Τηλεοπτικά δικαιώματα

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Παρότι παραμένω ακόμα άνεργος το παιχνίδι της Κυριακής με το Αγρίνιο, θα το αγοράσω ακόμα κι αν δεν μπορέσω να το δω ζωντανά.

Τον αγώνα με τον Παναιτωλικό πρέπει να τον αγοράσει κάθε ΠΑΟΚτσης στον πλανήτη, είτε δει τον αγώνα είτε όχι.

Με 4,99 ευρώ τους κάνεις την Κυριακή ένα τεράστιο κωλοδάχτυλο και καταλαβαίνουν τι πoυτσ@ ακολουθεί μέσα στη χρονιά!

Από την κυβέρνηση της Νέας Ακροδεξιάς και τον σκιώδη πρωθυπουργο μέχρι τον συρφετό του ΠΟΚ και όλους τους ΠΟΚιστανούς.

Στόμα, στόμα, πορτα πόρτα, σε μεσα κοινωνικής δικτύωσης, με όλα τα διάθεσιμα μέσα, να αγοράσουμε όλοι οι ΠΑΟΚτσηδες αυτόν των αγώνα.

Η πρώτη εντύπωση είναι καθοριστική για τη συνέχεια και ο λαός του ΠΑΟK έχει πλέον τον λόγο.

Όλοι Κυριακή, εγγραφή στο PAOK TV.

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εσωτερικά σε ελεύθερο κανάλι προφανώς δεν έχει νόημα να πουληθεί γιατί θα το δουν όλοι εκεί. Στη νοβα ομως ή στον οτε , μπορείς να πουλήσεις ένα ματς πχ ΠΑΟΚ - πόρνη ξαδέρφη ;
Και εγώ που δεν έχω νοβα (εναλλακτικά) να μπορώ να το δω με 5ευρώ από τον υπολογιστή μου
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εγώ το βλέπω κι αλλιώς

ο κάθε ΠΑΟΚΤΣΗΣ από τη σάμο, την ικαρία και τη σύμη, που δεν παίρνει διαρκείας επειδή δε θα μπορέσει να πάει στα παιχνίδια, λόγω απόσταση, με τον ppv μπορεί να πάρει το δικό του "διαρκείας" βοηθώντας την ομάδα, αλλά ταυτόχρονα αποφεύγοντας και τις γαυροκαφετέριες που πας και από το σιχτίρισμα σου βγαίνει η ψυχή για να δεις ένα γαμημένο αγώνα

ούτε χρειάζεται ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ της θήβας να πάει στην καφετέρια και δει ΠΑΟΚ χωρίς φωνή, επειδή η καφετέρια παίζει μουσική

κάθεσαι σπιτάκι και βλέπεις ΠΑΟΚ με τέρμα τον ήχο
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

giapas έγραψε:Εσωτερικά σε ελεύθερο κανάλι προφανώς δεν έχει νόημα να πουληθεί γιατί θα το δουν όλοι εκεί. Στη νοβα ομως ή στον οτε , μπορείς να πουλήσεις ένα ματς πχ ΠΑΟΚ - πόρνη ξαδέρφη ;
Και εγώ που δεν έχω νοβα (εναλλακτικά) να μπορώ να το δω με 5ευρώ από τον υπολογιστή μου
Φίλε δεν νομίζω να ξανά δεις ποτέ τον ΠΑΟΚ ξανά στην νοβα ειδικά αμα την παρει σύντομα ο μαρινακης που ειναι 50-50 να τον πάρει ο μαρινακης ή ο κυριακού... Θα διαλέξει τάχα η τραπεζα πηραιως που έχει τα χρεη της νοβα ποιος απο τους δύο θα παρει την νοβα . εγω λεω θα διαλέξει ο Κουλης ;) :lol:

Φιλε σου είπα αν πουλήσεις το ματς σε κανάλι του εσωτερικού έχει όλα τα δικαιώματα το βλέπεις μονο από εκεί... εκτος αν το πουλήσεις στο εξωτερικό σε αθλητικά σπορ καναλια εκεί μπορείς να το βλέπεις ppv
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Alalis έγραψε:Ρε παιδιά εγώ που δεν κατέχω μπορεί να με βοηθήσει κάποιος.τι είναι το paypal και πως θα πληρώσω εγώ που δεν έχω πιστωτική για να δω τον αγώνα.με paysafe γίνεται.σας παρακαλώ εξηγήσετε μου γιατί έχω χαθεί.
Δεν χρειάζεται πιστωτική. Και με χρεωστική μια χαρά κάνεις την δουλειά σου

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Sick Bastard έγραψε:Πεταξτε τη νοβα οσοι εχετε και με τα λεφτα της συνδρομής που θα σας μείνουν παρτε διαρκειας στο μπάσκετ
+1926

Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Είχα νόβα από το 2006 μέχρι που ξεκίνησε το paoktv και συνέπεσε να μην έχω δέσμευση και να μετακινηθώ στην Αγγλία για δουλειά. Από τότε την έκοψα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την επιλογή μου και την ποιότητα του paoktv.

Δεν έκοψα όμως την forthnet που την έχω από τότε. Έφτασε η ώρα και γιαυτό. Ποιον παροχο προτείνετε; Σκέφτομαι Vodafone...

Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

V-olakiotis έγραψε:Παρότι παραμένω ακόμα άνεργος το παιχνίδι της Κυριακής με το Αγρίνιο, θα το αγοράσω ακόμα κι αν δεν μπορέσω να το δω ζωντανά.

Τον αγώνα με τον Παναιτωλικό πρέπει να τον αγοράσει κάθε ΠΑΟΚτσης στον πλανήτη, είτε δει τον αγώνα είτε όχι.

Με 4,99 ευρώ τους κάνεις την Κυριακή ένα τεράστιο κωλοδάχτυλο και καταλαβαίνουν τι πoυτσ@ ακολουθεί μέσα στη χρονιά!

Από την κυβέρνηση της Νέας Ακροδεξιάς και τον σκιώδη πρωθυπουργο μέχρι τον συρφετό του ΠΟΚ και όλους τους ΠΟΚιστανούς.

Στόμα, στόμα, πορτα πόρτα, σε μεσα κοινωνικής δικτύωσης, με όλα τα διάθεσιμα μέσα, να αγοράσουμε όλοι οι ΠΑΟΚτσηδες αυτόν των αγώνα.

Η πρώτη εντύπωση είναι καθοριστική για τη συνέχεια και ο λαός του ΠΑΟK έχει πλέον τον λόγο.

Όλοι Κυριακή, εγγραφή στο PAOK TV.

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
Πολλά πάρα πολλά συν Καρνταση. Τα είπες όλα. Μαζί σου μεχρι κεραίας
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

μακάρι να γίνει πολύ καλή επικοινωνία προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ για το ΠΑΟΚ τβ, και την κυριακή να έχουμε 100.000 εγγραφές για το παιχνίδι, άσχετα αν δεν δούνε όλοι το παιχνίδι, ας το πληρώσουν έτσι για να μετρηθούμε, 500.000 έσοδα με το καλημέρα, χωρίς διαφημίσεις ή πώληση HL σε άλλα κανάλια. Είμαι σίγουρος ότι τα ντέρμπι δεν θα είναι 5ευρώ αλλά σε μία τιμή 7-10ευρώ, όπου το 8,99 χτυπάει καλά και στο μάτι. Μην λέμε ότι 90ευρώ θα είναι όλη η χρονιά, κάτι παραπάνω θα είναι, λογικά θα βγουν πακέτα στα 60-70ευρώ για όλη την χρονιά, ή θα βγουν πάλι πακέτα πριν από τα πλει-οφ με 20-40 ευρώ. Ο ΠΑΟΚτσης πρέπει να καταλάβει ότι στηρίζει την ομάδα άμεσα, όλο το ποσό πηγαίνει στην παε. Όταν και αν βγούνε τα πακέτα, και έχουμε πχ 50.000 συνδρομές(3.000.000-3.500.000), τότε η παε θα μπορεί να διαπραγματευτεί και από θέση ισχύος για αποκλειστικές διαφημίσεις, πχ μόνο μία στοιχηματική εταιρεία, μόνο μία εταιρεία αθλητικής ένδυσης, κτλ κτλ αυτό είναι που θα απογειώσει το όλο εγχείρημα, οι διαφημίσεις, εκεί ποντάρουν πιο πολύ. Επίσης πρέπει να μπλοκάρει και τα ραδιόφωνα που θα μπαίνουν στο γήπεδο, στα ντέρμπι να ζητάει τρελά χρήματα για αναμετάδοση, ώστε να σπρώχνει ακόμα και τους αντίπαλους οπαδούς να πληρώνουν τα 8,99 που είπα για να βλέπουν, και ας είναι 20 άτομα μπροστά από μία τηλεόραση μαζεμένα. Όταν έρθουν να πάρουν HL από τα ντέρμπι τους χτυπάς στο κεφάλι κάτι τρελά νούμερα και αν θέλουν. Κάπως έτσι, και μόνο έτσι, θα ξεπεράσουμε την προσφορά την ερτ, και για να καταλάβουμε το τι κάνει η παε αυτή την στιγμή, δεν ποντάρει τόσο στις συνδρομές του κόσμου ως έσοδο, ποντάρει στις συνδρομές του κόσμου ως διαπραγματευτικό χαρτί για να έχει μεγάλα έσοδα από τις διαφημίσεις. Ας το δούμε σαν ένα εισιτήριο διαρκείας για όλους αυτούς που δεν μπορούν να είναι στο γήπεδο όπως για παράδειγμα κάτοικοι εξωτερικού. Επιπλέον αν έχουμε κανονικά 80.000-100.000 να βλέπουν ένα παιχνίδι, και στα ντέμπι γίνονται 150.000, καταλαβαίνουμε αμέσως ότι πουλάς διαφημίσεις και σε αλλόθρησκους, οπότε πιο μεγάλη η πίτα από τις διαφημίσεις
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Εγώ χαίρομαι που έστω κι αν μένω εξωτερικό θα μπορώ να συνεισφέρω κάτι λίγα σε κάθε ματς που θα πηγαίνουν κατευθείαν στον οργανισμό τού ΠΑΟΚ και όχι σε κάτι γελοίους που με πρόσβαλαν και με προσβάλουν.

Η ανακοίνωση τού κώλου που έβγαλε η τάχαμου σοβαρή επιχείρηση, μου αποδεικνύει αυτά που υποπτευόμουνα τόσα χρόνια. Μόνο που τώρα που βρήκαν όλοι τα δύσκολα, δεν κρατάνε καν τα προσχήματα. Ούτε άξια ανάλυσης ούτε άξια απάντησης είναι, όταν παριστάνεις την σοβαρή επιχείρηση και βγάζεις τόσο κομπλεξικές ανακοινώσεις είαι άξιος τής πτώχευσης που θα σου έρθει.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Μακάρι να πάρει ο χοντρός την νόβα και το τέλος της θα έρθει γρηγορότερα και από του μέγκα ειδικά όταν καταλάβουν οι οπαδοί του λαγού και της χάρτινης ότι θα κάνουν για τρία χρόνια τα τουναπάκια του χοντρού και θα θέλουν να φύγουν με κάθε τρόπο από κει.
Άβαταρ μέλους
page4paok

Δημοσίευση από page4paok »

Τρελό γλέντι. Είμαι με το χαμόγελο διάρκειας. Αθήνα μένω κι έχω καημό ένα διάρκειας στη Τούμπα. Ας είναι και συνδρομή ετήσια στο ppv.

Μόνο ΠΑΟΚ

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

ήρθε η στιγμή να κόψω τη πουτανοβα :D
μόλις ξυπνήσω το πρωί θα πάρω τηλ να την κόψω.
απο εκεί και πέρα μπορεί κάποιος να μου πει πως θα βλέπω τους αγώνες στην σμαρτ τβ? για καλύτερη εικόνα μήπως
θα πρέπει να συνδέσω το λαπ τοπ με την τβ με καλώδιο όπως έκανα με την παλιά??? λογικά θα συνδέονται με βαιφαι αλλά έτσι δεν θα πέφτει η ποιότητα???? αν θέλω να τη συνδέσω με το κινητό θα χρειαστώ απλικεισιο? και αν ναι ποιο? η τιβι είναι σάμσουνγκ και νομίζω είχε ενα δικό της απλικεσιο αλλά δεν το κατεβασα ποτέ στο κινητό, το κινητό δεν είναι σαμσουνγκ.
και κάποιο καλό στριμ όπου θα βλέπω τα εκτός έδρας ?
αλλα όχι για κινητό θέλω να τα βλέπω στην τβ
α και μια απορία που έχω απο τότε που πήρα την τηλεόραση,(μη γελάσετε) η σμαρτ τβ χρειάζεται αντιβάιρους?????????

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

invincible έγραψε: Βάλανε μία εταιρεία που ασχολείται με αυτά τα θέματα δεν ξέρω αν είναι ίδια ή άλλη από αυτή που έχουν και η κοσμοτε και νοβα. Θα ψάχνουν φεις, γιουτιουμπ κτλ
Το οποιο δε λεει πολλα. Υπαρχουν λινκς για κυριολεκτικα σχεδον ολα τα ματς. Δεν εχω χασει ουτε ενα ματς που να ηθελα να δω 5 χρονια τωρα

Και ειδικα οταν το κοστος για να δωσεις πειρατικα εναν αγωνα ειναι 5€ και δε θελει ουτε συνδρομες, στοιχεια κτλ και μαλιστα στον υπολογιστη σου
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

sourmenetes έγραψε: Λογικα δε νομιζω.

Νοβα και οτε ειναι πολυ παραπανω στα καφε απ οτι στα σπιτια.

Αλλα επειδη ειμαστε και large μπορει να το αφησουν ιδιο...:P
Ναι αλλα εχουν τροπο να το ελεγχουν αμεσα και στελνουν ανθρωπους σε ολα τα καφε πανελλαδικα για ελεγχους που ξερουν οτι δεν ειναι συνδρομητες τους. Εσυ δεν θα εχεις βαση με συνδρομητες για να τρεχεις μονο στα υπολοιπα καφε. Ειναι πιο δυσκολο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”