΘΟΛΟΥ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΦΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ .... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
5 ευρώ για να δεις τον ΠΑΟΚ.... 5 ευρώ.... Και κάποιοι το θεωρούν ακριβό; πόσα έδινες όταν τον έβλεπες στο καφέ; αν δεν μπορείς παίρνεις συνεταιρικα το πενταευρο...... Τεράστια κίνηση που ανοίγει δρόμο στο μέλλον.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
zoomgr έγραψε:TheCursed έγραψε:Τι ειναι αυτο το ppv?
pay per view
ααα νταξει το κανα

Αναχρονιστικη ε; και είναι το εντελώς αντίθετο.....dragon έγραψε:Χολή πριν λίγο στην ερασπορ. Αναχρονιστικη κίνηση πανικού έλεγαν, άλλαξε πολλές φορές θέση ο ΠΑΟΚ, πως θα κάνει νέα ΠΑΟΚτσακια πέρα από την Μακεδονία (γελάω ως ναυπλιωτης). Δεν είχε συμφωνία με ερτ απλά αυτό έβγαζε ο ΠΑΟΚ προς τα έξω κ άλλες πολλές παπαριες. Έχει τσούξει κ δεν κρύβεται, σε ανάλογη κίνηση του εσκομπαρ θα μιλούσαν για τον θρύλο του 2035 που μεγαλώνει κ δεν εκβιάζεται.
Πίστευω πάντως με αυτή την κίνηση η forthnet-nova θα χάσει καμιά 15 εκατομμύρια. Πολύ περισσότερα από αυτά που θα έδιναν στον ΠΑΟΚ. Όχι ότι έχει σημασία αφού προφανώς η νόβα εκτελεί εντολές και δεν έκανε ότι έκανε για τα λεφτά.
Σε κάθε περίπτωση δεν νοείται κανένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ να έχει forrhnet η Nova μετά από αυτό. Όχι μόνο nova αλλά και forrhnet.
Έχεις forthnet-nova; Δεν είσαι ΠΑΟΚ.
Η τομή των συνολων συνδρομητών nova και φιλάθλων ΠΑΟΚ δε μπορεί παρά να είναι το κενό σύνολο και μόνο.
Σε κάθε περίπτωση δεν νοείται κανένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ να έχει forrhnet η Nova μετά από αυτό. Όχι μόνο nova αλλά και forrhnet.
Έχεις forthnet-nova; Δεν είσαι ΠΑΟΚ.
Η τομή των συνολων συνδρομητών nova και φιλάθλων ΠΑΟΚ δε μπορεί παρά να είναι το κενό σύνολο και μόνο.