Καταλαβαίνω ότι χαλάω λίγο το κλίμα συσπείρωσης αλλά δε το βλέπω με τίποτα.
ΥΓ : Το ξεκάθαρα θετικό που κακώς δε το είπα ως τώρα είναι τα παιδιά του εξωτερικού , όπου φαίνεται να είναι μια πολύ καλή λύση.
ΥΓ : 250 μόνο στο μυαλό μου

pilotos έγραψε:Σε ότι αφορά το ότι το κόστος φαίνεται μεγάλο, σε σχέση με άλλα πακέτα κλπ, ναι είναι λογικό να φαίνεται μεγάλο. Αλλά πόσο να το έβαζε; 0.20 ευρώ το ματς;
Εκτιμώ ότι αν τελικά όλα πάνε σε ΠΑΟΚ TV, θα υπάρξει πακέτο όλων των αγώνων μέσα στην επόμενη βδομάδα που θα έχει και πλευ οφ.
Η "πλατφόρμα" ΠΑΟΚ TV, δεν ήταν έτοιμη για συνδρομές τέτοιου είδους, γίνεται αγώνας δρόμου για να ετοιμαστεί.
Υγ μην ξεχνάτε τα παοκτσακια του εξωτερικού... Εκεί ποντάρει η κίνηση αυτή
SM-G965F
giapas έγραψε:5 ευρώ είναι πολύ ακριβό, όπως είπα και χτες . Απορώ γιατί οι υπεύθυνοι το έβαλαν τόσο , η πρόβλεψη μου είναι ότι δε θα πετύχει εξαιτίας της τιμής. Επιπλέον ο ΠΑΟΚ έτσι απομακρύνεται από όσους δεν έχουν ιντερνετ/δε γνωρίζουν/δε θέλουν να το χρησιμοποιήσουν. Μου φαίνεται απίθανο η πλειοψηφία των +50 να ενώνουν κινητά και λαπτοπια με τηλεόραση για να δούνε ΠΑΟΚ με 5 ευρώ. Επίσης ο κόσμος του ΠΑΟΚ , όπως και των ελληνικών ομάδων έχει υπερτιμηθεί διαχρονικά. Σέβομαι τις απόψεις για 80-100κ ανά παιχνίδι , αλλά δε τις συμμερίζομαι. Και 50αρικα να μοιράζει ο Σαββίδης στην Αριστοτέλους δε γίνεται να μαζευτεί 100κ κόσμου να πάει να τα πάρει ( πέρα από τους 20κ που θα είναι ήδη γήπεδο). Δεν έχει καμία λογική να πληρώσει κάποιος 5 ευρώ για να δει ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός , πέρα από την οπαδική καύλα τις πρώτες 2-3 φορές. Από αυτούς που δε θα πηγαίνουν γήπεδο , μιλάμε για 250 ευρώ το χρόνο για να βλέπεις ένα ματς. Μακάρι , τι να πω.
Καταλαβαίνω ότι χαλάω λίγο το κλίμα συσπείρωσης αλλά δε το βλέπω με τίποτα.
ΥΓ : Το ξεκάθαρα θετικό που κακώς δε το είπα ως τώρα είναι τα παιδιά του εξωτερικού , όπου φαίνεται να είναι μια πολύ καλή λύση.
PAOK_Antarctica έγραψε:(13 + 5) x 5 = 90
Πως έβγαλες 250;
Odi έγραψε:Επίσης, αν ξαναδιαβασω ότι είναι ακριβό το πενταευρω για να δεις ένα ματς του ΠΑΟΚ, θα τρελαθώ. Πέραν του ότι είναι ακραία υπερβολικό ακόμη για αυτές τις εποχές να γκρινιάζουμε για πέντε ευρώ, τη στιγμή που οι περισσότεροι δίνουν τουλάχιστον τρία ευρώ για ένα καφέ όταν παίζει ο ΠΑΟΚ. Μιλάμε για δύο ευρώ. Ντροπή για δύο ευρώ να κράζουμε τον άνθρωπο που έχει βάλει στην ομαδα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.
Στα του τεχνικού θέματος, εγώ αυτά τα ακούω βερεσέ. Οι άνθρωποι ηλικίας 50+ μια χαρά μπαίνουν στις στοιχηματικες και παίζουν online, μια μπαίνουν και θερίζουν τα τσόντοσαιτ, αλλά δεν μπορούν να μάθουν το pay per view. Γελάω.
ΠΑΟΚ εμπρός και πρόλογο μην τρως.